ALMEDIXER


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
CerCAT Índex d'Internet


 

WEBS relacionades amb el tema

Ajuntament d’Almedijar
Almedixer és un petit poble de montanya enclavat al cor de la Serra d’Espadà, comarca de l’Alt Palància a 411 metres d’altitud. Inclou informació de l’ajuntament, el poble, directori, turisme, galeries de fotos, l'oratge i la Fira d’Oficis del poble.
Almedíjar - Civis
Canvi d’URL! Sistema d'Informació Municipal. Dades contingudes al Registre d'Entitats Locals. Informació relativa a la composició política del consistori, empreses públiques, organismes autònoms i consorcis i dades històriques del municipi.
Almedíjar - Institut Valencià d'Estadística
Dades municipals d’Almedíjar (Alt Palància), de l’Institut Valencià d'Estadística. Informació relativa al territori, medi ambient, població, treball, obres, eleccions, cadastre, pressupost municipal, infraestructures i equipaments municipals.
Almedíjar - Turisme Castelló
Dades generals del municipi, medi social, recorregut urbà i paisatge. Està situat en ple cor del Parc Natural de la Serra d'Espadà, en un entorn tranquil i de gran qualitat ambiental i paisatgí¬stica. S'hi arriba per la carretera de Segorbe - Aín.
Almedíxer - Enciclopèdia.cat
Municipi de l'Alt Palància, a la zona de llengua castellana del País Valencià. Situat al vessant meridional de la serra d'Espadà i en una vall a l'esquerra del Palància, drenada per la rambla d'Almedíxer, que neix vora el despoblat de l'Aiola (Aín).
Almedíxer - Viquipèdia
Almedíxer (Almedíjar en castellà) és un municipi del País Valencià que es troba a la comarca de l'Alt Palància. Limita amb Aín, Algímia d'Almonesir, Assuévar, Castellnou, Soneixa i La Vall d'Almonesir. Taula de continguts temàtics.
Arxiu Històric Electoral Almedíjar
Pàgina d’Argos (Presidencia de la Generalitat Valenciana), de l’Arxiu Històric Electoral, informe sobre Almedíxer. Resultats electorals recents, evolució dels resultats electorals, evolució del % dels vots. Gràfiques estadístiques.
Castell d'Almedíxer - Torres i castells medievals del País Valencià
Jaume I el lliurà en el 1238 a fra Bernat de Bort Comanador e l'Ordre del Temple a Alcalà. Arquitectura: De planta irregular, s'aprecien trams de muralles i el basament del que seria la Torre de l'Homenatge. Almedíxer, l'Alt Palància.
CerCAT Almedíxer
Primer cercador territorial en valencià a Almedíxer (Alt Palància). L'Alt Palància és una comarca castellanoparlant del País Valencià.
Rutes a Almedíjar, Comunitat Valenciana
La Mosquera, Assuevar-Almedijar, Almedíxer-Almonasir-Matet-Almansor, Pujada al Carrascal des d’Assuevar, Assuevar - Mosquera, Almedíxer - Barranc d’Almansor - Cerro Gordo, Assuevar - Penyablanca i Carrascal, volta a Mosquera, …

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT