VALENCIA


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
CerCAT Índex d'Internet


WEBS relacionades amb el tema
Almussafes l’oratge
Informació meteorològica oficial de la localitat d'Almussafes a càrrec de la Regidoria de Comunicació. Inclou la previssió meteorològica d’avui, demà i els pròxims dies, l’estació digitalitzada, la bruíxola, webcam, links i històric de dades.
Alzira - meteoclimatic
Dades meorològiques i climàtiques d’Alzira (València) de meteoclimatic. Meteoclimatic és una gran xarxa d'estacions meteorològiques automàtiques no professionals en temps real i un important directori de recursos meteorològics.
Barxeta - Armet
Predicció per Localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET) a Barxeta (La Costera). Ciutat: Barxeta (altitud en metres) Elaborat hora local ... Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Benaixeve - weather.mirbig.net
Condicions climàtiques al municipi de Benaixeve (Serrans) de weather.mirbig.net. En el lloc web també pot veure el temps en més de 2.500.000 ciutats de tot el món, mitjançant un cercador. Seguiment del temps per donar-li informació sobre el clima.
Centre d’Estudis Ambientals del Mediterrani
La Fundació CEAM és un Centre d'Innovació Tecnològica creat en 1991 per la Generalitat Valenciana i Bancaixa amb suport l'Estat. Opera com a unitat associada del CSIC. Investigació i desenvolupament de tecnologia ambiental als països mediterranis.
Chirivella/Xirivella - meteoclimatic
Dades meorològiques i climàtiques de Xirivella (València) de meteoclimatic. Meteoclimatic és una gran xarxa d'estacions meteorològiques automàtiques no professionals en temps real i un important directori de recursos meteorològics.
Condicions meteorològiques Gata de Gorgos
Meteorologia a Gata de Gorgos (Marina Alta), des d’una estació Davis Vantage Pro 2 Plus actualitzats cada 5 minuts. Temperatura, humitat, vent, sensació de fred, pluja, baròmetre, densitat de l’aire, predicció Davis, fases de la lluna, i última pluja.
Condicions meteorològiques Moraira - Teulada
Meteorologia a Moraira, Teulada (Marina Alta), des d’una estació Davis Vantage Pro 2 Plus actualitzats cada 5 minuts. Temperatura, humitat, vent, sensació de fred, pluja, baròmetre, densitat de l’aire, predicció Davis, fases de la lluna, i última pluja.
El temps a Beneixama
El temps a Beneixama (Alt Vinalopó, Alacant). Estació automàtica Davis Vantage Pro2 / Situació de l'estació: 592 msm. Variables meteorològiques actualitzades cada 10 minuts. Condicions en les últimes 24 hores, informe NOAA del mes.
El Temps en Loriguilla
Pàgina de Infotúria amb informació del temps en Loriguilla (Camp de Túria) durant tota la setmana. Temperatures màximes i mínimes. Comentaris i áccés a les notícies i dades meteorològiques de tota la comarca.
El Temps en Nàquera
Pàgina de Infotúria amb informació del temps en Nàquera (Camp de Túria) durant tota la setmana. Temperatures màximes i mínimes. Comentaris i áccés a les notícies i dades meteorològiques de tota la comarca.
Estació Fontanars - Torrevellisca
Dades de l’Estació Fontanars - Torrevellisca de la Vall d'Albaida (València), que forma part de de la xarxa meteontinyent.es. Previsions, informes, el temps al mòbil i altres estacions. Eixida del sol, posta del sol i tendència baromètrica.
Estació Meteorològica d'Alzira
Estació Meteorològica situada a l'Ajuntament d'Alzira. Latitud 39º09'00''N, Longitud 0º26'06''O a 14 metres sobre el nivell del mar. Previsió per avui, demà, i els propers dies, i l’estació. Si no pots vore el mòdul, cal instalar el Flash Player ací.
Estació Meteorològica de Quatretonda
Informació de l’Estació Meteorològica de Quatretonda, i de l’oratge a Quatretonda. Dades actuals, màxims i mínims, gràfiques, històrics, glosari. Estació situada al Centre Social Coordenades: 38º56'41''N 0º23'59''W Altitud: 230 metres.
Estació Meteorològica de Quatretonda
Informació de l’Estació Meteorològica de Quatretonda, situada al Centre Social, a les coordenades: 38º56'41''N 0º23'59''W, i a una altitud de 230 metres. Dades actuals, máxims i mínims, gràfic setmanal, històrics, predicció i glosari de terme emprats.
Estació Meteorològica Municipal València
L’oratge a València ara, des de l’Estació Meteorològica Municipal. Localització; Elevació: 39 m. Latitud: 39° 28' 14" N. Longitud: 0° 22' 36" W. Temperatura, humitat, baròmetre, direcció del vent, baròmetre, vent, pluja, radiació, … Vore gràfiques.
Estubeny - Aemet
Predicció per Localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET) a Estubeny (La Costera). Ciutat: Estubeny (altitud en metres) Elaborat hora local ... Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Informació meteorològica UPV
Prediccions dels campus de l’UPC: Campus de Vera a Ciutat de València, Campus de Gandia, Campus d'Alcoi i l’extensió de Xàtiva. La informació del campus d'Alcoi s'obté de l'estació meteorològica d'Alacant. Prediccions per provincia.
Informació meteorològica UPV
Prediccions dels campus de l’UPC: Campus de Vera a Ciutat de València, Campus de Gandia, Campus d'Alcoi i l’extensió de Xàtiva. La informació del campus d'Alcoi s'obté de l'estació meteorològica d'Alacant. Prediccions per provincia.
L’Oratge a Ares dels Oms : meteoNiX
Dades de referència de l'estació meteorològica d’Ares dels Oms-Muela de Sta. als Serrans. Altitud en metres. Posició geogràfica: 39.9494,-1.0939. Característiques. Dades de l'any en curs. Últimes dades anuals. Temperatura i humitat relativa.
L’Oratge a Bugarra : meteoNiX
Dades de referència de l'estació meteorològica de Bugarra als Serrans. Altitud en metres. Posició geogràfica: 30º60'92''W - 0°77'33''N. Característiques. Dades de l'any en curs. Últimes dades anuals. Temperatura actual. Humitat relativa…
L’Oratge a Massanassa - Oratgenet.com
L’Oratge a Massanassa. Previsions d’avui, demà i els pròxims dies. Temperatures, estat del cel, vent (velocitat i direcció). Oratgenet.com és el primer servidor d'informació meteorològica de la Comunitat Valenciana.
L’Oratge a Xulilla : meteoNiX
Dades de referència de l'estació meteorològica de Xulella als Serrans. Altitud en metres. Posició geogràfica, 30º6'0''W - 0°88'39''N. Característiques. Dades de l'any en curs. Últimes dades anuals. Temperatura actual. Humitat relativa…
La Font de la Figuera - Aemet
Predicció per Localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET) a La Font de la Figuera (La Costera). Ciutat: La Font de la Figuera (altitud en metres) Elaborat hora local ... Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Llanera de Ranes - Aemet
Predicció per Localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET) a Llanera de Ranes (La Costera). Ciutat: Llanera de Ranes (altitud en metres) Elaborat hora local ... Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Meteo L’Eliana
Dades meteorològiques d’avui, dades meteorològiques setmanals, temperatures, vents, corrents, ... Des de l’Estació Meteorològica del Parc de la Pinada de L’Eliana. Equip: Oregon Scientific WMR928NX. Webcam del Parc de la Pinada.
Meteo Picassent
Tot aquest projecte va començar ara fa tres anys, al 2009, quan per primera vegada, vaig instal·lar una estació meteorològica a casa, en la zona nord de Picassent. La meua passió em portà a aquest punt, motivat per la diversitat climatològica.
Meteo Sant Sofí
Pàgina del Temps a la Ribera Baixa, al municipi de Llaurí, a la cota 288 metres a la Urbanització de Sant Sofí. Aquest observatori inicia la seua vida el febrer de 2006, es troba a la comarca de la Ribera Baixa, al terme de Llaurí, a 13 kms de Sueca.
Meteobocairent.com
L'oratge a Bocairent (Vall d’Albaida). Estació meteorològica de Bocairent. Longitut: 0º 37 '08'' W. Latitut 38º 45' 48" N. Altura de l'estació: 660 metres. Magnituts i instruments, històrics, instruments, previsions, models, fotos, curiositats i enllaços.
Meteocati
Temps actual a Catí. Valors extrems mensuals/anuals. Resums NOAA. Dades al minut de les darreres 48 hores i els darrers 7 dies. Resum, notícies, règims pluviomètrics, resums mensuals (Excel), registre pluviomètric diari (1990-2009)…
Meteomassanassa
Oratge i predicció de l’Estació meteorològica de l'IES Massanassa. Gràfics històrics de Massanassa. Mesura la temperatura exterior en graus centígrads. Temperatura de l'aire, i tres lectures de temperatura aparent sensació tèrmica, l'índex de calor.
Meteomeliana
Web meteorològica de la Estació Meteorològica Davis Vantage Pro2, del CEIP El Crist de Meliana. Actua sense fil enviant dades a una consola connectada a un ordinador amb el programa Virtual Weather Station Internet Edition. Dades cada 15 m.
Meteontinyent
Meteorologia d'Ontinyent en temps real. Estació meteorològica automàtica situada al barri del Llombo d'Ontinyent (Vall d'Albaida, València). Dades en temps real d'Ontinyent i rodalies amb variables meteorològiques actualitzades cada 10 minuts.
Meteorologia actual a Xàtiva
Condicions meteorològiques actuals a Xàtiva amb dades actualitzades cada 15 minuts. No prenga decisions importants basades en aquesta informació o altra informació metereològica d'Internet. Dades astronòmiques i valors extrems d’avui.
Meteorologia de l’IES Pere d'Esplugues
L'oratge en l'Institut des d’aquesta Estació Meteorològica donada per l'AMPA de l'IES Pere d'Esplugues de La Pobla Llarga (València). Inclou documents informatius per a les famílies. I el pla d'emergències de l’institut. Altres blogs del centre.
Meteorologia Jaume I
Web de l'estació a l'IES Jaume I d'Ontinyent, formada per diversos sistemes d'enregistrament de les diferents variables meteorològiques. Disposa d’antena parabòlica per a captació d'imatge de satèlit geoestacionari. Instruments utilitzats.
Meteosueca
L’estació meteorològica de la Plaça de San Isidre, coneguda com el carrer 'la taüt' per la forma. Previsins externes, núvols, llamps, radar, càmera, ... Pressió, vent, pluja, temperatures, gràfiques, rècords, webcam, i Mesomapa.
MeteOtos
Situació actual i previsió. Dades actualitzades: últimes 24 hores, mes actual, mes anterior, any actual, any anterior. Altres estacions a la Vall d'Albaida, previsions, seguiments meteorològics i alertes. Màximes i mínimes.
MeteoValència - Observatori del Districte de Ciutat Vella
Dades meteorològiques en temps real des del centre de Ciutat de València, webcam, previsions pel País Valencià, radar, satèllit, models meteorològics, enllaços a observatoris valencians, i diferents dades meteorològiques de la ciutat.
Montesa - meteoclimatic
Dades meorològiques i climàtiques de Montesa (València) de meteoclimatic. Meteoclimatic és una gran xarxa d'estacions meteorològiques automàtiques no professionals en temps real i un directori de recursos meteorològics.
Novetlè - Aemet
Predicció per Localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET) a Novetlè (La Costera). Ciutat: Novetlè (altitud en metres) Elaborat hora local ... Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Ontimet - Metereologia d’Ontinyent
Dades astronòmiques del dia, webcam, models, previsions, històric, ... Web elaborada por Jesús Martí Alcázar que col·laboradora amb els següents projectes: meteonix.com, meteoclimatic.com, awekas.at i wunderground.com.
Pedralba - AccuWeather
Previsió del temps per Pedralba (Serrans-València) d’AccuWeather.com per a aquesta setmana. Aquest servidor global també li poporciona el seu pronòstic local de qualsevol poble o ciutat del món, introduint el seu codi postal…
Predicció per Agullent - Aemet
Predicció per Localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Agullent (Vall d’Albaida). Ciutat: Agullent (altitud en metres) Elaborat hora local ... Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Aielo de Malferit - Aemet
Predicció per Localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Aielo de Malferit (Vall d’Albaida). Ciutat: Aielo de Malferit (altitud en metres) Elaborat hora local ... Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Albalat de la Ribera - Aemet
Predicció per Localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Albalat de la Ribera (comarca de la Ribera Baixa). Ciutat: Albalat de la Ribera. Elaborat hora local ... Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Albalat dels Tarongers - Aemet
Predicció per localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Albalat dels Tarongers (el Camp de Morvedre). Localitat: Albalat dels Tarongers. Elaborat en hora local amb prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis.
Predicció per Alberic - Aemet
Predicció per Localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Alberic (Ribera Alta). Ciutat: Alberic. Altitud en metres. Elaborat hora local ... Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Alfarrasí - Aemet
Predicció per Localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Alfarrasí (Vall d’Albaida). Ciutat: Alfarrasí (altitud en metres) Elaborat hora local ... Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Algar de Palància - Aemet
Predicció per localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Algar de Palància (el Camp de Morvedre). Localitat: Algar de Palància. Elaborat en hora local amb prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis.
Predicció per Almussafes - Aemet
Predicció per Localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Almussafes (comarca de la Ribera Baixa). Ciutat: Almussafes. Elaborat hora local ... Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Atzeneta d’Albaida - Aemet
Predicció per Localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Atzeneta d’Albaida (Vall d’Albaida). Ciutat: Atzeneta d’Albaida (altitud en metres) Elaborat hora local ... Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Barx - Aemet
Predicció per Localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Barx (comarca de la Safor). Ciutat de Barx. Elaborat en hora local ... Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Bèlgida - Aemet
Predicció per Localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Bèlgida (Vall d’Albaida). Ciutat: Bèlgida (altitud en metres) Elaborat hora local ... Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Bellús - Aemet
Predicció per Localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Bellús (Vall d’Albaida). Ciutat: Bellús (altitud en metres) Elaborat hora local ... Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Benavites - Aemet
Predicció per localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Benavites (el Camp de Morvedre). Localitat: Benavites. Elaborat en hora local amb prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis.
Predicció per Beneixida - Aemet
Predicció per Localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Beneixida (Ribera Alta). Ciutat: Beneixida. Altitud en metres. Elaborat hora local ... Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Beniarjó - Aemet
Predicció per Localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Beniarjó (comarca de la Safor). Ciutat de Beniarjó. Elaborat en hora local ... Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Beniatjar - Aemet
Predicció per Localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Beniatjar (Vall d’Albaida). Ciutat: Artesa de Lleida (altitud en metres) Elaborat hora local ... Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Benicolet - Aemet
Predicció per Localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Benicolet (Vall d’Albaida). Ciutat: Artesa de Lleida (altitud en metres) Elaborat hora local ... Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Benifaió - Aemet
Predicció per Localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Benifaió (Ribera Alta). Ciutat: Benifaió. Altitud en metres. Elaborat hora local ... Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Benigànim - Aemet
Predicció per Localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Benigànim (Vall d’Albaida). Ciutat: Benigànim (altitud en metres) Elaborat hora local ... Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Benimodo - Aemet
Predicció per Localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Benimodo (Ribera Alta). Ciutat: Benimodo. Altitud en metres. Elaborat hora local ... Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Benimuslem - Aemet
Predicció per Localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Benimuslem (Ribera Alta). Ciutat: Benimuslem. Altitud en metres. Elaborat hora local ... Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Benissoda - Aemet
Predicció per Localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Benissoda (Vall d’Albaida). Ciutat: Benissoda (altitud en metres) Elaborat hora local ... Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Bocairent - Aemet
Predicció per Localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Bocairent (Vall d’Albaida). Ciutat: Bocairent (altitud en metres) Elaborat hora local ... Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Bolvir - Aemet
Predicció per localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Bolvir (Cerdanya). Altitud a Bolvir. Està elaborat hora local. Inclou prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Càrcer - Aemet
Predicció per Localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Càrcer (Ribera Alta). Ciutat: Càrcer. Altitud en metres. Elaborat hora local ... Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Carlet - Aemet
Predicció per Localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Carlet (Ribera Alta). Ciutat: Carlet. Altitud en metres. Elaborat hora local ... Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Carrícola - Aemet
Predicció per Localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Carrícola (Vall d’Albaida). Ciutat: Carrícola (altitud en metres) Elaborat hora local ... Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Castelló de Rugat - Aemet
Predicció per Localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Castelló de Rugat (Vall d’Albaida). Ciutat: Castelló de Rugat (altitud en metres) Elaborat hora local ... Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Castellonet de la Conquesta - Aemet
Predicció per Localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Castellonet de la Conquesta (La Safor). Ciutat de Castellonet de la Conquesta. Elaborat en hora local ... Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Catadau - Aemet
Predicció per Localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Catadau (Ribera Alta). Ciutat: Catadau. Altitud en metres. Elaborat hora local ... Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Cotes - Aemet
Predicció per Localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Cotes (Ribera Alta). Ciutat: Cotes. Altitud en metres. Elaborat hora local ... Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Cullera - Aemet
Predicció per Localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Cullera (comarca de la Ribera Baixa). Ciutat: Cullera. Elaborat hora local ... Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Gavarda - Aemet
Predicció per Localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Gavarda (Ribera Alta). Ciutat: Gavarda. Altitud en metres. Elaborat hora local ... Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Gilet - Aemet
Predicció per localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Gilet (comarca del Camp de Morvedre). Localitat: Gilet. Elaborat en hora local amb prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis de l’Estat Espanyol.
Predicció per Guadassuar - Aemet
Predicció per Localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Guadassuar (Ribera Alta). Ciutat: Guadassuar. Altitud en metres. Elaborat hora local ... Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Guardamar de la Safor - Aemet
Predicció per Localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Guardamar de la Safor (comarca de la Safor). Ciutat de Guardamar de la Safor. Elaborat en hora local ... Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Guils de Cerdanya - Aemet
Predicció per localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Guils de Cerdanya (Cerdanya). Altitud a Guils de Cerdanya. Elaborat hora local. Inclou prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Isòvol - Aemet
Predicció per localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Isòvol (Cerdanya). Altitud a Bellver de Cerdanya. Elaborat hora local. Inclou prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Jalance - Aemet
Predicció per localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Xalans (Vall de Cofrents). Ciutat: Xalans, Altitud en metres s/n/m. Elaborat en hora local. Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per L’Alqueria de la Comtessa - Aemet
Predicció per Localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a L’Alqueria de la Comtessa (comarca de la Safor). Ciutat: L’Alqueria de la Comtessa. Elaborat en hora local ... Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per La Pobla del Duc - Aemet
Predicció per Localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a La Pobla del Duc (Vall d’Albaida). Ciutat: La Pobla del Duc (altitud en metres) Elaborat hora local ... Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per La Pobla Llarga - Aemet
Predicció per Localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a La Pobla Llarga (Ribera Alta). Ciutat: La Pobla Llarga. Altitud en metres. Elaborat hora local ... Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per L'Ènova - Aemet
Predicció per Localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a L'Ènova (Ribera Alta). Ciutat: L'Ènova. Altitud en metres. Elaborat hora local ... Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Llombai - Aemet
Predicció per Localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Llombai (Ribera Alta). Ciutat: Llombai. Altitud en metres. Elaborat hora local ... Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Llutxent - Aemet
Predicció per Localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Llutxent (Vall d’Albaida). Ciutat: Llutxent (altitud: 284 m.) Elaborat hora local ... Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per L'Olleria - Aemet
Predicció per Localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a L'Olleria (Vall d’Albaida). Ciutat: L'Olleria (altitud en metres) Elaborat hora local ... Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Manuel - Aemet
Predicció per Localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Manuel (Ribera Alta). Ciutat: Manuel. Altitud en metres. Elaborat hora local ... Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Marines - Aemet
Predicció per Localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Marines (comarca del Camp de Túria). Ciutat de Marines. Elaborat hora local ... Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Massalavés - Aemet
Predicció per Localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Massalavés (Ribera Alta). Ciutat: Massalavés. Altitud en metres. Elaborat hora local ... Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Montaverner - Aemet
Predicció per Localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Montaverner (Vall d’Albaida). Ciutat: Montaverner (altitud en metres) Elaborat hora local ... Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Montroi - Aemet
Predicció per Localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Montroi (Ribera Alta). Ciutat: Montroi. Altitud en metres. Elaborat hora local ... Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Ontinyent - Aemet
Predicció per Localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Ontinyent (Vall d’Albaida). Ciutat: Ontinyent (altitud en metres). Elaborat hora local ... Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Otos - Aemet
Predicció per Localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Otos (Vall d’Albaida). Ciutat: Otos (altitud en metres) Elaborat hora local ... Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Palmera - Aemet
Predicció per Localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Palmera (comarca de la Safor). Ciutat de Palmera. Elaborat en hora local ... Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Petrés - Aemet
Predicció per localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Petrés (comarca del Camp de Morvedre). Localitat: Petrés. Elaborat en hora local amb prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis de l’Estat Espanyol.
Predicció per Quartell - Aemet
Predicció per localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Quartell (comarca del Camp de Morvedre). Localitat: Quartell. Elaborat en hora local amb prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis de l’Estat Espanyol.
Predicció per Quatretonda - Aemet
Predicció per Localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Quatretonda (Vall d’Albaida). Ciutat: Quatretonda (altitud en metres) Elaborat hora local ... Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Rafelguaraf - Aemet
Predicció per Localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Rafelguaraf (Ribera Alta). Ciutat: Rafelguaraf. Altitud en metres. Elaborat hora local ... Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Real de Montroi - Aemet
Predicció per Localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Real de Montroi (Ribera Alta). Ciutat: Real de Montroi. Altitud en metres. Elaborat hora local ... Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Sagunt - Aemet
Predicció per localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Sagunt (comarca del Camp de Morvedre). Localitat: Sagunt. Elaborat en hora local amb prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis de l’Estat Espanyol.
Predicció per Sant Joanet - Aemet
Predicció per Localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Sant Joanet (Ribera Alta). Ciutat: Sant Joanet. Altitud en metres. Elaborat hora local ... Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Senyera - Aemet
Predicció per Localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Senyera (Ribera Alta). Ciutat: Senyera. Altitud en metres. Elaborat hora local ... Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Sinarcas - Aemet
Predicció per Localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Sinarques (Plana d’Utiel). Ciutat: Sinarques. Altitud en metres. Elaborat hora local ... Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Sueca - Aemet
Predicció per Localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Sueca (comarca de la Ribera Baixa). Ciutat: Sueca. Elaborat hora local ... Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Sumacàrcer - Aemet
Predicció per Localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Sumacàrcer (Ribera Alta). Ciutat: Sumacàrcer. Altitud en metres. Elaborat hora local ... Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Torís - Aemet
Predicció per Localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Torís (Ribera Alta). Ciutat: Torís. Altitud en metres. Elaborat hora local ... Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Tous - Aemet
Predicció per Localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Tous (Ribera Alta). Ciutat: Tous. Altitud en metres. Elaborat hora local ... Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Zarra - Aemet
Predicció per localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Zarra (Vall de Cofrents). Ciutat: Zarra, Altitud en metres s/n/m. Elaborat en hora local. Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Teresa de Cofrents : meteoNiX
Pàgina de meteoNiX, d’estadístiques climàtiques i atmosfèriques del Teresa de Cofrents - Caroig, a la comarca de la Vall de Cofrents. Altitud (metres): 574 Posició geogràfica: 39.1084,-0.991. Informació de diferents aspectes de l'oratge.
Torís - meteoNiX.com
Informació meteorològica del servidor meteoNiX.com de Torís. Dades de l'any en curs (actualitzades fins l'últim mes complet disponible). Evolució mensual de la precipitació acumulada (mm). Evolució mensual de la temperatura (ºC).
Vallés - Aemet
Predicció per Localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET) a Vallés (La Costera). Ciutat: Vallés (altitud en metres) Elaborat hora local ... Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT