ALGIMIA


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
CerCAT Índex d'Internet


 

WEBS relacionades amb el tema

Agímia d'Almonesir - La Llum de les Imatges
Pàgina de Fundación La Llum de les Imatges, amb breu informació turística del municipi d’Agímia d'Almonesir (Alt Palància). Els principals llocs per a visitar al poble, les seues festes parroquials fotografies i alguns enllaços relacionats.
Algímia d'Almonesir - Enciclopèdia.cat
Municipi de l'Alt Palància, a la zona de llengua castellana del País Valencià. El terme, situat a la vall d'Almonesir, a l'aiguavés de la serra d'Espadà, molt muntanyós per la serra d'Espadà. Drenat pel barranc del Baladrar, afluent del Palància.
Algímia d'Almonesir - Viquipèdia
Algímia d'Almonesir (en castellà i oficialment Algimia de Almonacid) és un municipi del País Valencià que es troba a la comarca de l'Alt Palància. Limita amb Aín, l'Alcúdia de Veo, Almedíxer, Gaibiel, Matet i la Vall d'Almonesir. Continguts.
Algimia de Almonacid - Civis
Canvi d’URL! Sistema d'Informació Municipal. Dades contingudes al Registre d'Entitats Locals. Informació relativa a la composició política del consistori, empreses públiques, organismes autònoms i consorcis i dades històriques del municipi.
Algimia de Almonacid - Institut Valencià d'Estadística
Dades municipals d’Algímia d'Almonesir (Alt Palància), de l’Institut Valencià d'Estadística. Informació relativa al territori, medi ambient, població, treball, obres, eleccions, cadastre, pressupost municipal, infraestructures i equipaments municipals.
Algimia de Almonacid - Turisme Castelló
Dades generals del municipi, medi social, recorregut urbà i paisatge. Algímia d'Almonesir està situat a la comarca de l'Alt Palància, ubicat en la vessant occidental del Parc Natural de la Serra d'Espadà. Municipi d'origen musulmà.
Arxiu Històric Electoral Algimia de Almonacid
Pàgina d’Argos (Presidencia de la Generalitat Valenciana), de l’Arxiu Històric Electoral, informe sobre l’Algímia d'Almonesir. Resultats electorals recents, evolució dels resultats electorals, evolució del % dels vots. Gràfiques estadístiques.
CerCAT Algímia d'Almonesir
Primer cercador territorial en valencià a Algímia d'Almonesir (Alt Palància). L'Alt Palància és una comarca castellanoparlant del País Valencià.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT