ASSUEVAR


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
Pc Hardware


 

WEBS relacionades amb el tema

Arxiu Històric Electoral Azuébar
Pàgina d’Argos (Presidencia de la Generalitat Valenciana), de l’Arxiu Històric Electoral, informe sobre Assuévar. Resultats electorals recents, evolució dels resultats electorals, evolució del % dels vots. Gràfiques estadístiques.
Assuévar - Enciclopèdia.cat
Municipi de l'Alt Palància, a la zona de llengua castellana del País Valencià. Situat a l'esquerra del Palància, al vessant de la serra d'Espadà. Travessat per la rambla d'Assuévar, afluent del Palància, formada per confluència del Xòvar i Almedíxer.
Assuévar - Viquipèdia
Assuévar (en castellà i oficialment, Azuébar) és un municipi del País Valencià que es troba a la comarca de l'Alt Palància. Limita amb Aín, Almedíxer, Xóvar i Soneixa. Envasadora d'aigua i l'excel·lent oli de la serra d'Espadà.
Azuébar - Civis
Canvi d’URL! Sistema d'Informació Municipal. Dades contingudes al Registre d'Entitats Locals. Informació relativa a la composició política del consistori, empreses públiques, organismes autònoms i consorcis i dades històriques del municipi.
Azuébar - Institut Valencià d'Estadística
Dades municipals d’Assuévar (Alt Palància), de l’Institut Valencià d'Estadística. Informació relativa al territori, medi ambient, població, treball, obres, eleccions, cadastre, pressupost municipal, infraestructures i equipaments municipals.
Azuébar - Turisme Castelló
Dades generals del municipi, medi social, recorregut urbà i paisatge. Accessible des de La Vall d'Uixó per la CV-230 cap a Soneja; des de València per l'autovia Sagunt-Burgos, pel desviament de Soneja cap a La Vall d'Uixó per la CV-230.
Castell d'Assuévar
El castell de Assuévar a l'Alt Palància és una fortalesa d'origen musulmà construïda al s. XII amb posteriors transformacions cristianes, que es troba dalt d'un penya-segat des d'on domina la confluència de les rambles d'Almedíxer i Assuévar.
CerCAT Assuévar
Primer cercador territorial en valencià a Assuévar (Alt Palància). L'Alt Palància és una comarca castellanoparlant del País Valencià.
Rutes a Azuébar, Comunitat Valenciana
Assuevar-Los 55 de la Serra d’Espadà, Assuevar-Los cuatro puertos, La Falaguera, La Mosquera, Pic d’Espadà, Assuevar i Serra d’Espadà, Per la serra d’Espadà, Assuevar - Barranc La Mosquera, Espadà: Assuevar-Aín-Eslida-Xòvar, …

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT