BARRAQUES


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
CerCAT Índex d'Internet


 

WEBS relacionades amb el tema

Ajuntament de Barracas
Web oficial de l’Ajuntament de Barraques, comarca de l’Alt Palància. Salutació de l'alcalde, oficines municipals i instal·lacions, història, com arribar, telèfons, festes i tradicions, bars i restaurants, galeria fotogràfica, senderisme, empreses, ...
Arxiu Històric Electoral Barracas
Pàgina d’Argos (Presidencia de la Generalitat Valenciana), de l’Arxiu Històric Electoral, informe sobre Barraques. Resultats electorals recents, evolució dels resultats electorals, evolució del % dels vots. Gràfiques estadístiques.
Barracas - Civis
Canvi d’URL! Sistema d'Informació Municipal. Dades contingudes al Registre d'Entitats Locals. Informació relativa a la composició política del consistori, empreses públiques, organismes autònoms i consorcis i dades històriques del municipi.
Barracas - Institut Valencià d'Estadística
Dades municipals de Barraques (Alt Palància), de l’Institut Valencià d'Estadística. Informació relativa al territori, medi ambient, població, treball, obres, eleccions, cadastre, pressupost municipal, infraestructures i equipaments municipals.
Barracas - Turisme Castelló
Dades generals del municipi, medi social, recorregut urbà i paisatge. És al nord de la comarca de l'Alt Palància, limita amb Terol, al costat de la Ctra. N 234. Ferrocarril Saragossa-València. Altitud de 981 m. i 42 km². La població es triplica a l'estiu.
Barraques - Enciclopèdia.cat
Municipi de l'Alt Palància, a la zona de llengua castellana del País Valencià, a l'est de la comarca. Separat de la vall del Palància per les costes d'Herragudo, que són el front de l'altiplà de Barraques, continuació dels altiplans de l'Alt Millars.
Barraques - Viquipèdia
Barraques (en castellà i oficialment, Barracas) és un municipi que es troba a la comarca de l'Alt Palància. Limita amb Pina, Toràs, El Toro i Viver. Està situat en el Pla de Barraques, entre les serres d'Espina, del Toro i Javalambre.
CerCAT Barraques
Primer cercador territorial en valencià a Barraques (Alt Palància). L'Alt Palància és una comarca castellanoparlant del País Valencià.
Pla Barraques
El Pla Barraques (en castellà Páramo de Barracas) és un altiplà que es troba a la comarca de l'Alt Palància, a les poblacions de Barraques i El Toro. Es situa entre 600 i 800 m. d'altura, entre les serres de Espina, el Toro i El Herragudo.
Via verda Ojos Negros tram 1: Inici - Masadas Blancas
En els 70 km de la via verda Ojos Negros, en direcció perpendicular al Mediterrani i a la recerca de terres aragoneses, mentre l’usuari va pujant en altitud, es pot observar els canvis que, al seu voltant, mostra l'entorn natural i rural del traçat.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT