BENAFER


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
CerCAT Índex d'Internet


 

WEBS relacionades amb el tema

Ajuntament de Benafer
Web oficial de l’Ajuntament de Benafer, municipi de la comarca de l’Alt Palància. Estem de inaguración, perquè a partir d'avui tenim a la vostra disposició la pàgina web del municipi. Incloura informació de l’ajuntament, el poble, directori, turisme, …
Arxiu Històric Electoral Benafer
Pàgina d’Argos (Presidencia de la Generalitat Valenciana), de l’Arxiu Històric Electoral, informe sobre Benafer. Resultats electorals recents, evolució dels resultats electorals, evolució del % dels vots. Gràfiques estadístiques.
Benafer - Civis
Canvi d’URL! Sistema d'Informació Municipal. Dades contingudes al Registre d'Entitats Locals. Informació relativa a la composició política del consistori, empreses públiques, organismes autònoms i consorcis i dades històriques del municipi.
Benafer - Enciclopèdia.cat
Municipi de l'Alt Palància, a la zona de llengua castellana del País Valencià, al vessant nord de la vall de Palància, a l'esquerra del riu, del qual està apartat. El secà és ocupat principalment per cereals, oliveres i vinya. La ramaderia és important.
Benafer - Institut Valencià d'Estadística
Dades municipals de Benafer (Alt Palància), de l’Institut Valencià d'Estadística. Informació relativa al territori, medi ambient, població, treball, obres, eleccions, cadastre, pressupost municipal, infraestructures i equipaments municipals.
Benafer - Turisme Castelló
Dades generals del municipi, medi social, recorregut urbà i paisatge. S'hi arriba des de València i Castelló per la carretera Sagunt-Burgos. És a 700 m. d'altura en els contraforts de la Serra d'Espadà (Las Espinas). Pas natural etre València i Aragó.
Benafer - valencians.es
Fotografies i dades bàsiques d’aquest municipi de l’Alt Palància. Es situa al curs alt del Palància, entre aquest i la serra d'Espina. Posseeix un terme municipal amb un perímetre molt irregular. Localitates limítrofs: Caudiel, Xèrica, Pina i Viver.
Benafer - Viquipèdia
Benafer és un municipi del País Valencià que es troba a la comarca de l'Alt Palància. Limita amb Caudiel, Xèrica, Pina i Viver. Es troba en el curs alt del riu Palància, entre aquest i la serra d'Espina. Terme municipal amb un perímetre molt irregular.
CerCAT Benafer
Primer cercador territorial en valencià a Benafer (Alt Palància). L'Alt Palància és una comarca castellanoparlant del País Valencià.
Via verda Ojos Negros tram 1: Inici - Masadas Blancas
En els 70 km de la via verda Ojos Negros, en direcció perpendicular al Mediterrani i a la recerca de terres aragoneses, mentre l’usuari va pujant en altitud, es pot observar els canvis que, al seu voltant, mostra l'entorn natural i rural del traçat.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT