CASTELLNOU


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
ILIMIT Comunicacions. Serveis Internet.(93)7333375


 

WEBS relacionades amb el tema

Ajuntament de Castellnovo
Web oficial de l’Ajuntament de Castellnou (Castellnovo en castellà i oficialment), municipi de la comarca de l’Alt Palància. Inclou informació de l’ajuntament, el poble, directori, turisme, galeries de fotos, desenvolupament local, …
Arxiu Històric Electoral Castellnovo
Pàgina d’Argos (Presidencia de la Generalitat Valenciana), de l’Arxiu Històric Electoral, informe sobre Castellnou. Resultats electorals recents, evolució dels resultats electorals, evolució del % dels vots. Gràfiques estadístiques.
Castell de Castellnou de Sogorb
El castell de Castellnou de Sogorb (a l'Alt Palància), dels s. del XIII al XV, ha sigut declarat Bé d'Interès Cultural. Es troba dalt d'el puig de Sant Cristòfol. S'atribueix als romans, després pel s. XII foren els musulmans els qui el donaren la forma.
Castellnou - Viquipèdia
Castellnou (en castellà i oficialment, Castellnovo) és un municipi del País Valencià que es troba a la comarca de l'Alt Palància. Limita amb Almedíxer, Geldo, Sogorb, Soneixa i La Vall d'Almonesir. Taula de continguts temàtics.
Castellnou de Sogorb - Enciclopèdia.cat
Municipi de l'Alt Palància, a la zona de llengua castellana del País Valencià, situat a la vall del Palància i accidentat pels contraforts de la serra d'Espadà. El terme és drenat pel barranc del Baladrar, la rambla d'Almedíxer i el barranc de l'Almúnia.
Castellnovo - Civis
Canvi d’URL! Sistema d'Informació Municipal. Dades contingudes al Registre d'Entitats Locals. Informació relativa a la composició política del consistori, empreses públiques, organismes autònoms i consorcis i dades històriques del municipi.
Castellnovo - Institut Valencià d'Estadística
Dades municipals de Castellnou (Alt Palància), de l’Institut Valencià d'Estadística. Informació relativa al territori, medi ambient, població, treball, obres, eleccions, cadastre, pressupost municipal, infraestructures i equipaments municipals.
Castellnovo - Turisme Castelló
Dades generals del municipi, medi social, recorregut urbà i paisatge. Pertany a la comarca de l'Alt Palància. S'hi arriba per la N-234 i després per la carretera CS-2301; a 4 Km de Segorbe, a la falda del turó de Sant Cristòfol. 350 m. d’altitud.
CerCAT Castellnou de Sogorb
Primer cercador territorial en valencià a Castellnou de Sogorb (Alt Palància). L'Alt Palància és una comarca castellanoparlant del País Valencià.
Cisterna àrab de Castellnou
La Cisterna àrab és una construcció d'origen hispanoàrab de la població de Castellnou (o Castellnou de Sogorb) en la comarca valenciana de l'Alt Palància. Aquest edifici, de construcció islàmica, ha perdurat fins als temps presents.
Església dels Sants Reis
L'Església dels Sants Reis és el temple més important de Castellnou (o Castellnou de Sogorb), a la comarca valenciana de l'Alt Palància. Va ser construïda entre els segles XVII i XVIII. L'església va quedar acabada el 24 de setembre de 1662.
Rutes córrer a Castellnovo, Comunitat Valenciana
Inclou un total de 17 rutes al municipi: Carrera de muntanya Villa de Castellnou, Castellnor, Carrera de montanya de Castellnou, Marcha de Castellnou, Carrera/marxa de muntany Castellnou, Carrera por la muntanya de Castellnou, …

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT