BADALONA


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
Pc Hardware


 

WEBS relacionades amb el tema

80 grams : comunicació literària
80 gm neix de la passió per la literatura catalana de la seva autora Laura Garcia. Vol obrir una finestra al món literari català actual, un espai on es pugui conèixer tot el que es mou en aquest àmbit. Llibres, autors, editorials i activitats literària.
A.E. Iris Sol Casagemas
El millor futbol sala de Badalona. Web d’aquest club esportiu de Badalona, que té 14 equips federats de futbol-sala i 1 de bàsquet. La junta treballa per millorar la gestió i organització de l’entitat. Aquest any preparem tot una sèrie d’innovacions, …
Activaweb
Empresa badalonina d’imatge i comunicació corporativa a Internet. Empresa, àrees, disseny i programació web, portals, botigues i catàlegs online, intranets i extranets, registre de dominis, allotjament web (hosting), assessorament jurídic…
ADEVIC Associació pel Desenvolupament de l'Educació Viària a Catalunya
Web de l’ADEVIC, l’Associació pel Desenvolupament de l'Educació Viària a Catalunya. L’associació, educació, serveis/activitats, projectes, notícies, fotogaleries, documents, membres, participa!, anuncis, agenda, i enllaços, Contingut en català mínim.
Ado tancaments metàlics
Empresa especialitzada amb més de 35 anys d'experiència en el sector de la serralleria, tanques, alumini, acer inoxidable, portes, automatismes, marquesines, vidres, mobiliari urbà, senyalització viària, protecció solar i sistemes d'ocultació.
Adrià P. Bonet - iBoda
Fotògraf artístic de casaments. Reportatges artístics de noces. Adrián P. Bonet, fotògraf professional i Ivonne Velázquez, realitzadora de vídeo professional. Fotoperiodisme artístic, de noces, fotos de casament, àlbum digital i vídeo professional.
AEMIFESA - Gremi d'Instal·ladors de Badalona i Comarca
Avui som AEMIFESA, però cap a l’any 1954 va néixer el Gremi que tots coneixem. serveis que ha d’oferir el Gremi, perquè finalment les nostres empreses siguin mes competitives, professionals i rentables. Informació i assessorament.
Aerobús Barcelona
Servei d’autobús que connecta l’aeroport i el centre de Barcelona cada 5 minuts, tots els dies de l’any. En 35 minuts pots anar o tornar de qualsevol de les terminals (T1 o T2), sense haver de transbordar, amb parades a punts estratègics de la ciutat.
AFA Lloreda
Prova per a l'obtenció del graduat en educació secundària obligatòria per a persones de més de 18 anys. Inscripció: del 10 al 17 d'octubre de 2012. Publicació de les llistes provisionals de persones admeses i excloses: 24 d'octubre de 2012.
AFA Morera-Pomar
Pàgina oficial de l’Aula de Formació d'adults Morera-Pomar, barris de la ciutat de Badalona (Barcelonès). Som una escola d'adults pública que funciona des del any 1980. Estem situats a Badalona, al barri de La Morera, tocant al barri de Pomar.
Agrupació Excursionista Bufalà
Entitat social creada l’any 1961 al barri de Bufalà de Badalona. Vinculada, des de la seva fundació, a l’excursionisme i a qualsevol de les seves ramificacions tant de la natura com totes les activitats esportives que la mateixa ens pugui proporcionar.
Ajuntament de Badalona
Web oficial de l'Ajuntament de Badalona, la ciutat de la costa nord del Barcelonès. Conté completa informació de la ciutat, l'ajuntament, guia d'entitats, serveis al ciutadà, història, equipaments municipals, esports, turisme, agenda i anuncis.
Al vent llibres
Llibreria dedicada exclusivament al comerç del llibre desde fa 26 anys, amb llibreters amb més de 20 anys d’experiència. Fons fix de 24.000 llibres, reben la majoria de les novetats editades. Premi Nacional del Llibre de la Generalitat de Catalunya.
Albert - Batua l’olla
Blog personal per pasar l'estona. Classificat dins General | Sense comentaris, Darreres entrades Això és un exemple de pagina del WordPress. Això és un exemple de pagina del WordPress.
Albert Fibla
Cantautor badaloní. Albert Fibla segueix caminant a poc a poc amb un segon disc, ‘El vals de la ingenuïtat’, que ha de situar-lo definitivament en el panorama musical català. Cançons, imatges, MP3, serveis…
Alexandria - Biblioteca de recursos dirigits per a l’aula
Biblioteca de recursos dirigits per a l’aula, desenvolupada pel Departament d'Ensenyament que permet pujar alguns tipus de materials educatius digitals, com ara cursos Moodle, per facilitar la seva posterior localització i intercanvi. L'accés és obert.
Almogàvers Fans Club
Penya del Futbol Club Barcelona i grup d'animació que des de 1989 dona suport al Barça. Estem a la primera graderia del Gol Sud del Camp Nou. Animar al Barça, defensar Catalunya, la nostra nació i la nostra cultura; de des dels valors de barcelonisme.
Alusport Bottles
És una marca registrada d'Alucan Entec: única empresa europea capaç de produïr botelles esportives d'alumini litografiades i personalizades en disseny, format i servei. Disposa de la més àmplia gama de capacitats, des de 100 ml fins a 1,5 l.
Amics de la Música de Badalona
L'Associació Amics de la Música de Badalona es va constituir l'any 1999. La idea de la creació de l'Associació va sorgir d'un grup de gent que creia en la necessitat de fer conèixer la música que els agradava, a Badalona no existia cap grup d'aquest.
Amics del Ferrocarril de Badalona
Agrupació ferroviària de la 5a zona, dedicada a la reparació, restauració i manteniment de material històric ferroviari. L'Agrupació, materials històric, lloguer de material. Viatjes 5a zona, àlbum fotogràfic, col-laboradors, enllaços i socis.
ampa artur martorell
AMPA Artur Martorell de Badalona. Representem els interessos dels pares i mares en qualsevol tema relacionat amb l’estada dels nens a l’escola. Gestionem serveis, com el menjador, l’acollida matinal, els casals d’estiu, Nadal o Setmana Santa.
Ampa Badalonès
Pàgina de l’Associació de Mares i Pares del Col·legi Badalonès de Badalona. Esperem que amb aquesta web els pares i mares dels nens del Col·legi Badalonès s’expressin lliurement per tal de millorar la qualitat de l’ensenyament dels nostres fills.
AMPA CEIP Montigalà
Web de l’AMPA de l’Escola Montigalà de Badalona. Els membres de la Junta directiva de l’AMPA del curs ratificats en assemblea ordinària, notícies, seguiment d’obres, tallers, extraescolars, festes escolars, xarxes socials i dades de contacte.
AMPA CEIP Progrés
AMPA de l'escola Progrés. Funcionament i activitats que desenvolupem. Enllaços de les diverses activitats que gestiona l'AMPA, però també podeu utilitzar el menú de l'esquerra per anar explorant pel vostre compte els diversos apartats d'aquest lloc web.
AMPA Col·legi Cultural
El Col·legi Cultural i el Col·legi Cultural Fluvià, comparteixen la titularitat, funcionen de forma pedagògica conjunta i tenen el mateix projecte educatiu. Les AMPAS, hem mantingut el mateix criteri de igualtat, ja que no hi ha diferències entre alumnes.
AMPA de l’Escola Lola Anglada de Badalona
Tots els pares i mares de l’escola que paguen la quota anual són membres de ple dret de l’AMPA, amb els mateixos drets i obligacions. L’òrgan sobirà és l’Assemblea General. Els membres de la junta en curs són ratificats en assemblea ordinària.
AMPA de l'institut FP i ES Pompeu Fabra
Associació de mares i pares dels alumnes de l'Institut Pompeu Fabra de Badalona. Promou la intervenció dels pares i mares d'alumnes en la organització i gestió del centre, aportant un punt de vista i la col·laboració per a millorar la qualitat.
AMPA del IES Badalona VII
Blog de l'AMPA del IES Badalona VII. Informació detallada dels serveis i activitats de l'AMPA. Com a pares i mares tenim un paper important en la vida de l'Institut. Per això us animem a participar en les eleccions com a candidat o representant...
AMPA Escola Badalona Port
L'AMPA és una associació oberta a tots, formada per pares i mares que sense afany de lucre, uneixen esforços per representar i defensar els interessos dels nostres fills en l'ambit educatiu. Informació dels serveis que des de l’AMPA gestionem.
AMPA Escola Baldiri Reixac
Escola de badalona. L’Associació de mares i pares de la nostra escola es va formar l’any 1981. Des del primer moment la nostra AMPA ha tractat sempre de ser una formació de mares i pares que ofereixen ajuda i col·laboració desinteressada…
AMPA Escola Betúlia
Espai web de l’Associació de Mares i Pares d’Alumnes (AMPA) de l’Escola Betúlia de Badalona, formada per tots els pares i mares dels alumnes d’aquest centre que ho van demanar en el moment de fer la inscripció a l’escola. Serveis i junta.
AMPA Escola Bufalà
Col.labora amb l'escola organitzant activitats extraescolars per als alumnes, de tipus esportiu o cultural i recreatiu. També promou activitats encaminades a aquest fi, entre les que destaquen les activitats extraescolars, conferències i trobades.
AMPA Escola Jungfrau
L’Associació de Mares i Pares d'Alumnes Escola Jungfrau, està ubicada al barri Coll i Pujol, de la ciutat de Badalona (Barcelonès). AMPA, actes circulars, menjador, socialització, extraescolars, casal, xerrades, festes i formació de pares i mares.
AMPA Escola Pere de Tera
Considera primordial el treball en equip i en comú amb el professorat i la direcció del centre, de forma que, tots ens impliquem de forma activa per aconseguir els objetius que garanteixin la qualitat de l’ensenyament. Versió en català no operativa.
AMPA Escola Planas i Casals
La nostra intenció és obrir la participació a famílies i membres del Consell Escolar. Festa de Nadal, comissió de delegats, colònies AMPA, condicionament sala polivalent, proposta web de l'AMPA, eleccions al Consell Escolar, carta de substitucions, ...
AMPA Escola Salvador Espriu
Web de l’Associació de Mares i Pares de l’Escola Salvador Espriu de la ciutat de Badalona. La Salvador Espriu es va inagurar l’any 1988. Comunicats, projectes, calendari, blog, i la llista de correu de l'AMPA de l'Escola Salvador Espriu. Cercabèstia.
AMPA Escola Ventós Mir
Suport i assistència als membres, a mares, pares, tutors i tutores, professorat, alumnat del centre i els òrgans de govern i de participació, en tot el que fa referència a l'educació dels fills i filles i, en general, de tot l’alumnat matriculat al centre
AMPA IES La Llauna
L'Associació de Mares i Pares de La Llauna té l’objectiu de treballar en col·laboració amb la direcció de l'institut respresentant les famílies de l'escola procurant l'èxit i benestar de l'alumnat. La col·laboració amb el centre es centra en quatre àrees.
AMPA Institut Isaac Albéniz
Blog de l'Associació de Mares i Pares de l'Institut Isaac Albéniz de Badalona. Aquí trobareu informació d'interés sobre les nostres activitats. Des d'aquí convidem a totes les famílies a participar en el nostre projecte. Els nous estatuts de l'AMPA.
AMPA Josep Carner
Pàgina web de l'AMPA, que som tots els pares i mares que tenim fills i filles a l'escola Josep Carner del barri de la Salut a Badalona. Informació, la junta de l'AMPA, activitats extraescolars, documents, calendari, llistat de blocs i activitat general.
AMPA Laiètania
AMPA d’aquesta escola de Badalona. L’AMPA és una entitat que agrupa als pares i mares de l’escola per la defensa dels seus interesos en allò que fa referència l’educació dels seus fills i filles i per a col·laborar en funcionament del del centre.
AMPA Mare de Déu de l'Assumpció
Pàgina de l’AMPA del Col·legi Mare de Déu de l'Assumpció de Badalona. El centre es va fundar el 1972 i la seva história està lligada al barri del Congrés, ja que es construí per cobir les necessitats educatives del barri. El contingut en català és mínim.
AMPA Minguella
L’Associació de Mares i Pares d’Alumnes Minguella de Badalona és un organisme de voluntaris integrat per pares, mares i tutors d’alumnes matriculats al centre. La finalitat de l’associació és col·laborar amb la direcció i el professorat del centre.
AMPA Nen Jesús de Praga
Pàgina web de l’Associació de Famílies (Mares i Pares d'Alumnes) de l'Escola Nen Jesús de Praga de la ciutat de Badalona. Notícies, vloc, escola, àrea privada, enllaços d’interès, sortides en família, salut i escola i dades de contacte amb l’AMPA.
AMPA Sant Domènec Savio
Web de l’AMPA del Col·legi Salesians Sant Domènec Savio de Badalona. Poden ser membres de l’AMPA els pares i mares o tutors legals que tinguin la pàtria potestat dels alumnes matriculats al centre i que manifestin la seva voluntat d’integrar-s’hi.
AMPA Trinitàries
Pàgina de l’Associació de Mares i Pares del Col·legi Santíssima Trinitat. Les Trinitàries d’Artigues, a la ciutat de Badalona. Inclou informació de totes les activitat extraescolars i festes escolars que organitza l’AMPA d’aquesta escola badalonina.
AMPA Ventura Gassol
AMPA d’aquest institut de Badalona. Us informa que les companyes del Consell Escolar del Coret han fet una reclamació al Síndic de Greuges de Badalona sobre la construcció, entre d'altres equipaments educatius, del nou institut Ventura Gassol.
Antoni Bori i Fontestà
Antoni Bori (Badalona, Barcelonès, 1862/1863-1912), Mestre i escriptor català. Col·laborà a la revista El Clamor del Magisterio i fundà la publicació El Magisterio Catalán. En el Congrés Pedagògic de Barcelona (1888) defensà l'ensenyament del català.
Apalabrados.cat
Joc de lletres basat en el Scrabble, però amb la gràcia de poder jugar-lo amb gent de tot el món. Has d'anotar tants punts com puguis fent paraules al tauler de joc en vertical o horizontal. Descobreix la millor paraula que pots formar al Apalabrados!
Aplec de Sardanes
Programa sardanista de Ràdio Ciutat de Badalona, dirigit per Joaquim Riera i Gil, que s’emet des del 1989. Cada diumenge emet les sardanes que demanen els oients. També informa de ballades, aplecs i concerts d’arreu dels Països Catalans.
Apsis
Centre Apsis. Centre de terapèutica infantil amb seu a Badalona. Està dedicat a la detecció precoç, diagnòstic, tractament i seguiment d'aquests tipus de problemes de la vida dels nens i nenes.
Aquella Badalona
Blog que vol ser un recull de fotografies que tinc disperses, de diferents procedències. Les han guardat durant uns quants anys amb la intenció de fer un arxiu de la Badalona en blanc i negre que s'està acabant del tot. Vol ser un aparador bàsic.
Àrea Badalona
Versió digital de la publicació Àrea Badalona, l’edició de Badalona de Àrea Besòs, un mitjà de comunicació de Sant Adrià de Besòs, Badalona i Santa Coloma de Gramenet, al Barcelonès. Actualitat, cultura, esports, entrevistes, opinió, i vídeos.
Àrea Besòs
Versió digital d’aquesta publicació. Àrea Besòs és un mitjà de comunicació de Sant Adrià de Besòs, Badalona i Santa Coloma de Gramenet, al Barcelonès.Actualitat, cultura, esports, entrevistes, opinió, vídeos. Edició impresa.
Argus
Disseny bases de dades, anàlisis i desenvolupament de software a mida. Implementació i manteniment de servidors corporatius sobre Linux. Cursos de formació. Noves tecnologies al vostre abast, anàlisis i desenvolupament de software a mida.
Armand Basi
Armand Basi és el millor exponent de la família Basi. Una reconeguda empresa del sector comerç de moda amb seu a la ciutat de Badalona. Botigues de moda a tot el món i delegacions comercials als Estats Units (3), Benelux, Rússia i Portugal.
Aroma Kaori
Nou concepte gastronòmic a Badalona; dos ambients en per gaudir de les cuines mediterrània i japonesa. L'Aroma, a naix, ofereix un menú de migdia i carta mediterrània de temporada i plats de mitges racions. A dalt el Kaori, el primer sushi japonès...
Arts gràfiques F.M. Gràfic
Fm Grafic, les arts gràfiques al seu servei: Impremta i offset rapid, disseny grafic, impressio digital, fotocomposicio, impressio objectes regal, fotolits, disseny d'espais web, copisteria b/n i color, copies planells, enquadernacions, plastificacions, p
ASPACE Associació de la Paràlisi Cerebral
Entitat sense lucre i d'utilitat pública i benèfico-social, que treballa per a les persones amb paràlisi cerebral i/o patologies afins. La missió: Atenció integral a les persones amb paràlisi cerebral i patologies afins, i a les seves famílies. Badalona.
ASPANIN
ASPANIN Pro persones amb discapacitat intel·lectual i les seves families, es constitueix l’any 1966 a Badalona amb l’objectiu de defensar els drets de les persones amb d.i. i promocionar tot tipus de serveis que els siguin necessaris, siguin socis o no.
Assemblea d’Indignats de Llefià
Assemblea d’Indignats de Llefià. Els barris de Badalona s'indignen. Us fem saber que no estem fent la cassolada durant l'estiu. Ens reunim a la plaça Trafalgar directament a les 20h per començar directament l'assemblea. Funcionament de l'assemblea.
Associació alvent
Entitat privada catalana d'iniciativa social que amb la seva constitució el 2008, va obrir el camí de les persones amb discapacitat intel·lectual. També vetlla per la millora de la seva qualitat de vida, potenciant les seves capacitats en tots els àmbits.
Associació Amics la Salut
Web de l'Associació Amics de La Salut a La Salut-Llefià Badalona. Classes d'escacs per aprendre a jugar amb els monitors i professors. Consulteu els dies i horaris. L'aula de formació d'Informàtica s'ha ampliat pels veïns. Taller de pintura i dibuix.
Associació Arxiu Històric de Llefià
L'Arxiu Històric d’aquest barri badaloní és dels projectes que actualment porten a terme diferents entitats i persones del barri. El 2008, es crea l'Associació Arxiu Històric de Llefià , per continuar el projecte. Incorpora materials digitalitzats.
Associació Balbalika
L’associació per l’ajuda a la infància Balbalika és una entitat col·laboradora d’adopció internacional (ECAI), que es dedica a la adopció de menors a Nepal, Haití, Etiòpia i Sri Lanka. El nom de Balbalika significa infància en nepalí.
Associació Bíblica de Catalunya
Òrgan col·legial de la Conferència Episcopal Tarraconense, per a l'apostolat bíblic. Va ser creada pels biblistes de parla catalana per a coordinar esforços. L'Associació, és interconfessional, i aplega tots els cristians de la nostra àrea lingüística.
Associació Catalana de Brigadistes a Nicaragua
Espai web de l’Associació Catalana de Brigadistes a Nicaragua, associació cultural i de solidaritat, fundada l’any 1985. La seva pàgina només conté les dades de contacte postal. Web en manteniment. Disculpeu les molèsties. Intranet.
Associació Cultural de Poesia Pont del Petroli
L’entitat neix a Badalona l’any 2000, de la mà de Paco Fanés i Joan Puche, publicant el recull Set, volum col·lectiu de poemes. Difusió de projectes en l’àmbit de la poesia, edició de llibres, organització d’actes i difusió de la cultura plàstica.
Associació Cultural Festa Medieval Sant Jordi de Badalona
L'Associació Cultural Festa Medieval Sant Jordi de Badalona neix l'any 2010. L’entitat ve a substituïr l'anomenada Comissió Pro Festa Medieval Sant Jordi. Actualment l'associació s'encarrega de gestionar i organitzar la Festa Medieval de Badalona.
Associació Cultural Roig
Entitat plural, oberta, compromesa, crítica, transformadora i participativa. Ateneu Roig, la revesta d’un Roig encés, carxa Roig de cultura i bloc. Busquem persones que vulguin practicar a la taula de so, per explicar-se, denunciar, proposar, ...
Associació d'Amistat entre Amazics i Catalans
Els fins de l’associació són: Millorar l´ amistat entre els dos pobles, oferir classes de les llengües amazic, àrab i català a grups de persones interessades, amb els mitjans disponibles, defensar i parlar el català, com a llengua del país d’acollida, …
Associació d'Avis Antònia Boada
Pàgina web de l’Associació d'Avis Antònia Boada, centre associatiu de gent gran, situat a la plaça del mateix nom de la ciutat de Badalona. Inclou informació general de l’associació, les seves activitats, els serveis, l’agenda, fotogaleries, …
Associació de Bombers Voluntaris de Badalona
Pàgina de l’Associació de Bombers Voluntaris de Badalona i del Cos de Bombers de l’Ajuntament de Badalona. La web dels bombers de Badalona. Hi trobareu l’arxiu fotogràfic, butlletí, el parc, enllaços, la història, etc.
Associació de Familiars de Malalts Mentals del Barcelonès Nord
Associació que treballa pel benestar de persones amb trastorn mental i familiars. La integració de les persones amb problemes de salut mental passa per la participació plena en la comunitat i per l’exercici dels drets i deures ciutadans.
Associació de Gent Gran del Pomar
Web de l’Associació de Gent Gran del Pomar, associació de promoció de la gent gran del barri de Pomar de Badalona. Ioga, gimnàstica, teatre, coral, sevillanes, perruqueria, podologia i menú diari. La web només conté dades de contacte postal.
Associació de Músics Professionals de Badalona
Creada al 2005 per defensar a col·lectiu musical de la ciutat i difondre el seu treball, formada per músics residents o vinculats professionalment a la ciutat de Badalona. Promoure cicles de concerts, festivals i cursos. Agenda de concerts.
Associació de Veïns Can Solei 2
L'Associació de Veïns de Can Solei vol dinamitzar la part del barri de Casagemas limitada pels carrers Sant Bru, Riera Matamoros, Avinguda de Navarra i el parc de Can Solei-Ca l'Arnús, a Badalona. L’objectiu és millorar la qualitat de vida de la zona.
Associació de Veïns Complex Catalunya
Web de l’Associació de Veïns Urbanització Complex Catalunya de Badalona. Gimnàstica, aeròbic, batuka, exercicis físics, classes de repàs per a la gent gran diferents graus, balls saló, fanky, festivals benèfics i col·laboració amb entitats benèfiques, ...
Associació de Veïns Dalt la Vila
Web de l’Associació de Veïns Dalt la Vila Badalona al servidor de la xarxa Facebook. Dalt la Vila és el barri més antic de la ciutat. La web oficial “http://www.daltlavila.org”, ja no és operativa. Per connectar amb Dalt La Vila, inscriu-te a Facebook.
Associació de Veïns de Can Solei
Web de l’Associació de Veïns de Can Solei de Badalona. Podeu posar-vos en contacte amb nosaltres i venir al nostre local situat a la plaça de Les Gavines els dilluns de 20:30 a 21:30 h. Contacte mitjançant el correu electrònic o bé ens podeu telefonar.
Associació de Veïns de Canyadó
Portem trenta anys (des de 1979) treballan per al barri de Canyadó, a Badelona. Encara que ens hem trobat amb molts problemes gràcies a tot el veïnat i la gent que generosament ha participar per transformar-lo. Activitats, projectes i dades del barri.
Associació de Veïns de Coll i Pujol de Badalona
Web de l’entitat. La majoria de continguts d'aquesta pàgina s'han extret o bé s'han inspirat en alguns articles del Full Informatiu "El Barri", editat per l'A.VV. Coll i Pujol. Catalanitat, fòrum, denúncies, documents, bloc, galeria de fotos, i enllaços.
Associació de Veïns de Sistrells
Associació veïnal fundada l'any 1961. Els objectius són el foment i la pràctica continuada d'activitats socioculturals, esportives, d'esbarjo i altres. Col·labora en l'ús i conservació dels elements urbanístics amb les institucions de Badalona.
Associació de Veïns del Centre de Badalona
Som l’Associació de Veïns i Veïnes del barri Centre de Badalona que treballem per millorar el nostre barri. Recull i canalitza queixes i propostes del veïnat. Mesures reivindicatives, planteja i proposa solucions als problemes del barri i de la ciutat.
Associació de Veïns i Veïnes de Montigalà
Pàgina web de l’Associació de Veïns i Veïnes de Montigalà de Badalona. Des de la Junta us volem a animar a enviar-nos les vostres opinions, suggeriments i aportacions de qualsevol de mena sobre les modificacions efectuades a la web.
Associació de Veïns Pep Ventura Illa Fradera
Informació d’activitats lúdiques, festes, fires, etc. fins les serioses, com reunions amb l’ajuntament, associacions de veïns, partits o altres entitats amb la que ens hagi calgut parlar per tal d’aconseguir aquelles nostres legitimes aspiracions.
Associació de Veïns Sant Antoni de Llefià
L' Associació de Veïns de Sant Antoni és una organització que defensa els interessos dels veïns del nostre barri, a més de promoure la vida associativa i cultural de Sant Antoni de Llefià (Badalona).
Associació de Veïns Sant Crist de Can Cabanyes
Associació de Veïns fundada l’any 1984 a Sant Crist, Badalona. Portem molts anys intentant que el nostre barri sigui millor i més agradable. Festes gràcies a la col·laboració de a junta i l’assistència dels veïns. La versió en català no és operativa.
Associació de Veïns Sant Mori de Llefià
L'origen de l'A.VV. Sant Mori de LLefià, va ser el resultat de la confluència de una problemàtica a nivell urbanistic i educatiu, molt greu i es van trovar-se un conjunt de persones relacionades amb partits d'esquerra, capaces d'organitzar-se.
Associació del Lleure El Gripau Blau
Pàgina de l’Associació del Lleure El Gripau Blau dedicada a l’esplai juvenil i de lleure a la ciutat de Badalona (el Barcelonès). L’associació comprén quatre seccions: Esplai Massagran, Kasal de Joves KAJA, Bufons del foc, i El Clan.
Associació Esportiva Minguella
Entitat creada l’any 1988, per donar continuitat als equips de les Escoles Minguella, i el gran volum que l'esport del bàsquet havia assolit a l'escola. En 1962 es va llogar l'edifici actual i pati s’instal·len camps de mini-bàsquet. Compta amb 29 equips.
Associació Juvenil S’Horabaixa
L’Associació Juvenil S’Horabaixa és una entitat jove de Badalona, tant els components com l’entitat, creada l'any 2005. Informació de l'associació i la Companyia Teatral S'Horabaixa, projecte, actuacions i els propers contacontes.
Associació Menjar Solidari
Joves voluntaris que recullen menjar de diferents mercats municipals per a dur-los a diferents punts de destí, com els menjadors de la congregació de la Mare Teresa de Calcuta a Barcelona i el banc d'aliments de Sant Jaume a Badalona.
Associació Segona Oportunitat Animal
ASOA és una entitat creada l'any 1989 com un grup de persones que compartien un mateix esperit envers el proteccionisme animal. L'any 1997 aquest esperit es va materialitzar. Municipis de Badalona, Santa Coloma de Gramenet i Sant Adrià de Besòs.
astres.cat
astres.cat és un espai on els aficionats a l'astronomia poden publicar les seves pròpies astrofotografies i llocs d'observació, i compartir experiències astronòmiques al fòrum. El web també està adreçat a gent que tingui curiositat per aquesta ciència.
ATDiari.net
Diari online d'atletisme de promoció, federat i de curses de fons. Si t'agrada correr, aqui trobaras totes les noticies. Hi poden penjar notícies tots els clubs d’atletisme i aficionats. Promoció, federat, veterà, curses, …
Ateneu Llibertari Acràcia
Veient la necessitat de promoure l’ideari llibertari, neix l’Assemblea Lliberària de Badalona. El temps consolida aquest projecte. Davant la situació politico-social és més necessari consolidar un espai de difusió cultural i de creació d’esperit crític.
Ateneu Popular Sant Roc
Des de l’any 1987, l’Ateneu Popular Sant Roc va prendre el relleu de la labor del Centre Social del barri. El barri no és el mateix que a la dècada dels 60 i la tasca de l’Ateneu intenta donar una resposta més actualitzada als nous problemes del moment.
ATICat
ATICat és una empresa nascuda al 2014 creada per professionals, nascuda al 2014, al sector dels serveis informàtics integrals i les tecnologies de la informació. Per qualsevol servei o assistència tècnica informàtica no dubti en posar-se en contacte.
Aticat
Som una empresa nascuda al 2014 creada per professionals amb més de 20 anys d'experiència dins el sector dels serveis informàtics integrals i les tecnologies de la informació. Si necessita qualsevol servei o assistència tècnica informàtica no ho dubti.
Atletes Vegetarians Sense Límits
Organització de la Matagalls-Montserrat Solidària. És la marxa més coneguda de la Península Ibérica vam voler fer-la amb un motiu solidari. Al Sergi L. va tenir la idea de poder recolçar un projecte humil, ho va comentar al equip i en uns dies va fer-ho.
Atletic Montgat C.E.
Web oficial de l’ Atletic Montgat Club Esportiu. És una entitat esportiva dedicada a la pràctica del futbol, en aquest municipi del Maresme. El club té la seva seu a la Ctra. de Mataro de Badalona. Página web en construcció.
Audiotek Centres Auditius
Centre auditiu que ofereix solucions auditives a Terrassa des-de el 2008. Revisons auditives, audiòfons a mida, taps de bany i antisorolll a mida. Som audioprotesistes titulats i traballem amb els millors fabricants d'àudiofons de manera contínua.
Aurora Il·luminació
Aurora Il·luminació és una empresa badalonina pionera de proveïr serveis d'il·luminació enfocats a empreses dedicades als muntatges efímers. Consultoria, dissenys d’il·luminació, disseny d’estructures, lloguer de material d’il·luminació.
Auto Bétulo. Concessionari BMW
Auto Bétulo concessionari oficial a Badalona. Servei oficial a Badalona de BMW. Cotxes nous i ofertes d'automòbils d'ocasió. Web temporalment fora de servei. Disculpin les molèsties.
Auto Taller Sebantoni
Pàgina de l'Auto Taller Sebantoni. Servei Oficial Hyundai. Servei Oficial Hyundai a Badalona. Venda, reparació i manteniment d'automòbils nous i de reestrena. L'empresa, serveis, gamma models, reestrena accessoris i contacte.
Autoescola Montecarlo
Autoescuela a Badalona des de l’any 1978 . Todos los permisos de conducir. Estamos en la Morera, Montigalá, La Salut, Artigas, Progrés y Bufalá. Si vols guanyar temps també pots fer-ho des de casa o qualsevol lloc. Exàmens de Profesor.
Autoescoles Rolan
Autoescoles Rolan, fou fundada a Badalona el 1987, al local de Francesc Lairet de Badalona, per Sr. Rolan Rodríguez Garcia. Actualment disposa de 4 centres amb una flota de 6 vehicles, 2 motos i camions en col·laboració amb altres autoescoles.
AV. de Ca'n Mercader
Pàgina web de l’Associació de Veïns del barri de Ca'n Mercader de la ciutat de Badalona (Barcelonès). Per ara només conté les dades de contacte postal. La resta està en construcció. Web en manteniment. Disculpeu les molèsties. Intranet.
AV. del Gorg Mar
Pàgina de l’Associació de Veïns del Gorg Mar de la ciutat de Badalona (Barcelonès). Estem actualitzant la nostra pàgina web. Si us voleu posar en contacte amb nosaltres, aquí teniu les nostres dades de contacte. També ens podeu trobar a Facebook.
AV. del Sector de Sant Roc
Pàgina web de l’Associació de Veïns del Sector de Sant Roc de la ciutat de Badalona (Barcelonès). Per ara només conté les dades de contacte postal. La resta està de la web en construcció. Web en manteniment. Disculpeu les molèsties. Intranet.
AV. Fondo Sistrells
Portem molts anys tratant d’aconsseguir que el barri sigui milljor i més agradable. Si necessites assessorament legal o tens alguna proposta que fer, passa’t pel local de l’associación, estem aquí. La versió en català de la web no és operativa.
AV. Iris-Sol-Casagemes
Associació de Veïns de Badalona creada per defensar interessos generals dels veïns segons llei municipal del règim local de Catalunya l’any 1987. Federada FAAVB i recentment amb participació amb la Coordinadora de AVV del Districte 1r.
AV. Lloreda
Pàgina web de l’Associació de Veïns del barri de Lloreda de la ciutat de Badalona (Barcelonès). Per ara només conté les dades de contacte postal. La resta de la web està en construcció. Web en manteniment. Disculpeu les molèsties. Intranet.
AV. Sant Crist de Badalona
Pàgina web de l’Associació de Veïns del barri de Sant Crist de la ciutat de Badalona (Barcelonès). Per ara només conté les dades de contacte postal. La resta està en construcció. Web en manteniment. Disculpeu les molèsties. Intranet.
AVV. Pomar
Pàgina web de l’Associació de Veïns del barri de Pomar de la ciutat de Badalona (Barcelonès). Per ara només conté les dades de contacte postal. La resta està en procés de construcció. Web en manteniment. Disculpeu les molèsties. Intranet.
Azalpen Internet
Consultoria de marketing Internet: posicionament als cercadors. El teu soci a la xarxa… podem fer dues coses per vosaltres: augmentar les visites a la vostra pàgina web; i augmentar la conversió de visites leads o venda directa.
B de Bó Restaurant
Pàgina del B de Bó Restaurant. És un restaurant situat en el centre de Badalona on podrà gaudir d'una excel·lent cuina d'autor envoltat del més exquisit ambient. Diumenges tancat. Diumenges tancat.
BAAF
Pàgina del BAAF, Badalona Associació Afectats de Fibromiàlgia, associació badalonina dedicada a l’atenció a aquesta malaltia, als afectats i familiars. Només conté les dades de contacte postal. Web en manteniment. Disculpeu les molèsties. Intranet.
Badalona
Completíssima informació estadística, geogràfica i històrica de Badalona, per José Luis Merino. El medi físic, població i evolució demogràfica, pesca, industria, festes i tradicions, la Baetulo romana, bibliografia, ...
Badalona - El Punt Avui
Edició digital de la ciutat de Badalona d’El Punt Avui Badalona. Inclou la informació local i els serveis Més Badalona, incidències viàries i del transport públic, participació ciutadana, equipaments a Badalona, agenda de Badalona, Badalona en dades, ...
Badalona - Viquipèdia
Badalona és una ciutat i municipi de la comarca del Barcelonès entre la serralada de Marina i la costa marítima, situada a la riba esquerra del riu Besòs. És, avui dia i des de fa molts anys, la tercera ciutat de Catalunya en població. 219.786 habitants.
Badalona 2010 Capital de la Cultura Catalana
La CCC és una iniciativa, adreçada al domini lingüístic i cultural català. Té l’objectiu d’ampliar la difusió i el prestigi social de la llengua i cultura catalanes, incrementar la cohesió cultural dels territoris i promocionar i projectar un municipi.
Badalona Bàsquet Club
Web no oficial del Club Joventut Badalona, amb diverses informacions. El Club Joventut de Badalona, popularment conegut com la Penya, és un club de bàsquet de la ciutat de Badalona i un dels equips amb més renom del bàsquet nacional i europeu.
Badalona Bèsties de Foc
Colla amb intenció de fer créixer la presència de les bèsties de foc a la nostra ciutat. Drac de Badalona, els dragolins, i tots els nostres dracs. Com a colla de bestiari de foc participem en festes majors i trobades a pobles de Catalunya.
Badalona bitàcola
Espai de Badalona bitàcola, el blog informatiu de Badalona, el municipi de la comarca del Barcelonès. Informació de la ciutat costanera. Notícies i articles, arxius, arxius recents i anteriors, etiquetes i enllaços del bloc.
Badalona Camina
Associació pels Drets dels Vianants. A través del blog pretèn fer difusió de totes aquelles notícies que tinguin a veure amb la mobilitat a Badalona, promoure el debat ciutadà sobre el tema. Fes-te soci del Badalona Camina, no cal pagar cap quota.
Badalona Centre
Badalona Centre és un espai obert al centre de Badalona, on comprar i gaudir de serveis lúdics i culturals. Som un grup de veïns i veïnes i comerciants del barri del centre de Badalona que treballem per millorar el nostre barri.
Badalona Centre Internacional de Negocis
Ofereix serveis de promoció econòmica, com informació sobre ajuts subvencions per a empreses. Així és el Centre de Convencions i Negocis BCIN. Un centre de negocis amb una arquitectura única amb tots els equipaments.
Badalona Comunicació
Pública, multimèdia i local. Tres paraules que defineixen què és, què fem i quin és el nostre centre d’interès. Som una empresa pública perquè la ciutadania de Badalona n’és la propietària. La nostra junta està formada pel ple municipal de Badalona.
Badalona en Positiu
Bloc de Badalona en Positiu. L’autor de la pàgina és l’Àlex Mañas, un badaloní d'esquerres nascut al 1973. Regidor d'ICV-EUiA a l'Ajuntament de Badalona i portaveu de ICV-EUiA a la Diputació de Barcelona, i membre de la executiva nacional d'ICV.
Badalona es mou!
Web de Badalona es mou! Es tracta d’una plataforma educativa impulsada per la Federació d’AMPAS, direccions i professorat dels centres públics de Badalona, per una resposta unitària del sector educatiu a la ciutat de Badalona. Publicació en paper.
Badalona i el Món
Àngel G. Solé ens proposa una passejada per Badalona i la resta del món des d'una web crítica, amb articles d'opinió, una selecció dels millors links, postals de Bdn, i la secció el més calent és a l'aiguera.
Badalona Idiomes
Amb quatre dècades d'experiència Badalona idiomes és un autèntic punt de referència a Badalona. Durant tots aquests anys ens hem guanyat la confiança i l'estima de milers de badalonins i badalonines que han après idiomes amb nosaltres.
Badalona Indignada
Bloc de la Badalona Indignada, la Badalona que no es conforma, la acampada de Badalona. Informació del moviment social i agenda d’activitats previstes. També, des de Badalona Indignada, engeguem un nou projecte, es tracta d’un Banc del Temps..
Badalona Opina
Opina de les coses que passen a Badalona. Participa a BadalonaOpina. Ets el protagonista... ajudem a la ciutat entre tots. Pots pujar videos de Youtube. Si tens un blog sobre Badalona, permet que el contingut del teu blog, aparegui automàticament.
Badalona Orientació
Club d'orientació de la ciutat de Badalona, un dels pioners a Catalunya, en aquesta modalitat esportiva a l’aire lliure. Resultats, curses i moltes dades d’aquest esport. Informació d’activitats que el club realitza, reglaments i arxius del BO.
Badalona Running
Més que una cursa. Deixa petjada! Segona edició de Bdn Running, cursa urbana de 10 km que recorre llocs emblemàtics de Badalona. Sortida i arribada a la Rambla de Gorg (davant del Pavelló Olímpic), S’hi arriba per Metro i Tram.
Badalona Sense Correbous
Plataforma creada per l'organització internacional de defensa dels drets dels animals AnimaNaturalis, l'entitat protectora d'animals de Badalona ASOA i el partit polític ICV, i compta amb més de 20 adhesions de diferents entitats. Adhesions i campanya.
Badalona Serveis actius.cat
Versió local d’aquest localitzador de comerços i serveis de Catalunya, accessible des d'internet, que incorpora la informació necessària sobre el negoci, a més d'oferir, a través de plànols detallats i personalitzats la ubicació del mateix. Directori.
Badalona Serveis Assistencials BSA
Amb 10 centres i un miler de professionals que donen servei a més de 435.000 persones del Barcelonès Nord i el Baix Maresme, BSA representa el compromís municipal per l’oferta de qualitat en matèria de salut i d'atenció a la dependència.
BadalonAprop
Neix de la il·lusió de joves que volen fer realitat el somni de dedicar-se al que més els hi agrada: la comunicació. En aquest cas d’aspectes relacionats amb la ciutat de Badalona. El món del periodisme està en una profunda crisi, econòmica, d’identitat …
BadalonaWireless
Xarxa de telecomunicacions lliure, oberta, de banda ample i neutral, amb prestacions d’alt nivell i a baix cost. Garanteix l’accés universal a la societat de la informació i la incorporació de serveis de valor afegit. El contingut en català és mínim.
Badamola
Local musical de Badalona, que programa concerts de música en directe. Obert cada dia de 18 h. fins a tancament. El local està situat al carrer de Sant Sebastià.
Badanotis
Portal web de notícies de les ciutat de Badalona i Sant Adrià del Besòs, ambdues a la comarca del Barcelonès. Inclou les seccions temàtiques, serveis web, i espais fixes. La seva portada és en castellà però els continguts són tots bilingües.
Badaterra
Pel consum responsable, sostenible, ecològic i solidari. La fira de productes de la terra i salut a Badalona. Xerrades, tallers infantils i activitats per a totes les edats. La millor selecció de productes ecològics i directes del productor a Badaterra.
Badaweb
Badaweb és el cercador de la ciutat de Badalona, a la comarca del Barcelonès. Inclou mes de 6.500 registres d'empresses, tallers, botigues, professionals. Serveis, guia comercial, agenda cultural, ensenyament, etc…
Badebaño
Badebaño és un centre de la ceràmica i del bany amb establiments a les ciutats de Badalona i Terrassa. Productes, serveis, entregues, mitjans de pagament, despeses d’enviament, i situació dels centres de Badalona i Terrassa.
baetulo.blogspot.com
La res pública de Badalona. Si voleu conèixer l'opinió d'alguns dels blogers badalonins aquí us faig cinc cèntims. També podeu visitar tots els blogs badalonins d'una forma més ràpida aquí.
Banda Simfònica de Badalona
Pàgina web de la Banda Simfònica de Badalona. Música sinfónica. Instruments: Tromb, trompeta, trompa, clarinet, fagot, flauta, tuba, bombardino, saxo, oboe, i percussió. També pots visitar el nostre blog: http://www.bsb-badalona.blogspot.com/
Barcelona Reservas
Tot sobre Barcelona, els millors dj's, organització de comiats de soltera exclusives i hotels. Agència de viatges especialista i noces i comiats de soltera/o, trasllats i trasfers, tours en helicòpter, trasllats i turisme vip, viatge exclusius.
Barcelonès Jove
Recull de webs per a joves, recursos, notícies, fòrums, albergs de joventut, serveis, Consell Comarcal del Barcelonès. Municipis: Barcelona. L'Hospitalet, Badalona, Santa Coloma de Gramenet, i Sant Adrià del Besòs.
Barcelonès Nord Emprèn
Iniciativa de BCIN. Informa de l’economia i projectes. El Barcelonès Nord es caracteritza per ser una important àrea de producció econòmica industrial. Els darrers 20 anys, ha variat cap a activitats menys contaminants i de menor dimensió.
Batabat Produccions
Web d’aquesta productora audiovisual amb seu a Badalona (Barcelonès). Fa documental-televisió. Produccions: Amb ulls de nena, Diumenge a les cinc, Espies de Franco, L'art d'Arshile Gorky: la passió d'un supervivent, i Terra lliure, punt final.
Batua l’olla
Blog, des de Badalona, per pasar l'estona sobre actualitat en general, una mica d’internet i curiositats diverses. Això és un exemple de pagina del WordPress.
BC 2000, S.L.
Empresa situada a Badalona dedicada a donar serveis de qualitat. Consultoria empresarial especialitzada en Solucions Informàtiques per a la gestió de la empresa, així com en tot el referent a Internet.
Bcn. Centre Serveis Parket
Empresa instal·ladora de tot tipus de parquet: flotants, sintètics, tarimes exteriors i interiors i encolats. Especialitzada en reparacions, restauracions, i envernissats. La versió en català no és operativa.
BDNmoda
El 10 de novembre es celebra la 3a edició del BDNmoda amb la celebració dels Premis Joaquim Mercaderper a joves dissenyadors, que premia creativitat, avantguarda, viabilitat comercial i tractament dels materials. Hi participen 25 dissenyadors.
Be Dream Hostel a Badalona
El lloc on heu d’anar per a relaxar-vos, fer amics, explotar la vostra creativitat o descobrir els encants de Barcelona i el centre de la ciutat, a 15 minuts amb Metro. Esmorçar gratuït, conexió a internet i Wi-fi gratuït, àrees comunes amb sofàs i puffs.
Bellavista Serveis Immobiliaris
Despatx que segueix la tradició familiar fa més de 40 anys, segueix oferint els serveis amb la mateixa dedicació que el primer dia. Amb nosaltres trobarà un tracte directe i personal en totes les seves necessitats i se li donarà l'atenció requerida.
Betulo
Fòrum d'opinió Badaloní. Índex del fòrum, direcció, objectius, normes i anuncis. La memòria històrica de Badalona, parlem de botigues, restaurants, empreses i serveis. Recull de fotografies de la ciutat, associacions de veïns, CN Badalona, …
Bianchi Vending Group
Multinacional italiana, líder en la fabricació de màquines de vending: Grups de fred, de begudes calentes, de Snacks, i per a consumibles específics com el sector Farmacèutic. Gamma de màquines de cafè. A Itàlia, Madrid i Badalona.
Biblioteca Can Casacuberta
La Biblioteca Central urbana Can Casacuberta s’inaugurà l’any 1992. Ha estat remodelada i ampliada, i actualment té una superfície de més de 3.000 m², dividida en dos nivells i en quatre seccions: infantil, adults, audiovisuals i sala de premsa.
Biblioteca Can Casacuberta - Bloc
La Biblioteca Central urbana Can Casacuberta s’inaugurà l’any 1992. Ha estat remodelada i ampliada, i actualment té una superfície de més de 3.000 m², dividida en dos nivells i en quatre seccions: infantil, adults, audiovisuals i sala de premsa.
Biblioteca Llefià-Xavier Soto
La biblioteca Llefià-Xavier Soto, inaugurada el 2002, porta el nom del parlamentari badaloní Xavier Soto. Ubicada al barri de Sant Joan de Llefià Badalona. Té 1.100 m² dividida en 2 nivells i 4 seccions: infantil, adults, audiovisuals i revistes i diaris.
Biblioteca Llefià-Xavier Soto - Bloc
Bloc de la biblioteca amb les notícies relacionades amb les activitats, serveis i més. És un centre d'informació, aprenentatge i promoció de la lectura obert a la ciutadania. Inaugurada el 2002, porta el nom del parlamentari badaloní Xavier Soto.
Biblioteca Lloreda
La Biblioteca Lloreda es va inaugurar el juny de 1994 fruit de l’ampliació trasllat a un nou local de l’antiga Biblioteca de Can Cabanyes que estava situada a la masia de mateix nom. De dilluns a divendres 16 a 20.30 h, dimarts, dijous i dissabte.
Biblioteca Lloreda - Bloc
Bloc de la Biblioteca del barri de Lloreda, a la ciutat de Badalona. Hi podràs consultar les últimes notícies de la biblioteca, accedir a l'agenda de les activitats que es faran i moltes coses més. Blocs de les biblioteques de Badalona. Horari lectiu.
Biblioteca Pomar
La biblioteca Pomar es va inaugurar l’any 1987. L’any 2007 l’equipament fou remodelat: interior de l’espai, mobiliari i renovació del fons. Ubicada al centre del barri de Pomar. Té 225 m² distribuïts en infantil, adults, premsa i revistes, i audiovisuals.
Biblioteca Pomar - Bloc
Bloc de la Biblioteca Pomar (Badalona). Et podràs assabentar de les últimes notícies relacionades amb les activitats de la biblioteca, a més de poder llegir recomanacions sobre els diferents documents que pertanyen al catàleg i més curiositats.
Bifor Seguretat
Instal·lació personalitzada, per la millor solució tècnica, legal i econòmica possible. Desprès de la instal·lació oferim els nostres serveis de manteniment. Per a nosaltres, tant important és la instal·lació com un bon manteniment dels sistemes.
Blanc i Blava Badalona 2002
Penya de seguidors de Badalona de l'Espanyol de Barcelona. Va Néixer a causa de una carta que el RCD Espanyol de Barcelona va remetre a tots els socis del club que estiguessin establerts a Badalona. Penya, llegendes i enllaços pericos.
Blog del Bressol
Lloc on reunir-se, funcional i que arriba al milió de visites. Escriu a Internet de bàsquet, corregint, editant, descobrint tornetjos i partits. Les copes, la pròrroga, les cròniques, entrevistes ... Un sense fi de coses que permet viure com aficionats.
Boibe, S.L. · Very Good
Boibe, S.L. · Very Good. Empresa badalonina, emmarcada dins del sector tèxtil i amb la particularitat de que només desenvolupa productes amb llicència. Garfield, Lunnis, Maya the bee, Heidi, Bang on the door, FidoDido.
Bombers de Badalona
La web dels bombers de Badalona i del Cos de Bombers de l'Ajuntament de Badalona. Temaris de formació disponibles, infoirmació i activitats del cos. Els Bombers de Badalona estan situats a l’Autopista C-31, Badalona Sud.
Bosanova
Bosanova va ser creada al 1986 amb la idea de convertir-se en un referent en el sector dels complements. Actualment podem dir que s'ha fet realitat. Bosanova aposta per la moda més actual, diseny, exclusivitat i qualitat tot al millor preu. Col·leccions.
Breu Història del Tatuatge
Per Pol Serra i Castellà. Com a forma d’art, el tatuatge és efímer, desapareix amb la persona que el porta. Malgrat que és molt important el motiu que ha impulsat la creació del tatuatge, també cal tenir en compte la importància de la tècnica.
Budisme en català
Primera web a la xarxa de budisme en català. 194 textos budistes que podeu descarregar-vos. Vídeos: Budisme: l'art de viure de Ricard Rotllan, Una filosofia de vida de Txung Takarpa, i vídeos d’entrevistes al Dalai Lama a TV3 del 01 al 04.
Buenaventura Borrás
Fundada el 1948, Buenaventura Borrás, comercialitza gelats i producte congelat per a hosteleria, alimentació i col·lectivitats, a les zones de Barcelona, Lleida i Osca i zones adjacents. Gràcies a la qualitat i serveis es consolida com a líder del sector.
Bufalà, C.F.
Web oficial del club de futbol Bufalà de Badalona. Informació de l’entitat i dades dels equps, l’amateur i les competicions d’aquest club del barri de Bufalà de la ciutat costanera. Presentació dels equips del C.F.Bufalà de la temporada 06/07.
Ca l'Assur
Ca l'Assur és un blog personal dedicat a canviar impressions i a compartir inquietuds sobre l'art en qualsevol de les formes en què aquest es manifesti. Hi podeu participar comentant la vostra activitat artística.
Ca l'Eco (La Casa del Mar)
L’espai inclou botiga de moda nàutica i roba tècnica orientada a la navegació, productes de qualitat al millor preu. Per potenciar la cultura marítima, tant lligada a la historia de Badalona, ofereix un espai on realitzar exposicions d'artesans i pintors.
Ca l'Espinaler
El 1952, la Ventureta Roldós, dona d’en Joan, crea la fórmula de la salsa Espinaler: combinació de vinagre de 1a qualitat, pebre vermell, pebre negre i altres espècies, que amb el pas dels anys han fet que la salsa Espinaler sigui coneguda arreu.
Cafè Metal
Pàgina del Cafè Metàl·lic. El portal web del metal català. El Cafè Metàl·lic és també, un programa de ràdio que s’emet per Ràdio Ciutat de Badalona 94.4 FM i per Internet. Notícies, ràdios, metalwebs, bars i sales. 2na Temporada en antena 2007-2008
Cafés Agüera
Web de l’empresa badalonina Cafés Agüera. Àmplia varietat en cafafés, tes, infusions i complements per al cafafé. Distribuidors de café Unic, líder a Catalunya. L’empresa està dirigida principalment al canal de l'hostaleria i restauració.
Cafresa Carns Damià - Carnisseries i xarcuteries
Producte de proximitat per a la millor carn fresca. Cafresa Carns Damià té les carnisseries i xarcuteries repartides per Girona, Platja d'Aro, Sarrià de Ter, Salt i Badalona. Als establiments podreu trobar embotit casolà de qualitat i preu immillorable.
Ca'l Arnús
Únic espai de natura que té Badalona al cor de la ciutat. Retall històric, s'hi conserven edificacions de les classes benestants del segle XIX. Tocant al parc de Can Solei per la banda de llevant hi ha un conjunt d'edificis i jardins.
CAL Badalona
Espai de la Coordinadora d’Associacions per la Llengua a Badalona (el Barcelonès). Tota la informació del Correllengua a Badalona, que organitza la CAL. Xerrades en preparació, edicions anteriors i el Correllengua a les poblacions veïnes.
Cal Matricer
Pàgina web d'Ernest Gil de Badalona, dedicada a l'enginyeria, en especial al disseny de matrius. Noticies de sector, informes del sector, informes dels clients, impagats, altres sectors, consultes, …
Cambra de la Propietat de Badalona
Cambra de la Propietat de Badalona. Informació, orientació, assessorament i serveis per a la gestió d'immobles. Des de 1901 representa més de 50.000 propietaris. Situada al centre de la ciutat, posa a la seva disposició un servei integral.
Cambra de la Propietat Urbana de Badalona
Posem a l’abast dels nostres associats l’experiència i coneixement d’un Servei Jurídic i d’un Servei d’Arquitectura altament especialitzats en cadascun dels aspectes jurídics de la propietat urbana, permet l’obtenció d’una resposta segura.
Camí, escultor. Temps de Sibil.les
Josep M. Teixidó Camí neix a l'Espluga Calba, Lleida, viu i treballa d’escultor a Badalona, sobretot ferro. Professor d'Escultura a l'Escola Massana des de 1978. Graduat en Escultura a l'Escola d’Arts i Oficis Barcelona el 1976. Llicenciat en Escultura.
Can Quim Restaurant
Restaurant referent a Badalona. Cuina honrada, hereva dels sabors de la cuina catalana tradicional, però revisada i posada al dia per ajustar-la als gustos actuals. Carta, suggeriments, menú per grups, celler, postres, atenció empreses, plànol i contacte.
Canela Tools
Fabricant d'eines de tall, des de 1967. Líder europeu eines de fresar, tornejar, roscar i ranurar. Departaments d'I+D, disseny, màrketing, finances i exportació a la central de Badalona. Filials, i clients al món. Instal·lacions 8000m² d'Arenys de Munt.
Carles Sagués Baixeras
Carles Sagués va ser tinent d’alcalde de cultura, joventut i esports de 1987 al 1991. Llicenciat en història, ha impartit la docència. Portaveu del grup municipal ICV-EUiA al període 2007-2011. Ha publicat els llibres de les CCOO de Catalunya.
Carmelites Descalços de Catalunya i Balears
Web del Carmelites Descalços de Catalunya i Balears. Seguim amb la celebració festiva dels actes del cinc-cents aniversari del naixement de santa Teresa de Jesús l'any 2015. Història, convents, família carmelitana, formació i links.
Cartostyl - Publicitat & Merchandising
Empresa de Badalona que li ofereix la millor imatge al seu servei. Productes d’oficina i regal publicitari adaptat. Amb més de 40 anys d’experiència Cartostyl li ofereix la millor imatge al seu servei. Publicitat & Merchandising.
Casal Antoni Sala i Pont
Pàgina del Casal Antoni Sala i Pont de la ciutat de Badalona. Casal obert cada vespre de divendres i dissabte a Riera d’en Matamoros, número 103. Estem muntant la nova pàgina mentretant podeu seguir el calendari al nostre facebook.
Casal Antoni Sala i Pont - Badalona
Casal Antoni Sala i Pont, web del casal independentista de Badalona, recull amb les reaccions de l'agressió de la Guardia Urbana, calendari socis, comunicats, agenda, actes passats, localització, contacta'ns, parlen de nosaltres i enllaços.
Casal Carme Claramunt de Llefia
Un grup de persones endegar un nou projecte per al barri, per a Badalona i la comarca del Barcelonès Nord. Aquest grup de diverses edats tira endavant un projecte de Casal popular, assembleari, autogestionat i arrelat a la realitat del barri i del país.
Casal d'Amistat amb Cuba de Badalona
Contra el bloqueig i per la solidaritat amb el poble cubà i amb les seves conquestes socials i polítiques. Exigim la retirada de totes i cadascuna de les mesures de bloqueig econòmic directes i indirectes que exerceixen els EEUU contra Cuba
Casal de gent gran Can Mercader
El Casal era la fàbrica de teixits i filatura, de l’any 1876 per Narcís Mercader i Sacanella. La fàbrica i el terreny es va vendre a “la Caixa”, i enderrocaren les instal·lacions. Anys després s’edifiquen els pisos de Can Mercader, on es troba el casal.
Casal del Centre Badalona
Des de que es va fundar l’any 1976 és lloc de trobada de les persones, homes i dones, que formem el col·lectiu de persones grans. Les dades d’aquests anys de lo que hem fet i fem. Amb goig i compromís esperem continuar tots junt, amb els nous.
Casal Sant Antoni de Llefia
Associació d'Avis del Casal Sant Antoni de Llefia. El casal es va fundar l'any 1989. L’objectiu és ajudar a les persones grans del barri de Llefià a la ciutat de Badalona. Activitats de la gent gran, Serveis, projectes, agenda, notícies, i fotogaleries.
Castellers de Badalona
Els Castellers de Badalona, els Micacos una de les colles castelleres més joves, la 57a de les 60 integrants a la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya. L’objectiu fonamental és fer castells i representar Badalona, un orgull per a nosaltres.
Cat Moto. Catalunya Motor Esport
Club d'aficionats al motor. Selecció d'informacions de Motor: Motociclisme, utilitats, automobilisme darreres novetats dels GPs. Revista d'actualitat del motor. Horari a les principals ciutats del món. Càlcul mitjanes, distància i temps (Excel).
cat_alunya
cat_alunya és un weblog de política catalana creat i mantingut per Salvador Grifell, des de la ciutat de Badalona, al Barcelonès. El bloc forma part de la xarxa Bat Blocs - Blocs Again Tripartit. Opinió, eleccions, comentaris i actualitat política.
CE Badalona Tennis Taula
Club amb equips a diferents categories estatals i catalanes, una escola d'on han sortit jugadors de gran nivell, notícies del club, resultats actualitzats, calendaris, fotografies, vídeos i informació relacionada amb el club i el tennis taula en general.
CEE Maregassa
Servei educatiu d’educació especial que forma part de l’Institut Municipal de Serveis Personals de l’Ajuntament de Badalona i que promou accions i projectes adreçats a la formació i inclusió laboral i social dels joves amb discapacitat de la ciutat.
CEIP Alexandre Galí
L'escola Alexandre Galí de Badalona disposa de amplies aules il·luminades i d’espais per a dur a terme les activitats educatives que es realitzen. Disposa de menjador escolar, cuina al propi centre i l'AMPA ofereix activitats escolars i tallers-esplais.
CEIP Antoni Botey
Web del CEIP Antoni Botey de Badalona. Als anys 70 l'oferta d'escoles públiques en l'aleshores barri de Llefià es limitava a l'Escola Unitària Mixta del carrer Europa,en l'actualitat Escola d'Adults i al centre d'E.G.B.Cardenal Gomà,ara Feliu Vegués.
CEIP Folch i Torres
Web de l’Escola Folch i Torres de la ciutat de Badalona. Aquesta pàgina de l’escola neix amb el propòsit d’apropar al màxim la informació a la comunitat educativa, procurar un nou canal de participació i com a una eina educativa oberta a tothom.
CEIP Josep Boada
Web d’aquest centre d'ensenyament infantil i primari, de Badalona. El C.E.I.P. Josep Boada és una escola aconfessional que respecta tots els pensaments, idees, religions i ètnies. La nostra actuació es fonamenta en un tracte personalitzat.
CEIP Lola Anglada
L'escola de barri de Badalona. Aquest sector de la ciutat al qui la masia dóna nom, a l'igual que a la riera, formava part del barri de Pomar. Té com a objectius l'educació en els valors, el respecte, la solidaritat, la llibertat i la no discriminació.
CEIP Margarida Xirgu
Web del CEIP Margarida Xirgu Badalona. L'escola té l’objectiu d’orientar els nens i nenes en l'aprenentatge de la convivència i la solidaritat, estimular els valors d'una societat democràtica i plural desenvolupant l'esperit crític i la responsabilitat.
CEIP Pau Picasso
L’escola Pau Picasso de Badalona, està situada al carrer Pintor Pau Picasso de Badalona. Està situada al barri de la Nova Lloreda, envoltada de zones comercials i de zones verdes. El CEIP Pau Picasso de Badalona, inicia el camí en això dels blocs…
CEIP Planas i Casals
L’Escola Planas i Casals es va inaugurar a Badalona el curs 1976-1977. El col·legi públic “Planas i Casals” era una de les tres escoles que es van construir a Can Ruti a la dècada dels 70. Aquesta era l’escola dels barris de Bufalà, Bonavista i Canyet.
CEIP Sant Jordi
Escola pública badalonina d'una línia, encara que a 6è hi ha dos grups. La composició de la plantilla és de 13 mestres més un especialista de català, compartit amb una altra escola de Badalona, és a dir 14 mestres. Projectes, serveis i AMPA.
Centre Cívic Can Cabanyes
Masia del s. XVII, reformada amb façana neoclàssica, torre quadrada de 5 plantes, jardí amb palmeres, i cert aspecte colonial. L’Ajuntament de Badalona va comprar l’edifici. Desprès de diversos usos, l’any 1995 es remodelà com a Centre Cívic.
Centre Cívic Dalt la Vila
L’edifici del CC va ser inaugurat el 1968 com a seu de la Delegación Local de Juventudes de Falange. A mitjan dels anys 70 uns joves de la ciutat, ocupa el local per fer activitats. L’any 1995 l’ajuntament restaura l’edifici i l’obre com a centre cívic.
Centre Cívic la Colina
El centre cívic ocupa un espai construït de nou per a acollir les activitats socioculturals, aquest va ser el segon centre cívic que es va obrir a Badalona l’any 1989. L’horari del centre: Dilluns a divendres de 16.30 a 21.30 h, dissabtes de 16 a 20 h.
Centre Cívic La Salut
El CC La Salut ha estat l’últim centre cívic obert a la ciutat de Badalona. disposa d’amplis espais des dels que s’ofereixen diversos serveis als ciutadans, destaca la sala d’actes amb capacitat per a dues-centes persones. Activitats i horaris.
Centre Cívic Morera
El Centre Cívic Morera va ser el primer que es va posar en funcionament a Badalona, a l’any 1988. El centre aprofita els baixos d’un edifici destinat a vivendes, tot i que la superfície aproximada és només de 800 m², l’espai és agradable i còmode.
Centre Cívic Torre Mena
L’edifici pren el nom de la família Mena que al s XVIII tenien propietats a Llefià. Edificat a l’any 1880 en una construcció anterior. Als quaranta del s XX la torre es converteix en seu de Ràdio Miramar. L’Ajuntament l’obre com a centre cívic el 1991.
Centre Comarcal d'Atenció als Animals de Companyia del Barcelonès (CCAAC)
Centre que s’encarrega de recollir animals abandonats, perduts o ensalvatgits, acollida i custòdia d’animals rebuts en cessió, així com de la recuperació d'animals i l'adopció dels animals recollits. El Centre ocupa un total de 4.710 m².
Centre Comerç Badalona
Centre Comerç Badalona neix fruit de la unió de les dues principals associacions de comerciants de la ciutat de Badalona, al Varcelonès Nord: El Badacentre i l’Associació Comerciants del Progrés. Informació i directori de comerços associats.
Centre Comercial del Passeig de La Salut
El Centre Comercial del Passeig de La Salut es un dels centres comercials a cel obert més importants de Badalona i voltants. Está format per 115 comerços situats en una gran àrea de vianants on podrà passejar i trobar tot tipus d'oferta comercial.
Centre Comercial Montigalà
Pàgina del Centre Comercial Montigalà, la millor oferta en oci, moda i llar a Badalona. El concepte de centre comercial més humà i proporcionat. Pàrquing gratuït, diversió en família o activitats pels més menuts són alguns dels serveis que ofereix.
Centre d’Estudis Secundaris Joan Maragall
Batxillerat, en humanitats, ciències socials, ciències de la natura i la salut. Cicles formatius grau mitjà: tècnic en gestió administrativa, tècnic en cures d’infermeria i tècnic en farmàcia. Informació del centre, propòsits actuació, oferta, història, …
Centre de Cultura Tradicional Can Canyadó
Masia fortificada del s. XV de dues plantes, típica de la costa catalana. El mas fou adquirit per l’Ajuntament de Badalona el 1987 per a instal·lar-hi l’escola taller. L’any 1995 la casa es va obrir com a nou centre cívic i centre de cultura tradicional.
Centre de Normalització Lingüística de Badalona i Sant Adrià
Part del Consorci per a la Normalització Lingüística, institució pública creada de la voluntat comuna de amb l’objectiu de facilitar el coneixement, l’ús i la divulgació de la llengua catalana. Serveis locals de català a Badalona i a Sant Adrià de Besòs.
Centre d'Estudis Epidemiològics sobre les Infeccions de Transmissió Sexual i Sida de Catalunya
Òrgan del Departament de Salut. L'objectiu de recollir, processar i divulgar la informació més rellevant en relació amb la magnitud i característiques de l'epidèmia del VIH/sida a Catalunya, dins del Sistema Integrat de Vigilància Epidemiològica SIVES.
Centre d'Estudis Epidemiològics sobre les ITS i Sida de Catalunya
L'any 1994, es va crear el Centre d'Estudis Epidemiològics sobre el VIH/SIDA de Catalunya (CEESCAT). Té l'objectiu de recollir, processar i divulgar la informació més rellevant en relació amb la magnitud i les característiques de l'epidèmia a Catalunya.
Centre d'Estudis Joan Maragall
Web del Centre d'Estudis Secundaris Joan Maragall, centre d’educació secundària de la ciutat de Badalona. Ensenyament no reglat, batxillerat. cicles formatius de grau mitjà i de grau superior PQPI - Programa de Qualificació Professional Inicial, …
Centre Esportiu Independència
Gimnàs de Badalona, fundat l’any 1985. Instal·lacions modernitzades, els millors serveis i les activitats dirigides: Fitness, piscina, spa, act. dirigides, arts marcials, cardiovascular, acadèmia de ball, cursos natació, entrenador personal, ...
Centre Excursionista de Badalona
Entitat que té com a principal activitat l'excursionisme entès com a manera de conèixer i gaudir de la natura en tots els aspectes. L'entitat va ser fundada l'any 1925. Les seccions, programació d'activitats, articles i notícies.
Centre Holistic - Teràpies Naturals Barcelona i Badalona
La filosofia es resumeix en una frase d'Aristóteles: “el tot és el major que la suma de les seves parts”. El concepte s’utilitza en teràpies naturals, ja que per tenir el millor tractament, s'ha d’observar totes les parts: cos, ment, esperit i emocions.
Centre Marista d'eScoltes
Pàgina del Centre Marista d'Escoltes, associació de tots els agrupaments escoltes promoguts per la Comunitat Marista a Catalunya. Mapa dels grups, branques, projecte educatiu i fitxa de cada agrupament.
Centre Podològic
Centre Podològic és un centre especialitzat en la salut dels peus amb més de 35 anys d'experiència. A les nostres clíniques hi trobareu un equip de professionals compromesos dedicats exclusivament a conèixer, cuidar i tractar els vostres peus.
CerCAT Badalona
Primer cercador territorial en català de la ciutat de Badalona.
CFA Gran Sol
L’escola d’adults Gran Sol va ser creada l’any 1979, al barrí de Llefià de Badalona, fruit de les demandes per tenir escola d’adults que oferís formació permanent i qualitat a les persones que per diferents motius no havien acabat la seva escolarització.
Charlotte's Grill - Restauran & Take Away
Hamburgueseria i Braseria a Badalona. Al Charlotte’s podras gaudir dels nostres plats a casa o al nostre restaurant, amb receptes cuidadosament elaborades pel nostre xef o bé crenat el teu propi menú… Sigui com sigui volem que mengis amb nosaltres.
Círcol Catòlic de Badalona
El Círcol va surgir el 1879, unió de 2 entitats catòliques; Círcol Catòlic d’Obrers del Puríssim Cor de Maria i el Círcol de Sant Josep. Seccions actuals: teatre, escacs, esplai i bàsquet. Creu Sant Jordi 2004. Fotos, programació, fòrum i notícies.
Círcol Catòlic de Badalona - Bloc
Entitat cultural i recreativa fundada l’any 1879 a la ciutat de Badalona. Compta amb prop d’un miler d’associats. Només conté les dades de contacte postal. Només conté les dades de contacte postal. Web en manteniment. Disculpeu les molèsties.
CiU - Badalona
Grup Municipal CiU Badalona, Arxiu de campanya electoral. Arxiu de notícies. Recull de premsa. Publicacions. Fes l'anunci del canvi a Badalona. Salvem l'entrada de Ca l'Arnús. Grup Municipal de CiU a l'Ajuntament i Comitè Executiu.
CiU Badalona
Estem traslladant a la política el clam de la societat badalonina. Ferran Falcó destaca la campanya en positiu. Els regidor de CiU a Badalona són Ferran Falcó i Isern (Cap de llista), Josep Pera i Colomé (regidor): Maria Mercè Rius i Serra (regidora).
Ciutadans de Badalona
Aquesta és la pàgina oficial de l’Associació cívica i ciutadana Ciutadans de Badalona, Associació Cívica Baétulo, dedicada a la opinió de la ciutat de Badalona. Blog de Ciutadans de Badalona. Inclou informació de la ciutat de Badalona (Barcelonès).
Claror Il·luminació
Claror Il·luminació és una empresa de Badalona (Barcelonès), que ofereix làmpades, aplics i altres productes d’il·luminació. Actualment la web està inactiva per remodelació de continguts.
Clasificados Badalona
Portal de classificats per i per als ciutadans de Badalona. Tot el que tingui un negoci o empresa podrà posar un anunci gratis del seu negoci i donar-lo a conèixer a la resta de ciutadans. Exclusiu per als comerciants i empresaris de Badalona.
Club Bàsquet Sant Josep - Badalona
Pàgina oficial d'aquest club de Badalona, amb informació del club, activitats, equips i altres apartats. També hi podreu trobar informació sobre les plantilles del bàsquet base i sobre moltes coses més del nostre club.
Club Columbòfil Bétula Missatgera
Nova pàgina oficial del Club Columbòfil Bétula Missatgera de Badalona. Entrevista al seu president. Inclou informació de totes les competicions en les que participa, amb arxiu per temporades. Informació del derby lliure que organitza.
Club de Bitlles Badalona
Som d’un grup de persones que ténen com a objectiu jugar i recuperar el joc de les bitlles catalanes a la ciutat. Retornem la memòria d’un esport tradicional català. Equip federat a la lliga catalana anomenat To- K-Fusta i secció infantil.
Club de Bitlles Catalanes Termites Llefià, Badalona
El Club de Bitlles Termites de Llefià fou fundat a Badalona l’any 2009, i registrat en la Secretaria d’Esports l’abril del 2010. L’entitat colabora des de la seva creació amb les altres entitats del barri, comisió de cultura de Llefià en festes populars.
Club de Futbol Badalona
Web del C. F. Badalona de segona B, fundat el 1908 (Foot-ball Bétulo Club), per badalonins que havien vist futbol a la capital. 16 joves, entre que destacaca l'atleta i músic Francesc Viñas Bosch, el fundador. Club, equips, resultat i penyes.
Club de Korfbal Badalona - La Rotllana
Associació per a l'inserció social i l'educació en el lleure de Badalona. Activitats del Club korfbal Badalona. El més important del korfbal és que és un esport que promou la cooperació i el joc en equip, és per això que ho hem adquirit com Associació.
Club de Lectura de la Biblioteca del Col·legi Sant Andreu
Blog oficial del Club de Lectura de la biblioteca del Col·legi Sant Andreu de Badalona (Barcelonès). Informació general, de les activitats del club, Biblioinformatiu amb gust de llibre. Blocs Sant Andreu. Biblioteca del Col·legi Sant Andreu ...
Club de Rem Badalona
Web d’aquest club de rem (llaut) de Badalona. Informació del Club de Rem Badalona, informació del rem amb llagut. Els nostres objectius: Fomentar l'esport del rem de banc fix a Badalona i propiciar l'acostament dels nostres conciutadans al mar.
Club de Vela Badalona
Escola de vela, regates, travesses i entrenaments. Seccions: creuer, ràdiocontrol, J80, Match Race. Notícies esportives borsa de tripulants. La totalitat de l’oferta del club s'orienta a la navegació en velers. Activitats que organitza el CV Badalona.
Club d'Escacs Badalona
Club d'Escacs Badalona. Informació del Ciutat de Santa Coloma, classes d’escacs, torneig promoció Badalona, defensa fracesa, campionat de la territorial de Barcelona, classificacions, escola d’escacs i enllaços d’escacs interesants.
Club Escacs Sant Josep de Badalona
Web oficial del Club Escacs Sant Josep de Badalona. Informació general de l’entitat, de l’Open Internacional Ciutat de Badalona, calendari per equips, quadres de classificació ELO, i dades dels tornejos amb jugadors locals.
Club Esportiu Institut Guttmann
Club degà a Espanya del bàsquet en cadira de rodes. Entitat esportiva constituïda l’any 1967, afiliada a les federacions espanyola i catalana d’esports per a minusvàlids. Té esportistes federats d’atletisme, tennis, i hoquei en cadira de rodes.
Club Esportiu Mas Ram Badalona
Situat en un magnífic entorn de l'urbanització del Mas-Ram. Disposa de 6 pistes de tennis (5 de terra batuda i 1 de tennisquit), i pistes de pàdel. S’hi desenvolupen les activitats de l’escola. Sala polivalent, gimnàs, sala de jocs, piscina i restaurant.
Club Esportiu Urban
Web del Club Esportiu Urban, gimnàs i club esportiu de la ciutat de Badalona fundat l’any 2007. El centre ofereix els seus serveis: Fitness, musculació, fitkit, escola de kàrate infantil, kyokushinkai kàrate, kixkboxing, boxa, ... Web en construcció.
Club Joventut Badalona
Web oficial del Club Joventut de Badalona. L’actualitat i la Penya des de l'any 1930. En aquest microweb, mitjançant paral·lelismes històrics de la nostre societat i anècdotes ben curioses podreu seguir la història de la Penya de manera cronològica.
Club Juvenil Obenc
Club Juvenil Obenc, entitat El Club Obenc va néixer l'any 1971 a la nostra ciutat gràcies a la iniciativa d'un grup de famílies interessades en oferir als seus fills una formació integral en el temps de lleure.
Club Korfbal-Badalona | Rotllana
Amb el club korfbal Badalona-La Rotllana pots practicar el korfbal, l’únic esport mixta de competició. T’oferim participar en els nostres equips competitius o recreatius, dos opcions per conéixer els teus límits com a esportista o practicar l’esport.
Club Natació Badalona
Fundat l'any 1929 i 2000 socis, és la segona entitat més gran de la ciutat i referent de l'associacionisme badaloní. Natació, Waterpolo, Vela -Patí de Vela i planxes de Windsurf i el Triatló. A Badalona és "El Club".
Club Natació Badalona
Bloc del Club Natació Badalona, històrica entitat esportiva badalonina que va ser fundada l’any 1929. El club compta amb una important massa social d’uns 2000 associats. Només conté les dades de contacte postal. Aquesta web està en manteniment.
Club Nàutic Bétulo
Pàgina oficial del club nàutic Bétulo Badalona. Hi trobareu informació del club i de les seves seccions de: Rem en llagut, windsurf, vela, surf, submarinisme i altres activitats aquàtiques diverses.
Club Nàutic Bétulo - motonàutica
Informació de l'apartat de motonàutica del Club Nàutic Bétulo de Badalona. La secció de motonàutica, els campionats dades del mundial de Mónaco 2006, classificació, fotografies, i altres dades …
Club Pesca Esportiva Badamar
Pàgina web oficial del Club Pesca Esportiva Badamar, de Badalona, associació per a gaudir de la pesca a aquesta ciutat i altres àrees costaneres. Proves amb embarcacions dels distints ports del Maresme. El contingut de la seva web en català, és mínim.
Club Rítmica Badalona
Pàgina oficial del Club Rítmica Badalona (Barcelonès). Equip femeni de gimnàstica rítmica que participa en els campionats de Catalunya. La pàgina no és, per ara, operativa.
Club Social El Badiu
Pàgina del Club Social El Badiu de Badalona. Informació, seccions del club, blogs socials, webs relacionats, agenda del club i els articles més vistos. El grup de teatre "La Banda" presenta el seu nou espectacle al Teatre Círcol Catòlic de Badalona.
CNT-AIT Badalona
Sindicat d'Oficis Varis de Badalona CNT-AIT. Horaris local sindical. De dilluns a divendres de 19 a 21:30 hores. Assamblea: Tots dimecres a les 19:30. Estem al Passatge Riu Congost, al barri de Lloreda enfront el dipósit municipal de vehicles.
Cobertis
L’any 2.011 comença a operar la corredoria Cobertis, empresa que neix de la unió les corredories: Grup Batlle, Puente e Hijos, Mayordomo Assegurances, Cobo Cisa i Q-assegurances. Oficines a Barcelona, Badalona, Manresa i Mataró.
Cocktails creacions …
Guia d'un barman, sobre cocktails clàssics, de nova creació, i també amb algunes col·laboracions del ciberespai... Entreu a veure els meus treballs i creacions en cocteleria.
Col·legi Badalonès
L'any 1895 es crea el Col·legi Badalonès al carrer Sant Francesc d'Assís, 36. El seu fundador i primer director és el mestre Manel Piñol. El col·legi continua la tasca docent i noves generacions de nenes i nens, de nois i noies, segueixen educant-se.
Col·legi Cultural
Escola privada badalonina. La finalitat del centre és contribuir a la formació integral de l'alumne en la dimensió social, d'acord amb principis de la cultura occidental, de l'humanisme cristià i amb el respecte als principis democràtics de convivència.
Col·legi Cultural Fluvià
Web del Col·legi Cultural Fluvià de la ciutat de Badalona. El Col·legi Cultural Fluvià comparteix titularitat, i funciona de forma pedagògica conjunta i amb el mateix projecte educatiu que el Col·legi Cultural. Els nostres blocs, alguns jocs i activitats.
Col·legi Jesús Maria de Badalona
Pàgina del Col·legi Jesús Maria de Badalona, el Barcelonès. Les últimes novetats del col·legi Jesús Maria, informació de l’escola, que fem, instal·lacions de l'escola, i els serveis que ofereix generals. Nivells Escola: Infantil, Primària, i Secundària.
Col·legi Mare de Déu de la Salut
Nova web del Col·legi Mare de Déu de la Salut de Badalona. L’escola ofereix educació infantil i primària en tots els seus cicles. Continuïtat, a Salesians i a l’Assumpció, de l’Educació Secundària Obligatòria (ESO). Serveis, nivells i informacions.
Col·legi Mare de Déu de l'Assumpció
Web del Col·legi Mare de Déu de l'Assumpció de Badalona. Es va fundar el 1972 i la seva história està lligada al barri del Congrés, ja que es construí per cobir les necessitats educatives del barri. Diversos serveis que complementen la tasca educativa.
Col·legi Maristes Champagnat
Pàgina oficial del Maristes de Catalunya a Badalona. L'escola, associacions, el fundador de l'obra, Marcel·lí Champagnat. Informació de l'història del Maristes a Badalona, creat l'any 1904, a principis de segle en plena febre industrial.
Col·legi Montserrat
Pàgina oficial del Col·legi Montserrat de la ciutat de Badalona (Barcelonès). Inclou el calendari, informació de l’escola, la revista Xivarri, feines, mestres, pares i mares. La web està completament mancada de continguts. En fase de construcció.
Col·legi Nen Jesús de Praga
Pàgina web del Col·legi Nen Jesús de Praga va ser fundat per Donya Júlia Minguell i Ferrer, l’any 1920, al carrer Jaume Solà, cantonada Museu, de la ciutat de Badalona. Imparteix educació infantil, primària i secundària. Dades i serveis.
Col·legi Sant Andreu
El centre educatiu Sant Andreu de Badalona es proposa, fonamentalment, col·laborar amb la família i la societat en el desenvolupament de la funció educativa del centre. Assumim responsablement la formació integral i harmònica de les persones.
Col·legi Santíssima Trinitat
Web del Col·legi Santíssima Trinitat d’Artigues, a ciutat de Badalona. Intranet de les trinitàries d'Artigues. Accés a Pedagogia Interactiva, Pastoral i totes les dades. Fem iniciació a la pregària i a la reflexió, els dimarts o dijous segons el curs…
Colla Badalonina de la Moixiganga
Única colla al Principat de Catalunya. La Colla badalonina de la Moixiganga, la composem 51 persones, petits, joves i grans, ens vam ajuntar per mantenir viva la il·lusió de fer que la Moixiganga fes arrels a la ciutat. Creiem que l'èxit va ser assolit.
Colla de Geganters de Badalona
Web oficial de la Colla de Geganters de Badalona. Al 1986 no existia cap grup que fes ballar i cuidés els gegants de la ciutat. Aquell any, per primera vegada, a les escales de l’Església de Santa Maria, en Ripal i na Brunel·la del Mar foren ballats.
Colla Gegantera de l’Escola Jungfrau de Badalona
Blog de la colla de l'escola Jungfrau de Badalona. Forjadors de la festa. Les figures de la colla s’han exposat a l'ajuntament i al centre d'Exposicions El Refugi a la mostra d'elements festius. Cercavila petita, Badagegants, Seguici de Sant Anastasi, …
Colla Gegantera El Més Petit de Tots
Informació de la Colla Gegantera El Més Petit de Tots del CEIP Lola Anglada de Badalona. nens i nenes portadors dels Gegants per la seva participació a les Festes de Santa Eulàlia de Barcelona. La colla participa amb els gegantons Tasi i la Mariona.
Colla La Caperusa
Activitat i celebracions de la Colla La Caperusa districte Apatxe de Pomar, a ciutat de Badalona. La Caperusa és una capgrossosa amb la caputxeta bermella. La capgrossa participa a l'exposició d'imatgeria festiva de Badalona a les Festes de maig.
Colla Trabucaire Miquelets de Badalona
El trabuc és la nostra arma. Soroll, foc i festa mediterrània, els nostres baluards. La cultura, la tradició i la saviesa popular, les nostres fites. La nostra presentació i el nostre bateig de foc fou l'any 2004.
Comissió de Veïns de Dalt Vila de Badalona
La Comissió de Veïns de Dalt Vila de Badalona (Barcelonès). En defensa del patrimoni, restauració i revitalització del Casc Antic de Badalona. Manifest, documents, notícies, fotos i suggeriments.
Companyia d'Espectacles d'Animació Infantil Vatua l'Olla
Vatua l'Olla: Companyia d'espectacles d'animació infantil. Animació infantil. Espectacle d'animació i música per a transmetre els valors, cercaviles amb gralles i percussió. També amb xanques malabaristes i artistes de circ. Teatre de carrer.
Comunicart (Associació per a la inclusió de les persones amb autisme)
Preparem als nens amb autisme a portar vides més independents i funcionals. El nostre mètode conducta verbal segons les investigacions és la forma més eficaç per ajudar nens amb autisme a potenciar les seves habilitats; aconseguir avanços.
Comunitat Carmelites Descalços de Badalona
Pàgina oficial de la Comunitat Carmelites Descalços de la ciutat de Badalona. Història. Grups de la comunitat, conbents, monges, família carmelitana, llibres, enllaços, noticiari breu, contacte i àlbums de fotos.
Comunitat Cristiana Carmelitana
Web de la Comunitat Cristiana Carmelitana Teresiana de Badalona. El nostre ànim és ser fidels a la crida de Déu, acollint i escoltant tothom. Us convidem a visitar la nostra web i a descobrir les nostres comunitats i els serveis que ofereixen.
Conciència Nacional - Som i Serem.org
Pàgina destinada a tota aquesta gent nascuda o no a Catalunya pero que se senten catalans, que encara no entén el perquè es demana la independència del nostre país. Cultura. Lleugua, tradicions, simbols, opinió i material gràfic.
Confraria de Sant Anastasi de Badalona
La Confraria de Sant Anastasi de Badalona es va fundar l’any 1671 i des d'aleshores vetlla per la devoció a la imatge del Sant Patró de la ciutat de Lleida i Copatró de la ciutat de Badalona. L’entitat la formen els confrares i confraresses amb amics.
Confraria de Sant Anastasi de Badalona
La Confraria es fundà l’any 1671. Des d'aleshores vetlla per la devoció a la imatge del Sant, patró de la ciutat de Lleida i copatró de Badalona. L’entitat la formen els confrares i confraresses. Els Estaferms de Badalona (soldats romans Sant Anastasi).
Congreny
És una empresa familiar dedicada a la construcció de qualitat d’obra pública i privada. Els principals serveis que oferim son la construcció, remodelació i manteniment de naus industrials, la construcció, reforma i rehabilitació de vivendes.
Conreu Sereny Associació
Projecte d'agroecologia i justícia social a l'entorn de Sant Jeroni de la Murtra (Badalona). Ens alegrem de poder oferir-vos aquesta activitat. Adjuntem informació sobre el pròxim curs que desenvoluparem a la Murtra a partir del 11 d'octubre.
Consell Esportiu Barcelonès Nord - Badalona
Web del Consell Esportiu Barcelonès Nord, amb seu a Badalona. L’entitat regula els jocs esportius escolars de Badalona, Santa Coloma i Sant Adrià. Esports individuals i d’equip, programes, normatives, revista, agenda, galeria de fotos, …
Conservatori Professional de Música de Badalona
Té la seves arrels en l’escola privda de l’última dècada del segle passat. Estudis, orquestra de cambre i les altres formacions del conservatori (corals i bandes), bilioteca i produccions discogràfiques, estudis de jazz i música moderna.
Consultor SEO
Consultor SEO freelance a Barcelona. Informes de posicionamient i SEO outsourcing, projectes de posicionamient, experiència internacional. Full time SEO professional.
Consultor SEO
Consultor SEO freelance, informes de posicionament i SEO outsourcing, projectes de posicionament, experiència internacional i llarga experiència en turisme. La confiança mútua juga un paper important: clients i subcontractadors avalen una carrera...
Cooperativa Albera
Empresa cooperativa catalana dedicada als equipaments per a escoles infantils o guarderies. Mobiliari infantil especialitzat per a l’educació. Creació d’espais que ajudin als nens de 0 a 6 anys. Equipaments interiors, exteriors i d’altres.
Coordinadora Badalona Solidària
Conjunt d'entitats i persones, amb l'objectiu de sensibilitzar la població sobre les dificultats dels pobles del món. Obtenir recursos econòmics pel desenvolupament, promoure els valors solidaris i defensar els drets humans.
Coordinadora d’Associacions de Veïns del Districte 1r Badalona
Web de la Coordinadora d’Associacions de Veïns del Districte Primer de la ciutat de Badalona. Inclou i agrupa el barris del districte: Can Solei, Canyadó, Casagemes, Centre, Coll i Pujol, Dalt la Vila, Manresà, i Pep Ventura/Illa Fradera.
Coordinadora d'Entitats Badalonines de Cultura Tradicional i Popular Catalana
La Coordinadora d'Entitats Badalonines de Cultura Tradicional i Popular Catalana (Coenbacu Trapoca) neix al 2002 al Centre Cívic de Can Canyadó. Agrupa entitats i defensa i la difusió de la cultura tradicional i popular catalana a la ciutat de Badalona.
Cor Aurica
Nova pàgina oficial del Cor Aurica, cor juvenil de la ciutat de Badalona. Està format per alumnes estudiants de cant. Història, concerts, notícies, treball d'obres de major dificultat i d'interpretar-les d'acord amb criteris històrics.
Coral Betulia de Badalona
Creada quasi com un joc entre uns quants pares de alumnes de l'escola Betulia. Som un grup de gent que ens agrada cantar i ens ajuntem per fer.ho, Components i història de la coral. El cor, història, repertori, àlbums i agenda.
Coral Infantil Orfeó Badaloní
Bloc de la Coral Infantil Orfeó Badaloní de la ciutat de Badalona. Breus apunts sobre les nostres activitats. Estem al carrer Marina, 48 de Badalona. Al nostre correu si us voleu comunicar amb nosaltres I si voleu trucar al telèfon de l’Orfeó Badaloní.
Corbera
Fruits secs des de 1942. A Corbera torrefacció artesanal i diària. Ens dediquem a la torrefacció diària i venda de fruits secs i cafè. Més de 70 anys d’experiència. Ens caracteritzem per la cerca constant de la màxima qualitat dels nostres productes.
Corbera - Botiga online
Botiga online de Fruits Secs Corbera. Fruits secs: Ametlla marcona fregida salada, ametlla llargueta (crua), anacard (fregit i salat), avellana (torrada), ofertes, nous productes, els més venuts, les nostres botigues cafè en capsulas, mòlt o en gra.
Cortines interviva
Llarga trajectòria especialitzats en manipulació tèxtil, confeccions per la llar i protecció solar. Cerquem matèries primeres i sistemes mès novedosos per oferir la millor proposta integral. Cortines enrotllables, interior i línies depurades. Decoració.
CPL Badalona - Centre Multidisciplinar
El Centre de Psicologia i Logopèdia CPL Badalona és un equip terapèutic multidisciplinar des de l'any 1990 a Badalona i Sant Adrià de Besòs. Ofereix serveis de psicologia, logopèdia, optometria, neuropsicologia, tècniques d'estudi i de reforç per a nens.
Crapze Libros
Llibres antics, rars i descatalogats en moltes temàtiques. També inclou botiga de col·leccionisme: Postals, Tebeos, cromos, revistes, cartells, guias i mapes, futbol, militars, toros, cinema, festes, publicitat. A Badalona i Mercat de Sant Antoni.
CTT Badalona
Web oficial. Notícies, competició, jugadors, equips, escola, fotos, vídeos, enllaços, i Open Ciutat de Badalona. Equips: 3a divisió estatal, 1a territorial, 2a territorial A, 2a territorial B, 3a territorial, veterans, preferent, i circuit promeses.
Cultura 03
Grup cooperatiu que vol dotar la cultura catalana d'una indústria cultural innovadora amb voluntat de liderar, vocació internacional al servei de la societat. Format per empreses culturals: Ara, Sàpiens Publicacions, Batabat, Contrapunt, i Nova 2003.
CUP Badalona
Web de la CUP Badalona (Barcelonès). Diverses dades locals; Cohesió social, urbanisme, territori i mobilitat, participació i democracia, cultura, eleccions municipals, repressió, alliberament nacional, estatuts d'autonomia, opinió, etc.
CurriculumWeb
Fes el teu currículum homologats per la UE, Generalitat de Catalunya i Diputació de Barcelona, amb el contingut suficient i aconsellat pel milljor rendiment en processos de sel·lecció. Disponible en català, castellà i anglès, i diferents dissenys.
Cursos de Windsurf - Escola del Vent
En aquesta modalitat es navega sobre ones, gaudint la navegació tot sol. Té molts avantatges, com el fàcil transport i accés al mar, i la navegació atractiva el converteix en un dels esports més populars. A Badalona hi ha molta afició per aquest esport.
Cursosdevela.cat
A Port de Badalona, Moll de Ribera, Club de Vela Badalona s’hi concentra el gruix de l’activitat. El director esportiu i instructor de vela lleugera i de creuer, és l’Albert Cunill Perea. Actualment és el director tècnic esportiu del Club de Vela Badalona
Da Surfones
Pàgina oficial de Da Surfones. És un grup de música surf de Badalona, al costat del mar i de Barcelona. Fem el fanzine "Surf Sòlid", també fem samarretes Llobarro, però sobretot fem surf al Titus de Badalona.
DAB - Diseño Actual Barcelona
Diseño Actual Barcelona, S.L. és una empresa creada a l’any 1996 pel badaloní David Abad, i dedicada al disseny, edició i fabricació de lluminàries. Ofereix un producte apte tant per l’àmbit domèstic com industrial al mercat nacional i internacional.
Damià Santamaria
Sóc un personatge inquiet, un professor que aposta fort per les noves tecnologies al món de l'ensenyament,el e-learning i l'alfabetització digital com a base d'un nou futur mes equitatiu i ple d'oportunitats per a tots.
decomar mobles
Pàgina de l’empresa de mobles, mobles decomar, Disposa de 3 establiments a Barcelona i 1 a Badalona. Amb la garantia de MACMobles. Estem fent modificacions a la nostra web. Posa't en contacte amb nosaltres.
Decus Parquet i Interiorisme
Més de 20 anys a Badalona. Paviments interiors de fusta, sintètics, i paviments per l’exterior. Decus Parquet és soci participant de l’associació de comerciants de Canonge Baranera i fem moltes, diferents i engrescadores activitats durant tot l’any.
Delegats del Patronat del Santuari de Torreciudad (Osca) a Catalunya
Delegats del Patronat del Santuari de Torreciudad (Osca) a Catalunya, a Badalona. La nostra funció és la d’ajudar a associacions de veïns, culturals, germandats, etc. que vulguin fer romeriess al Santuario. La versió en català no és operativa.
Diables de Badalona
La colla de Diables de Badalona apareix a principis de 1983. La composició és 1 Llucifer, 1 Diablesa, 1 fogoner, 10 tabalers i uns 40 borrons o diables. Organitza el Correfoc de Badalona i l'Acte Sacramental, dins les Festes de Maig de Badalona.
Diari de Badalona
Edició digital del Diari de Badalona, publicació gratuïta mensual que es distribuieix a la ciutat de Badalona (Barcelonès). Actualitat, esports, cultura, hemeroteca, fotodenúncia, opinió lector, i també podeu consultar l’edició impresa en format PDF.
DiariBNS - L'únic diari esportiu gratuït on ets protagonista
Versió electrònica en PDF. Diari esportiu d'àmbit comarcal al Barcelonès Nord (ciutats de Badalona, Santa Coloma de Gramenet, Sant Adrià de Besós, Tiana i Montgat). Informació de l'esport de la comarca. 15.000 exemplars de tirada.
Diccionari de Retòrica
Una pàgina sobre retòrica i literatura catalana Catalan Literature Rhetoric. El primer tast parla de la retòrica i de la seva tradició a Catalunya. El segon és un petit diccionari retòric i el tercer, una oració fúnebre …
Dimoni Badalona
Web de Dimoni Badalona, cervesa de jove creació, originària de Badalona des del 2011. Es tracta d’una cervesa artesana amb ingredients 100% naturals. Cerveza elaborada amb blat. Varietats de crevesa vermella negra. "http://www.dimonibadalona.cat" no va.
Discoteca Dadà
Pàgina de la Discoteca Dadà de Badalona. Des de l'any 1999, és un espai exclusiu a la zona, la sal amb més projecció de Badalona i que compta amb un equipament exclusiu. La sal, deelays, fòrums, vip, contacte, treball, …
Disfressesonline
Botiga online de venda de disfresses. La nova temporada de disfresses esta farcida de noves idees i de grans esdeveniments per celebrar-les. En el catàleg d'aquest any trobaràs més de trenta noves propostes.
Dismac
Distribució de mobles, accesoris i complements amb estil propi. 50 anys d'experiència al sector mobles i decoració. A les botigues hi trobarà mobiliari de tot tipus, d'acord les últimes tendències, i amb la qualitat com element principal sobretot.
Dites dels Mesos de l'Any
Activitats sobre dites dels mesos de l'any i algunes festes populars (castanyada, Nadal, carnestoltes...), agrupades en dos paquets d'activitats: un per a P5 i l'altre per al cicle inicial de primària. Algunes activitats inclouen una crida al Paintbrush.
Dolors Giménez Fotògraf
Pàgina de Dolors Giménez Fotògraf des de Badalona. Entenem la imatge en la seva globalitat com a llenguatge universal i font de comunicació. Dolors Giménez cada any organitza el Premi Miquel Figueras de Fotografia a Badalona.
Drogueria Boter
Fundada l’any 1934. Drogueria, garden urbà, belles arts, pintures, articles llar, restauració, productes químics, insecticides, raticides, coles, resines, corderia, esències i perfums, suro, cereria, herboristeria, manualitats, jardineria, perfumeria, …
Duet Sports Badalona
Duet Sports s'ha dissenyat i construït per a oferir als ciutadans de Badalona i rodalies un ampli ventall de serveis i espais esportius per a tota la família. Per millorar de la salut de tots els grups de població, Activitats i serveis en 4.000 m².
EA3TC
Aquesta és la seu web d'en Joan Aymerich i Bergay, ràdioaficionat des de 1954, amb l'indicatiu d'escolta (SWL) EA3-583U i des de l'any 1969 amb l'actual indicatiu. Enllaços a seus web molt interessants sota el punt de vista de la radioafició.
eData - Gestor Continguts (CMS)
EasyGestor és una solució modular, utilitzada en més de 100 projectes. Algunes amb gran nombre de pàgines, diferents usuaris i rols carregant contingut i accedint a pàgines publicades alhora. Basat en codi estàndard òptim per a tots els navegadors.
eData Desenvolupament i Promoció Web
En tres anys vaig completar la meva carrera universitària a la Universitat de Girona, a més d’obtenir titulacions oficials en Anglès i Alemany i varies certificacions i formacions professionals complementàries com ITIL Foundations v3.
Edata Desenvolupament Web
Desenvolupament web i marketing online, solucions per portals corporatius multiidioma i alta visibilitat als buscadors, rellevant CMS, gestor de continguts únic al mercat i pensat per empreses de tota mida amb necessitat de visibilitat a Internet.
Educació Infantil Escola Llibertat
Blog d’Educació Infantil de l’Escola Llibertat de Badalona. La meva llista de blogs, arxiu del clog, Enjoying English, … Cada any les mestres d'Educació Infantil expliquen la llegenda de Sant Jordi als nens i nenes del parvulari. Altres activitats.
Eines Canela
Fabricació d'eines de tall per màquines de freses, eines de tornejar, roscar, ranurar, cons, metall dur integral i broques. Fundada l'any 1967, s'ha convertit en un del líders europeus en la fabricació d'eines per fresar, tornejar, roscar i ranurar.
El Badiu
Portal del El Badiu. Una completa informació de totes les ofertes d'oci i culturals de la ciutat de Badalona. També inclou allotjaments, llocs per sortir, agenda cultural, notícies, classificats, serveis, restaurants, …
El Cedall
Centre de documentació de Badalona, de base anarco sindicalista, que treballa per a la difusió de la memòria històrica antiautoritària i llibertària dels processos històrics esdevinguts a l'Estat espanyol durant el segle XX.
El contrapunt badaloní
El contrapunt badaloní és un bloc de reflexions en veu alta, sobre la vida política a la ciutat de Badalona. L’autor és Christian Carneado Hernández, secretari d’acció política i comunicació del Partit dels Socialistes de Catalunya Badalona.
El Cullerot
El Cullerot són botigues d'accessoris per la cuina i la llar, i lloc on aprendre a cuinar o fer tallers, com de tast de vins. En el web trobareu una mostra del que podeu trobar a les botigues del Masnou, Badalona i Igualada i el calendari dels cursos.
El Joc de Badalona
Pàgina del Grup de joc Badalona de El joc de Badalona, el primer joc online per conèixer la ciutat de Badalona (Barcelonès). Les inscripcions a partir del dia 20 d’abril. Funcionament, premis, comissió d’experts, solucions del dia anterior.
El Micaquer Esplai i Temps Lliure
Entitat creada l’any 1987, per realitzar activitats educatives en el temps lliure de nens/es, joves i adults de Badalona de forma lúdica i creativa. És una entitat que pretén donar a infants i joves, possibilitats de formació en un context responsable.
El racó de les paraules
Imaginem, creem, contem històries i treballem la llengua. Espai pels alumnes d'ESO. Un relat que ajuda a construir el pensament, a desenvolupar el sentit crític i a ser creatius. No és freqüent que els éssers fantàstics que poblen alfabets es presentin…
El Top Camps
Portal d'en Xavier Camps, un Enginyer en Telecomunicacions que viu a Catalunya. Hi trobareu informació sobre viatges i activitats vàries. Relació d'adreces d'interés llistades per categories. Cercadors, diaris, etc.
El Tornem-hi
Pastisset individual típic de Badalona, fet de massa de brioix i farcit de crema, semblant al xuixo. Procés d’elaboració: Es fan porcions de pasta de brioix de 50 g que amb el corró s’estiren en forma de coca allargada amb la punta de baix molt afinada.
El ToT Badalona
Revista setmanal gratuïta d'informació local i comercial de les poblacions de Badalona, Montgat i Tiana. Notícies, classificats, serveis, arxius, ... Podeu enviar cartes al director.
Electronica Feixas
Servei integral d'assessoria, disseny i realització de productes i sistemes electrònics a mida de les necessitats dels nostres clients. Oferim: Solucions en automatització i control, sistemes analògics, digitals i microprocessadors, equips, ...
Electrònica Feixas
Enginyeria electrònica que ofereix servei integral d'assessoria, disseny i realització de productes i sistemes electrònics a mida de les necessitats dels nostres clients. Un servei àgil i flexible, amb costos estructurals mínims i preus competitius.
Els abismes siderals - Rufus Vila Betulo
Una experiencia extrema per fer apologia verdura en pro de la sobirania del meu pensament i del meu país. Soc vegetaria i per tant republica i independentista i d esquerres i dels Celtics de Boston. Rufus Vila Betulo.
Els Dracs - Club Esportiu Guttmann
Secció d'hoquei en cadira de rodes elèctrica del Club Esportiu Guttmann, format per nois i noies que, amb el suport dels seus pares i d’entitats, s’esforcen en promocionar l’esport tant indicat per a esportistes joves amb molt poca mobilitat.
Els Genis
Pàgina de l’Associació d’activitats cultural Els Genís de Badalona. Programació d’activitats mensuals, especialment concerts musicals i projeccions de cinema. Local de Badalona a La Rambla.
Els riscos dels tatuatges i els pírcings
Informació del Dr. Vicenç González Mestre. Els pírcings i els tatuatges trenquen la barrera de protecció natural del cos humà, composta per la pell i les mucoses. Això pot comportar l’aparició d’infeccions. Mesures higièniques. Biodegradables.
Encants de Badalona
Els mercats de venda no sedentaria o de marxants que es fan a la ciutat esdevenen i conformen un gran teixit comercial que enriqueix el patrimoni econòmic i social de la ciutat: Encants del Parc de Montigalà, Encants del Turó Caritg, Encants La Salut.
Enric Borràs i Oriol
Enric Borràs (Badalona, 1863-Barcelona, 1957) fou un actor de teatre català. Considerat mític dins la seva generació, va estrenar nombroses obres dramàtiques i el seu personatge emblemàtic va ser el Manelic de Terra baixa d'Àngel Guimerà.
Enric Cortinas
Empresa de Badalona dedicada a reformes integrals de la llar a Badalona, amb qualitat i personalització. Fem projectes de Mobiliari i Cortines fent mobles a mida, utilitzant tot tipus de fustes i acabats i treballant amb els millors teixits i confeccions.
Enric Magoo
Pàgina oficial d’Enric Magoo, amb més de 25 anys dedicats a la professió. Presentació, shows i espectacles, currículum, agenda, participació en festivals i altres dades d'aquest mag badaloní.
Enrique Tomás - Pernils
Enrique Tomás Ruiz prové d'una família d'onze germans, dedicats a l'alimentació. Inicia aquest projecte l’any 1982 en un lloc al mercat de la Salut de Badalona. El 1990 constitueix Enrique Tomás SL i el negoci creix exponencialment. Traductor automàtic.
Enter Gestió Comunicativa
Web d’Enter Gestió Comunicativa, empresa de serveis dedicada a les activitats d’oci i entreteniment infantil. Diversos inflables d’òptima qualitat i personal qualificat per les activitats. Parcs infantils, globoflèxia, tallers, pallassos, mags, escuma, …
Entitats de Badalona
Portal d’entitats de Badalona. Entitats Bdn és l’espai a la xarxa de les associacions, entitats i col·lectius del municipi: una eina per conèixer d’aprop la realitat associativa de Badalona i difondre la seva oferta lúdica, cultural, social i esportiva.
Epidèmia The Game
Primer videojoc per a mòbils i tablets creat per lluitar contra la sida. Ingressos destinats a la investigació. El seu preu de descàrrega és de 0'99 € a Google Play i Apple Store. Joc tipus arcade en què el jugador ha de neutralitzar una onada de virus.
Ermec.com: Distribució de components elèctrics i electrònics
Empresa alb seus a Badalona i Madrid, dedicada a la distribució de pulsadors, conectors, encoders, motors, motorreductors, dinamos tacomètriques, interruptors, sòcols electrònics, conexionat, ventiladors axials, …
Ermec.org : Instal·lació rellotgeria monumental, campanes…
ermec, ERMEC, campana, campanes, campanar, rellotges, monumentals, esferes, rellotge, jou, volteig, balanceig, paccard, clock-o-matic, carilló, carillons, instal·lació,campa, bodet, soldadura, fundició
Eroticopoemes
Eroticopoemes és un lloc web dedicat a l’erotisme I a la poesia visual per a invidents. L’espai ha estat creat per Toni Prat Haykús. Diferents poesies visuals per a invidents, poesia diversa, erotisme, amor, sensibilitat, sexe, …
Esbart Sant Jordi de l’Orfeó Badaloní
L’Esbart Sant Jordi va ser fundat el 17 de febrer de 1951 i des de llavors s’ha enriquit amb la presència de molts mestres que han anat recuperant danses, i reconstruint-les el més fidelment possible, per tal de transmetre-les a les noves generacions.
Esclat de Cobla
Programa sardanista de Ràdio Ciutat de Badalona, dirigit per Arseni Santos i Callís, emès a partir d’octubre del 2010. El programa s'emet des del diumenge 3 d'octubre del 2010. Està dirigit, seleccionat i presentat per Arseni Santos i Callís.
Escola Artur Martorell
Escola laica, democràtica, plural, catalana, i verda situada a Badalona. La tasca educativa del centre és en un marc de coeducació treballa per eliminar les discriminacions i la superació de mites, tabús i diferenciació de rols entre la dona i l'home.
Escola Badalona Port
Nova escola de Badalona creada el curs 2010-11. 1 P3, 1 P4, 2 P5 i 1r de primària. L'escola, de moment, està contruïda en mòduls molt ben acondicionats pel fred (radiadors) i la calor (aire acondicionat). Hi ha molta lluminositat i és molt acollidora ...
Escola Baldiri Reixac
Escola badalonina que, en un inici, es van muntar als barracons "Gran Sol" fins que va rebre el nom de Baldiri Reixac, en record del pedagog català. Creada pel 1r ajuntament democràtic de Badalona, a l'any 1981, al barri de San Joan de Llefià.
Escola Baldomer Solà
Escola de la ciutat de Badalona, de doble línia que acull nens i nenes dels 3 als 12 anys. Tenim com a objectiu el desenvolupament integral de l'alumnat tenint en compte les seves característiques individuals. L'experiència pedagògica de l'escola.
Escola Betúlia
Entitat privada dedicada a l’ensenyament. Està ubicada, i integrada, al barri del Progrés de la ciutat de Badalona. L’escola imparteix ensenyaments en educació Infantil, Primària i Secundària. És un centre concertat amb la Generalitat de Catalunya.
Escola Boix
Web de l’Escola Boix, centre públic de ciutat de Badalona. Imparteix educació infantil, educació primària i educació secundària obligatòria. L'escola, els alumnes, els mestres, la vida al cole, història del nostre cole, … La pàgina està en construcció.
Escola Bufalà
Situada al barri de Bufalà de Badalona, Hereta el nom de l'antiga casa pairal Can Bufalà. Al s XVI era anomenada Can Seriol de la Riera, tenia unes majestuoses palmeres al davant i finestrals gòtics, tres d'ells es conserven al museu de Badalona.
Escola d’Art Superior de Disseny Pau Gargallo de Badalona
Web de l’ Escola d’Art Superior de Disseny Pau Gargallo. És un centre amb més d 30 anys d’experiència, d’ensenyament públic i gratuït, amb un equip de professors altament preparat i organitzat. Batxillerat artístic, i cicles de grau superior en disseny.
Escola de Ball Kareli
Escola esportiva de Balls de Saló de Badalona on podràs ballar i divertir-te en bon ambient i millor ritme. Sales amb més de 600 m2 d'instal·lacions. Classes individuals o en grups infantils, juvenils, adults, ...
Escola de Dansa Stil de Badalona
Pàgina de l’Escola de Dansa Stil de Badalona, amb informació de les activitats, cursets i dades diverses del centre. L’escola fou fundada l’any 1985, en aquesta trajectoria l’escola a format a molts professionals de l'actualitat.
Escola de Música de Badalona
Pàgina de l'Escola de Música de Badalona. Presentació, estudis, EMB grups, contactes, propers events, taulell d'anuncis i fòrum. L’Escola de Música de Badalona es troba ubicada al Centre Cívic Dalt de la Vila, en el nucli històric de la ciutat.
Escola del Vent
Escola del Vent és una escola de navegació en velers, oberta a tothom, situada a Badalona. Té la missió d’ensenyar als alumnes a navegar i a gaudir de la tranquil·litat que ofereix el mar, i, alhora, de mostrar-los quelcom desconegut a un preu raonable.
Escola del Vent
La brisa del mar. L’aigua salada. Noves experiències. La teva vida no torna a ser igual quan descobreixes el poder i magnetisme d’un medi que et permet practicar esport, gaudir i créixer com a persona. Apropa les bones vibracions que genera el mar.
Escola del Vent
Escola oberta a tothom per ensenyar als alumnes a navegar i gaudir del mar (vela, windsurf, caiac, paddle surf, surf, ...), i mostrar quelcom desconegut a preu raonable. És un espai on qualsevol persona pot aprendre i practicar els esports aquàtics.
Escola Feliu i Vegués
Escola molt arrelada al barri de Llefià de Badalona. Desenvolupament integral de l'alumnat tenint en compte les característiques individuals per a preparar-lo per la seva integració social, mitjançant una educació pluralista, solidària i no competitiva.
Escola Garbí Pere Vergés Badalona
L'Escola pren el nom del seu fundador Pere Vergés i Farrés, mestre de professió i creador de l’Escola del Mar de Barcelona, fundada l’any 1922 a Badalona. El 1968, després de la seva adaptació i remodelació, s’inaugura com a Institució Pere Vergés.
Escola Gitanjali
El 2 de novembre de 1962 obria les portes per primera vegada l'Escola Gitanjali. El passat octubre vam fer una festa per celebrar els 50 anys. Les fundadores van explicar com van anar els primers anys d'escola. L’escola, serveis, aprenentatge i AMPA.
Escola Infantil Petits Genis
Escola Infantil Petits Genis, fundada l'any 2007. Dedicada a l'educació i cura dels nens/es del 1r cicle d'educació infantil (0 a 3 anys). Ambient de benestar. El nen rep estimulació, suport i afecte, que li permetrà gaudir plenament de la infància.
Escola Ítaca
Bloc de l’Escola Ítaca de la ciutat de Badalona, el Barcelonès. L’espai es una mostra de les activitats escolars que realitzen els alumnes d’aquest centre badaloní d’educació infantil i primària, Calendari, articles recents, blogroll, classes, …
Escola Joan Coret
Pàgina web de l’Escola Joan Coret de Badalona. Educació Infantil de 3 a 5 anys i educació primària de 6 a 12 anys. Comptem amb dos grups per a cadascun dels nivells d'edat. Les activitats organitzades per l'Associació de Pares i Mares d'Alumnes.
Escola Joan Llongueras
Centre públic d'educació infantil i primària. L'escola rep del nom del músic Joan Llongueres i Badia (Barcelona, 1880-1953) fou un músic, pedagog de la música i poeta català. Ubicada a l’extrem Nord del barri de Sant Crist de la ciutat de Badalona.
Escola Joan Miró
La web de l'escola vol ser un lloc on trobar tot tipus d'informació sobre el que fa referència al centre, guardar i trobar alguns dels moments viscuts i treballs fets, fer que els alumnes participin en activitats lúdiques, d'opinió. També trobem enllaços.
Escola Josep Carner
Des de 1985 aten alumnes d’educació infantil i primària al Barri de la Salut Badalona. Educa en la tolerància, el respecte i la interculturalitat. Potencia el treball cooperatiu; la reflexió; l’atenció; la imaginació; la creativitat; el treball científic.
Escola Jungfrau
L’escola Jungfrau, escola pública que imparteix etapes d’educació infantil i primària, ubicada al barri Coll i Pujol, de la ciutat de Badalona, límit dels barris de Dalt la Vila i Centre. Laica, catalana, activa, participativa, atenció a la diversitat, ..
Escola Lestonnac Badalona
Escola acollidora. Sant Roc és un barri de Badalona, que va construir-se a l’any 1962, i ocupat, fonamentalment, per gent vinguda d'altres zones marginals de Barcelona, i que van ser reubicats aquí. Té un percentatge molt alt de persones d'ètnia gitana.
Escola Llibertat
Escola Llibertat Badalona. La informació de l'escola l'estem traspassant als blocs. Consulteu la llista de blocs i entreu a veure el que treballem. Aneu a la motxilla per trobar activitats de les àrees. També hi trobareu jocs, trencaclosques, per pintar…
Escola Llorens Artigas
Web de l’Escola Llorens Artigas de Badalona. Organització, Instal·lacions, serveis complementarism compromís educatiu. Activitats: Sortides, horaris psicomotricitat i educació física, activitats extraescolars, festes escolars, pla de consum de fruita, …
Escola Maristes Champagnat
Pàgina web de l’Escola Maristes Champagnat de Badalona. Etapes, història, el col·legi, pastoral i seccions. Es fa judo com a activitat extraescolar principal. Full d’inscripció.
Escola Mercè Rodoreda Badalona
Web de l’Escola Mercè Rodoreda de Badalona. Des de la web us donem a conèixer la nostra escola. Us animem a que visiteu també el nostre blog on trobareu una relació actualitzada de les activitats que es fan en el nostre centre. Bloc de l'escola.
Escola Miguel Hernández
Centre públic d'ensenyament ubicat a Badalona. Es centre imparteix l'educació infantil i Entre els reptes que ens ocupen en un món globalitzat és perfeccionar els nostres sistemes d'ensenyament per tal de desenvolupar noves generacions d'infants.
Escola Montigalà
Escola petita de Badalona, d'una línia, i nova creació (l'escola tot just va començar al 2009). Educació Infantil i Educació Primaria, tot i que actualment només hi han 6 classes (aquest any hem obert la classe de tercer) des de P3 fins a 3r de Primària.
Escola Nàutica Badalona and Sports
Escola Nàutica a Badalona, que imparteix cursos nàutics per a obtenir les titulacions nàutiques oficials: patró de navegació bàsica (PNB), patró d’embarcacions de recreo (PER), patró de iot (PY) i capità de iot (CY). Versió en català no operativa.
Escola Oficial d’Idiomes de Badalona
Pàgina web de l'Escola Oficial d'Idiomes de Badalona. EOI amb aula virtual online on els alumnes poden practicar i aprendre l'idioma que estudien. Oferta educativa, matriculació, i alumnat. Idiomes impartits al centre: Alemany, anglès, i francès.
Escola Pere de Tera
L'escola Pere de Tera va ser creada pel primer Ajuntament democràtic de Badalona, dins dels tres primers anys de mandat municipal. Va ser inaugurada a l'any 1981, al barri de Llefià, amb un total de 16 unitats, les característiques generals de l’escola.
Escola Progrés
Web de l’Escola Progrés de Badalona. L'objectiu de l'escola és fomentar en els nens i nenes una actitud curiosa, crítica i investigadora que ha de ser la base dels seus aprenentatges. El desenvolupament de la intel·ligència emocional és molt rellevant…
Escola Rafael Alberti
Pàgina web de l’Escola Rafael Alberti de la ciutat de Badalona. Ofereix educació infantil, educació primària. Notícies, l’escola, informació, horaris, calendari, biblioteca, practiquem, menjador, l’AMPA, Moodle i llistat de recursos educatius.
Escola Rafael Casanova
Web de l’Escola Rafael Casanova de Badalona. Podem trobar dues zones diferenciades: La zona d’Educació infantil, zona d’educació primària. Aquest curs l’equip que formem part de l’escola Rafael Casanova. El preu del servei de menjador és de 6,15€.
Escola Salvador Espriu
Web de l’Escola Salvador Espriu de la ciutat de Badalona. L'Escola Salvador Espriu es va inagurar l’any 1988. Va ser el resultat de la unió de dos centres docents del barri de la Morera: l'Àngelus, i el Ricard Coll. Activitats, estudis i serveis.
Escola Ventós Mir
Som l’Escola Ventós Mir de Badalona. Som una opció intel·ligent a l'educació dels vostres fills/es. Sabem que tan important és explicar i ensenyar, com escoltar i observar. El que aprens ho recordes millor si se t'ha ensenyat en un ambient positiu…
Escoles Arrels - Escoles Privades - Badalona
Escoles Arrels són Escoles Privades Concertades de Badalona i Sant Adrià, d'Educació infantil, Primària, ESO i Batxillerat. Web de les diferents escoles segons nivells d'educació: Betsaida, Blanquerna, Esperança, i Timbals.
Escoles Maria Ward - Badalona
La Institució Titular de l’escola és la Congregació de Jesús, fundada per Mary Ward l’any 1609. Trets fonamentals del model educatiu: Total disponibilitat i aptitud per a tota bona obra. Aquest és el lema central del model educatiu de Maria Ward.
Escoles Minguella
Centre d'Educació Infantil, Educació Primària, i Educació Secundària Obligatòria Fundat per Na Joaquima Minguella Pruñunosa l'any 1940 a Badalona. La concepció d'escola com a complement de la família fa que cerqui una relació escola - família.
Església Evangèlica Mannà
Web de l’església evangèlica Mannà, situada al barri de Bufalà de Badalona. Des del gener de l’any 99 estem portant a terme un projecte de barri, començant des dels nens, continuant amb les dones i arribant a les famílies. La nostra finalitat.
Espais 3d
Fusteria, restauració, interiorisme. Equip de fusters-ebenistes, restauradors i interioristes. De la planificació i gestió d'una reforma integral, la restauració de mobiliari i construcció de mobles a mida. Vidreres: taller & estudi. Badalona: estudi.
Esplai Chiribiripum
Esplai Chiribiripum, alternativa a l'educació en el lleure, és una entitat educativa, recreativa i social, per a nens, nenes i joves de Badalona. Es el que volies trobar. Si tens entre 6 i 14 anys, a què estàs esperant ?
Esplai Xirusplai
Benvinguts al nou web de l'Esplai Xirusplai, versió 2008. Notícies sobre excursions, de campaments, botiga per comprar la dessuadora, comunitat social de l'esplai xirusplai. venir a veure'ns quan volguis i xerrem del que faci falta.
Esquerra Badalona
Web de la Secció Local de Badalona d'Esquerra. Aquesta és una eina de comunicació. Informació puntual sobre allò que pensem, allò que diem i allò que fem. També volem conèixer les vostres opinions i que ens digueu què en penseu vosaltres, que hi dieu.
Estaferms de Badalona
Els Estaferms de Badalona són un dels grups d'armats, manaies i estaferms més antics de Catalunya. Se’n te la primera referència escrita l'any 1701, recull que participen a la Processó de del Silenci de Dijous Sant. Representen els soldats romans.
Estètica i Glamour
Som una empresa de gent jove, dedicats exclusivament a l'estètica des de fa més de 10 anys. A Estètica i Glamour trobaràs un ambient agradable i relaxant. Estem al barri de Lloreda de Badalona.
Estudi Cendrós
Pàgina de l’estudi de David Cendrós, l’Estudi Cendrós, que està situat a Badalona. L’Estudi Cendrós funciona des de l’any 1942. Ofereix diferents serveis d’matge, fotografia, gràfics, pàgines web, packaging, vídeo, etc.
Eubolar
L’especialització de l’equip ens permet compaginar l’activitat amb els cicles de producció del client. Programes de treball dissenyat per a aconseguir màxima productivitat dels recursos i optimització de costos, amb sistemes de neteja adaptats.
EUiA Badalona
Bloc d’EUiA - Esquerra Unida i Alternativa, grup integrat a ICV-EUiA a Badalona. L'espai de l'esquerra transformadora a la ciutat. A la pàgina es mostren els esdeveniments puntuals, agenda EuiA, a la xarxa, moviments socials, moviments veïnals, ...
Euroestrellas
Distribuïm productes de primeres marques, líders en el sector. Són marques que els clients reconeixen, valoren i demanen. Marques que són garantia de satisfacció i de qualitat per als nostres clients. Transport, logística, gestió comercial, distribució.
Eurofitness Badalona
Lloc web de l’Eurofitness Badalona. Els 13 clubs Eurofitness destaquen per adaptar-se a les necessitats dels clients a través de la concepció del seu disseny, la seva gran capacitat i fàcil accessibilitat. Les instal·lacions són modernes i avançades.
F.C. Lloreda
El Club de Futbol Lloreda va fundar-se a l'any 1.967, al barri de Lloreda de la ciutat de Badalona. En els seus principis va començar amb una penya de nois molt entusiasmats a formar un equip de futbol. El primer nom va ser el de Penya Moncayo.
FAMPAS Badalona
Bloc de les FAMPAS Badalona, la Federació d'Associacions de Mares i Pares dels Centres Públics de la ciutat de Badalona. És una organització educativa de 2n grau, amb seu a l’Av/ Catalunya d’aquesta ciutat. La pàgina està en construcció.
Farmàcia Xirau Vergés
Web de la Farmàcia del barri de Bufalà de Badalona. T'enviem mensualment "la farmàcia informa" amb consells farmacèutics. Informació sobre els centres d'extracció del Laboratori d'anàlisis clínics Antoja Xirau.
Farmàcies de d'Urgències del Garraf
A Badalona des de 1988. Especialistes en cosmètica i dermofarmàcia. Cap als anys 80, la farmàcia va ser declarada monument d'interès local. Des de l'any 1992, el titular és Salvador Serentill i Tost, besnét del fundador.
Federació d'Associacions de Veïns de Badalona
Blog de notícies de la Federació d'Associacions de Veïns de Badalona, entitat que agrupa les Associacions de Veïns de la ciutat. La FAVB és una entitat adherida a la Plataforma Prou Retallades a Catalunya. El seu contingut en català és mínim.
Federació Empresarial de Badalona
Des del 1977 és el representant genuí dels empresaris de Badalona, com a organització intersectorial on s'assessora, s'informa i formació d'empresaris. Presentació de l'entitat, serveis i assessorament a les empreses del municipi.
Ferrimax
Ferrimax, amb més de 30 anys d´experiència, és una empresa catalana capdavantera al sector de la seguretat física. Certificacions de producte i qualitat. Qüestions freqüents que es realitzen els nostres clients. Descarregar catàlegs.
Ferrolan - El Súper de la Construcció
Web de l’empresa Ferrolan amb oulets a Rubí, Santa Coloma de Gramenet, Barcelona, i Badalona. Ara financem a 12 mesos sense interessos. Finançament realitzat a través de Banca Cívica. Condicionada per l’autorització de l’entitat financera.
Festes de Maig Badalona
Web oficial de les Festes de Maig de Badalona, la festa major de Badalona. Moment en el calendari que convida més que mai a la convivència i a l’oci. La ciutat s’engalana i viu per uns dies el brogit dels carrers i places plenes de gent, amunt i avall …
Filmets — Badalona Film Festival
Pàgina oficial del Festival Internacional Filmets de Badalona. Es celebra durant el mes de noviembre a la ciutat costanera. Dades, participació, condicions tècniques i generals, projeccions, jurat, premis, inscripció i bases del festival.
Fira de les arts textils i del paper de Badalona
Es al març, amb novetats de materials i tallers. Si voleu apuntar-vos cal fer-ho saber. El preu és de 10 €, material inclòs. Porteu el kit bàsic de tallar i enganxar: llàpis, goma, regle, tisores, cutter i cinta doble cara. Taller d'iniciació a l'Scrap.
Floristeria Font de Flors
Font de Flors una empresa de Badalona, especialitzada en el muntatge i disseny amb flors i plantes. Vam començar la nostra activitat ara fa gairebé 25 anys, el 1990, i el nostre objectiu és oferir un servei integral de floristeria i jardineria a tothom.
Flors i Detalls Casa Natalia
Flors i Detalls Casa Natalia va obrir al 2003 al barri La Morera de Badalona. Projecte de negoci familiar, on cada producte s’elabora artesanalment. És molt més que una floristeria. Disposa d'objectes de regal i decoració, perfumeria natural, espelmes, …
FM Gràfic - Arts Gràfiques i impremta
Empresa de Badalona, dedicada des de fa més de 15 anys a la imprenta, offset ràpid, impressió digital, copisteria i disseny gràfic. Pressupostos sense compromís. La versió en català de la web, no és operativa.
FotomatonVIP
Empresa de lloguer de cabines de fotografia instantània per esdeveniments: casaments, comunions, esdeveniments empresa i festes o celebracions a Barcelona. Màquina de fotomatón de les millors del mercat: càmara réflex digital de 18 megapíxels.
Fruites i Verdures Miguel Cuevas
Venda i servei a domicili de fruita, verdura, bolets, conserves artesanes de verdrues, fruita, peix, olives i altres productes agrícoles. Conserves artesanes de verdures, etc. Fòrum i novetats, Servei a domicili gratuït. Botiga a Badalona.
Fundació Acollida i Esperança
Entitat dedicada a acollir i atendre persones que pateixen exclusió social, especialment, les afectades pel VIH/sida sense recursos econòmics, ni suport familiar. Centres d'acollida: Can Banús Badalona i Convent dels Franciscans a Bisbal d'Empordà.
Fundació Catalunya-Amèrica Sant Jeroni de la Murtra
Investiga i promou l'apropament de les cultures catalana i americana, donar-les a conèixer. Investiga i difón l'impromta americana en la cultura catalana: Literatura, música, arquitectura, gastronomia. Americanisme de trobada entre aquestes cultures.
Fundació Daina
Pàgina web de la Fundació Daina per la defensa dels animals i la natura. Fundació de caire mediambiental ubicada a la ciutat de Badalona. La seva pàgina ha deixat de ser operativa per problemes de hosting. Pendent de retirada o canvi d’URL.
Fundació Institut d'Investigació en Ciències de la Salut
La missió de l’Institut d’Investigació en Ciències de la Salut Germans Trias i Pujol, és descobrir, preservar, disseminar i potenciar el coneixement multidisciplinar, traslacional i de desenvolupament tecnològic d’excel·lència de les ciències biomèdiques.
Fundació Internacional Olof Palme
ONG creada el 1989 per un grup de persones, en homenatge a la figura d’Olof Palme: Lisbeth Palme, Felipe González, Javier Pérez de Cuellar, Joan Reventós i Anna Balletbò. Drets humans, pau, desenvolupament sostenible i solidaritat.
Fundació Internacional Olof Palme
ONG creada el 1989 a iniciativa d’un grup de persones, entre elles, Lisbeth Palme, Felipe González, Javier Pérez de Cuellar, Joan Reventós i Anna Balletbò. pau, els drets humans, el desenvolupament sostenible i la solidaritat nord-sud.
Fundació La Salut Alta
Entitat creada l'any 2004 de la comunitat cristiana amb la finalitat d'ajudar en el desenvolupament integral de la població del barri de La Salut, a Badalona, a través de l'educació, oferint especial atenció als infants i a les persones més necessitades.
Fundació Lluita contra la Sida
Entitat que té l’objectiu d’assistència, recerca i docència en el camp del VIH i la sida. Fou creada pel Dr. Bonaventura Clotet el juliol de 1.992 a partir de la Unitat VIH de l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol, situat a Badalona (Barcelona).
Fundació Pere Closa
Web de la Fundació Pere Closa de Badalona. Fundació per a la formació i promoció dels gitanos a Catalunya. La pàgina només conté les dades de contacte postal. La resta està en construcció. Web en manteniment. Disculpeu les molèsties. Intranet.
Fundació Privada Arsis
Neix de l'antiga Associació Arsis, Amics del Raval i de Sistrells, entitat és fundada l'any 1994 al barri del Raval de Badalona, per persones sensibles a la realitat social que els envolta. Contribuieix a millorar la qualitat de vida de l’entorn proper.
Fundació Privada Pere Closa
L’objectiu principal la formació i la promoció del poble gitano a Catalunya per tal que tinguin l’oportunitat de situar-se en les mateixes condicions formatives que la resta de la població. La formació acadèmica és una de les eines bàsiques...
Fundació Sique
Pàgina oficial de la Fundació Sique, fundació que realitza serveis assistencials i serveis socials als discapaciatats intelectuals. Es va fundar l’any 1998 i compta amb uns 150 membres. La llar, formació, salut, esport, lleure, blog, col·laboradors, ...
Funerària de Badalona
Empresa funerària moderna. Serveis; condicionament i preparació del difunt, conducció i trasllat de cadàvers o restes mortals, inhumacions, sales de vetlla, incineracions, serveis complementaris (recordatoris, flors, i assistència religiosa).
G.I.C. Assessors
Assessoria laboral des de 1987, ofereix serveis de gestoria i assessoria fiscal, laboral mercantil i comptable a tota mena d’empreses i professionals de Badalona, Barcelona, Sant Adrià del Besòs, i Santa Coloma de Gramenet.
Gabriel Massip Fons
Personal amb comentaris sobre llibres, enllaços a webs amb software interessant, utilitats de lliure distribució, fotografies, fons de pantalla, comentaris de llibres, utilitats per ordinadors i links de software.
Gegants de Badalona - No Oficial
Web personal no oficial dels Gegants de Badalona. La web refleteix els gegants que hi ha a la ciutat: als barris, a les escoles, i particulars. Inspirat en La web dels Gegants de Mataró, dónar a conèixer la tradició gegantera de Badalona.
Gegants i Dracs de l'Escola Jungfrau
Escola de Badalona. Els primers van ser dos gegants fets pels nens i nenes dirigits per la mestra de plàstica, la il·lustradora Mercè Arànega. Eren fets amb pots de sabó cilíndrics, pasta de paper i una roba enganxada que cobria l'estructura de fusta...
Gemma Marquès
Infermera Nutrició Natural Integrativa. Puc dir orgullosa que sóc infermera vocacional. M’agrada cuidar a les persones. Des dels inicis de la meva vida professional em vaig interessar per aquelles disciplines que complementaven el que havia après…
Gospel Sentits
El gospel dels sentits vibra a Badalona. Informació i activitats. Si vols penjar quelcom d'aquesta pàgina, una adreça web que et sembli interessant, un hipervincle a articles / llibres / videos o el que sigui, no esperis a enviar un correu.
Gremi d’Hostaleria i Turisme del Barcelonès Nord i el Maresme Sud
Associació d’empresaris de l’hostaleria, restauració i similars del Barcelonès nord i el Maresme sud. La seva funció és vetllar pels interessos empresaris, de forma individual o col·lectiva. En aquests temps difícils la unió del col·lectiu és la força.
Gremi d'Hostaleria i Turisme del Barcelonès Nord i el Maresme Sud
El gremi és l’associació d’empresaris del sector de l’hosteleria, restauració i similars del Barcelonès nord i el Maresme sud. La seva funció és la de vigilar i defensar els interessos dels empresaris, de forma individual o col·lectiva. Serveis.
Gremi Empresarial d'Ascensors de Catalunya (GEDAC)
Va esser fundat l'any 1977 per agrupar les empreses fabricants, instal·ladores i conservadores d'aparells d'elevació i manutenció: ascensors, muntacàrregues, plataformes, escales mecàniques, etc. Aplega quasi el 80% de les existents a Catalunya.
grup 4 s.a. Indústries Gràfiques
Actualment, comptem amb un important parc de maquinària format per una màquina de 2 colors, una de 4 colors i la nova Speed-Master de 8 colors 4+4 amb impressió de cara i dors en línia. Totes elles amb format 70 x 100 cm.
Grup Anarquista Sedició
Col·lectiu llibertari del Baix Besòs (Badalona, Gramanet del Besòs i Pla de Besòs). La necessitat d’organitzar-nos per canviar la societat que ens envolta. Amb el col·lectiu pretenem transformar les realitats que ens toca viure, donant alternatives.
Grup de Diables Kapaoltis
Web oficial del grup. El Grup de Diables Kapaoltis som un grup de persones a qui els agrada cremar pòlvora i fer el típic correfoc, a mès de fer espectacles piro musicals. Per moure't per aquesta pàgina infernal fes click en el menú de la part superior.
Grup de Dones de Morera
Grup de dones del barri La Morera de Badalona que va nèixer l'any 1991. Treball pel foment de l'associacionisme, reivindica els drets i participa en ple grau d'igualtat a la societat. Actua als àmbits social i cultural a la ciutat de Badalona. Activitats.
Grup de Genealogia de Badalona
No som savis, historiadors titulats, estudiosos, nobles, heraldistes, fantasmes o venedors de vanitats; Som gent diversa procedent de diferents poblacions, activitats i status. Vols aprendre o compartir la teva investigació, vine a les nostres trobades!
Grup d'Espeleologia de Badalona
Pàgina oficial del Grup d'Espeleologia de Badalona. L'entitat compta amb més de 40 anys d’exploració del món subterrani. Història, activitats, notícies, exploracions, enllaços i possibilitat d'apuntar-se mitjançant correu electrònic. Compta amb 40 socis.
Grup La Pau
Adjudicatària del transport sanitari no urgent al Barcelonès Nord i del transport sanitari urgent tant al Barcelonès com al Maresme. Més d'un quart de segle, l’any 1983, Ambulàncies La Pau, neix com a Societat Cooperativa de Treball Associat.
Grup Lesseps
Concesionaris oficials Seat a Barcelona, Martorell, Badalona i Mataró. El 1989 obre les seves portes a Barcelona el primer concessionari. Instal·lacions amb més de 20.000 m². Recanvis, mecànica, planxa, assegurances, finançament, vehicles nous,
Grup Sénia
Obrim l'any 2000 a Badalona, com a ampliació d'una empresa que va néixer fa més de 30 anys a la comarca del Montsià (La Sénia). Tots els estils, amb predomini de modern, juvenil i línia de moble colonial.
Guanyem Badalona en Comú
Dolors Sabater, alcaldessa de Badalona. Guanyem Badalonen en Comú és una organització oberta a tota la població de Badalona, per construir un espai polític i social per a la majoria social de la nostra ciutat, rupturista, que té una expressió electoral.
Gubern Sabateries
Sabates i complements. Calçats Gubern va ser fundat l'any 1922 per Jacint Gubern Suàrez, avi dels actuals propietaris. És un clar referent del comerç badaloní, s'han especialitzat en la comercialització de productes de qualitat i prestigi.
Gubern Sabateries
Web de Gubern Sabateries Badalona. Gubern Sabateries posa a la seva disposició online les millors firmes de sabates tant per a l’home com per a la dona. A més a mé disposem d’un outlet de sabates. I tot això amb els millors preus del mercat ...
Herdal
Herdal és una empresa familiar independent dedicada al Subministrament Industrial Tècnic amb més de 25 anys d’experiència. Especialitzats en Rodaments, Moviment Lineal i Transmissió de Potència. Treballem amb les primeres marques.
Hípica Badalona
Hípica situada a Badalona, a la zona de Canyet, lloc immillorable per a la pràctica de l’equitació a causa de la gran extensió de muntanyes al voltant que ens ofereix un lloc ideal per passejades i excursions. Compta amb unes instal.lacions ideals.
Històries d'animals abandonats
Pàgina dedicada als gossos i als gats abandonats, amb informacions que poden interessar a tots aquells que vulguin aportar el seu granet de sorra per ajudar-los. Un cop de mà a tothom qui col·labori amb els animals abandonats.
Hospital Universitari Germans Trias i Pujol
Pàgina oficial de l'Hospital Universitari Germans Trias i Pujol. És un centre sanitari i de salut de la ciutat de Badalona. Medicina i especialitats relacionades, personal de l'hospital, departaments i plantes. Unitat d'Atenció a l'Usuari.
Hostal Badaloní
Còmode i acabat d'estrenar, al centre de la ciutat. A prop del Pavelló Olímpic i de la platja, i a 5 minuts de Barcelona. Disposa de 6 habitacions dobles i 5 de matrimoni totalment equipades, totes exteriors i amb terrassa. Més de 30 anys d'experiència.
Hostal Solimar
Pàgina de l'Hostal Solimar. L'Hostal Solimar està situat al centre de la ciutat de Badalona a uns 200 m. de la platja i a prop de l'estació de RENFE. Badalona està comunicada amb Barcelona amb tren, metro, autobús i cotxe. Serveis i habitacions.
iAparca - Paga la Zona Blava amb el mòbil
Servei de pagament de la zona blava a través del mòbil. Obert per als usuaris de mòbils amb dades. Avantatges per al ciutadà: Pagament de la zona blava via mòbila amb tarjeta de crèdit. Paga només pels minuts utilitzats. No s'ha de portar efectiu.
IberModul
Pàgina oficial de l'empresa de Badalona Ibermodul S.A.. És una empresa especialitzada en el disseny, fabricació i instal·lació modular de màmpares divisòries, tabics d'armari, mobles d'oficina, biombos, falsos sostres, portes i auxiliars.
iCor, l'Institut del Cor Germans Trias
L’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol és dels grans hospitals universitaris de l'àrea de Barcelona (650 llits). Dóna atenció mèdica directa a 250.000 ciutadans. L'iCor (Institut del Cor) té el propòsit d’impulsar la investigació cardiovascular.
ICV-EUiA Badalona
Web del grup municipal d’ICV-EUiA Badalona. Demana crear una comissió d’Investigació, per aclarir la responsabilitat i les irregularitats en l’adjudicació d’obres realitzades, en edificis municipals, per l’exregidor del del PP, David Gómez.
IES Júlia Minguell
Web de l’Institut Júlia Minguell de Badalona. Localització del centre, normativa general del centre, bones pràctiques ambientals, notícies del lloc, pla anual, calendari, organigrama centre, Família i Escola, informació portàtils, espai pares, …
Ikea Badalona
Seu Badalona de la coneguda cadena de complements i mobles automuntables. Disposa de parking gratuït pels clients. Horari d'obertura dels centres: dilluns a dissabte de 10:00 h a 22:00 h. Restaurant: dilluns a dissabte de 9:00 h - 21:00 h.
Imagina't Serveis d'Imatge
Laboratori analògic i digital de Badalona. Venda de material fotogràfic. Sentim comunicar-vos que per motius aliens a la nostra voluntat, ens veiem obligats a suspendre temporalment el servei de revelat online.
Impremta Varela
Impremta fundada l'any 1935, un any abans de la guerra, amb el nom d’Impremta Colomenca. Durant anys fou la única impremta a Sta Coloma. Cartelleria, vinils impressions gran format, encapsulaments, i possibilitats del món digital. També a Badalona.
Iniciativa per Catalunya Verds - Badalona
Webl d'Iniciativa per Catalunya Verds a Badalona. El grup municipal d'Iniciativa per Catalunya a l'ajuntament de Badalona. Per fer possible l'alternativa d'esquerres, aquí hi ha un lloc per a tu. Documents, grup municipal, activitat municipal, i enllaços.
Inland - Despatx de Topografia
Despatx de Topografia dedicat als aixecaments urbans o rústics, per a projectes d’edificació i obra civil, arqueològics, industrials, medicions de parcel·les, obra civil replantejaments. Perfils i cubicacions, anivellacions, control d’abocadors, etc.
INS Eugeni d'Ors
L’Institut Eugeni d’Ors, centre públic, del barri de Sant Roc de Badalona, amb 30 anys de vida. Actualment es pot cursar al centre tots els nivells d’ensenyament secundari obligatori: de 12 a 16 anys, cursos 1r, 2n, 3r i 4t. batxillerat diürn. Modalitats.
INS La Llauna
Espai virtual de l'Institut La Llauna de Badalona que imparteix ESO i batxillerat. L'Associació de Mares i Pares (AMPA) de La Llauna té com a objectiu principal treballar en col·laboració amb la direcció de l'institut. Consultes a l’adreça de correu.
INS Ventura Gassol
Intranet de INS Ventura Gassol de la ciutat de Badalona. El paper que juguen avui les tecnologies i les comunicacions en els adolescents i volem que l’alumnat estigui preparat, concienciat i tingui tots els recursos necessaris per utilitzar-les.
Institució Cultural Laiètania
Escola badalonina democràtica i respectuosa amb les lleis. Des de l'any 1962, en què va obrir les portes, han estat milers els alumnes que s'han format en les seves aules. Actualment, estan integrats en el món laboral, ocupant càrrecs d'importància.
Institut Badalona VII
L'Institut Badalona VII es crea l'any 1985 a instància de diversos sectors de la ciutat relacionats amb l'ensenyament. Inicialment el centre es va ubicar a les instal·lacions del Conservatori de Badalona i l'any 1988 es va traslladar a l'edifici actual.
Institut Barres i Ones
Web de l’Institut Barres i Ones, Intitut d’Educació Secundària de la ciutat de Badalona. Estudis, organització alumnat, departaments, pares i mares, activitats i enllaços. La seva web oficial http://www.barresiones.com/ no acaba de ser operativa.
Institut d’Educació Secundària La Pineda Badalona
Escola instal·lada a la cooperativa “La Bienechora” de l'Ateneu Obrer de Badalona, creada el 1914 l'escola municipal d'Arts i Oficis per l'Ajuntament de la Ciutat. El primers director fou Pompeu Fabra. Pren el nom del bosc de pins que hi havia a la zona.
Institut de Medicina Predictiva i Personalitzada del Càncer
L'IMPPC és un centre d'investigació recent que va ser inaugurat pel president de la Generalitat de Catalunya el 2009. L'objectiu és canviar el model actual de la medicina de diagnòstic i tractament per un model de medicina preventiva i personalitzada.
Institut de Recerca de la Sida IrsiCaixa
L’Institut de Recerca de la Sida IrsiCaixa és institut referent internacional que té com a objectiu contribuir a millorar els coneixements, la prevenció i els tractaments de la infecció pel VIH i la sida amb la finalitat última d’eradicar l’epidèmia.
Institut Enric Borràs
Web de l’Institut d’Educació Secundària Enric Borràs del barri de La Salut de la ciutat de Badalona. Avancem en el reconeixement positiu de l'educació pública dins del barri i en la participació activa de les nostres famílies i del veïnat. Departaments.
Institut Enric Borràs Activitats
Activitats d’aquest IES de Badalona. Sóm els dinamitzadors/es del institut IES Enric Borràs. Nosaltres ens encarreguem de les Activitats Extraescolars del centre. Informem, subscribim i molt més a portar l'esport a l'escola als alumnes del centre.
Institut Guttmann
Web de l'Institut Guttmann. És l'hospital de referència a Catalunya per al tractament medicoquirúrquic i la rehabilitació integral de les persones amb lesió medul·lar, dany cerebral o una altra gran discapacitat física d'origen neurològic.
Institut Isaac Albéniz Badalona
Web de l’Institut Isaac Albéniz de Badalona. Accés pares EWC gestió, aula oberta, activitats musicals, projecte 1x1, bones pràctiques, blocs docents, web de l’AMPA, revista digital, l’Institut, imatges de l’Albéniz, notícies, educació física online, …
Institut Municipal de Promoció de l'Ocupació de Badalona (IMPO)
Servei a Internet de l'Institut Municipal de Promoció de l'Ocupació de Badalona (IMPO). Orientació i assessorament per a l'ocupació. Formació ocupacional. Programes de col·laboració amb empreses. Assessorament a emprenedors.
Institut Pau Casals
Intranet de l’Institut Pau Casals de la ciutat de Badalona. Informació general del centre, horari de secretaria i contactes, atenció a les famílies, visita virtual al centre, agendes, biblioteca, notícies, notes informatives, llibres de text, documents, …
Institut Pompeu Fabra
L'Institut d'Ensenyament Secundari Pompeu Fabra té l’orígen l'any 1914 quan a partir de l'escola instal·lada a la cooperativa “La Bienhechora” de l'Ateneu Obrer de Badalona, l'Ajuntament de la ciutat va crear l'Escola Municipal d'Arts i Oficis.
Integer
Formació Informàtica a Badalona. Empresa de serveis informàtics. Cursos presencials d'informàtica. Grups molt reduïts amb professor. Autocad, 3D Studio, Fotografia i vídeo digital, Ofimatica, Programació. Cursos a mida.
Jardineria Monés
Disseny, construcció i manteniment de jardins, poda d'arbres i instal·lació de regs automàtics des de Badalona. Arbres, plantes, reg automàtic, serveis de neteja, poda tècnica, tractament fitosanitari, i enjardinament per indústries i espais públics.
Jaume Guixà - Blog
Blog Barcelonista de Jaume Guixà, precandidat a les eleccions del Barça- Un Barça millor és possible. Informació de la Penya Mil·lenni, notícies del barça, partits de l'equip, enquestes i dades del primer equip del Futbol Club Barcelona.
Jocs Florals de l'Escola Cultural de Badalona
És la plana dels Jocs Florals de L'Escola Cultural de Badalona. Certàmens poètics instituïts a Barcelona l'1 de maig de 1859. Malgrat tot, foren una manifestació de catalanisme, no solament literari sinó també social i polític.
Jordi Paulí i Safont
Web oficial d’en Jordi Paulí i Safont, saxofonista, tenorista, docent i compositor. Inclou el seu currículum, agenda, discografia, fotos, obra i dades de contacte d'aquest conegut i polifacètic compositor i intèrpret de tenora i saxo nascut a Badalona.
Jordi Roig
Jordi Roig botiga online de bàsquet. Nike bambes home, running dona, billabong, Adidas camiseta m/c, ofertes nous productes. Els més venuts. Les nostres botigues. Contacta amb nosaltres. Ofertes. Nous productes. Els més venuts. Les botigues.
Jordi Trens Joier
Web de Jordi Trens Joier. Establiments a Mataró, i també a Badalona, Arenys de Mar, Sta. Coloma de Gramanet i a Vic nou concepte de joieria que combina la tradició d’un ofici amb les últimes tendències de joia amb els dissenys més actuals.
Josep Maria Ventura, Floristeria
Jardineria Ventura de Badalona, empresa familiar de moltes generacions en jardineria, horticultura i floristeria. Treball, que va des de la flor i planta natural i artificial fins a la decoració d'espais per esdeveniments, i el manteniment d'espais verds.
Joventuts Socialistes Barcelonès Nord
Web de Joventuts Socialistes Barcelonès Nord. La Joventut Socialista de Catalunya és l'organització política juvenil sorgida l'any 1978 del procés unitari de les tres organitzacions juvenils del socialisme democràtic preexistents a Catalunya.
Joves Comunistes Barcelonès Nord
Quan alguns no es cansen de repetir-nos que ja hem arribat a la fi de la història, que el capitalisme és el sistema definitiu i les coses no es poden canviar, molts d’altres no ens resignem i considerem que es pot i s’ha de lluitar per una societat justa.
Joves Comunistes de Catalunya
Joves Comunistes és una organització de joves, revolucionaria, democràtica i independent que s’organitza per lluitar pels drets de la joventut estudiant i treballadora de Catalunya. Basa la seva acció en els principis del marxisme revolucionari.
Judo - Centre Esportiu Independència
Escola d’aquest gimnàs de Badalona. A les nostres classes podràs practicar aquest esport olímpic de contacte físic que augmenta i tonifica a la perfecció totes les parts del cos, fent que ens sentim millor tant física com mentalment.
Judo Escola Maristes Champagnat
Web de l’ Escola Maristes Champagnat de Badalona, federada a la Federació Catalana de Judo, on es fa Judo com a activitat extraescolar principal. El judo, horaris classes, calendari, notícies i inscripció.
Juli Nin Moblament
Pàgina web de Juli Nin Moblament, empresa de Badalona (Barcelonès), dedicada al món del moble i l’interiorisme. Informació general, productes, proveïdors, últimes reformes i serveis. Fes amb nosaltres la millor reforma de la teva vida.
Kaotiko Barcelona
Empresa de moda fundada a Barcelona el 1998. Les 3 botigues físiques i la botiga online son un mirall de la cultura urbana que ens identifica: Skate, hiphop, streetwear, tattoo, ... Treballem amb les millors marques de la moda actual casual i urbana.
Kimo Instruments
Instruments de mesura i control comercialitza els equips fabricats sota la marca KIMO en tot el territori de l'estat espanyol: Calibradors, termòmetres, manòmetres, sondes termopar, tubs pitot, transmisors i captadors de presió.
Klinet
Pàgina de Klinet, empresa de Badalona (Barcelonès), que està dedicada a la neteja, restauració i conservació de catifes, moquetes, catifes orientals i kilims. També fa neteges de catifes i moquetes a domicili. Informació i serveis.
L’Escapulat
Espai obert a seguidors del CF Badalona. Perquè la família escapulada opini i debati la situació esportiva i institucional del club. La idea neix del bloc Blog d’en Garigot, (2007-2010) que va ser un canal dels socis i simpatitzants del Badalona.
L’Estraperlo - Club del Ritme
Consta de dues sales a Badalona. La Sala 1, amb capacitat d’unes 450 persones i la Sala 2 per a 200 persones. Cada setmana organitza concerts, al voltant de l’undergrun, rock, punk, hc, metall, pop, soul, ska, ... En acabar, ballaruca fins a les 6h.
La Bíblia a Internet
Cercador a Internet de textos de la Bíblia. Cerca en tots els llibres: Antic Testament i Nou Testament. Societat Bíblica de Catalunya, Societat Bíblica d'Eslovènia. Buscar Bíblia, sobre les versions de la Bíblia, ajuda, abreviatures. Llibres evangèlics.
La Chufera
Des de 1978 La Chufera elabora orxata de xufla natural, i per fer-ho, conjuga la més pura tradició artesana de sempre amb els moderns processos i controls sanitaris indispensables en una empresa alimentària actual.
La Faràndula de Badalona
La Faràndula de Badalona, entitat badalonina de caràcter cultural i festiu. Molts ja ens coneixeu. Som una colla que fem ballar gegants i capgrossos per festes i cercaviles de dins de casa nostra i de fora. Informació de la colla i la seva activitat.
La Lluna Estudi d’Arquitectura
Pàgina de La Lluna Estudi d’Arquitectura. És un taller d’arquitecte de la ciutat de Badalona, a prop de Barcelona. Projectes i l'arquitectura en la seva vessant de projectes i assessorament tècnic. Projecte d’obra nova, reforma o ampliació.
La Mallorquina
Web de La Mallorquina, empresa barcelonina especialitzada en la fabricació i comercialització de roba per a la llar; cortines, catifes, roba de llit i de parar taula, de bany, ... Presenta les 10 botigues, l’espai Show Loft i la col·lecció de temporada.
La Pública Zona Nord
Participa de Catalunya es mou! plataforma per a la comunicació entre els membres de la Comunitat Educativa de Catalunya, que treballa per una educació pública de qualitat. Manifest groc, assemblea groga, castells i escoles de colors, ...
La Ratera
Espai que intenta portar a reflexió, com a la revista l’Avant, les asseveracions que ens envolten. Expressions de carrer, amb segell de pensament “normal” i assenyat, que són manifestacions perverses del pensament únic i neoliberal. Recull formulacions.
La Rotllana
Associació per a l'inserció social i l'educació en el lleure de Badalona. Activitat,: Esplai, ludoteca, cooperació, Club korfbal Badalona i el Club de Korfbal Pangea. Informació de les activitats i dades d'aquesta entitat social.
La Tresca
Grup de música per a tota la família. Espectacles d’animació, concerts familiars, espectacles per sales, teatres, places, escoles i amb música en directe. Cançons de collita pròpia, danses, jocs, contes ... La tresca i la verdesca és un grup musical.
La Vaca
Tot sobre la vaca; Diccionari, vocabulari, anatomia, morfologia, forma de vida, història, races, estadística, curiositats, bibliografia, fotografies i enllaços. La vaca estava en captivitat fa 4000 anys i va arribar a Europa amb les primeres migracions.
Laboratori d'Anàlisis M.D. Xirau Vergés
Laboratori de Badalona fundat l'any 1970. Actualment està concertat amb les principals mútues i centres d'extracció. Fórmules magistrals, dermofarmàcia, ortopèdia, homeopatia, herboristeria, dietètica d'adults i infantil, i veterinària.
Laboratori Deiters
Elaboració, envasat i venda de preparats a base d'espècies vegetals medicinals. Presenta productes de màxima utilitat i dels que s'obtenen resultats molt favorables. Informació a professionals per a un millor coneixement dels preparats.
Ladsa - Laboratori d'Aigua Destil·lada
Empresa especialitzada en l'obtenció i comercialització d'aigua desionitzada químicament pura. Fundada l'any 1956, és una de les primeres del sector de la indústria química de base. Els nostres clients avalen l'alta qualitat del nostre producte.
Laia Foundation
Laia Foundation treballa des de l’any 2005 amb les comunitats més desafavorides de l'Índia - els dalits, tribals i backward castes -, contribuint al seu desenvolupament social i econòmic a través de projectes educatius, sanitaris i de suport a la dona.
Laics Maristes-Catalunya
Us oferim un breu repàs dels fets més recents que ens ha portat als laics a iniciar un camí propi en la vivència del carisma marista, colze a colze amb els germans. Informació, formació espiritual i notícies.
Latitud Tango
Barcelona, 3a capital del tango després de Buenos Aires i París. Mancava un lloc on aprendre l'estil “rioplatense” del tango a nivell musical. L'esperit de convivència que troba el gènere a Barcelona, dóna lloc a l'Orquestra-Escola de Tango de Barcelona.
Leaders Factory Formació
Leaders Factory es una empresa de consultoria en l'àmbit de la formació i el desenvolupament de habilitats directives. L'objectiu es transformar els directius y profesionals de primera línia. Està ubicada a Badalona.
L'Escola Josep Carner es mou!
Bloc amb l'actualitat de les mobilitzacions a l'Escola Josep Carner de Badalona. L’Escola Josep Carner, des de 1985 aten alumnes d’educació infantil i primària al Barri de la Salut Badalona. Denúncia les polítiques que fan perillar la seva qualitat.
líniabadalona
Informació de Badalona, el Barcelonès. Grup Comunicació 21 desenvolupa la primera cadena de periòdics gratuïts de proximitat de Catalunya. Les seves dotze capçaleres i els 400.000 exemplars mensuals acumulats de tirada certificada.
Llado Grup Consultor
Llado Grup Consultor el formen un grup de societats especialitzades cadascuna d'elles en una area de l'assessorament i consultoria empresarial. Ens hem especialitzat en l’assessorament empresarial en els seus diferents àmbits.
Llar de Persones Sordes de Badalona
Pàgina oficial de la Llar de Persones Sordes de Badalona. Les activitats que organitza es poden resumir en: culturals, lúdiques, esportives i formatives,... També activitats esportives del Club Esportiu de Sords de Badalona.
Llar d'infants Babus
La llar d’Infants Babus, centre privat i autoritzat pel Departament d’ Educació. A la llar acollim als nens i nens d’ edats compreses entre els 4 mesos i els 3 anys, per tant, és un centre d’educació 0-3 amb infants del primer cicle d’educació infantil.
Llar d'Infants Canguro
Web de les Llars d'Infants Canguro. La guarderia Canguro Badalona i Canguro Santa Coloma de Grament (Barcelonès). Informació general dels centres, els seus serveis, els seus espais, l’equip humà de la Llar d’infants i altres informacions d’interès.
Llar d'Infants Cultural
Informació de l’Ajuntament de Badalona de la Llar d'infants Municipal Cultural, d’aquesta ciutat costanera de la comarca del Barcelonès. Inclou les dades bàsiques de l’escola, fotografia, mapa de situació i compartir a les xarxes socials.
Llar d'Infants el Tam-Tam
Llar d'Infants el Tam-Tam de la ciutat de Badalona, Barcelona. L’escola es basa en una educació integral, que preten que l’infant estableixi una relació afectiva. Nens i nenes de 3 mesos a 3 anys, personal especialitzar, servei seguimet, orientació ...
Llar d'Infants el taronger del vailet
Pàgina de la Llar d'Infants el taronger del vailet, situada al carrer Alfons XII de la ciutat de Badalona (Barcelona). Entreu al nostre bloc per tenir la informació més actualitzada de la nostra llar d'infants. Us hem preparat una sèrie de pàgines web ...
Llar d'infants Laietània
Informació de l’Ajuntament de Badalona de la Llar d'infants Municipal Laietània, d’aquesta ciutat costanera de la comarca del Barcelonès. Inclou les dades bàsiques de l’escola, fotografia, mapa de situació i compartir a les xarxes socials.
Llar d'infants l'Estel
A Badalona la Llar d'infants l'Estel. Hi havia una vegada una escola bressol, neix a l'any 1983. Era molt acollidora, amb molta llum i plena de color. La Llar d’infants L’estel va néixer amb la mateixa il·lusió i l’alegria que porta un nadó als seus pares
Llar d'Infants Rialles
Llar d'infants Rialles Badalona. Tenim cura de l'evolució d’aspectes maduratius, personalitat i benestar físic dels infants i donem una rellevància al joc, medi idòni perquè els més petits descobreixin l’entorn proper i s'adaptin al mòn que els envolta.
Llar d'Infants Valonsadero
Valonsadero es una llar d'infants fundada al 1975. Està ubicada al barri Canyadó de Badalona, en una planta baixa assolellada i tranquil·la d'uns 500m². Els seus espais van ser pensats, dissenyats i creats per acollir nens I nenes de 0 a 3 anys.
Llar d'Infants Walt Disney
El llarg recorregut avala l’experiència, 38 anys ajudant a créixer els vostres fills i filles. Cada nen és diferente, fem un seguiment individualitzat del creixement i desenvolupament. Entorn familiar que permet ser partíceps del desenvolupament del nen.
Llibreria Carlos
Botiga online de la Llibreria Carlos de Badalona, especialitzada en la compra-venda de llibres antic i programes de cinema. Empresa familiar que des de 1987 es dedica a aquest món tant apassionant. A Badalona, L’Hospitalet i Mercat de Sant Antoni.
Llibreria El Full
Web de la Llibreria El Full de la ciutat de Badalona (Barcelonès), especialitzada en llibres infantils. Història de la llibreria, llibreria infantil, fons i text, presentacions, premis rebuts i les últimes novetats notetats editorials arribades al fons.
L'Oca Underground - Companyia de Teatre Musical
Portal oficial de la companyia catalana de Teatre Musical. Espectacles, MP3, vídeos, fotos, cartells, biografies, fòrums i Per molts anys, un musical que tracta el tema de l'amor i la parella, reflexionant amb humor sobre la caducitat de les relacions.
loomap Badalona
Portal-directori comercial de la ciutat. Automoció i transports, bancs-caixes, botigues, construcció, educació, empreses esports, estètica, hoteleria i restauració, internet, oci i cultura, professionals salut i gent gran, i altres serveis no catalogats.
Magazine del Barça
En aquesta web els amants del F.C.Barcelona podran informar-se sobre el club i les seves seccions, també tinc informació del C.F.Villarreal. Adrià García. La web ja no és operativa, més enllà de la primera pàgina.
Màgic Badalona
Centre comercial i d'oci amb de 48.569m². 90 botigues; 40 de moda i complements, 13 restaurants, 1 multicine de 14 sales (sistema 3D i Vibration System), serveis, supermercat, karting, gimnàs 4000m², pistes bàsquet gestionades pel Joventut.
Màgic Cambras
Jordi Cambras és un mag que, amb la seva espectacular parella Oliva, fa passar una estona d'allò més divertida amb els seus jocs de màgia espectaculars. Contractació per a casaments, festa o qualsevol esdeveniment o celebració que escaigui.
Magna Celebratio
És un dels festivals romans més rellevants. Cada any, el darrer cap de setmana d'abril i durant tres dies, el Museu de Badalona l’organitza. Visites als espais arqueològics de Baetulo, degustació d’un menú romà, i la recreació d'oficis i escenes.
Manel Armengol
Trenta anys dedicats a la fotografia. Del reportatge a la foto única, de la foto impresa a l'obra d'autor. Dels movimients socials i polítics de l'Espanya de la transició dels 70, als retrats d'herbes d'un camp de l'Empordà. Nascut el 1949 a Badalona.
Manifest de Badalona pel català
Badalona, vila on Pompeu Fabra va viure 30 anys, ecgega avui el Manifest de Badalona pel català. La llengua corre perill de marginalització i desaparició. Cal rehabilitar-la com a gran eix vertebrador de la nostra identitat i de la nostra cohesió.
Mantise
Instal·lacions i manteniments a Badalona (Barcelona). Professionals polivalents amb experiència i capacitat tècnica acreditada. Realitzem manteniments i instal·lacions tècniques de tot tipus. L’empresa, especialitats i serveis.
Màquines Plàstiques Maestre
L'experiència ens avala, més de 700 màquines ens protegeixen, cadascuna d'elles aquesta en actual funcionament. El secret, fer bé les coses. MPM, Té 35 anys d'experiència en el desenvolupament i fabricació de maquinària de extrusió i bufat.
Marina Badalona
Societat mercantil de capital públic, creada el 2000, que té com a objecte social la gestió integral del desenvolupament urbanístic i econòmic de la façana marítima de Badalona, la construcció, explotació i gestió del Port Esportiu i Pesquer de la ciutat.
Mediterrània
Bloc de mites, llegendes, contes, cançons, història i personatges de tots els pobles de la conca mediterrània. Et convido a que visitis les seccions de Mediterrània del teu interès i a que hi col·laboris amb els teus comentaris i suggeriments.
Mejorconweb
Empresa de disseny web especialitzada en el disseny de pàgines web i posicionament en cercadors. Realitza el disseny de la seva web amb un servei complert, registre de domini, allotjament, disseny, i alta en cercadors, amb un projecte a mida.
Mercats Municipals de Badalona
Els mercats, peça rellevant de la configuració del teixit comercial a la ciutat, essència del comerç de proximitat. Els 6 Mercats Municipals de Badalona ofereixen un bon servei i l’oferta de productes de qualitat que els manté el paper històric.
Merit School: Escola d'idiomes Barcelona
Escola d'idiomes a Barcelona amb professors nadius. Consulta l'oferta de cursos per aprendre idiomes a les nostres 9 acadèmies de Barcelona, Badalona i Sant Cugat del Vallès. Cursos d’idiomes a Cambridge, cursos subvencionats, empreses, …
Meteobadalona
Dades de l'observatori actualitzades cada 5 minuts, resums de climogrames. Aquesta estació automàtica envía les dades de temperatura, humetat, presió, precipitació, força i direcció del vent a l’ordinador. Procesats pel Virtual Weather Station.
MeteoBdn
L’observatori entrà en funcionament al 2004, tenint dades diàries sense interrupció des del 2007 (anteriorment s'havien pres mesures de temperatura i pluviometria). L'observatori Badalona - Centre, situat al sud-oest del Barri del Centre de Badalona.
Micaco’s Restaurant
Harmonia de textures i acurada presentació, converteixen la cuina mediterrània, tradicional i d'innovació del Xef Esteve Batlle, en experiència d'estil actual. Al migdia carta variada i menús de mercat en un ambient privat i selecte. Cocteleria 3.00h.
Micacoweb
Espai del Micacoweb. És una complet portal amb tot allò que necessiteu saber sobre Badalona, ben cofois d'ésser badalonins … Diaris, cartellera, cultura, esports, hotels, història, serveis, webs de Badalona, etc.
Micro Planet
Som una empresa creada en l'any 1995 dedicada a la informàtica i les comunicacions. Tenim a la seva disposició un catàleg de productes i serveis dirigits tant a empresa com a particular. Creem pàgines web a mida amb un disseny professional.
Microfusió Catalana
El procés de microfusió a la cera perduda és una tecnologia d’avantguarda en continua evolució. Consta de moltes fases, i es caracteritza per una closca ceràmica refractària monolítica anomenada raïm. Cera obtinguda de l’injecció de peces en motlles.
Mijac Llefià
Moviment Infantil i Juvenil d’Acció Catòlica, al barri de Llefià de Badalona. Dades, animadors i documents: Tríptic informatiu sobre el Mijac, les 7 conviccions del MIJAC, viure en moviment, i díptic del Mijac realitzat pels infants del centre (PDF).
Mireya Núvies
Pàgina de Núvies Mireya, botigues de núvies a Barcelona. Núvies Mireya porta més de 40 anys vestint la núvia, des de l’any 1972- La marca ha vestit milers de núvies a plena satisfacció, per la qualitat i bellesa dels seus dissenys.
Mobelinde
Pàgina web de Mobelinde. Mobelinde és una empresa de Badalona dedicada al interiorisme i la decoració. Presenta mobles de disseny amb tecnologia i qualitat. L’empresa, notícies, productes, ofertes de treball, ubicacions i contacte.
Mobles Zamora
Web de Mobles Zamora. És una empresa familiar de Badalona, constituida fa més de cinquanta anys. Interiorisme, mobiliari i decoració. Oferim els millors preus. Projectem els ambients del seu habitatge. Estils i informació dels mobles.
Modelisme Estàtic
Pàgina web del modelisme en plàstic d'en Julià. Aquí aniré posant les meves darreres "creacions" i també informació i enllaços de tota mena... De la majoria dels models hi ha una fitxa on es detallen diferents aspectes de la peça.
Moliner Office Architects
Despatx d'arquitectura de Jordi Moliner, Moliner Office Architects amb tots els projectes més detacats. La nova oficina Moa, situada a Badalona (Barcelona), compta amb un consolidat equip de treball en arquitectura.
Monestir Sant Jeroni de la Murtra de la Vall de Batlem - Fundació Catalunya Amèrica
Fundat el 1416 a la serralada de Marina (Badalona), en un mas d’un mestre de la casa del Rei, sobre l’antiga vil·la romana de Poià. Hi va tenir lloc la trobada entre els Reis Catòlics i Cristòfor Colom, abans d'iniciar el 2n a Amèrica (abril del 1493).
Montgat, Genealogia i Història
Montgat, Genealogia i Història- En aquesta pàgina hi trobareu un recull de la història de la vila de Montgat (El Maresme), així com informació per a la recerca genealògica de les viles de Montgat, Tiana i Badalona.
Morgui Clima
Empresa badalonina fundada en 1997. Morgui Clima SL està especialitzada en el subministrament de materials de ventilació i filtració industrial . Sent el seu principal objectiu garantir al client un servei global i qualitat.
Museu de Badalona
Museu municipal amb el patrimoni arqueològic i històric de la ciutat. Descripció de l'element, fotografies i localització geogràfica. El museu es va fundar l’any 1954 amb la trobada de las termes romanes. Exposició permanent "Baetulo Ciudad Romana".
Nivell Publicitari
Especialistes en impressió digital, pancartes i vinils gran format, Satisfem totes les seves necessitats publicitàries en tot el territori nacional. Especialistes en publicitat exterior, pancartes, banderoles, etc. Catàleg de productes i serveis dinàmic.
Notícies de Can Solei Badalona
Notícies de l’Associació de Veïns Can Solei de Badalona. Blog de notícies e informació del barri de Can Solei. En aquest blog hi trobareu totes les informacions del barri de Can Solei de la ciutat de Badalona. Estat de les obres endegades al barri.
Oficina d'Informació Juvenil de Badalona
Integrada al departament d'atenció ciutadana, és un servei públic de l'Ajuntament de Badalona: Informació general, assessorament i tràmits, viatgeteca, carnets internacionals, trameses, suport als centres d'ensenyament secundari.
Oficina Local d'Habitatge de Badalona
L'Oficina Local d'Habitatge de Badalona centralitza l’habitatge en un mateix punt, on el ciutadà de forma ràpida i còmoda pot acudir per assessorar-se sobre l’habitatge protegit, la rehabilitació, el lloguer, i la tramitació d’ajuts i subvencions.
Òmnium Badalona-Barcelonès Nord
Òmnium Cultural, entitat fundada l’any 1961, treballa per la promoció i la normalització de la llengua catalana, la cultura i la identitat nacional de Catalunya. En l’actualitat, té la voluntat d’esdevenir el punt de trobada de la societat civil.
Onas Viatges en Veler
Més de 15 anys oferint viatges en veler, cursos de vela i regates tot l'any. En un veler fantàstic, i amb una tripulació professional i apassionada del mar que farà que puguis gaudir al cent per cent de les teves vacances. Serveis especialitzats.
OniriCotton by OniriCool
Botiga en català d’OniriCotton. OniriCotton és una marca de samarretes amb missatges inspiradors i creatius nascuda a l'estudi de disseny Oniric Design. Disfruta de les nostres noves samarretes amb diferents motius independentistes!
Open Internacional Ciutat de Badalona
L’Open forma part del Circuit Català d'Oberts Internacionals. Té dos grups formats per trams d'Elo: Grup A: jugadors amb Elo igual o superior a 2000. Grup B: jugadors amb Elo inferior a 2000. Els Elo Fide o català entre 1950 i 1999 poden triar grup.
Opticdata
Segell discogràfic, duplicadors de CD, DVD i Blu-ray. Des de 1995, dedicats a la duplicació i fabricació de CD, DVD i Blu-ray amb segell discogràfic propi independent. Fórmules de copyright, copyleft, creative commons de gestió dels drets d'autor.
Orfeó Badaloní
Blog oficial de l’Orfeó Badaloní, entitat cultural i recreativa fundada l’any 1921 a ciutat de Badalona. Les seves activitats: Cant coral, sardanes, guitarra, esbart dansaire i teatre. Horari: De dilluns a divendres de 18 a 20 h. Compta amb 250 membres.
OSA-3 Autoescoles Barcelona
Una de les millors autoescoles que trobarà a Barcelona, gràcies a més de 25 anys d’experiència ininterrumpuda, comptant sempre amb un equip de professionals dedicats en exclusivitat a la formació de nous conductors. Disposa de traductor automàtic.
Palacios Bcn Color
Empresa dedicada a la venda i distribució de pintures, vernissos, maquinària i annexos per a la decoració, ebenisteria, rehabilitació i indústria, situada en Badalona (Barcelona). La seva història es remunta a més de 40 anys amb successió familiar.
Papereries Paraules
Des de 1984 al servei. La web neix amb l'intenció de facilitar el subministrament de material d'oficina als nostres clients, tant a particulars com de la petita, mitjana i gran empresa. Pretén ser un reflexa del que poden trobar a les nostres botigues.
Papi Patch
Papi Patch és un bloc dedicat a les labors. Acabo de crear el bloc, amb la finalitat d’intercanviar idees, tècniques, fotos, escrits, etc., relacionades aln les labors. També m’agrada escriure contes curts i alguns textes més llargs.
Parc Empresarial Granland Badalona Sur
Naus industrials a Badalona. Venda compra i lloguer de naus, polígons i locals Industrials. Promocions industrials i compra de naus a Badalona, Barcelona. Doteu-lo de: cafeteries, restaurants, serveis bancaris, serveis informàtics...
Pàrroquia de la Mare de Déu de la Salut de Badalona
Pàgina web de la Pàrroquia de la Mare de Déu de la Salut de Badalona. Informació general: Litúrgia i vida, grups parroquials -en construcció-, pregària a la Mare de Déu de la Salut, el Crist de la Salut, congregacions religioses, i pàgines amigues.
Parròquia de Sant Francesc d'Assís de Badalona
Benvinguts a la pàgina web de la parròquia de Sant Francesc d'Assís de Badalona estrenada el dia 4 d'octubre del 2007. Es una comunitat catòlica que fa camí al barri de Bufalà (i part de Montigalà) a Badalona. Serveis, el nou temple, full parroquial, …
Parròquia de Sant Josep de Badalona
Sóm els cristians i cristianes que fem via entorn a l'església de Sant Josep, sóm a Badalona. Si ens voleu conèixer una mica més us oferim de manera virtual informació de la nostra història, serveis, grups parroquials. Full Parroquial - Bona Notícia.
Participació Ciutadana - Ajuntament de Badalona
Espai del Consell de ciutat, òrgan de participació ciutadana de l’Ajuntament de Badalona pels veïns i veïnes de la ciutat. Aquest Consell va ser fundat l’any 2010. Només conté dades de contacte postal. Web en manteniment. Disculpeu les molèsties.
Pascsa ClImatització
Climatització d'empreses, locals, oficines, habitatges. Experiència i especialització. Comptem amb un equip altament capacitat, per assessorar en aconseguir el millor clima de vida. Primeres marques del mercat. Calefacció, gas, llauneria i electricitat.
Patatabrava.com - Portal universitari
Web d’humor que ajuda l'estudiant a sobreviure a la dura vida universitària, amb el picant que té la salsa brava. Intercanvi d’idees, crítiques, pixades fora de test dels professors, manual de supervivència, rànkings, apunts i bars de patates braves.
Pavelló Olímpic de Badalona - Viquipèdia
El Pavelló Olímpic de Badalona (o Palau Municipal d'Esports de Badalona) és una instal·lació esportiva de Badalona dedicada essencialment al bàsquet. És el símbol del reconeixement de la ciutat a un esport que ha evolucionat any a any.
Pedro José Rodríguez Álvarez. Escultor/Mestre picapedrer
Novetats i obra de l'escultor/mestre picapedrer galleg, afincat a Badalona, especialitzat en restauració del patrimoni. Quadres i làmines, exposicions, escultures, preus, com es fa, premsa, … El canal de youtube de l'escultor Pedro J Rodríguez.
Pelsnos3drets
Entitats, associacions i plataformes de la ciutat de Badalona es mobilitzem per fer notar el rebuig a les retallades, arriba l’hora de treballar plegats, colze a colze. Introdueix les dades de la teva entitat al formulari de la pàgina i comencem !
Penya Almogàvers
Penya del Futbol Club Barcelona i grup d'animació que des de 1989 dona suport al Barça. Estem a la primera graderia del Gol Sud del Camp Nou. Animar al Barça, defensar Catalunya, la nostra nació i la nostra cultura; de des dels valors de barcelonisme.
Penya Fondistes Badalona
L' any 1990, uns amics corredors de Badalona, encapçalats pels senyors Antoni Costa i Joan Rico, van formar el grup d'atletisme. De mica en mica es va anar corrent la veu i la primera reunió que va tenir lloc a la botiga d'esports Sports Marathon.
Pep Mita's Corner. L'Ombra de les Paraules
Pàgina dedicada a la Poesia Visual de l'escriptor badaloní Pep Mita. L'ànima de les paraules al descobert. Clica i remena tant com vulquis, però compte que això de l'Internet et pot costar no un, si no els dos ulls de la cara!
PFB Serveis Funeraris Badalona
PFB pot oferir-vos serveis a les nostres instal·lacions de Badalona, Montgat, Alella, Teià, Premià de Mar i Sant Feliu del Llobregat, així com a d’altres centres amb els que tenim convenis. Servei sigui personalitzat per a cadascuna de les famílies.
Piercing Paradise!
Local ben preparat on fem piercings i venem productes a bon preu. Aquí podreu veure les nostres ofertes i contactar amb nosaltres. Productes disponibles i pressupostos online. Som al barri de Bufalà, carrer independència número 85 de Badalona.
Pilar Rahola
Web oficial de la popular Pilar Rahola, actualment dedicada al periodisme. Pilar Rahola va ser política a ERC i després de la escisió, del Partit per la Independència. Notícies al voltant de la figura; currículum, premsa, informació, …
Pintures Felip
Pàgina de Pintures Felip. És una empresa de Badalona fundada l'any 1997, orientada al públic en general i als professionals del sector. T'oferim productes de gran qualitat i un assessorament personalitzat perquè puguis decorar fàcilment la teva llar.
Pizzeria La Vendetta
Pizzeria La Vendetta és una empresa jove, però amb àmplia experiència en el sector de les pizzes i en el servei de servir el menjar a domicili. D’aquest coneixement neixen les pizzeries de Mataró, El Masnou, Badalona, Terrassa i Premiá de Mar ...
Plantes i Flors Bada
Plantes i Flors Bada és una empresa dedicada a la jardineria i floristeria a Badalona des de fa més de 100 anys. Aquest negoci familiar data del 1905 i continua oferint un servei proper, professional i de qualitat en projectes de jardineria i floristeria.
Plataforma 80 grams
Agència de comunicació literària. Serveis de premsa per a empreses i particulars. Campanyes de premsa en mitjans tradicionals, organització d'esdeveniments promocionals, especialistes en comunicació 2.0, autoedició personalitzat, ...
Plataforma a Badalona per un Habitatge Digne
Diverses persones i entitats preocupades per la situació de l’habitatge a Badalona hem decidit passar a l’acció. Però no volem pas fer-ho nosaltres sols/es, necessitem de la teva ajuda! Per això comencem la nostra campanya per debatre i conscienciar-nos.
Plataforma Bufalà
Plataforma per un equipament sòciocultural al barri de Bufalà de Badalona. Comencem un nou blog per a que tots els ciutadans i ciutadanes del barri; poguem expresar clarament i sense embuts el que pensem, el que fem i volem!
Plataforma TDAH Badalona
Fundada l’any 2005. El Trastorn per Dèficit d'Atenció amb o sense Hiperactivitat, d'origen neurobiològic caracteritzat per la presència de tres símptomes: Dèficit d'atenció, impulsivitat, i hiperactivitat motora i/o vocal. Informació i els serveis oferts.
Platges de Badalona
Les platges de Badalona són les que conformen el litoral marítim de Badalona: Platja de la Barca Maria, Platja del Cristall, Platja del Pont d'en Botifarreta, dels Pescadors, dels Patins a Vela, de l'Estació, del Pont del Petroli, del Coco i de la Mora.
Platja de Badalona
El litoral de Badalona s'estén en quasi 5 quilòmetres, dels quals 3,7 és platja. Platges: de la Mora, del Coco, del Pont del Petroli, de l'Estació, dels Patins de Vela, dels Pescadors, del Pont d'en Botifarreta, del Cristall, i platja de la BarcaMaria.
Pneumàtics Morros Trullàs - MT Auto
Centres especialitzats en la venda i reparació de pneumàtics per a tot tipus de vehicles a preus molt competitius (turismes, motos, 4x4, furgonetes, camions, ... Àmplia gamma de pneumàtics de les millors marques a preus competitius i màxima garantia.
Podem Badalona
Web oficial de Podem Badalona. Les reunions del Consell Ciutadà són públiques per a oients amb un torn de precs i preguntes al final de la reunió. Només tenen dret a vot els membres del Consell Ciutadà. El poble mai més tornarà a ser silenciat.
Pompes Fúnebres de Badalona
Serveis; condicionament i preparació del difunt, conducció i trasllat de cadàvers o restes mortals dins el territori nacional i a l'estranger, inhumacions, sales de vetlla, incineracions i serveis complementaris (recordatoris, flors, assistència religi.).
Pompeu Fabra i Poch - Viquipèdia
Pompeu Fabra i Poch (Vila de Gràcia, 20 de febrer de 1868 - Prada de Conflent, 25 de desembre de 1948) va ser un enginyer i filòleg català que es destacà com a establidor de la normativa moderna de la llengua catalana. Taula de continguts.
Pont del Petroli - Viquipèdia
Pantalà de Badalona construït per a descarregar productes petrolífers des dels vaixells cisterna i, des del 2009, remodelat com espai d'ús ciutadà i científic. Està situat en la platja del Pont del Petroli, davant el passeig Marítim del barri del Progrés.
Posicionament web SEO freelance
Serveis de promoció web i alta als buscadors, projectes de posicionament SEO, informes de posicionament i pàgines Facebook optimitzades. Consultor SEO Freelance. Serveis d'optimització i posicionament web. Catàleg de serveis i casos de negoci.
Prades
Empresa dirigida per la Família Prades que, des de la seva fundació al 1900, està dedicada a l'automoció i els serveis derivats. Referent del sector de l'automoció a la província de Barcelona, amb seus centres a Granollers, Mataró i Badalona.
Pro-Activa Serveis Aquàtics
Pàgina de l’empresa Pro-Activa Serveis Aquàtics de Badalona (Barcelonès). Gestió integral de platges i d’intal·lacions esportives, assessorament, formació i consultoria, serveis marítims i costaners. La versió en català no és operativa.
Progat Badalona
Prestem ajut i assessorem regularment empreses i persones particulars que volen gestionar correctament les seves colònies de gats. Necessitem adopcions i cases d'acollida per continuar la nostra tasca. Tenim molts avisos però no tenim espai on tenir-los.
Projecte d'instrumentalització del Pont del Petroli de Badalona
Proposa dotar al pantalà de Badalona (Pont del Petroli) d’uns instruments per a fer mesures ambientals i biològiques, que permeti aprofitar la singularitat de l’equipament com a plataforma d’estudi i divulgació d’aspectes relacionats amb el medi marí.
Promoció Web amb alta als Buscadors Gibernauta DPW
Redisseny de webs obsoletes i optimització per millorar el posicionament en buscadors, SEO freelance des de 1999, Alta manual als cercadors. Els primers posicionaments són els més consultats per qualsevol visitant !
PSC Badalona
Pàgina de l’Agrupació del Partit dels Socialistes de Catalunya a la ciutat de Badalona (a l’oposició). L'Agrupació és el punt de trobada de tots els i les Socialistes de Badalona, i de totes les persones d'esquerres que es preocupen per la seva ciutat.
Punt Òmnia Sant Roc
Punt Òmnia Casal Cívic Badalona - Sant Roc. Servei obert a tothom d’accés a les noves tecnologies i informàtica amb el suport d’un professional dinamitzador. Pertany a la Xarxa Òmnia, programa promogut pel Departament de Benestar Social i Família.
Quatre Mons
Portal solidari de Badalona. Fomentar i promoure els valors de la igualtat, la pau, la solidaritat, la tolerància, la justícia social, el respecte dels drets humans i dels infants, la lluita contra la pobresa i la marginació. Notícies i documents.
Ràdio Botey
Blog de Ràdio Botey, emissora escolar que posen en funcionament els alumnes de l’escola CEIP Antoni Botey de Badalona d’Educació Infantil, cicle superior i inicial. Les activitats, tallers, i experiències radiofòniques d’aquests nens i nenes.
Ràdio Ciutat de Badalona 94.4 FM
Emissora Municipal de Badalona amb programació convencional destinada a l'Area Metropolitana de Barcelona. El Joventut (La Penya) en Real Audio, programes, instal·lacions, cobertura, agenda de la ciutat, 65 anys de història de la ràdio a Badalona.
Ràdio Pomar 101.2 FM
Pàgina de Ràdio Pomar, emissora d’aquest barri badaloní que emet al dial del 101.2 de la freqüència modulada. Inclou informació de l’emissora, els programes i ràdio en directe. El seu contingut en català és mínim i està reduït a alguns apartats.
Ràdio Xirgu
Emissora escolar dels alumnes de l’Escola Margarida Xirgu de la ciutat de Badalona. Esperem que gaudiu dels nostres treballs. Programes enregistrats fins el dia d’avui i també inclou informació de l’escola, blogroll, categories, calendari, etc.
Ràdio-Taxi Catalana
Empresa creada a Barcelona l’any 2000. Serveis de taxi professional per a particulars, empreses, agències de viatge, trànsfers, tours i tranport urgent. El servei està disponible les 24 hores i els 265 dies de l’any. Àrea geogràfica a tot Catalunya.
Rafael Arjona
Mostra d'obra grafica de l'il·lustrador i dissenyador Rafael Arjona. Si desea más información sobre los trabajos expuestos en esta pagina, adquirir alguna pintura, o contactar con el autor puede hacerlo. No té versió en català. No entra al directori.
Reciclatges Rodilla
Reciclatges Rodilla, S.L. és una empresa familiar dedicada al transport i a la gestió de residus de paper, cartró, plàstics (polietilè, polipropilè, poliuretà...), tèxtils, fangs de depuradora, dissolvents i restes de pintura, metalls, ferralla, ...
Residencia Horitzó
La residencia geriatrica ubicada al bell mig de la Rambla de Badalona, amb facilitat d'accessos, i per a que se senti com a casa seva. La nostra vocació és ser una segona llar on cada resident pugui mantenir la independència i autonomia de casa seva.
Restaurant Can Frai
Alta cuina catalana i mediterrània al centre de Badalona. Carta de temporada, suggeriments diaris del xef, i una excel·lent relació qualitat-preu en tots els plats. Menú de migdia, equilibrat però pensat per a persones que volen gaudir la bona cuina.
Restaurant Caño 14 - Pizzeria, Parrillada argentina
A l’any 1970, un aventurer anomenat "Tito" decideix travessar l'Atlàntic des de la seva Argentina natal per provar fortuna al nostre país. Establert a Badalona, el 1978 funda la Pizzeria-Parrillada Caño 14, el primer restaurant típic argentí de la ciutat.
Restaurant La Costa
Web del Restaurant La Costa de Badalona. Obert de dimarts a dissabte de vuit del vespre a una de la matinada. Dissabte i diumenge obrim al migdia. La carta. Preparem safates d’embotits i formatges per emportar i peces d’espatlla ibèrica Joselito.
Restaurant La Masia de la Xesca
Restaurant en una masia al centre de Badalona de cuina tradicional amb salons privats, zona per a nens i menús per a grups. Cuina tradicional a Badalona. Celebrem tot tipus d’esdeveniments en els nostres salons, per a la família, amics i negoci.
Restaurant La Sargantana
Al barri Dalt la Vila de de Badalona, més de 15 anys fent cuina de qualitat, productes de temporada sostenibles, respecte al territori, compromís social i comerç just. Organitza activitats culturals, concerts, sopars-tertúlia, presentacions de llibres, ..
Restaurant Palmira
El lloc idoni a Badalona per a gaudir de la cel·lebració que vostè desitja que perduri com quelcom especial en el record dels seus convidats. Ofereix una carta que conjuga sàbiament innovació i aires tradicionals, en uns plats mimats fins l’últim detall.
Restaurant Sant Anastasi
Restaurant de cuina catalana actualitzada, situat al Port de Badalona. Disposa d'un equip de professionals al seu servei que es dediquen amb entrega i entusiasme a oferir als seus clients el millor servei i el tracte personalitzat que els caracteritza.
Restaurant Tariq
Cuina pakistanesa a Badalona. El destí va voler que Tariq obrís portes a València (Godella) fa més de 10 anys i després d'aquesta etapa ara ha obrert les portes del segon restaurant de cuina pakistanea per fí a Badalona. La cultura pakistanesa.
Restaurante Can Mario'S
Restaurant, ubicat a Badalona, d’ambient agradable i la millor cuina mediterrània, acurat servei i plats elaborats amb els millors productes de la terra. Les seves màximes especialitats són l’arrós caldòs de llamàntol, la paella, la cua de bou, etc.
Restaurante Devesa
Restaurant de cuina catalana tradicional i cuina de mercat, amb 75 anys de tradició, especialitzat en la celebració de calçotades, noces, cerimonies i esdeveniments. Jrdins i salons condicionats per a celebracions. Decorat amb una decoració rústica.
Revista Benna
Èxits amb denominació d’origen. Revista Benna és un mitjà de comunicació que té com a principal activitat informar sobre l’actualitat de l’escena musical catalana. Entrevistes, noves propostes, opinió BnaTV, agenda, fòrum, concursos, …
Revista Bétulo
Espai a Internet de la Revista Bétulo de Badalona. La Revista Bétulo és una publicació de carácter mensual de la ciutat. La versió digital permet consultar l’hemeroteca visualment i bé consultar l’hemeroteca amb cercador.
rh rafaelhoteles Badalona
Situat al centre de Badalona, adjacent a la carretera C-31 i proper a l’estació de Metro Badalona Pompeu Fabra (L 2). És pròxim a la zona comercial coneguda com la Carrer del Mar i al Dalt de la Vila, nom amb què es coneix al casc antic de la ciutat.
Rins My Bell - Venta d'anells de vidre Swarovski Manuals
Rings My Bell és una web des d'on podràs sollicitar i comprar el teu disseny personalitzat de qualsevol dels models exposats a la web, tots ells fets a mà. El tracte es personalitzat i el preu econòmic. Si tens qualsevol dubte, pots posar-te en contacte.
Rufus Vila Betulo - Els Abismes Siderals
Una experiencia extrema per fer apologia verdulera en pro de la sobirania del meu pensament i del meu país. Soc vegetaria i per tant republica i independentista i d'esquerres i dels Celtics de Boston. Badalona City es el començament de la caminada i el fi
Rugby Club Badalona
Pàgina web del Rugby Club Badalona. Aquesta entitat badalonina, va ser fundada l’any 1961. Informació de l’entitat, equips i dades diverses relacionades amb el rugby. Tornetjos, veterans i dades de la Penya USAP de Badalona.
Sabates Serra
Venda de calçat a l’engròs. Moda Pronta. Entrega inmediata durant tota la temporada: Home, nena, nen, senyora, i varis. Distribuïm tot tipus de calçat per a senyora, home i nen. Després de dècades al sector i de continus moviments, continuem …
Sabina
Pàgina web de Sabina, botiga de moda situada a Badalona, al carrer Pare Claret. Hi trobareu vestits de cerimònia a mida, prêt-à-porter. Presenta la nova temporada. Estem preparant el contingut de la nostra pàgina web. En construcció.
Salesians Badalona
Col·legi catòlic i el que participa en la vida del centre admet el seu missatge d’una manera respectuosa i clara. D’altra banda, el compromís amb la fe de bona part dels membres de la comunitat educativa és una crida a viure els valors de l’Evangeli.
Saltamarti Llibres
Llibreria de Badalona que va obrir portes el 2004, inspirats en un poema de Joan Brossa titulat "Saltamartí". Ofereix un espai agradable on poder cercar el llibre que desitges i un espai on lectors i escriptors es puguin trobar, d’aquí les activitats.
Salvem Dalt Vila
L'ajuntament de Badalona adjudica el concurs per a l’estudi, diagnosi i propostes d’actuació per a la revitalització del nucli històric del barri de Dalt de la Vila. Notícies, videos, documents, manifest, fotografies, i suggeriments.
Sarau08911
Sarau08911 neix al 2012 amb la vocació de crear a la ciutat de Badalona un espai nou on la música en directe, la cockteleria de qualitat, els èxits d'ahir i d'avui i el millor ambient es donen cita cada cap de setmana. Música en directe Dj. Xelis.
SASBA Societat d'Activitats Subaquàtiques de Badalona
Club que anys que existeix i que ha fet realitat el somni de molta gent: el de respirar sota l'aigua! Cada any tenim gent nova, noves idees i propostes per millorar el funcionament de les activitats, nous reptes, ... I ens agradaria que fossis la novetat!
Semsa - Subministres Elèctrics Mataró
Web de SEMSA, Subministres Elèctrics Mataró. Venda d'electrodomèstics de primeres marques nacionals i internacionals. Il·luminació: Aplics, làmpades, llums pel jardí, etc. Tenim primeres marques. Centres a: Mataró, Badalona, Pineda i Palafolls.
Senide, Centre de Teràoia Familiar, Nouropsicologia i Logopèdia
Centre de Psicologia, Neuropsicologia i Logopèdia ubicat a Tiana i a Badalona. Som un equip de professionals que tenim com a objectiu vetllar pel benestar de les persones i famílies. Va néixer l'any 2005 a Tiana, inicialment donant atenció psicòlogica.
Seofreelance
Seofreelance consultor SEO a Barcelona. Consultoria SEO i serveis de SEO outsourcing per Pymes i entitats públiques o privades, experiència en projectes internacionals. Sobre SEO, Freelance Ricard Menor expert SEO.
Sergi Brunet
Col·lecció de centenars de fotografies i firmes d’esportistes a càrrec d’aquest jove. Té preferència per les fotos de Coca-Cola, Pepsi-Cola i Fanta. 9.369 xapes de 153 països. Vaig començar a col·leccionar xapes al 1998.
Serra d’en Mena - Projecte d'Intervenció Integral dels 7 barris fronterers de la Serra d'en Mena 2005-2008
Projecte de renovació i transformació del territori i iniciatives per a les persones. Barris de Badalona i Santa Coloma de Gramenet. Costa 36 milions d'euros, aportats per ajuntaments, Consell Comarcal del Barcelonès i Generalitat de Catalunya.
Servei de Càtering - Restaurant Cafeteria BCIN
Servei de càtering amb capacitat fins a 360 persones en sales panoràmiques sobre el mar.Office a disposició dels proveïdors de càtering al Badalona Centre Internacional de Negocis. Sales i espais.
Servei Educatiu del Ciutat de Badalona
Seu i àmbit d’actuació: Badalona. Presentació, evaluació interna de centres, catàlegs de la mediateca, visites a indústries i serveis, jornades científiques d'ensenyament secundari, educació per a la Pau, Webs badalonines, recerques...
Servisports
Empresa, fundada l’any 2005, dedicada a oferir serveis a organitzadors d’events esportius. Extraescolars, tennis, colònies, escola de tennis, pàdel, esports, festes, campionats, campus esportius. Tenis Park Maresme, Paradís del Vilar, Pàdel Costa Brava, …
Setzrmans el Patchwork de la Roser
Bloc de la Roser Padrós dedicat als que fan patchwork. Crear, imaginar, sommiar, escriure, descriure, contactar amb gent d'arreu del mòn, intencanviar idees i projectes. Ensenyo els treballs que faig i miro d’aprendre del que fan les altres.
Seu electrònica : Ajuntament de Badalona
D’acord amb la Llei 11/2007, de 22 de juny, la seu electrònica de l’Ajuntament de Badalona és l’adreça electrònica per a la ciutadania, la titularitat, gestió i administració de la qual, correspon a l'Ajuntament de Badalona exercint competències.
SI Badalona
Expressa opinions del treball que fan a classe, experiències en noves tecnologies, comprovar que a classe ens ho podem passar bé aprenent i que Internet serveix per molt més que per jugar. Lloc per saber el que s'està fent al SES i donar l’opinió.
Soler Artesans
Empresa amb quasi 40 anys d’experiència en el món de la gelateria i els torrons. Producció, elaboració, distribució i venda a l’engròs de gelats artesans, orxates, granissats i torrons de Xixona, segons temporada. Fabrica i botigues a Badalona.
som la Tribu de Badalona
Som la Tribu és la unió de professionals relacionats. Formem una xarxa maternal, una petita comunitat que treballa unint forces, els seus recursos per oferir-te les millors promocions, tallers, xerrades i activitats. Qui en forma part i les activitats!
Som Serveis informàtics
Empresa jove, però amb més de 20 anys d'experiència oferint serveis informàtics, un ampli historial de reparacions realitzades i de clients satisfets. Amb la nostra col·laboració economitzarà temps, racionalitzarà recursos optimitzarà la productivitat.
Sortides familiars
Pàgina personal de viatges d’en Joan. Viatges i sortides possibles en família. Indicaré hotels i restaurants especialment interessants. Espero que us agradi i us sigui ben útil. Les sortides estan pensades amb centre a Badalona (Barcelona).
Sport Ciclista Betulo
Pàgina web oficial del Sport Ciclista Betulo, associació esportiva dedicada a la pràctica del ciclisme, des de la ciutat de Badalona, al Barcelonès. Només conté les dades de contacte postal. Web en manteniment. Disculpeu les molèsties. Intranet.
Sport Ciclista Bétulo
Es el club de cicloturisme degà a la ciutat de Badalona, fundat l'any 1930. L’entitat organitza diferents activitats orientades tant al campionat d’excursionisme, com sortides convinades ciclistes i familiar.
Sqena
Centres a Barcelona i Badalona, on s’integra fisiotera`pia i osteopatia buscant un u´nic concepte terape`utic: reequilibrar el cos d'una manera global per mantenir, millorar o retornar la salut a la persona. Ofertes en fisioteràpia neurològica i en dona.
Tallers de Manualitats - Badalona Educa!
Amb els tallers de manualitats es promou la creativitat, es donen a conèixer les tradicions populars i s'aproximen als contes i les narracions. Biblioteques de Badalona. Badalona ciutat educadora. Ajuntament de Badalona. Descripció de l’activitat.
Tanatori de Badalona
Posem a la seva disposició les nostres instal·lacions, equip humà i serveis, per ajudar-lo en aspectes que fan referència a aquests moments difícils per a qualsevol de nosaltres. PFB Serveis Funeraris, pot donar-li assistència i assessorament.
Teatre Zorrilla
El gran teatre que Badalona necessitava per totes les manifestacions escèniques, el repte de recuperar l'històric Teatre Zorrilla -inaugurat el 1868 i tancat des del 1970- per satisfer al ciutadà. Programació i Centre d’Arts Escèniques.
Tecnologia
Incipient bloc de tecnologia en general i informàtica, electrònica i automàtica en particular. Prova per posar imatges a la web. Espero que gaudireu d'aquest diari. Enllaços, recursos i fòrum.
Televisió de Badalona
Web oficial d'aquest canal de televisió del Barcelonès. Tota la informació de Televisió de Badalona. Programes, graella, notícies, i contacte. Localització de Televisió de Badalona i els programes d'avui a TV Badalona.
Tertúlia Esportiva
Programa de Ràdio Ciutat de Badalona. Dilluns i dimarts, a 22 h repassem l'actualitat del futbol i bàsquet. Els dilluns repassem l'actualitat del Badalona a la Tertúlia Futbol. Dimarts, dimecres i dijous parlem del Fiatc Joventut a Tertúlia de Bàsquet.
Tèxtil Juan Moragas
Empresa de Badalona especialitzada en folres, que va iniciar la seva activitat el 1943. Folreria per roba de senyora, senyor i infantil; per a marroquineria i aplicacions industrials; folreria de poliéster, poliamida, ... Representants a la península.
The Crypts - Cryptshow Festival
Festival de terror, fantàstic i ciència ficció. L'eix vertebrador és el cinema, es tracta d'un festival multidisciplinar, que també acull literatura, música i pintura. Es crea el 2007 a Sant Adrià de Besòs i, actualment se celebra a Badalona (Barcelonès).
Toldos Guirao
Pàgina web de Toldos Guirao, decoració, empresa amb seu a Badalona dedicada als tendals i a la decoració. Els nostres treballs,productes, la nostra botiga, dissenya el teu producte i on estem. El contingut de la web en català és mínim.
Toldos Torrente
Especialitzars en la instal·lació de pèrgoles, tendals i decoració d'exteriors a Barcelona i rodalies. Funcionals amb disseny atractiu i una àmplia gamma de colors i materials. Solucions a cada tipus d'arquitectura, amb les signatures més prestigioses.
Tony
Vaig néixer a Badalona. Entre setmana dono classes de Macromedia Director 5.0 en una acadèmia de BCN. Si t'interessa el tema, també faig classes particulars... Els dissabtes a la nit treballo de Barman.
Top Imatge
Equip multidisciplinar integrat per professionals amb trajectòria i formats en diferents àrees de la comunicació, des del màrqueting a l’enginyeria audiovisual i multimèdia. Estructura àgil, creativa, dinàmica i multidisciplinària capaç de moure’s a ritme
Topografia Falgueras
Serveis professionals de topografia a Catalunya. Més de 15 anys d'experiència. Pressupost sense compromís. Més de 1.000 treballs i projectes que he realitzat al llarg de la meva vida professional, principalment dins d’Espanya però també a l’estranger.
Trapos Los Pozicos
Empresa fundada l’any 1960, amb gran experiència en el sector de la neteja de tot tipus de superfícies. El cotó que utiliza proce-deix del reciclaje de matèries tèxtils, amb els que fa els draps de neteja de cotó 100%. Versió en català no operativa.
Trituplak
És la solució per optimitzar l’ordre i neteja en la construcció de la tabiqueria seca, i per millorar la seguretat del personal que treballa a l’obra. Tritura les restes de plaques de cartró guix i els trasllada directament al contenidor.
Tubsal, Transports Urbans de Badalona
Empresa que fa el transprt urbà a la ciutat de Badalona i a la ciutat de Santa Coloma de Gramenet. Història de l'empresa, tarifes vigents, consulta de línies, atenció a l'usuari, serveis adicionals, informació de l'empresa, ...
Turbo
Productes per a la natació i el waterpolo. Els homes de Turbo i vestits de bany de les dones per evitar la transparència estan fets de Duratech, un teixit de resistència al clor. Gairebé tots els models són de Duratech. Talles home, dona i Ultimate Power.
U.E.Sant Andreu Natzaret
L'AE Sant Andreu de Natzaret neix com a entitat esportiva l'any 2002, després d'un procés de formació d'equips de bàsquet al col·legi del mateix nom. Poc a poc anirem carregant els continguts relacionats amb l’actualitat del club i els seus equips.
UCC Barcelonès Nord
Badalona va ser de les primeres ciutats en preocupar-se pels consumidors i usuàris, sent la seva Oficina Municipal d'Informació al Consumidor (OMIC) degana a Espanya, i una les primeres ciutats on la Unió de Consumidors va obrir una oficina.
Un bocí de llengua
Un bocí de llengua és el blog del Centre de Normalització Lingüística de Badalona i Sant Adrià. Hi tobareu dos tipus de bocins: qüestions que sovint provoquen confusió o dubtes i recursos de consulta i aplicacions per tenir eines per resoldre.
Un Mar d'Herbes
Un Mar d'Herbes és una botiga ubicada al Mercat Torner de Badalona on trobareu productes naturals, d'origen ecològic, aliments sense gluten, gran varietat d'infusions, tes i complements alimentaris. En aquests moments estem muntant la paradeta.
Unió Gimnàstica i Esportiva de Badalona
Web oficial del club. La història, objectius, organització i funcionament. Esperem que, a més a més de ser una eina per coneixe’ns millor, us doni instruments per tal que conjuntament puguem afrontar tots els dubtes i reptes que ens depara el futur.
Urbanisme Badalona
Espai de l’Àrea d’Urbanisme i del Territori. Eina per seguir les accions que impulsem i la realitat badalonina. Accions per a un projecte de ciutat amb l’objectiu de construir una ciutat cohesionada social i territorialment, i amb més infraestructures.
USEE SES Badalona
Bloc de la Unitat del SES Badalona. Per tercer any consecutiu, els alumnes de l'UEE de la SI Badalona han guanyat el primer premi del concurs que es celebra al nostre barri "Disfressa el teu boniato". Fem moltes coses interessants que podreu seguir.
Viatges Giramon
5 oficines amb els últims mitjans tècnics, conexió amb línies aèries, trens, vaixells, cadenes hoteleres i lloguer de cotxes. Xarxa pròpia amb un sistema de gestió. Som conscients de la importància del seu viatge.
Vidal Grup - Jack and Jones
Empresa familiar. Badalona, ciutat de pescadors, obria botiga de gorres i impermeables. Badalona (5), Barcelona (5), Cornellà (2), Mollet del Vallès, Granollers, Vic (3), Sant Cugat del Vallès, Salt, Platja d’Aro, La Jonquera, Lleida i Saragossa.
VIH-DA Associació
VIH-DA Centre Obert és un espai creat a Badalona l'any 1996, on ofereixen serveis relacionats amb l'atenció als afectats pel VIH/sida i on es promouen activitats relacionades amb la prevenció de la transmissió de les infeccions de transmissió sexual.
Vivint amb VIH/SIDA
Jornada de promoció de la salut i qualitat de vida per a les persones amb VIH/SIDA. Anualment, l'ONG Projecte dels Noms-Hispanosida organitza la Jornada de promoció de la salut i qualitat de vida per a persones amb VIH/sida. L’activitat.
Volcànic Restaurant
Restaurant de Badalona. Odereix menú del dia, menus per a grups i celebracions, tapes (fredes i calentes), entrepans (freds i calents), torrades, plats combinats. Obert de filluns a divendres de 7 a 19 h. Dissabte de 9 a 18 h. Diumenge de 11 a 18 h.
Vols Badalona
Solidaritat i Cooperació. Vols és una ONG per a la solidaritat i la cooperació amb els infants i joves dels Països del Sud. Neix el 1991 fruit de la promoció del voluntariat social i cristià i la col·laboració de joves d'ambients salesians de Catalunya.
Waterpolo Badalona
Blog de la secció de Waterpolo del Club Natació Badalona. Gràcies a l'afició que és el nostre motor. Lluitarem de valent per qué l'equip estigui sempre el més alt possible. Agraïts a Joan Sebastià que ha realitzat les fotografies de tota la plantilla.
Windsurf - Club Nàutic Bétulo
Pàgina de la secció de windsurf del Club Nàutic Bétulo de Badalona. Informació d’activitats, cursos i campionats de windsurf i funboard que el club organitza. Patí a vela, optimist, etc,. Rem amb llagut. Submarinisme. Caiac. Motonàutica. Escola de vela.
Xarxa Ciutadana de Llefià "Llefianet "
Pàgina de Llefianet, la Xarxa Ciutadana del barri de Llefià a Badalona. Web de Llefià Cultura, accés a l’Arxiu Històric de Llefià, mapa del radar urbanístic, i apartat de les entitats culturals, socials i esportives de Llefià. Directori.
Xarxa Municipal de Biblioteques de Badalona
Servei públic que promou l’accés públic a la informació, formació, cultura i lleure, gratuïta i en lliure accés. Formada per: Biblioteca Central Can Casacuberta, Biblioteca Llefià-Xavier Soto, Biblioteca Lloreda, Biblioteca Pomar i Biblioteca Sant Roc.
Xavier Camps Pertegaz
Portal d'en Xavier Camps, un Enginyer en Telecomunicacions que viu a Catalunya. Hi trobareu informació sobre viatges i activitats vàries. Relació d'adreces d'interés llistades per categories. Cercadors, diaris, etc.
XirriquiteulaTeatre
Companyia catalana de teatre infantil per a tots els públics. Xirriquiteula Teatre va néixer a Badalona (Barcelonès) l'any 1985. Produeix espectacles tant per al carrer com per a escenari.
Zoològic Badalona Veterinària
Empresa fundada l’any 1994 que ha encaminat l’activitat a l’atenció veterinària especialitzada i d’alt nivell, de les espècies animals domèstiques, exòtiques, salvatges i de zoològic. Resoldràs els dubtes sobre la salut del teu millor amic…

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT