XARXES


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
Pc Hardware


WEBS relacionades amb el tema
AccuWeather
Servidor global també li poporciona el seu pronòstic local de qualsevol poble o ciutat del món, introduint el seu codi postal. Vents, humitat relativa, punt de rosada, pressió baromètrica, tendència de la pressió, visibilitat, sortida i posta del sol, …
AEMET Agencia Estatal de Meteorologia
Adscrita al Ministerio de Medio Ambiente, y Medio Rural y Marino a través de la Secretaría de Estado de Cambio Climático, asumeix les competencias de l’antic Institut Nacional de Meteorología, centre directiu de l’Administració general de l’Estat.
Afimet
És una associació d’aficionats a la meteorologia, presidida per Jordi Oriol, observador de Calonge (Baix Empordà). Neix amb finalitat d’unir a persones que ens agrada o sentim curiositat per aquest apassionat món. Xerrades, excursions, trobades i tallers.
Associació Catalana de Meteorologia ACAM
Web oficial de l'associació, És una entitat sense ànim de lucre creada l'any 1995 amb motiu de la celebració del 125è aniversari del naixement i el 25è de la mort del doctor Eduard Fontserè i Riba, considerat el pare de la Meteorologia Catalana.
Associació Catalana d'Observadors Meteorològics - Acom
L'Associació Catalana d'Observadors Meteorologics és una entitat de caire científic i cultural, que vol agrupar les persones interessades en la Meteorologia i ciències relacionades, ja sigui com a afeccionats, estudiants, professionals, etc.
Associació Meteorològica Tramuntana
Pàgina de meteorologia de Darnius i de l'Associació Meteorològica Tramuntana de l'Alt Empordà. Agenda, dades, dades gràfiques, enllaços, noticies, mapes A M T, satèl·lit cepció, Polars, Meteosat, ...
Avamet - Associació Valenciana d'Aficionats a la Meteorologia Josep Peinado
Fundada l’any 2011. Vol fomentar l'afició a la meteorologia com a servei d'instrucció individual, de comunicació entre aficionats i estudis tècnics entre persones interessades per aquesta ciència amb caràcter exclusivament personal i sense lucre.
Balearsmeteo
Xarxa balear d’estacions Davis en temps real. INclou diferens informacions d’interès com ara: Webcams de Balears, Xarxa Ba-learsmeteo, Sat24, radar, previsió marñitima, predicció Aemed, mapes isobàrics, avisos, GFS hPa, GFS precipitació, …
canviclimatic.net
És el grup Catalunya de càlcul distribuït, que participa a la predicció del clima del projecte climatepredictiona.net. El grup Catalunya, inclou gent del principat, de Perpinyà, d'Anglaterra, EE.UU, Andorra,... Recerca, notícies i experimentació.
Comando Delta
Grup d'aficionats a la meteorologia. Durant l'estiu farem un seguiment del Index de Radiació Solar. Si vols fer-nos arribar sugerències, fotografies, articles... o simplement vols unir-te al comando i publicar al blog.
Comando Tibidabo
Web del Club de Meteorologia de Barcelona Comando Tibidabo, format a la dècada dels 90 de forma espontània. Aficionats a la meteorologia es van anar trobant en fòrums d'internet amb la intenció de seguir, comentar i analitzar el temps dia a dia.
CRAHI Centre de Recerca Aplicada en Hidrometeorologia
Grup de recerca en hidrometeorologia en conveni entre l’UPC, la Conselleria de Medi Ambient i l’Agència Catalana de l’Aigua. Orienta l’activitat a donar resposta a la gestió i la previsió hidrometeorològica i control del cicle de l’aigua superficial.
Departament d’Astronomia i Metereologia de la Universitat de Barcelona
El DAM està integrat dins la Facultat de Física de la Universitat de Barcelona. Els seus membres hi desenvolupen la major part de l'activitat docent. El departament imparteix també un programa de 3er cicle Departament d'Astronomia i Meteorologia.
El clima no està en venda
Moviment de lluita en contra del canvi climàtic. Exigeix que de la Cimera de Copenhaguen en surti un compromís ferm per una reducció dràstica i immediata de les emissions de gasos hivernacle, així com un programa creïble perquè s’abandoni.
Els llampecs
Pàgina dels Els llampecs. Els llampecs és un grup d’aficionats a la meteorologia. Informació de les activitats que el grup desenvolupa, esdeveniments, el seu propi himne, els seus membres, fotografies i blocs personals dels seus components.
eltemps24.cat
El Temps avui, demà, el propers dies, cat de setmana, el temps a les illes, radiació ultraviolada, mapa del temps i radar de pluja a Espanya, avisos meteorològics, imatges satèlit, meteomaps, corrents, càmeres i vídeo galeria.
EMA (Meteocat)
Xarxa d’Observacció Meteorològica. Dades d'Estacions Meteorològiques Automàtiques (EMA) de les darreres 24 hores. Selecció per comarca. Selecció per municipi. Selecció per EMA. Selecció totes les EMA. Selecció per alta muntanya.
Grup de Climatologia UB
El Grup de Climatologia de la Universitat de Barcelona, és grup d’investigació consolidat amb una composició personal multidisciplinar (predominantment geògrafs, però també físics i matemàtics). Aspectes principals de la seva activitat investigadora.
Grup de Meteorologia - Departament de Física de la UIB
Recerca en l'anàlisi amb models atmosfèrics i tècniques numèriques d'episodis de temps sever, especialment a la conca mediterrània i estudi de la capa límit atmosfèrica en situacions d'estabilitat nocturna mitjançant simulacions i dades.
Grupo de Análisis de Situaciones Meteorológicas Adversas
Pàgina del GAMA Grupo de Análisis de Situaciones Meteorológicas Adversas. El GAMA és un grup d’investigació pertanyent a la Universitat de Barcelona. Informació general, treballs i projectes que, des d’aquesta unitat, es desenvolupen.
Infomet
InfoMet és una iniciativa que es porta a terme al Departament d'Astronomia i Meteorologia de la Universitat de Barcelona amb el suport de la Fundació Catalana per a la Recerca. Des del 1995 han d'ha consultat un total de 361727390 imatges i documents.
Institut de Diagnosi Ambiental i Estudis de l'Aigua
L'IDAEA té com a objectiu l'estudi dels canvis naturals i antropogènics que ocorren en els ecosistemes mitjançant tècniques químiques i geoquímiques, fonamentalment aquells que suposen increments de toxicitat en organismes i humans.
La Rambla
De GAMA grup d’investigació interdisciplinar del Departament d’Astronomia i Meteorologia de l’UB. Fenòmens meteorològics, riscs naturals, canvi climàtic i previsió hidrometeorològica. Anàlisis d’impacte social, percepció i comunicació de riscos naturals.
Meteo Illes Balears
Meteo Illes Balears. Observació, climatología, previsió marítima, models SOMIB, webcams, fórum meteo les Balears. Espai dedicat a parlar de meteorologia i climatología. Entrevista, extrems climàtics, climograma Palma (1978-2010). Models Globals.
MeteoCat - Servei de Metereologia de Catalunya
Servidor oficial del temps de la Generalitat de Catalunya. Ofereix diferents paràmetres referits a la predicció del temps: Dades metereorològiques, en temps real i dels últims 12 mesos. Informació marítima i relacionada, territoris, i altres webs.
Meteoclimatic
Gran xarxa de 781 estacions meteorològiques automàtiques no professionals en temps real i un directori de recursos meteorològics. Si disposes d'una estació automàtica i vols compartir les teves dades, et convidem a participar a Meteoclimatic.
meteoNix
Servidor web d’informació meteorològica, especialitzat en les comarques de Alacant. El servei compta amb una amb xarxa d’estacions meteorològiques i estacions col·laboradores al País Valencià. Satèl·lits i arxiu fotogràfic.
Oratgenet
Oratgenet.com és el primer servidor d'informació meteorològica de la Comunitat Valenciana. Informació de l’oratge; el vent, temperatures, previsions, diccioratge, imatges de satèl·lit, models, estacions de la xarxa, dades estadístiques, etc.
Servei Meteorològic del Govern d'Andorra
Pàgina oficial del Servei Meteorològic del Govern d'Andorra. Informació sobre climatologia i previsió del temps, temps actual, imatges, enllaços i escala d'allaus. Àrea de Transport i Energia, Servei de Transport per cable i meteorologia.
SOMIB Societat d´Observadors Meteorològics de les Illes Balears
La SOMIB és una associació que va ser inscrita a l’any 2009, tot i que no va ser a l’any 2010 que va començar a organitzar-se i a treballar. L’any 2011 és el primer any amb socis i on s’aprova en assemblea general la 1a junta directiva funcional.
weather.mirbig.net
En el nostre lloc vostè pot veure el temps en més de 2.500.000 ciutats de tot el món. Aquest lloc té «El temps en el món» es tradueix en 50 idiomes. Estem en constant seguiment a la situació del temps per donar-li més informació sobre el clima.
Windfinder.com
Portal meteorologic global, amb la finalitat de fer les previsions del vent en temps real i observacions. Mesures de vent en temps real/Observacions meteorològiques, pronòstics eòlicas mundials, llocs més ventosos. Windfinder iPhone app.
Windguru
Previsions principals, mapes previsions, previsió en mapa sensible, previsió amb 12 h. de retard. Últimes previsions MM5/WRF només disponibles per a subscriptors de Windguru Pro. Traducció de Windguru al català per Oliver Hernàndez Valls.
Xarxa Aerobiològica de Catalunya
Estudia el contingut pol"línic a l'atmosfera de punts de la geografia catalana i balear; actualment es fa seguiment periòdic de vuit localitats: Barcelona, Bellaterra-UAB, Girona, Lleida, Manresa, Roquetes-Observatori de l’Ebre, Tarragona i Vielha.
Xarxa Agrometeorològica de Catalunya
Pàgina de la La XAC, la Xarxa Agrometeorològica de Catalunya, que pertant al Meteocat. Dades per estació i per comarques. Inclou els algoritmes que calculen tots els models agrometeorològics de plagues i malalties.
Xarxa d’Instruments Oceanogràfics i Meteorològics
La XIOM de la Generalitat de Catalunya. Uns equipaments que mesuren variables costaneres mitjançant boies, estacions meteorològiques i mareògrafs. Iinformació sobre l’onatge a llocs dela costa catalana. La seva web "http://www.xiom.cat/" no és operativa.
XDDE (Meteocat)
En aquesta pàgina es poden consultar els llamps observats per la Xarxa de Detecció de Descàrregues Elèctriques (XDDE) del SMC. Es presenten dues imatges, amb els llamps del dia d’avui i el d’ahir, actualitzant-se la primera cada 10 minuts.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT