CARME


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
Pc Hardware


 

WEBS relacionades amb el tema

Anoia (33 Municipis)
La comarca es troba a la zona sud-oriental de la Depressió Central Catalana. La seva capital és Igualada. Es constitueix en 3 unitats geogràfiques; la Conca d'Òdena a la part central, l'Alta Anoia i l'Anoia Sud que limita amb el Baix Llobregat.
Anoia Paintball
Web del camp de paintball de l'Anoia. El paintball és un esport que combina l'aventura i el risc. Informació de les activitats d'aquest camp. Vine a viure una aventura, voldràs repetir…
Carme
Carme, a 351 mts d’alçada, amb una extensió de 11,22 km², i amb 726 habitants, es troba situada entre les serres d’Orpinell (751 mts.), i Collbàs (544 mts),a la vall de la riera que porta també el seu nom. Molins paperers i fariners.
Carme - Idescat
Dades de Carme, de l'Institut d'Estadística de Catalunya, sobre població i economia d’aquest municipi de la comarca de l’Anoia. Població i societat, economia, moviments de població, nivells d’instrucció, coneixement de català, …
Carme - Viquipèdia
Carme és un municipi de la comarca de l'Anoia. Entitats de població: Les Esplugues de Carme i Les Pinedes de l'Ermengol. Demografia: Evolució demográfica. Enllaços externs. Gentilici: Carmetà, carmetana.
Casa del Vall
Antiga casa de poble a Carme (Anoia), entre carrerons estrets i olors d’abans, amb l’escalfor de la gent i les vistes de muntanya. Decoració amb cortines de ganxet i de fil, làmpares antigues, mobiliari nou i restaurat. 6 places, 3 hab. 2 banys.
CEIP Serra de Coll-Bas
El CEIP Serra de Coll-Bas, és un centre d'ensenyament infantil i primari del municipi de Carme, ala comarca de l’Anoia. Presentació de l'escola i el municipi, activitats i AMPA. Estem renovant el web. Perdoneu les molèsties.
CerCAT Carme
Primer cercador territorial en català de CerCAT a Carme, municipi de la comarca de l'Anoia.
Club Arquers de l’Anoia
Neix l’any 2009, amb finalitat de practicar i promocionar (mitjançant cursos de tir amb arc a nivell d’iniciació) el tir amb arc, a la comarca de l’Anoia. L’any 2015 el Club Arquers de l’Anoia, transllada la seu social a Carme, a on té espai al bosc.
Gorges del Carme
Excursió del Centre Excursionista Penedès a les Gorges de Carme (l'Anoia). Hi ha força aigua per banyar-se i poder gaudir d'unes gorges fantàstiques molt properes a casa nostra. L'excursió té una durada d'unes 3 hores i no presenta dificultats.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT