CAPELLADES


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
Pc Hardware


 

WEBS relacionades amb el tema

Adapa Capellades
Noticiari de l’Adapa, la informació directa i clara com l'aigua, de l'Associació per a la Defensa de l'Aigua del Penedès i l'Anoia. Defensa del medi ambient i l’aigua de les reserves d’aquestes comarques. L’entitat té la seu a Capellades (Anoia).
AEM-KP
Entitat capelladina, amb l’objectiu de fomentst la pràctica de l'excursionisme i d’esports que es fan a la muntanya, i el foment de la cultura pròpia del país. Organitza excursions, conferències, xerrades, sortides divulgatives i cursos de formació.
Afisiona
Pilates, ioga dietètica pre i post part, dansa del ventre, fisioteràpia esportiva, tractament d'esquena, reeducació del sol pelvià. La fisioteràpia és una ciència que pot ajudar a tots els grups socials, des de nens i gent gran, esportistes o sedentaris.
Agrupació Sardanista Capellades
Pàgina oficial de l'Agrupació Sardanista Capellades. Història, ballades, fotos i dades de contacte d'aquesta entitat capelladina fundada l'any 2000. Ballades de la colla, fotos i història de l'agrupació.
Ajuntament de Capellades
Web oficial de l'Ajuntament de Capellades, municipi de la comarca de l’Anoia amb 5.300 habitants de població. Informació del municipi, consistori, biblioteques, eleccions, informació juvenil, indicadors socials, topònims, cartografia…
Amics de la Capella de Santa Bàrbara de Capellades
el 1234 el Monestir de Sant Cugat va comprar el terme de Capellades, aquest incloïa el paratge de la Font de la Reina, amb una dotzena de cases presidides per Santa Bàrbara. Història, goigs, imatges, maqueta, voluntaris, actes i contacte.
Amics de la Capella de Sta. Bàrbara
Web de l’Associació Amics de la Capella de Sta. Bàrbara, qui ha contribuït a la seva restauració actual. Història, imatges, maqueta i dades dels voluntaris. La Capella està situada a la Font de la Reina.
Anoia.Guifi.net
Projecte d'implantació i de gestió d'una Xarxa Lliure a la zona de l'Anoia, basada principalment en la tecnologia sense fils (wireless). Forma part d'una experiència que va començar a Osona, anomenada guifi.net. Llista de correu.
Associació Cultural La Miranda
Formada a l'any 1987 (No.1 de la publicació mensual "La Miranda"). Es compleixen 15 anys. Premi de Contes La Miranda i el llibre "Els contes de La Miranda". El "Premi de Contes La Miranda" i va rebre 100 contes.
Associació Paper de Música
Associació amb dos eixos: Acostar la música als pobles i d’ajudar a promocionar els joves intèrprets. Concurs Paper de Música de Capellades, Curs Internacional de Música de Cambra de Capellades i altres activitats.
Bombers Voluntaris de Capellades
Espai oficial de la Companyia de Bombers Voluntaris de Capellades, a la comarca de l’Anoia. Aquest cos de bombers voluntaris va ser creat l’any 1908. Informació dels recursos, dels serveis i fotografíes de la seva base.
C.F. Capellades
Web oficial del C.F. Capellades, club fundat el 1.920 en aquest municipi de l’Anoia. Història, himne, junta, col·laboradors, calendari, jornada i classificació i informació dels equips des de veterans a benjamins. Campus d’estiu.
Caminant per la comarca
Grup que organitza sortides a peu per camins de Capellades. Els objectius: fomentar el caminar, la natura i conèixer els camins, boscos i fonts dels voltants de Capellades passant un diumenge matí amb altres veïns coneixent l’entorn natural.
Capellades 2005 - XXa Ciutat Gegantera
La festa més gegant a la vila més petita. 1, 2 i 3 de juliol de 2005. Els Geganters de Capellades són un exponent més de la dinàmica organitzativa dels capelladins. La proposta de convertir Capellades en Ciutat Gegantera.
Capellades Hoquei Club
Entitat esportiva capelladina, fundada al 1985. Projecte inspirat en fomentar la pràctica de l'estport en la nostra vida amb el clar objectiu de tenir una joventut més sana i responsable. Història, plantilla, junta, resultats, fotografies i patrocinadors.
Capellades.net
Benvingut a Capellades. Portal d'Internet que té la finalitat de difondre l'activitat cultural, associativa, esportiva, de lleure i d'opinió de Capellades. El portal vol esdevenir un ferm referent de Capellades a la xarxa. Associació Cultural La Miranda.
Capgrossos de Capellades
Entitat formada a l'any 1996. L'objectiu principal és cuidar i treure a passejar els capgrossos de la Vila especialment els municipals. A Capellades els capgrossos tenen llarga tradició, els primers caps coneguts surten document de mitjans del s. XIX.
CerCAT Capellades
Primer cercador territorial en català de CerCAT a Capellades a la comarca de l'Anoia.
Clau de Volta
Col·lectiu solidari de Capellades, assembleari que no depèn de cap institució, partit polític, ni organització religiosa. L’espai de treball serà el d’una organització independent i laica. Declaració de principis, activitats, dossiers i contacte.
Clínica Dental Capitán
L’experiència com a pacient comença al moment en el que ets atès en les nostres instal·lacions. Fins l'últim detall per fer-te sentir relaxat i còmode, entorn confortable, agradable i acollidor. Disposa dels equips diagnòstics més moderns del mercat.
Colla de Ball de Bastons de Capellades
Blog de la Colla de Ball de Bastons de Capellades, a l’Anoia (Colla de Ball de Bastons de KP), fundada l'any 2004. Pots trobar-hi tota la informació de la colla: les sortides, els actes en els que participa, assaigs... i moltes informacions i coses més.
Congelats i Xarcuteria La Gamba
Web de Congelats La Gamba. Botiga de productes congelats, xarcuteria, formatges, gelats i àmplia selecció de conserves. Es situa a Capellades, a la comarca de l’Anoia. Congelats: peix, verdures, precuinats i gelats. Embotits i selecció de formatges.
Coral Noves Veus de Capellades
Aquesta és la pàgina web de la Coral Noves Veus de Capellades (Anoia). Hi trobareu tota la informació de l’entitat i els nostres actes i concerts. Història, informació CNV, notícies, actualitat, concert, hemeroteca, concerts/actes, intercanvis i viatges.
Correfoc de Capellades
Colla de diables amb vint anys d’existència. Història, correfoc, mesures de seguretat, notícies, el drac, fotografies i contacte. A Capellades, no n’hi havia però ara, al cap de 20 anys, és un dels esdeveniments més importants de la Festa Major.
CUP Vila de Capellades
Projecte, iniciat a l’any 2006, que pretén dur a la pràctica diferents idees de persones i col·lectius que viuen o participen activament en el dia a dia de la nostra vila, posant en comú diferents inquietuds personals i col·lectives. Informatiu La Roda.
Cursa Neandertal
Organitzada des de 2010 per l’Associació d'Esports de Muntanya de Capellades i juntament amb la col·laboració de l’Ajuntament de Capellades, la Neandertal s’ha anat consolidant en el món del trail, de les curses de més ambient, diversió i originalitat.
DigiCape
Associació Digital de Capellades. É una entitat que, des de Capellades, està dedicada a la divulgació de les noves tecnologies. La electrónica, la informática i les telecomunicacions. Us podeu posar en contacte amb la gent de DigiCape.
Esbart Dansot de Capellades
2a etapa. L’any 1973, antics dansaires de l’Esbart Abat Muntades, enyorant les seves passades activitats, crearen, amb l’ajuda i col·laboració de nous i entusiastes elements joves, l’Esbart Dansot. El nom -Dansot- el manllevaren d’un ball popular.
Escola Municipal de Música de Capellades
Pàgina oficial de l’Escola Municipal de Música de Capellades (Anoia). És un centre autoritzat pel Departament D’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. Dades de l’escola, música, contacte, fotos i horaris curs 2009-10, horaris de l’escola.
Esplai Aliret
Pàgina oficial d’aquest esplai cristià, format per joves, del municipi de Capellades a l’Anoia. Informació general, dades de les activitats que realitzen, les excursions, campaments, fotografies generals, espai de la fe, etc.
Falcons de Capellades
Facebook dels Falcons de Capellades, colla falconera fundada l’any 2012. Vesteix faixa de color lila fosc. Actuacions per Festes Majors o actes privats. Fem actuació a plaça o en cercavila. Consulta per mail pressupost i ens posem en contacte.
Festes del Carrer Capellades
Informació de totes les festes del carrer Capellades (Anoia). Per referències no documentades, però que han passat de generació amb generació, aquestes festes començaren quan al voltant de 1750. Història, fotografies, programació i contacte.
Galtés
Galtés és una empresa del grup empresarial Altis, dedicada a la formació de conductors i a altres cursos de conducció com camions, nàutica, seguretat, … Permisos i tests online. L’altra branca de l’empresa són les assegurances.
Gegants de Capellades
El Sebastià i la Dorotea no varen ser els primers gegants que va tenir Capellades, però tot van ser construïts l’any 1899. Coincidint amb el centenari dels gegants es va decidir fer una recerca de documentació i fotografies sobre la parella.
Grup Teatral de Capellades
Pàgina oficial d’aquesta entitat cultural de Capellades (Anoia), amb 25 anys d’història dedicats a la promoció del teatre amateur. Presentació, cartellera, actuacions, membres, actes, obres representades, fotografies i dades de contacte.
Guasch
Mocadors, pijames, banyadors, roba interior. Moda per a dona i home disenyada per Josep Abril. Fabricants des de 1859 a Capellades (Anoia). Les col·leccions de pijames d'home i de dona, mocadors, així com corbates, roba interior i banyadors d'home.
Hostal Can Carol
Espai de l’Hostal Can Carol de Capellades (Anoia). És un hostal rural, situat en una antiga masia del segle XIV. Serveis d’allotjament i restauració, activitats, tarifes, reserves i fotografies. La versió en català no és operativa.
Josep Mayans i Juncosa
El bloc de Josep Mayans i Juncosa (1931-1999), dibuixant, escenògraf i pintor capelladí, que va morir a l’any 1999. La Font Cuitora, segurament aquest quadre, o quadres simliars a aquest, és l’obra que més vegades féu Josep Mayans per encàrrec.
Joves de de l'arxiprestat Piera-Capellades
En motiu de la Pasqua, les parròquies de la zona pastoral ens apleguem per celebrar la festa més important de l'any cristià: la festa de la Ressurrecció. Continguts que anem seguint en les trobades i grups. Adreçat a adolescents i joves de confirmació.
Kanikross - AEM Capellades
Activitats de la secció Kanikross de AEMdeKP. Tant per caminar, com per correr, com per venir encara que no es pugui correr, com per animar, com per fotografiar, com per fer la petar, com per estrenar se en el canicross, com per tantejar lesions, …
La Lliga de Capellades
Pàgina de la Societat La Lliga de Capellades, entital cultural de la vila de Capellades, a la comarca de l’Anoia. Informació de les activitats que reatitzen: grup de teatre, taller de màscares, concerts i història. Enllaços i el racó del soci.
La Miranda Digital
Pàgina de La Miranda Digital, informatiu de Capelladesla. És la versió digital d’aquesta publicació mensual capelladina “La Miranda” . Té una edició d’unes 40 pàgines amb reportatges i notícies. Resum de l’Edició.
L'Argolí dels Ferrers
Web de L'Argolí dels Ferrers. L'Argolí dels Ferrers presenta les seves reproduccions de fotografies, calendaris, litografies, mapes, gravats, pintures, o dibuixos, sobre paper de barba fet a mà. La nostra especialitat és la fotografia antiga.
Montferri
Empresa dedicada al transport de viatgers, fundada l'any 1928 a la població de Capellades. Més de 80 anys d’experiència en el sector, en un servei basat en la qualitat i en una forta relació humana. Rmpresa, línies i lloguer d’autocars.
Munich Sports
Munich neix l'any 1939 a Sant Boi de Llobregat, fent calçat esportiu per futbol sala, handbol, boxa i d’altres esports. Als últims anys la firma ha aconseguit un lloc privilegiat en l’àmbit de la moda streetwear i consolidat al mercat internacional.
Munich Spots
Web oficial d’aquesta marca internacional de calçats i equipaments esportius, amb seu a Capellades (Anoia). Esport, moda, comunitat, patrocinis dels diferents esports, distribuïdors, informació corporativa i botiga online.
Museu Molí Paperer de Capellades
Un dels més rellevants internacionalment sobre Paper. Ubicat en un antic molí paperer (s. XVIII) és encara viu i s'hi el·labora el paper a mà. Col·leccions; Maquinària, utillatge, papers i docs. s. XIII al XX. Important activitat cultural.
Paper Capellades
Papercapellades.com és la botiga online del Museu Molí Paperer de Capellades, situat a l'antic molí de la vila (del segle XVIII), les seves sales d'exposició permanent recullen la història del paper, des dels orígens fins als processos més actuals.
Paper de Música
Associació de Capellades que promociona joves intèrprets. Programació regular de concerts, concurs per a Joves Intèrprets i curs Internacional de música de cambra, amb l'Escola de Música. La Sala Paper de Música és el Local de l'entitat.
Paper Germinat | Producte del Museu Molí Paperer de Capellades
El paper germinat és un producte del Museu Molí Paperer de Capellades que uneix l'art del paper fet a mà amb la gastronomia i la botànica. El cotó emprat en la fabricació de paper prové de l’aprofitament de la fibra residual de la industria del cotó.
Parròquia de Santa Maria de Capellades
La parròquia és on habitualment la fe de l'Església és anunciada i augmentada, és celebrat el misteri de Crist i és practicada la caritat; per una comunitat de fidels constituïda d'una manera estable. Activitats i grups de la parròquia.
Parròquia de Santa Maria de Capellades
Parròquia de Santa Maria de Capellades, Parròquia de Sant Joan Baptista de la Torre de Claramunt, Parròquia de Sant Salvador d'Espoia, Parròquia de Sant Martí de Carme, Parròquia de Sant Miquel d'Orpí i Sta Candia i de Sta Maria de Miralles.
Restaurant Hotel Tall de Conill
Amb llarga trajectòria en la restauració, aquest establiment ha estat premiat amb reconeixements institucionals: Diploma Turìstic de la Generalitat de Catalunya 1990 i la Medalla al mèrit turìstic 1992. Un clàssic de la cuina mediterrànea al dia.
TGB
A TGB volem ser el seu proveïdor global en impressió, oferim alta tecnologia i reconeguda experiència. Sabem el que el seu màrqueting directe necessita i li oferim una extensa gamma de productes i serveis. Formats atrevits i sofisticades.
Unió Esportiva Capellades
Associació fundada el 1974 amb seccions com bàsquet, futbol sala, tennis o hoquei. En aquest moment sols participa en bàsquet masculí (sènior, sots 21, júnior i cadet ) i l'escola de bàsquet masculí i femení. Història, jugadors, resultats i fotos.
Viatges Masanés
Espai web de l'agència de Viatges Masanés, situada a Manresa, Capellades i Esparreguera. Viatges Masanés és una agencia que ofereix una atenció personalitzada als clients per tal d'assegurar-los viatges trànquils, segurs i únics.
Xallenger BTT Capellades
L’any 2015, els Neandertals vam evolucionar i vam utilitzar un nou mitjà: la bici, Vam preparar un circuit amb els millors corriols i les millors pistes per als BTTeros que es van atrevir a participar... Els valents van veure on els portaven les cames...
Xandal
La solució particular, en indumentàries. Equipaments personalitzats per: Escoles, instituts, associacions esportives i les entitats que ho necessitin, tenen suport del professionals de la confecció amb més de 20 anys en el mercat sectorial.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT