TREBALLS


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
ILIMIT Comunicacions. Serveis Internet.(93)7333375


WEBS relacionades amb el tema
Art , Artistes i Il·lustració - Iniciem-nos en l’Art
Directori de llibres de diferents temes relacionats amb l’art i les manualitats. Pinzells, témperes, aquarel·les, paper, fang..., elements necessaris per començar a treballar les diferents tècniques i a expressar tot allò que sentim i que veiem. xtec.cat.
Burikoraju de Daiyiro
Blog amb bricol·latges de fusteria, electrònica i electricitat, xapuses casolanes, cosas d’informàtica, hobbys com aquariofilia, cinema, receptes de cuina i una àmplia secció d’opinions i notícies. La pàgina disposa de traductor automàtic.
ChildTopia
Inclou un munt d'activitats en català i també en castellà, eusquera, anglès i francès. Hi ha uns mil dos-cents jocs educatius i també endevinalles, contes, dibuixos... Taller de plastilina i cent manualitats per fer amb paper i cartró.
Col·lecció de Manualitats pels Centres Educatius
Descripció de les manualitats per centres educatius. Lot bàsic i específic, manualitats, descripcions, manualitats amb pinces, ... de l’empresa Renodrac de Valldoreix (Sant Cugat del Vallès).
El Nadal
Pàgina del portal edu365.com dedicat a les activitats de Nadal. Treballs manuals relacionats amb les dates nadalenques. També nadales, contes, tradicions, jocs i el món per un forat. Activitats sobre la festa per a les escoles.
El Pati - Pinta i Retalla amb Les Tres Bessones
Retallables del Joc de La Volta al Món. De monuments de: França, Itàlia, Grècia, Egipte, Arabia, Índia, Xina, Japó, Alaska, Estats Units, Islàndia i Anglaterra, de la bruixa i el seu castell, de la mestra, de les bessones, ous de pascua i altres.
Fòrum d’Artesania, Tallers i Manualitats
Pàgina d’aquest Fòrum d’Artesania, Tallers i Manualitats, únic de l’especialitat, muntat per Mediona.info del municipi de Mediona a la comarca de l’Alt Penedès. No pots publicar nous temes en aquest fòrum.
Gomamania
Bloc on trobar informació de la moda on el material principal són les polseres de goma de colors on els adolescents inverteixen el temps lliure creant diferents polseres. Un passatemps, que causa interès al petits i inunda els patis de totes les escoles.
JouScout.com - Manualitats
Recurs educatiu per a Escoltes al taller virtual de manualitats infantils de la pàgina escolta d’en Jou, JouScout.com. Paper reciclat mache, instruments, musicals, joguines, màscares, disfresses, polseres, titelles, ...
Jugar i aprendre amb els joguets tradicionals
És un taller didactic, produi't pel Museu del Montsià, dins el programa anual d'activitats itinerants. Vol desvetllar I'interhs de la població infantil de la comarca pels temes relacionats amb el patrimoni etnològic.
Manualiats Pels Nens
Pàgina dedicada a les manualitats per als nens de diferents edats, part del portal infantil del Racó dels Nens. Treballs de manualitats diverses, desenvolupament d’aquestes habilitats artístiques en els nens. Exemples i mostra de treballs realitzats.
Manualitats - Devil Stick
Aquesta és la secció que no trobareu a cap altre pàgina, jo com a bon català he intentat fer amb més o menys èxit els meus propis estris per estalviar-me alguns diners i us donaré explicacions per a poder fer-vos els vostres propis jocs.
Manualitats - Renodrac
Pàgina que conté una col·lecció de manualitats per a regalar, fabricades per l’empresa de Sant Cugat Renodrac. Inclou els preus amb IVA inclós.
Manualitats de paper
Pàgina del CEIP Federico García Sanchiz d’Alzira (València). Activitat dedicada a explicar com fer figures de manualitats de paper. Alzira es troba a la Comunitat Valenciana, en la província de València, i dins de la comarca de La Ribera.
Manualitats per Aprendre Anglès
Manualitats com a mètode per aprendre anglès. Hi ha molts treballs manuals que podem realitzar amb els alumnes per tal de decorar l’aula. Recordeu que les manualitats són una excusa per ensenyar als alumnes el nom dels materials, ...
Materials per fer Treballs Manuals
Adhesius, bibliografia, ceràmica, fusta, gouache, modelat, mosaïc, paper, perles, pintura tot suport, scraapbooking, stencil, tela de vidre, ... Belles Arts, disseny gràfic, manualitats i consumibles informàtica. Quatre botigues a Barcelona.
Millor que Nou
Millor que Nou és una campanya institucional que t’ofereix diferents possibilitats d’allargar la vida dels teus objectes i, d’aquesta manera, generar menys brossa. Troba tallers de reparació i apren a reparar els teus objectes amb el nostre suport !
Models Retallables
Models de diferents figures de colors. La majoria de models tridimensionals són susceptibles de ser construits en forma física per ser utilitzats sobretot en la docència. Arquitectures, animacions i navegació interactiva.
Món Paral·lel
Del Món Paral·lel ho som els qui fem coses amb imaginació, paciència, una traça i afecte. Coses per a nosaltres o per als altres, per decorar o per fer la vida més agradable. Som gent que gaudim mentre fem coses donant importància als detalls.
Mussol - Treball manuals
La revista Mussol de l’Associació Diocesana d’Escoltisme de Menorca, va editar aquesta guia en format PDF. Material, eines i proccés. L’elaboració d’aquestes fitxes i dibuixos de treballs manuals són fetes per en Sebastià Marqués Lluch, de Ciutadella.
Pessebre Alternatiu - LeChuweb.com
Aqui teniu les figuretes bàsiques de tot bon pessebre... Aquest és l'especial de nadal de LeChuweb.com on hem decidit de muntar-nos un pessebre, ... Munta't el teu pessebre! Més paranoies …
Pintures Planell - Indústria, Decoració, Manualitats
Pintures per indústria, decoració, belles arts, tintometria, manualitats, parquet, papers pintats, eines i materials, professionals, ... Exemples de treballs realitzats amb imatges pels nostres professionals, materials ulititzats, i acabats.
Pinzell d’Art
Pinzell d'art és un comerç de Manresa dedicat al món de les manualitats i el de les belles arts, venent tot tipus de materials, suports, líquids, … Especialitzats en manualitats i decoració de mobles personalitzats i complements.
Scrap.cat
Pàgina de manualitats, dedicada principalment al "scrap" i l'enquadernació. Etiquetes: aniversari, arbres, barça, caixes, cartells, castanyada i halloween, concursos, cuida't, dates assenyalades, decoració, dia del pare, dissenys, enquadernació, ...
Servei Estació
Botigues multiproducte de bricolatge, indústria i llar, amb més de 45.000 articles. Un dels comerços més tradicionals a Barcelona (central al carrer Aragó). Delegacions: Girona, Tarragona, Sant Adrià de Besòs i L'Hospitalet de Llobregat.
treballmanuals.com - Estel Comercial
Totes les manualitats per a llars d'infants, escoles, esplais i casals. Retalla, enganxa, pinta, moldeja, passat'ho bé i disfruta amb tot un món de creativitat al teu abast. Estel Comercial té botigues a Tàrrega, Cervera i Guissona.
Webclip
Us ofereix una pila de treballs manuals explicats pas a pas. El directori de consultes i de recursos educatius i de lleure. Educació artística, visual i plàstica. Webclip és un microespai televisiu i un directori multimèdia, formatiu i d’entreteniment.
Xevi's Little Things
Sóc en Xavier Avellana, i una de les meves aficions son les manualitats. Aquí podreu visualitzar un ventall de les que faig, i encarregar-me i comprar les que us agradin. Després de uns quants anys publicant al meu blog "Ironxevi"…

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT