ALTURA


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
CerCAT Índex d'Internet


 

WEBS relacionades amb el tema

Abalat
És un barranc de 2 quilòmetres de longitud, que travessa el municipi d'Altura en la comarca de l'Alt Palància (País Valencià) en la seua part nord, que naix al sud de la masia denominada Casa del Català i desemboca en la rambla de l'Escarihuela.
Altura - Civis
Canvi d’URL! Sistema d'Informació Municipal. Dades contingudes al Registre d'Entitats Locals. Informació relativa a la composició política del consistori, empreses públiques, organismes autònoms i consorcis i dades històriques del municipi.
Altura - Enciclopèdia.cat
Municipi de l'Alt Palància, a la zona de llengua castellana del País Valencià. Situat a la dreta del Palància, ocupa des de la plana al·luvial, pròxima al riu, fins a les muntanyes que formen la divisòria entre les conques del Palància i del Túria.
Altura - Institut Valencià d'Estadística
Dades municipals d’Altura (Alt Palància), de l’Institut Valencià d'Estadística. Informació relativa al territori, medi ambient, població, treball, obres, eleccions, cadastre, pressupost municipal, infraestructures i equipaments municipals.
Altura - La Llum de les Imatges
Pàgina de la Fundació La Llum de les Imatges, amb breu informació turística del municipi de Altura (Alt Palància). Els principals llocs per a visitar al poble, les seues festes parroquials fotografies i alguns enllaços relacionats.
Altura - Turisme Castelló
Dades generals del municipi, medi social, recorregut urbà i paisatge. Al cor del Parc natural de la Serra Calderona es troba la històrica vila d'Altura, a 392 m sobre el nivell del mar, envoltada de masses boscoses de pins i carrasques d’importància.
Altura - Viquipèdia
Infomació del municipi d’Altura (Alt Palància). Predomini lingüístic històric del castellà. Té una població de 3.234 habitants i una superfície de 24,97 hab/Km².
Arxiu Històric Electoral Altura
Pàgina d’Argos (Presidencia de la Generalitat Valenciana), de l’Arxiu Històric Electoral, informe sobre Altura. Resultats electorals recents, evolució dels resultats electorals, evolució del % dels vots. Gràfiques estadístiques.
Cartoixa de Valldecrist
Valldecrist és un monestir cartoixà del poble d'Altura, a l'Alt Palància. La cartoixa fou significativa en la història del Regne de València. Fundada per l'infant Martí (Martí l'Humà). S'hi allotjaren Bonifaci Ferrer, Benet XIII o Sant Ignasi de Loiola.
CerCAT Altura
Primer cercador territorial en valencià a Altura (Alt Palància). L'Alt Palància és una comarca castellanoparlant del País Valencià.
La Cartoixa de Valldecrist - Gothicmed
La cartoixa de Valldecrist va ser fundada per l'infant Martí a la població d'Altura, pròxima a la vila de Sogorb i dins de les seues possessions personals, el 18 de març de 1385 amb el beneplàcit del seu pare, el rei Pere IV el Cerimoniós.
La Torreta-Puntal de Navarrete
El Paratge Natural Municipal La Torreta-Puntal de Navarrete és un Paratge Natural Municipal del municipi d'Altura (Alt Palància) que es localitza en la confluència dels termes de Les Alcubles i Xèrica. Declarat per la Generalitat Valenciana el 2006.
Mancomunitat Intermunicipal de l'Alt Palància
Mancomunitat de municipis de la comarca de l'Alt Palància. Aglomera 13 municipis i 10.561 habitants en una extensió de 583,30 km². Actualment (2007) la mancomunitat és presidida per Luis Navarro Murria, PSPV-PSOE regidor d'Assuévar.
Santuari de la Cova Santa d'Altura
El Santuari de la Cova Santa del municipi valencià d'Altura (Alt Palància) és una capella-santuari situada en una cova a 811 m., en la Serra Calderona. Conta la llegenda que en 1511 aparegué una verge a qui li atribueixen nombrosos miracles.
Santuari de la Mare de Déu de la Cova Santa
Santuari de la Mare de Déu de la Cova Santa, al municipi d'Altura (Alt Palància), a 831 m alt., al vessant septentrional del Montmajor, a l'interior d'un avenc calcari antigament anomenat cova del Lledoner. Bust de la Mare de Déu del s XV.
Senda GR 10
Travessa el terme municipal d'Altura, solcant camins de la Serra Calderona, tradicionals rutes de transhumància. El GR 10 (E-7) és un sender de gran recorregut, i europeu E 7, que parteix de Puçol fins a Lisboa. Senyals roges i blanques.
Via Verda Ojos Negros
La via verda d'Ojos Negros Altura pel costat del càmping municipal. La Via Verda d'Ojos Negros, o Via Minera és una via verda que parteix de les antigues mines de ferro d'Ojos Negros (Terol) i finalitza en Algímia d'Alfara a Castelló. Té 161 km.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT