TERRITORIS


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
CerCAT Índex d'Internet


WEBS relacionades amb el tema
Agència Catalana del Consum
Organisme autònom de la Generalitat de Catalunya, adscrit al Departament d'Economia i Finances, per a garantir els drets dels consumidores i usuàris de serveis. Assumeix les competències de la Generalitat en aquest àmbit. Atenció telefònica: 012
Alternativa Transparent de Lleida
Pàgina de l’Alternativa Transparent de Lleida, consum, trasparència. Informació amb articles relacionats amb el consum a la ciutat. Ajut municipal de la Paeria a l’aavv 360.000. Ajut municipal de la Paeria cap a cases regionals 2003 44.728 Euros.
Associació de Consumidors de la Província de Barcelona
Entitat civil catalana no lucraciva, dedicada totalment a informar, assesorar i defensar els consumidors i consumidores de Catalunya. Habitatge, automòbils, serveis financers, noves tecnologies, comerç, vacances, salut, aliments, etc.
Associació de Veïns, Cultural i de Consumidors Patraix
Treball per a defensar el benestar social que eleva adequada i dignament els mitjans de vida dels/as veïns/as i associats/as.Ens dirigim a administracions públiques i entitats, sol·licitant equipaments i infrastructures per a millor qualitat de vida.
Cal Carxofa
Cooperativa de consum del Prat de Llobregat. Finalitats: Protegir la salut i el medi ambient, comprar a un preu mes baix que a les botigues eliminant els intermediaris, contacte directe amb els productors per conèixer el procés i criteris de producció.
Centre d’Activitat Regional per la Producció Més Neta (CAR/PN)
Centre de cooperació internacional amb països mediterranis en matèria de desenvolupament i innovació del sector productiu i la societat civil a partir de models de consum i producció sostenibles. Desenvolupa la seva funció en el marc del PAM.
Cooperativa 70
Empresa d'iniciativa social i cooperativa de consumidors fundada a Caldes de Montbui l'any 1970. Actualment compta amb 2.300 socis i sòcies, i els membres de la unitat familiar de la persona sòcia tenen la condició de beneficiaris de l’activitat.
Grup de Consum Pixapins
Grup del barri del Fort Pienc a l’Eixample, Barcelona. Cada família rep setmanalment la cistella de productes. Fruita i verdura, fruits secs, pa i fleca, base de pizza, conserves, llegums, elaborats, carn, formatges, iougurts, llet, ous, oli, mel, …
Institut Municipal de Comerç, Mercats i Consum La Paeria
Oficina Municipal d'Informació al Consumidor de la ciutat de Lleida. Administra i gestiona els mercats municipals de la ciutat. Atén, informa i promou l’educació del consumidor. Elabora estudis tècnico-comercials per l’administració municipal.
La Paca (Acord per a la Producció i el Consum Agroecològic)
Espai de relació entre consumidors i productors del Baix Llobregat. Explora noves formes de relació entre pagesos i consumidors, més enllà del repartiment de cistelles a domicili, cal una entesa per preservar una activitat agrària ecològica.
L'Esplet Cooperativa de Consum Ecològic
Cooperativa per la promoció i difusió del consum ecològic responsable. Els objectius: Promoure la producció i consum de productes ecològics i la producció i consum de productes locals, i que impliquin relació directa entrepagesia i persones.
L'Oficina Municipal d'Informació al Consumidor (OMIC) d’Albal
L'OMIC és el nou servici públic totalment gratuït d'informació, ajuda i orientació, destinat als consumidors i usuaris del municipi, perquè puguen exercir adequadament els seus drets bàsics com a consumidors.
Moià Deute
Associació veïnal d’afectats pel deute municipal de Moià. Com a veïns afectats que ens sentim per l'elevat deute de Moià, pensem que ens mereixem que algú ens expliqui què ha passat i que es reconduexi la situació d'emergència en la que vivim.
OAC Polinyà
Des d’aquesta pàgina podreu conèixer els serveis i gestions que es poden fer des de l’Ajuntament de Polinyà. L’horari de registre i informació al ciutadà és de 9.00 a 14.00 h. i dilluns i dimecres a la tarda de 17.00 a 20.00 h.
Oficina Comarcal d’Informació al Consumidor del Baix Camp
Web de l’Oficina Comarcal d’Informació al Consumidor del Baix Camp. Serveis que oferim, temes de consum, notícies, activitats, adreces d’interès. Informació per a les persones afectades d’AFINSA, fòrum filatèlic. Horari d'atenció al públic.
Oficina de Consum del Consell Comarcal de la Selva
Oficina Comarcal d'Informació al Consumidor a Santa Coloma de Farners. Si vius a Lloret de Mar o a Blanes pots acudir a la teva Oficina Municipal del Consumidor. Horari d'atenció al públic: Dimarts i dijous de 9 a 14 h. Recomanem cita prèvia.
Oficina Municipal d'Informació al Consumidor de Girona
L'OMIC és un servei que l'Ajuntament de Girona posa a disposició dels ciutadans i ciutadanes del municipi amb l'objectiu d'informar, orientar i ajudar els consumidors/es i usuaris/àries per a l'adequat exercici dels seus drets.
Oficines Comarcals d’Informació al Consumidor de la Terra Alta
L’OCIC és un servei que ofereix el Consell Comarcal de la Terra Alta, d’atenció directa i gratuïta a través del qual tots els ciutadans poden sol·licitar informació sobre la problemàtica que com a consumidors pugui afectar-los. Objectius.
OIAC - Santa Coloma de Gramenet
L’Oficina d’Informació i Atenció Ciutadana de l’ajuntament ofereix un servei integral d’atenció a través de finestreta única, aten les necessitats d’informació i gestió dels àmbits d’actuació municipals. Canals d’atenció presencial, telefònic i telemàtic.
OMIC - La Costera
És un servei que presta la Mancomunitat de Municipis La Costera - Canal, per acostar als ciutadans la informació que requeresquen. En la Oficina Comarcal vosté pot sobre qualsevol tema relacionat amb el consum.
OMIC - Santa Coloma de Gramenet
Oficina Municipal d'Informació al Consumidor. Assessorament personal i gratuït als ciutadans i ciutadanes sobre l’exercici dels seus drets i deures com a consumidors i usuaris de productes o serveis, mitjançant visita concertada amb tècnics i advocats.
OMIC de Barcelona
L’Oficina Municipal d'Informació al Consumidor de Barcelona, és un servei de la Direcció de Comerç i Consum de l’Ajuntament de Barcelona per ajudar els consumidors i usuaris a defensar els seus drets: informació, assessorament i reclamacions.
Sedecu
Servei de defensa del consumidor i usuari de Sabadell, creat l'any 1993. És una associació que defensa els drets de consumidors i usuaris davant els agents públics o privats, productors o intermediaris de béns o serveis.
UCC Barcelonès Nord
Badalona va ser de les primeres ciutats en preocupar-se pels consumidors i usuàris, sent la seva Oficina Municipal d'Informació al Consumidor (OMIC) degana a Espanya, i una les primeres ciutats on la Unió de Consumidors va obrir una oficina.
UCC Terres de Lleida
Ubió Catalana de Consumidors, Terres de Lleida. Compta amb un equip humà preparat per assessorar al consumidor, ofereix tasques de mediació i prepara la sol·licitud d'arbitratge i també proporciona a l'associat un equip d'advocats.
UCC Vallès Occidental
Fa alguns anys que vam haver de tancar la delegació de la Casa Bauman però, ara amb la col·laboració de la Federació d'Associacions de Veïns, hem tornat amb la voluntat de millorar la qualitat de vida de tots i de totes.
Unió de Consumidors de Catalunya Terrassa
Unió de Consumidors de Catalunya - UCC Terrassa. És una associació, fundada l’any 2002, dedicada a l’activitat econòmica des del punt de vista de la defensa del consumidor. Dades de contacte. Web en manteniment. Disculpeu les molèsties.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT