CALAF


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
CerCAT Índex d'Internet


 

WEBS relacionades amb el tema

Ajuntament de Calaf
Web oficial de Calaf, municipi del centre de Cataluya, a la comarca de l’Anoia. Calaf té una extensió de 9.35 Km² i una població de 3.350 habitants. El municipi i l’Ajuntament online, turisme, entitat i l’actualitat de l’Alta Anoia i l’Altiplà de Calaf.
Associació Nereo
Nereo treballa per aconseguir el desenvolupament sostenible de la Costa Brava, transmetent coneixement i valors i aportant eines per a l'acció. Actuem a mar o a terra, duent a terme petites actuacions innovadores i amb un fort poder de demostració…
Cal Macarró Taverna tradicional catalana
Música tradicional dels Països Catalans, d'Irlanda, del País Basc, ... protagonista a la Taverna. Ambient acollidor per gaudir de concerts en directe, taules rodones, xerrades de cultura de casa nostra, al voltant de les millors cerveses del món.
Calaf - Idescat
Dades de Calaf, de l'Institut d'Estadística de Catalunya, sobre població i economia d’aquest municipi de la comarca de l’Anoia. Població i societat, economia, moviments de població, nivells d’instrucció, coneixement de català, …
Calaf - Piera Edicions
Informació turística, comercial i de serveis del poble de Calaf, l'Anoia. Dades generals, història, llocs d’interès cultural, festes i celebracions, allotjaments. Els nostres serveis: el temps, euro calculadora, transports, sorteig, jocs, …
Calaf - Viquipèdia
Municipi situat a la comarca de l'Anoia pertanyent a l'Alta Segarra. Entitats de població: Cafaf i La Pineda. Enllaços externs. Esdeveniments. Gentilici: Calafí, calafina. Coordenades: 41° 44' 4? N 1° 30' 50? ECoordenades: 41° 44' 4? N 1° 30' 50? E.
Casal de Calaf
Societat cultural que manté un grup de teatre, l’A.T.C., l’Esbart Dansaire de Calaf, i organitza Els Pastorets de Calaf, la representació del text de Joseph M. Folch i Torres, amb més de 100 actors. Té teatre per a 600 espectadors.
Centre Jardineria Agriplant Huguet
L'empresa va ubicar-se a Calaf al 1895, 133 anys d’història. Empresa oberta a les noves tecnologies i a la innovació. Serveis i productes. Agriplant Huguet també compta desde fa 22 anys amb una floristeria de prestigi.
CerCAT Calaf
Primer cercador territorial en català de CerCAT a Calaf a la comarca de l'Anoia.
Club Tenis Taula Calaf
Blog del Club Tenis Taula Calaf (l’Anoia). El CTT Calaf no té bon inici de temporada. Els equips es desplacen a Balaguer, on primer va jugar l'infantil, i va perdre per 5-0. El dia 5 de setembre es va torna a celebra el torneig 4 Bandes. Equips.
Construtora de Calaf
Constructora de Calaf SAU és una empresa familiar constituïda l’any 1964. Des dels seus inicis, l’empresa ha executat tot tipus d’obres d’obra civil, edificació i rehabilitació per tot el territori nacional. Obra civil, rasadores, i obres en curs.
Cooperativa d’Agricultors de Calaf i Comarca COOPAC
Cooperativa de primer grau situada a Calaf. La COOPAC s'adapta als nous temps, per esdevenir més competitiva i garantir a tots els seus socis un servei més eficient i modern. Comercialització de cereals (ordi, blat i altres). Cigronet de l'Alta Anoia.
Desfolca't - Festival de Música Tradicional de Calaf
Són dues nits de música, de música tradicional, d'aquí i d'allà, que des dels escenaris instal·lats a la plaça dels Arbres i a la plaça Gran, omplen de tradició, de música, de ball, d'ambient i de ritme, la vila de Calaf.
El Molí de Calaf
Situat al turó de darrera el castell de Calaf, al costat del dipòsit municipal d'aigua. L'estructura s'orienta amb rodes, sobre una pista, amb moviment automàtic a velocitat del vent. La tècnica obre una nova via per a la utilització de l'energia eòlica.
Els Pastorets de Calaf
Els Pastorets de Calaf: els més espectaculars de Catalunya. El Casal de Calaf acull, per les festes nadalenques, l'obra de Els Pastorets d'en Folch i Torres. Dies i horaris de representacions.
Equinoterapia Cal Graells
La Finca Cal Graells està situada sota Pujalt, a l’altiplà de Calaf, comarca de l’Anoia. De sempre que a casa hi hem tingut cavalls, doncs són la nostra passió, i al traslladar-nos a la finca varem pensar en fer un lloc per cuidar els de l’altre gent.
Euroconills
Som Cunícula Pilar de Calaf. Des del 1981 ens dediquem al negoci i al fantàstic món de la cunicultura. Sector difícil, amb un bestiar tan delicat com aquest. Les coses ens han anat bé gràcies a la Pilar, l’emprenedora més potent que he conegut…
Ferreteria Riera
Ferreteria Riera es una empresa familiar, fundada pel Sr. Josep Riera Gregori fa més de 60 anys i en aquests moments es troba en la 3a generació. Creem la botiga virtual amb l'ànim d'oferir el servei de qualitat i la finalitat de facilitar les consultes.
Festa de Tots Sants - Calaf
Les tradicions, el sentiment, castanyes, moniatos, panellets, la mistela i el fred tornen puntuals per la diada de Tots Sants. A Calaf en fan festa, la Festa de Tots Sants, on les activitats al carrer no paren de recordar-nos en quines dates som.
Gegants de Calaf
Jaume i Calamanda són els gegants de Calaf. Van ser fets per Manel Casserres (Solsona). Es van estrenar el 4 de setembre de 1994. Representen uns pagesos de la contrada. Pesos i alçades.
Gres Catalán
Web de Gres Catalán. Empresa líder de l'Anoia dedicada a la fabricació i comercialització del Gres. Índex de recursos de l'empresa, gres natural, fabricació; Terracuita, gres premsat. Completa informació del gres català.
Hotel Alta Segarra
Pàgina de l’Hotel Alta Segarra de Calaf, a la comarca de l’Anoia. Disposa de deu habitacions amb un caràcter únic i exclusiu i completament equipades. Dades generals, situació, serveis, fotografies i reserves.
Idensitat
Projecte d’art que experimenta formes d'incidir al territori en dimensions d’espai, temporal, social, i propostes creatives. Ha evolucionat a un sistema que incorpora projectes, accions o intervencions; impulsa processos, configura exposicions, ...
JART sonorització - Serveis tècnics per l'espectacle
Empresa de serveis i lloguers d'equips de so, il·luminació i audiovisuals. sonorització i gravació per música en viu, teatre, dansa, festivals, convencions, fires, presentacions, parlaments, conferències, celebracions ...
JERC Alta Segarra
Web de la seu local de l'Alta Segarra. Joventuts d'Esquerra Republicana de Catalunya és l'organització política del jovent independentista amb l’objectiu de conscienciar i mobilitzar joves dels Països Catalans. Actualitat, agenda, i documents diversos.
Les Corts de Cal Farrés
Agruturisme rural a l'Alta Anoia. És una explotació agricola forestal i ramadera, velles corts reabilitades acuradament conservant els elements arquitectònics i buscant el màxim confort. Allotjament rural independen per a 4-5 persones.
Parera Instal·lacions
Els serveis que t'oferim: instal·lacions elèctriques, aire condicionat, calefacció. alarmes, fontaneria, plaques solars, telefonia. Punt de servei FECSA Endesa. Estem a: La Llacuna, Mediona, Montblac, Vilafranca del Penedès, Calaf i Valls.
Parròquies de Calaf
Web de les Parròquies del municipi de Calaf, a la comarca de l’Anoia. Despatx, horari misses, Càritas, catequesi, matrimonis, baptismes, exèquies, enllaços de les pàrròquies del veïnat, salms, publicacions i altres informacions d’interès.
Penya Barcelonista Calaf
Pàgina oficial de la Penya Barcelonista Calaf i Comarca (Anoia). Cada any sortejem una entrada doble cada mes entre tots els socis. Consulta el calendari. Informació de les activitats del Barça i de l’equip de futbol 7 de la penya.
Planeta Sigarra
Naturalista i militant del còmic en català de l'Alta Segarra. Alta Segarra. Anime còmic ComiCat lectures llibres Manga sèries, … L’Amistat és una planta que triga a arrelar i crèixer. Fins que aconseguim florir flor, hem de superar proves…
Prades Servitex
Agència comercial amb seu a Calaf (Anoia). Representant companyies europees de paper sublimable per a impressores digitals, paper base d'estampació per transferència, tintes, jet, sublimables per a impressió digital i per transferència. Colorants.
Solestany
Principal empresa d’àrids de la Catalunya central. Qualitat del producte+personal qualificat+experiència. Pedra natural, àrids per a mescles bituminoses, per a morters, per a formigó, per a capes granulars, en BigBag i per a la decoració i jardineria.
tuRalcat - Confederació Catalana de Turisme Rural
Catalunya rural. Allotjaments en els racons més singulars de la Catalunya Rural. Mitjançant el cercador d’allotjaments podràs triar entre la nostra àmplia oferta la casa rural a la teva mida, segons els teus gustos, interessos, pressupost, etc.
Unió de Botiguers i Comerciants de Cafaf
Portal del começ de Calaf amb directori de les seves botigues i comerços i informació turística sobre la ciutat. La UBIC de Calaf és l’associació professional d’àmbit local constituïda per a la integració voluntària de botiguers i comerciants de Calaf.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT