CALONGEDESEGARRA


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
CerCAT Índex d'Internet


 

WEBS relacionades amb el tema

Ajuntament de Calonge de Segarra
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Calonge de Segarra, municipi de la comarca d’Anoia. Apartat sobre l'Ajuntament i informacions municipals, cultura, serveis municipals, allotjaments rurals, calendari, geocaching i entitats del municipi.
Cal Bonic
Casa rural a l’Alta Anoia, en una zona de camps de cereals i bosquets d’alzina i roure, rodejat de paratges de caire rural. Situada a Mirambell a Calonge de Segarra (Anoia). a 1,5 Km de Calaf. Té dues cases Cal Romà: 6 places i Cal Viana 6 places.
Cal Fania
Allotjament rural independent al nucli de Mirambell, dins el terme municipal de Calonge de Segarra, a la comarca de l’Anoia. Fotografies interiors i exteriors, preus, contacte i informació per arribar-hi. Té capacitat per a 8 places.
Cal Farrés
Allotjaments rurals independents, situats al nucli d’Aleny de Calonge de Segarra (Anoia). La capacitat de Les Corts és de 5 places, i de La Farratxa 9 places. Podreu conèixer els nous veïns (anecs, gallines, ...) que corren pel tancat de l’era.
Cal Marianet
Allotjament rural independent al nucli d’Aleny de Calonge de Segarra (Anoia), amb capacitat per a 8 places. Aleny és un poble petit i tranquil envoltat de camps i boscos on es respira la tranquilitat del món rural. Consta de tres habitacions dobles.
Cal Prat
Allotjaments rurals independents al nucli del Soler del municipi de Calonge de Segarra (Anoia), amb piscina climatitzada. Capacitats El Forn té 8 places i el celler té 5 places. El forna, el celler, la piscina, activitats, preus i localització.
Cal Prat. Turisme Rural
El forn ocupa la cara nord d’aquesta casa, per a 8 persones. Espaiosa i amb totes les comoditats. El millor per relaxar-vos. Gaudir d’una freda nit d’hivern mentre us banyeu a la piscina climatitzada, relaxant-vos mentre un sortidor d’aigua cau.
Cal Ros
Residència casa de pagès (lloguer per habitacions) a Calonge de Segarra (Anoia). La masia està aïllada, i és del s. XIX, situada enmig d'una explotació agrària de cultiu de cereals i d'ametllers. La masia complementa l'agricultura amb l'agroturisme.
Cal Xelin
Allotjament rural independent a Calonge de Segarra. Cal Xelín és una masia de principis de segle XIX, aïllada en un vell paratge agrícola i a només quatre km. d'un nucli important, Calaf, que ofereix tots els serveis. Està dividit en tres plantes.
Calonge de Segarra - Consell Comarcal de l'Anoia
Fitxa tècnica de Calonge de Segarra, municipi de la comarca de l’Anoia del Consell Comarcal de l’Anoia. Població (01-11-2007): 93 hab. Extensió: 33,95 km² Densitat de població: 2,7 hab./km². Altitud: 653 m. Dades de l’Ajuntament.
Calonge de Segarra - Diputació de Barcelona
Fitxa de la Diputació de Barcelona de Calonge de Segarra, municipi de l’Anoia. Dades de la composició dels ajuntaments a partir de la constitució de les corporacions municipals. Informació provisional fins l'aprovació dels cartipassos municipals.
Calonge de Segarra - Idescat
Estadística de Calonge de Segarra de l’Idescat. Població per grups d'edat. Moviment de la població. Població per relació amb l'activitat. Creixement de la població. Lloc de naixement. Nivell d'instrucció. Coneixement del català. Llars per persones, …
Calonge de Segarra - Viquipèdia
És un municipi de l'Alta Segarra situat a l'extrem nord de la comarca de l'Anoia, amb capital administrativa a Dusfort. Entitats de població: Aleny, Calonge de Segarra, Dusfort, Mirambell, Sant Pere de l'Arç, i El Soler. Demografia i llocs d'interès.
CerCAT Calonge de Segarra
Primer cercador territorial en català de CerCAT al municipi de Calonge de Segarra, a la comarca de l'Anoia.
Les Corts de Cal Farrés
Agruturisme rural a l'Alta Anoia. És una explotació agricola forestal i ramadera, velles corts reabilitades acuradament conservant els elements arquitectònics i buscant el màxim confort. Allotjament rural independen per a 4-5 persones.
Ràdio Altiplà - Bloc
L’emissora d’un dels municipis més petits de Catalunya, Calonge de Segarra vincle de comunicació, cohesió i coneixement propi de la majoria dels municipis de les comarques l’Anoia, i també del Bages, la Segarra i el Solsonès. Programes.
Ràdio Altiplà 107.2 FM COM Ràdio
La municipal de l’Alta Anoia, fou fundada el febrer de 1999. Els estudis de Ràdio Altiplà es troben a Calonge de Segarra i, gràcies a la seva situació estratègica, les ones arriben a diversos municipis de l’Anoia, el Bages, la Segarra i el Solsonès.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT