BELLPRAT


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
CerCAT Índex d'Internet


 

WEBS relacionades amb el tema

Ajuntament de Bellprat
Web de l’Ajuntament de Bellprat, municipi de la comarca d’Anoia. Apartat sobre l'Ajuntament i informacions municipals, cultura, història, serveis, calendari i mapa de localització. Corona el poble el Castell de Queralt del s. X que domina tot el terme.
Amics de Bellprat
A Catalunya els amics de Bellprat, una associació amb gran empenta, innovadora, ha decidit promocionar aquest petit poble de noranta-un habitants amb iniciatives engrescadores, entre les quals fer-ne la primera Vila del Llibre de Catalunya.
Bellprat - Consell Comarcal de l'Anoia
Fitxa tècnica de Bellprat, municipi de la comarca de l’Anoia del Consell Comarcal de l’Anoia. Població (01-11-2007): 93 hab. Extensió: 33,95 km². Densitat de població: 2,7 hab./km². Altitud: 653 m. Dades de l’Ajuntament.
Bellprat - Diputació de Barcelona
Fitxa de la Diputació de Barcelona de Bellprat, municipi de l’Anoia. Dades de la composició dels ajuntaments a partir de la constitució de les corporacions municipals. Informació provisional fins l'aprovació dels cartipassos municipals.
Bellprat - Idescat
Estadística de Bellprat de l’Idescat. Població per grups d'edat. Moviment natural de la població. Població per relació amb l'activitat. Creixement de la població. Lloc de naixement. Nivell d'instrucció. Coneixement del català. Llars per persones, …
Bellprat - Viquipèdia
Bellprat és un municipi de la comarca de l'Anoia. Demografia: Evolució demogràfica. Personatges il·lustres: Natividad Yarza Planas, alcaldessa durant el període de la segona república. Gentilici: Bellpratenc, bellpratenca.
Bellprat, Vila Llibre'09
Celebrada el passat diumenge 4 d’octubre de 2009. Bellprat (Anoia), es va tornar a convertir en un esdeveniment inèdit a Catalunya, una Vila del Llibre, a l'estil d’altres pobles de la xarxa Book Town de diferents països de Europa.
CerCAT Bellprat
Primer cercador territorial en català de CerCAT al municipi de Bellprat, a la comarca de l'Anoia.
Concurs de Novel·la Negra de Bellprat
Per a joves de 12 a 18 anys. Obres inèdites en llengua catalana inspirats a Bellprat (Anoia). Inscripcions obertes del 5 d’octubre de 2009 fins al 31 de gener de 2010. Llirament de premis el 25 d’abril de 2010 a Bellprat. Pàgina en format PDF.
Nativitat Yarza i Planas
El 2 de novembre de 2007 l'Ajuntament de Bellprat va homenatjar la seva figura col·locant una placa a la façana de l'Ajuntament i antiga escola de la població, recordant el fet que fou alcaldessa de Bellprat i la primera alcaldessa de Catalunya.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT