BEGIS


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
ILIMIT Comunicacions. Serveis Internet.(93)7333375


 

WEBS relacionades amb el tema

Antonio Ponz Piquer
Antonio Ponz Piquer (Begís, 28 de juny de 1725 - Madrid, 4 de desembre de 1792), va ser un pintor i escriptor il·lustrat valencià. L'any 1773 fou elegit membre de la Reial Acadèmia de la Història i el 1776 de la Reial Acadèmia de Belles Arts de St Ferran.
Arxiu Històric Electoral Bejís
Pàgina d’Argos (Presidencia de la Generalitat Valenciana), de l’Arxiu Històric Electoral, informe sobre Begís. Resultats electorals recents, evolució dels resultats electorals, evolució del % dels vots. Gràfiques estadístiques.
Begís - Enciclopèdia.cat
Municipi de l'Alt Palància, a la zona de parla castellana del País Valencià. Fou el centre de la comanda de Begís, incorporada a la corona al s XVI (el comanador tenia vot a les corts valencianes en representació de l'orde de Calatrava).
Begís - Viquipèdia
Begís (en castellà i oficial, Bejís) és un municipi del País Valencià de la comarca de l'Alt Palància. Poblada per musulmans, fou conquerida per Jaume I (1208-1276) el 1228. Pere Fernández d'Azagra s'apoderava del seu castell.
Bejís - Civis
Canvi d’URL! Sistema d'Informació Municipal. Dades contingudes al Registre d'Entitats Locals. Informació relativa a la composició política del consistori, empreses públiques, organismes autònoms i consorcis i dades històriques del municipi.
Bejís - Institut Valencià d'Estadística
Dades municipals de Begís (Alt Palància), de l’Institut Valencià d'Estadística. Informació relativa al territori, medi ambient, població, treball, obres, eleccions, cadastre, pressupost municipal, infraestructures i equipaments municipals.
Bejís - Turisme Castelló
Dades generals del municipi, medi social, recorregut urbà i paisatge. Origen del riu Palància. S'hi arriba per la N-234 Sagunt-Burgos, desviament a l'altura de Viver. Pintures rupestres amb 7.000 anys d'antiguitat, restes iberes i romanes.
CerCAT Begís
Primer cercador territorial en valencià a Begís (Alt Palància). L'Alt Palància és una comarca castellanoparlant del País Valencià.
Las Arteas
Llogaret del municipi de Begís (Alt Palància), a la zona de llengua castellana del País Valencià, prop de la ratlla d'Aragó. Es troba dividit en dos nuclis, Las Arteas de Abajo (3 h [1996]) i Las Arteas de Arriba (despoblat). Població: 16 h [2009].
Peñaescabia
El cim Peñaescabia és un Paratge Natural Municipal del municipi de Begís (Alt Palància). Declarat per la Generalitat Valenciana l’any 2004. El paratge natural es troba en les estribacions de la serra del Toro, amb una altura màxima de 1.331 m.
Riu Palància
El Palància (en castellà Palancia) és un riu del nord del País Valencià que naix a la serra del Toro (serra de Javalambre), a 1.618 m. de altitud. Forma l'eix de les comarques de l'Alt Palància i el Camp de Morvedre i desemboca a la Mediterrània.
Rutes a Begís, Comunitat Valenciana
Cami del CID. Etapa-7-gumb de 92,7 quilòmetres de recorregut i una altitud mínima de 35 metres, màxima de 901 metres. Desnivell acumulat pujant de 811 metres, i baixant de 1.559 metres. Grau de dificultat: Difícil. Temps: 8 hores i 23 minuts.
Serra d'Andilla
La serra d'Andilla és una aliniació muntanyenca situada als estreps orientals del Sistema Ibèric, al límit entre les comarques valencianes de l'Alt Palància i els Serrans, i l'aragonesa de Gúdar-Javalambre. Es considera una unitat dins el sistema...

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT