CASTELLFOLLITRIUBREGOS


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
CerCAT Índex d'Internet


 

WEBS relacionades amb el tema

Ajuntament de Castellfollit de Riubregós
Web de l’Ajuntament de Castellfollit de Riubregós (Anoia). Ajuntament, municipi, cultura, serveis i localització. És la porta de comunicació entre l'Anoia i la Segarra. Activitat en agricultura, ramaderia, fabricació de ciments, restauració i serveis.
Castellfollit de Riubregós
Situat a la vora del riu Llobregós, sota les runes del castell, és la porta de comunicació entre l'Anoia i la Segarra. El municipi, format pel nucli urbà i masies, compta amb 363 hab. i 26 km². Llocs d'interès, serveis, allotjaments i restauració.
Castellfollit de Riubregós - Consell Comarcal de l'Anoia
Fitxa tècnica de Castellfollit de Riubregós, municipi de la comarca de l’Anoia del Consell Comarcal de l’Anoia. Població (01-11-2007): 206 hab. Superfície: 26,28 Km². Densitat: 7,83 hab./km². Altitud: 467 m. Dades de l’Ajuntament.
Castellfollit de Riubregós - Diputació de Barcelona
Fitxa de la Diputació de Barcelona de Castellfollit de Riubregós, municipi de l’Anoia. Dades de la composició dels ajuntaments a partir de la constitució de les corporacions municipals. Informació provisional fins l'aprovació dels cartipassos municipals.
Castellfollit de Riubregós - Idescat
Estadística de Castellfollit de Riubregós de l’Idescat. Població per edats. Moviment de la població. Població per relació amb l'activitat. Creixement de la població. Lloc de naixement. Nivell d'instrucció. Coneixement del català. Llars per persones, …
Castellfollit de Riubregós - Viquipèdia
Castellfollit de Riubregós és un municipi situat a la comarca de l'Anoia pertanyent a l'Alta Segarra. Demografia: Evolució demogràfica. Enllaços externs. Vegeu també Torre Bassols. Gentilici: Castellfollitenc, castellfollitenca.
CerCAT Castellfollit de Riubregós
Primer cercador territorial en català de CerCAT al municipi de Castellfollit de Riubregós, a la comarca de l'Anoia.
La Torre Bassols
Edifici fortificat d'origen medieval de l'Anoia, al terme municipal de Castellfollit de Riubregós. En el transcurs dels segles s'afegiren una eixida, una masoveria i una capella consagrada a la Mare de Déu de Montserrat. És coneguda com a Cal Marquès.
Molí d’Enfesta
Casa de 12 places amb 1 habitació individual, 2 habitacions dobles, 2 habitacions de matrimoni, 1 habitació triple i 4 banys. Està situada al poble de La Molsosa, dins el terme municipal de Castellfollit de Riubregós, comarca de l’Anoia.
ZER Vent d'Avall
Zona d'ensenyament rural. Presentació, sortides i festes. Agrupa els nens quatre escoles situades en diferents municipis del Nord de la comarca de l’Anoia: Prats de Rei, Castellfollit de Riubregós, Copons, i de Sant Martí de Sesgueioles.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT