CASTELLODELAPLANA


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
Pc Hardware


 

WEBS relacionades amb el tema

9 de Trinka
Grup format l’any 2005 en Castelló. La formació actual, ha grabat el primer cd al primer semestre de l'any 2006, aquest conté 10 temes de lletres que tenen a veure amb la situació del món en aquest temps. Podeu descarregar-vos el disc complet.
Actualitat Diària
Un diari digital jove, amb la missió d’informar en valencià o en castellà de les coses destacades que succeeixen dia a dia a la província de Castelló, a la Comunitat Valenciana, a Espanya, al món. L’equip està format per les següents persones …
Àgora Lledó
Col·legi privat, sense subvenció, del grup educatiu Nace, situat a ciutat de Castelló de la Plana, Ofereix innovació educativa i l’alt rendiment acadèmic i social, sense renunciar a l’atenció personalitzada. Ensenyament trilingüe, mixt i aconfessional.
Ajuntament de Castelló de la Plana
Web oficial de l’Ajuntament Castelló. La ciutat és la capital de la comarca de la Plana Alta i de la província de Castelló. Passió x Castelló i completa informació de Castelló, el seu ajuntament, webs municipals, activitats i notícies.
Al Dia Castelló
Programa informatiu de TV Mediterráneo. Tota l’actualitat de la província de Castelló la tenim Al día Castelló. Un repàs de la política, la societat, els esports i la cultura del nord de la Comunitat Valenciana de dilluns a divendres en TV Mediterráneo.
Altretur
Projectes i actuacions derivats d’un concepte sostenible de desenvolupament per al nostre territori de les comarques de Castelló, d’entre els quals podem destacar el turisme rural, l’educació i formació, la construcció i rehabilitació del patrimoni.
Amics de la Natura
Entitat que organitza la Setmana Alternativa de Castelló, des de 1992, extensió de les conferències de la Fira Alternativa de Castelló. Ha evolucionat i ara és un projecte anual amb activitats socioculturals de tardor, hivern i primavera. Valencià mínim.
Amics De Palanques (ADP)
Pàgina oficial de l’Asociació Amics de Palanques de Castelló. Treballen de manera holística i eficaç en la recerca de solucions socials i mediambientals. Les nostres eines són: Les ciències, les arts, la tecnologia i les persones.
Amnistia Internacional Comunitat Valenciana
Amnistia Internacional és un moviment mundial de defensa dels drets humans. Informació sobre la pena de mort, la tortura, les "desaparicions", els refugiats i altres temes sobre drets humans. Notícies sobre DH, agenda i enllaços.
AMPA CEIP Antonio Armelles de Castelló
Pàgina web de l'AMPA del CEIP Antonio Armelles de Castelló de la Plana. L'AMPA del Col·legi Estepar organitza com activitat extraescolars classes de un grup de tallers per a pares i mares d'escolars, orientats a la prevenció del fracàs escolar.
AMPA Estepar
Pàgina de l’Associació de Mares i Pares del Centre d’educació infantil i primària Estepar de Castelló de la Plana. El col.legi, tauler, activitats, participació, educant, etc. La versió en valencià, tècnicament, no és totalment operativa.
Anpe Comunitat Valenciana - Sindicat Independent de l’Ensenyament
Anpe és un sindicat professional, format per docents de l’ensenyament públic, que està compromés amb els interesos d’aquest col·lectiu i amb la millora de l’educació. Asumeix sense dependència política. La versió en valencià no és operativa.
Antifeixistes País Valencià
És un web d'informació i documentació sobre els moviments d'extrema dreta al País Valencià i l'Estat espanyol. Delictes contra les llibertats fonamentals i els drets humans. Arxiu, documentació, imatges i enllaços. Material audiovisual i literari.
anunciatupiso.es
Publiqui els seus anuncis d'immobles i promocions gratuïtament en www.anunciatupiso.es. Simulador d'hipoteques, llistat per províncies, vivendes, promoció obra nova, llistat d'immobles econòmics i guia immobiliària.
Aquells Poetes
Un recorregut per l'obra dels principals poetes, d'ahir i avui, en la nostra llengua. Agustí Bartra, Bernat Artola, Carles Riba, Jacint Verdaguer, Joan Brossa, Joan Maragall, Joan Salvat-Papasseit, Joan Timoneda, Josep Carner, Josep Piera, …
Artur Álvarez i Boix
Pàgina d’Artur Álvarez i Boix cantautor tardívol. Naix a Castelló de la Plana (Plana Alta). Llicenciat en Filosofia i Ciències de l'Educació. Mestre d'Educació Primària. Cantautor i compositor. Aficionat a l'escriptura i la pintura.
Arxiu Històric Electoral Castelló de la Plana
Pàgina d’Argos (Presidencia de la Generalitat Valenciana), de l’Arxiu Històric Electoral, informe sobre Castelló de la Plana. Resultats electorals recents, evolució dels resultats electorals, evolució del % dels vots. Gràfiques estadístiques.
Arxiu Municipal de Castelló
Reuneix els documents rebuts i produïts pel Consell o Ajuntament, segons l’època, en el transcurs de la seua gestió i al llarg del temps, conservats per a testimoniar i informar a ciutadans, investigadors i estudiosos. Es conserva des de l'any 1244.
Arxiu Virtual Jaume I “El Conqueridor” (1208-1276)
Documents d'època medieval de la Corona d'Aragó. L'obra legislativa del rei Jaume I, que va modernitzar el dret i les institucions de la Corona d'Aragó, mai ha estat ben valorada per la dispersió documental. Cancelleria. Documents de la baixa edat mitjana
Asociació Amics De Palanques
L’entitat treballa de manera holística, eficaç i coherent, en les seues possibilitats, en la recerca de solucions socials i ambientals, tant a nivell local com a nivell global. Eïnes deles quals disposa. Ajudant online des d'agost de 2005. Projectes.
Associació Cultural Colla La Panolla
Web oficial de la Associació Cultural Colla La Panolla de Castelló. Activitats i festes de la Magdalena. Va ser l’any 1992, un grup d’amics provinents de diverses gaiates es juntaren amb la idea de formar una colla per a la Magdalena…
Associació Cultural La Barraca
Pàgina de l'Associació Cultural La Barraca de Grau de Castelló. Participa en el Premi Manel Garcia Grau on-line, puja a la web el teu poema. Els Premis de la Mar de poesia naixien a l'any 1994. El Grau és el barri mariner de la ciutat de Castelló.
Associació de Clubs de Pesca Esportiva de la Província de Castelló
Pàgina oficial de l’Associació de Clubs de Pesca Esportiva de la Província de Castelló, amb seu a Castelló de la Plana. Inclou informació general de l’associació: Junta directiva, estatuts, clubs associats, concursos, notícies i enllaços.
Associació Josep Climent
L'associació concreta una voluntat de servir al poble valencià, començant per les comarques de Castelló, facilitant, des de la moderació i el respecte, assumir els seus valors culturals i lingüístics. Josep Climent i Avinent (Castelló de la Plana, 1706).
Ateneu Anarquista de Castelló
L’espai itinerant de l’Ateneu Anarquista de Castelló. Va començar el 2010 amb les primeres assamblees i contactes. Després d’un periode de reflexió, on constatem les carències del moviment llibertari, vam decidir posar en marxa aquest projecte.
Ateneu Anarquista de Castelló
L'Ateneu Anarquista comença la seua aventura al 2010 amb les primeres assemblees i els primers contactes. Després d’un període de reflexió, vam decidir engegar aquest projecte com un punt d'encontre entre les sensibilitats llibertàries a Castelló.
Aula de cinema i creació juvenil
Activitats i cursos de l’aula de cinema de la Universitat Jaume I de Castelló de la Plana. Activitats en cicles de cinema al Pub Distriz i cicles en les facultats al llarg del curs. Realització d'un curtmetratge, o d’un còmic. Particició en mostres.
Biblioteca Joan Fuster
Biblioteques Joan Fuster de textos electrònics aportació del Grup de Noves Tecnologies aplicades a l'Educació de la Universitat Jaume I i de l'associació Cultural Aire Fresc que s'insereix en l'àmbit de les biblioteques virtuals.
Biblioteca Virtual de Vicente Forcada Martí
Biblioteca Virtual de Vicente Forcada Martí sobre la història i els castells de les comarques de Castelló. Més de 50 anys de recerca, treball de camp i afició, han donat com a resultat una vasta col·lecció d'articles, fotos, dibuixos i pintures a l'oli.
Biblioteca. Universitat Jaume I
Centre de Documentació-Biblioteca que integra el fons bibliogràfics, documentals i audiovisuals de la Universitat. Llibres i revistes científiques, fons de materials en microfilm i microfitxa. La major part de llibres i revistes són de lliure accés.
Bilioteca Virtual Joan Lluís Vives
Creada per l'Institut Joan Lluís Vives, sota l'auspici de la U. d’Alacant, fons digital amb projectes d'investigació conjunts, editar nous fons i millor l'accès als recursos. Difonen el llegat de les obres en català.
Biografia de Joan Fuster
Joan Fuster i Ortells va nàixer a la ciutat de Sueca, capital de la Ribera Baixa, el 23 de novembre de 1922. Allí va morir el 21 de juny de 1992. Actes d'homenatge al professor Joan Fuster a la Universitat Jaume I de Castelló.
Bloc Castelló de la Plana
Actualment el Bloc és l’única força política que, a la ciutat de Castelló, trenca amb el bipartidisme PP-PSOE, l’única opció valencianista que defensa interessos culturals, socials i econòmics dels castellonencs sense lligams ni dependències.
Bloc Diputació de Castelló
Bloc Nacionalista Valencià a la Diputació de Castelló. Actualment, el Bloc és present a la Diputació de Castelló, amb grup propi. Maria Gràcia Molés és la Diputada i Portaveu del Bloc; pots consultar també el seu blog personal Molés al teu costat.
Bloc Jove Comarques de Nord
Bloc unitari del Bloc Jove de les Comarques de Nord del país Valencià: L’Alcalatén, L’Alt Maestrat, El Baix Maestrat, La Plana Alta, La Plana Baixa i Els Ports. Notícies, campanyes, enllaços, opinions i altres informacions d’interès.
Bloc Nacionalista de Castelló
Benvinguts a la web del Bloc a Castelló de la Plana. El nostre projecte, cinc cèntims d'història, línia directa amb el regidor. El Bloc és l'organització unitària del nacionalisme valencià progressista.
Blocs de Lletres
Blogs de Lletres és un hiperblog en català sobre temes relacionats amb la literatura, creat per l’escriptor castellonenc Josep Porcar. Nótícies, llibres i vincles. En el temps de la cibernètica, l'important és saber parar una máquina.
Botafocs - Balls de Dimonis i Bartiari de Castelló de la Plana
Pàgina web d'uns dimonis del País Valencià, que des de 1990 van treballant per encendre els marqes i llaurar els camps, organitzant Trobades de Bestiari i Dimonis, col·laborant allà on els volen...de nord a sud, de terra endins al mar enllà...
Botanical
Web de Vicent Martínez Centelles, es de Castelló de la Plana. Fotografies de botànica, les plantes medicinals i l'estudi de les plantes, alimentació natural, jardineria, ... Links específics de botànica.
Butlletí Oficial de la Província de Castelló (BOP)
Web oficial. Últim butlletí, convenis, subscripcions, búsquedes, publicació d’anuncis. Des de gener del 2001 es pot obtindre una còpia en PDF dels Butlletins de la Província. Una vegada obert el butlletí podrà accedir al detall del sumari.
Cambra de Comerç de Castelló
Corporació que es configura com òrgan consultiu i de col·laboració amb les Administracions Públiques i que té com a finalitat la representació, promoció i defensa dels interessos generals del comerç, la indústria i els serveis, i la prestació de serveis.
Campus Habitat 5U
Unir excel·lència, millorar l´hàbitat, reactivar el benestar és un projecte de Campus d´Excel·lència Internacional. Integra 5 universitats del Sistema Universitari Públic Valencià. Unir excel·lència, millorar l´hàbitat, reactivar el benestar.
Campus Jove UJI Castelló
Plataforma d’estudiantes i estudiants progressistes que vol millorar la universitat i defendre drets. Vol una universitat pública i de qualitat, per a totes i tots on els estudiants puguem desenvolupar les aficions i actituds i millorar la nostra formació
Casal Popular de Castelló
Centre social on conviuen col·lectius i individualitats, a la vegada que té la seua identitat com a grup de persones que comparteixen espai, recursos i pensament. Xerrades, concerts, cicles de cinema, debats, tertúlies, presentacions de llibres o tallers.
Castell Vell. La Magdalena de Castelló - La Plana Web
Construït, per privilegi concedit al lloctinent Ximén Pérez d'Arenós, a l'alqueria de Benàrabe, nucli primitiu del Castelló medieval. Va ser la seu del representant reial, abans al petit castell - "castelló", en català medieval - del turó La Magdalena.
Castelló Cultural
Iniciativa nascuda el 1997 per a impulsar la vida cultural de Castelló: Teatre Principal, l’Auditori i Palau de Congressos, el Museu de Belles Arts, l’Espai d’Art Contemporani de Castelló i el Palau de Congressos de Peníscola.
Castelló en Moviment
Moviment ciutadà de Castelló de la Plana. L’assemblea és l’espai on prenem les decisions, d’igual a igual. Sempre són obertes a la ciutadania. Coneix i contacta amb el nostre equip a les institucions. Treballem a l’Ajuntament i a la Diputació Provincial.
Castelló per la III República
Pàgina de la plataforma castellonenca 14 d’abril, per la III República. Dades de l’associació, activitats, comunicats, notícies, descàrregues i les Jornades Republicanes de Castelló. Portal realitzat per vidal.aguirre: sansan.republic.
Castelló per la Llengua: Materials
La plataforma Castelló per la Llengua naix per a coordinar d’un conjunt de partits, sindicats, associacions i col·lectius de Castelló de la Plana per a normalitzar el valencià: l'objectiu que ens aplega: voluntat de viure plenament en la nostra llengua.
Castello.info
Portal de la Ciutat de Castelló (Plana Alta), amb informació de serveis, directori professional, guia comercial, turística i cultural de la ciutat. Mapa interactiu amb la situació. Els descomptes de Castelló els trobaràs en un sol lloc. Veure descomptes.
CastelloTur.info
Revista de turisme i natura de les comarques de Castelló. Inclou l’oferta d’hotels, cases rurals, restaurants, tendes i festes patronals d’aquestes contrades. Turisme actiu, perquè créiem que valia la pena intentar descobrir-la, conéixer-la, viure-la!
Catàleg de la biblioteca de la Universitat Jaume I
Pregunteu al bibliotecari, com trobar els documents a la biblioteca, com traure documents en préstec, informació sobre la biblioteca. Escriviu les paraules que voleu buscar en minúscules. Podeu seleccionar el camp de cerca.
Càtedra UNESCO de Filosofia per a la Pau
Càtedra de Filosofia per a la Pau, creada mitjançant conveni entre la UNESCO, la Fundació Caixa Castelló-Bancaixa i la Universitat Jaume I de Castelló a l'any 1999 per a fomentar un treball constant de construcció i difusió de cultures per a fer les paus.
Cau Muixeranguer de Castelló
Centre de cultura popular i seu de la Conlloga Muixeranga de Castelló, obert a la ciutadania i entitats socials i culturals. Felicitats companys i companyes, perquè tindre un local, fa molt en tots els sentits. Augmentarem en nombre de persones de colla.
CCOO-PV Comarques Nord
Comissions Obreres del País Valencià (CCOO PV) és segons els estatuts un sindicat reivindicatiu de classe, unitari, democràtic i independent, participatiu de masses, sociopolític, d'homes i dones, internacionalista, pluriètnic i multicultural. Traductor.
CdT Castelló
El Centre de Turisme de Castelló es troba emplaçat en el parc de la Pineda, un edifici singular i representatiu. Modernes instal·lacions, tecnològicament avançat i funcional, en harmonia amb l'espai circumdant, presta servici des de l'any 2007.
CdT Xarxa de Centres de Turisme - Generalitat Valenciana
El turisme en la Comunitat Valenciana. Un sector econòmic estratègic que genera riquesa i prosperitat, una indústria sòlida de 385.823 places en establiments turístics, el 12,6% del Producte Interior Brut i genera 270.452 llocs de treball.
CeBe, Muntatges Teatrals
Companya que neix a lany 1999 a Castelló de la Plana. Produeix obres per a adults i infants de Xarop Teatre. Coprodueix, amb Arts Visuals, cercaviles i animacions; i dinamitza el Parc Ribalta de Castelló. Gestió, organització, dinamització, i programa.
CEFIRE de Castelló
Informació sobre el CEFIRE de Castelló. Horaris i localització, oferta formativa, inscripcions, projectes de formació, seminaris, grups de treball, agenda, novetats, assessories, recursos, enllaços, la extensió Segorbe i notícies.
CENT - Centre d'Educació i Noves Tecnologies de la Universitat Jaume I de Castelló
Avaluar tecnologies emergents en l'àmbit educatiu. Proposar, prenent com a base els resultats de l'avaluació, implementacions tecnològiques que milloren la qualitat de l'educació. Donar suport al professorat.
Centre Aragonès de Castelló
Associació que compta amb una àmplia tradició i presència en la ciutat de Castelló. Són molts anys ja els que el Centre Aragonés ve fent les seues activitats a Castelló. Documentat de 1920 prové de la llavors Colònia Aragonesa a Castelló.
Centre Cultural Valencià La Nau
Web del Centre Cultural Valencià La Nau de Castelló de la Plana. Estem al carrer Ros d'Ursinos de Castelló. Si vols fer-te soci/sòcia de La Nau o rebre informació, envia les teves dades de contacte, ens posarem en contacte.
Centre Cultural Valencià La Nau - Espai Cultural
Té l’objectiu de promocionar la cultura valenciana i el valencià a Castelló. Valors: sostenibilitat, igualtat, solidaritat, participació ciutadana i pau. Exposicions, xerrades, cinema, teatre, degustacions de productes valencians i excursions.
Centre d'Autoaprenentatge de Llengües (CAL)
Aqust centre de la Universitat Jaume I, ofereix aprendre i perfeccionar les llengües estudiades. Té com a finalitat ajudar a tots els membres universitàris a cobrir les necessitats d'aprenentatge i formació, i consoliden nivells adequats en llengües.
Centre de Documentació de Recuperació de la Memòria Històrica Local
Centre molt dinàmic. Realitza tasques relacionades amb la memòria històrica, la nostra memòria com a societat, que tantes voltes s'ha intentat tergiversar segons els interesos dels qui manava. No hi ha interès polític darrere del Centre sinó històric.
Centre de Transfusió de la Comunitat Valenciana
El Centre de Transfusió de la Comunitat Valenciana es va crear el 1985 a València, el 1987 a Alacant i el 1992 a Castelló de la Plana, com a base sustentadora de la infraestructura hemoteràpica autonòmica, amb diverses funcions.
Centre Excursionista de Castelló
Web oficial del Centre Excursionista de Castelló de la Plana. El lloc inclou nombrosa informació corporativa de l’entitat excursionista castellonenca, la seua història -de més de seixanta anys- les activitats i seccions, agenda i la seua revista L’Estel.
Centre Excursionista de Castelló - C.E.C
Va neixer fa 50 anys, i ha estat present a la vida quotidiana de Castelló. Activitats, sugerències, estatuts, marxes. L’objectiu és el foment de qualsevol modalitat esportiva, cultural, juvenil i ecologista, i de muntanya.
Centre Excursionista de Castelló - Pujada a Peu Castelló- Sant Joan de Penyagolosa
El Centre Excursionista de Castelló, us invita a la Pujada a peu Castelló- Sant Joan de Penyagolosa. Benvinguts a les nosatres pàgines on podeu trobar tota la informació per participar en aquesta espectacular prova.
Cerca hotels a Castelló - Viajar23
Reserva on-line d’hotels, Castelló, reservas de hotels barats en Castelló. Mapa. Destinacions principals. Aeroports més propers. Hotels recomanats. Tots els hotels a Castelló, reserves.
CerCAT Castelló de la Plana
Primer cercador territorial en valencià-català de la ciutat de Castelló de la Plana.
Cinema en valencià
Cinema en valencià és un programa de cinema de les universitats valencianes. Programació en valencià amb descompte per als universitaris. Seus de projecions: Alacant, Alcoi, Castelló, Elx, Gandia, Ontinyent i València. Programació d’enguany.
Clinica Londres
Clínica Londres és molt més que una clínica. Un equip de 75 metges especialistes en medicina estètica, cirurgia plàstica i reparadora, tractaments de l'obesitat. Té centres a Barcelona (2), Sabadell, Tarragona, Castelló i 8 més a la resta d’Espanya.
Club Amics de Bàsquet - Castelló de la Plana
Pàgina del Club Amics de Bàsquet de Castelló de la Plana. Informació del equips, primer equip, seccions, horari de partits, el Club, socis i taquilla, tenda, història, patrocinadors, ... Castelló de la Plana.
Club de lectura de la Biblioteca Pública de Castelló
Bloc del Club de lectura de la Biblioteca Pública de Castelló. Ofereix comentari d’obres. Comentaris a la web. Podeu passar per la biblioteca a replegar el vostre exemplar pel proper comentari de llibre. Enllaços, entrades i arxius.
Col·lectiu Cigronet
Associació Cultural no lucrativa dedicada a la conservació de la diversitat biològica mitjançant la protecció, millora i restauració dels ecosistemes naturals ala Comunitat Valenciana. Castelló de la Plana.
Col·lectiu de la Universitat Jaume I per la Llengua i la Cultura
Facebook Col·lectiu de la UJI per la Llengua i la Cultura. Col·lectiu de la Universitat Jaume I per la Llengua i la Cultura. Col·lectiu de la Universitat Jaume I per la Llengua i la Cultura, Col·lectiu de la Universitat Jaume I per la Llengua i la Cultura
Col·lectiu Tal Qual
Pàgina en construcció del Col·lectiu Tal Quall, associació de gais i lesbianes de Castelló de la Plana. El col·lectiu fa les seves reunions a l’Espai d'Art Contemporani de Castelló (EACC).
Col·legi Oficial d'Infermeria de Castelló
Corporació de dret públic que té com a missió garantir als ciutadans la professionalitat dels infermers que, de forma habitual, els atenen en els seus ambulatoris, hospitals, mútues o empreses. Tots els infermers tenen l'obligació de col·legiar-se.
Colla "El Parrús"
Una colla que té el seu cau al Grau de Castelló. Som un grup d'amics i amigues que participem en la preparació de festes popular, tenim edats entre els 18 i 29 anys, en total 24 persones amb una relació consolidada de molts anys.
Colla de Cepet
Pàgina de la Colla de Cepet. Des de l’any 1993, participa en les Festes de La Magdalena de Castelló. Notícies, butlletí, gent de la colla i amics. Les pròximes festes de Castelló són els carnavals i les festes del febrer a març.
Colla de Dolçainers i Tabaleters de Castelló
Fundat els anys 1979-1980, per un grup d'amics interessats per la música de dolçaina i tabalet, i davant el perill que poguera desaparèixer aquesta música tan tradicional del nostre poble i de les nostres comarques per falta de continuadors.
Colla de Dolçainers i Tabaleters Xaloc
La Colla de dolçainers i tabaleters Xaloc, es va crear a l’estiu de l’any 1999 per la inquietud d’un grup d’amics per divulgar la música tradicional de la nostra terra que està composada per a dolçaina i tabal, Comarques de Castelló.
Connectem
Pàgina oficial del Projecte Connectem, projecte cultural, creat des de la Universitat Jaume I de Castelló, i dirigit a les activitats culturals de les comarques de Castelló. Informació, comarques, eïnes i informació.
Connectem
Portal cultural de l’UJI, programa d'animació a l'ús d'Internet al món rural. Iniciativa del Servei d'Activitats Socioculturals de la Universitat Jaume I, naix amb l'objectiu de donar suport als municipis petits de l'interior de la província de Castelló.
Consell de l'Estudiantat Universitat Jaume I de Castelló
Òrgan màxim representatiu i govern dels estudiants. Vetla pel bon funcionament de la institució, interrelaciona els estudiants amb els col·lectius universitaris i dona eixida a les inquietuds dels estudiants i les associacions de la Universitat Jaume I.
Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport - Generalitat Valenciana
Conselleria d'Educació, Cultura i Esport Generalitat Valenciana. Consulta per temes: Educació, cultura i esport, novetats, normativa, enllaços d'interés, informació i formulari de consultes. Entitats, xarxes socials, multimèdia, destacats i promocions.
Contes per a extraterrestres (CPE)
Publicat entre els anys 1993 i 2000. Mostrari de portades, contraportades i taules de continguts, fets, notícies i microcontes. Carles Bellver Torlà, Josep M. Chordà Fandos i Vicent P. Rebollar Cubells.
Contratempo
Contratempo, naix a Castelló l’any 2004 com a continuació del grup BRJ Ska Sounds, del que en continuen quatre components i s'hi han afegit cinc més. Experiència de més de cinc anys amb BRJ dalt de l'escenari i amb un disc gravat en estudi.
Cor Pentecosta
El Cor Pentecosta, de l'Associació Josep Climent de Castelló (la Plana), naix el 1990 amb l'objectiu de dignificar les celebracions litúrgiques a la cocatedral de Santa Maria; l'integren una trentena de cantores i cantors formats amb l'Escola de Música.
Coral Juan Ramón Herrero
Coral de Castelló de la Plana. Director: Ricardo Macho Besé. Formada a partir de la reunió de coraliste de corals como Coral La Plana i la Coral Vicent Ripollés (amdues formades pel difunt Juan Ramón Herrero). Midis i actuacions…
De “tapeig” per Castelló de la Plana
Les especialitats dels millors bars i restaurants de Castelló de la Plana en la Plaça Santa Clara, del 20 al 24 d'octubre. L'Associació Hostal de la Tapa i la Cervesa organitza una trobada consolidada i convertida en un esdeveniment gastronòmic.
Departament d'Administració d'Empreses i Màrqueting UJI
Pàgina del Departament d'Administració d'Empreses i Màrqueting de ka Ubiversitat Jaume I de Castelló. Departaments, centres i instituts. Estudis Grau Màster Doctorat segon cicle, altres ensenyaments, i informacions d'interès. Investigació.
Departament de Filosofia i Sociologia Facultat de Ciències Humanes i Socials Universitat Jaume I
Pàgina d’aquest departament que es va configurar a l’any 1996, escindit del Departament d’Humanitats, amb el qual compartía docència. Els àmbits departamentals són: Filosofia, filosofia moral, lògica i filosofia de la ciència sociología.
Departament de Traducció i Comunicació - UJI
Cursos de Postgrau Tallers i Seminaris. Cursos propis del Departament de Traducció i Comunicació de la Universitat Jaume I de Castelló. Facultat de Ciències Humanes i Socials. Universitat Jaume I.
Diari de Tasmània - Apunts ràpids
Aquesta pàgina és el meu Twitter, o més exactament el meu Jaiku. Un agregador que recull els meus apunts més ràpids i més breus (rarament de caràcter molt personal) sobre coses que he vist, he llegit, m'han passat o se m'han acudit.
Diòcesis Segorbe Castelló
Web de la Diòcesis Segorbe Castelló. Història, bisbe, organismes, organització, full parroquial i enllaços. Buscador per poblacions, vicaries o arxiprestats, també cerca misses, dia i hora en la Diòcesi. Exposició Itinerant Cincuenta anys de la Diócesis.
Diputació de Castelló
Web oficial de la Diputació de Castelló. Serveis; SEPAM, Directori amb Llistats d'adreces, Instituts i òrgans dependents. "Penyeta Roja" Museu de Belles Arts, Etnológic i un llarg etc de dades d'interès per al ciutadà i el visitant.
Distri Comú
Espai de la distri castellonenca Comú indústries. Distribució, edició i contrainformació, des de l'any 1993 a Castelló de La Plana. El col·lectiu serveix de port de distribució del material editat per altres col·lectius, editorials, distris, segells, etc.
Distribuïdora Comú
Projecte de distribució, edició i contrainformació que des de 1993 és a Castelló de La Plana. La finalitat del col·lectiu és servir de port de distribució de material editat per altres col·lectius, editorials, distris, segells i organitzacions del marge.
Distribuïdora Jamaican Memories
Nascuts l'any 2002, establerts a Castelló de la Plana, com a distribuïdora autogestionada especialitzada en sons jamaicans. Bona acollida i funcionament de la distribuïdora comence amb l’organització de festes i concerts, passant infinitat d’artistes.
Dones en Lluita
Col·lectiu feminista anticapitalista de Castelló de la Plana on totes les persones, independentment del seu gènere, poden participar. El seu objectiu és combatre el patriarcat i les agressions sexistes físiques, psíquiques, institucionals o estructurals.
e-buc
Web d’e-buc, la llibreria electrònica universitària de la Xarxa Vives d’Universitats de parla catalana. Recopil·lació de col·leccions relacionades amb la universitat. També publica la revista BUC en paper, de temes de les universitats, cultura i llibres.
Ecoxarxa Castelló
Xarxa d'intercanvi amb moneda social. És una xarxa local d’intercanvi de béns, serveis i coneixements mitjançant una moneda social. És una eina de transició cap a una forma de viure diferent, basada en la cooperació, la llibertat i la responsabilitat.
El bagul dels nombres
Recursos de matemàtiques: 1r cicle, atzar i probabilitat, bingo, Cub Rubik, càlcul mental, dies de la setmana, divisions, entrenament mental, estacions, estimació i aproximació, estratègia, euros, fraccions, geometria, hores, jocs de numeració, materials.
El Gopher
El Gopher: Noves Tecnologies de la Informaciò a les Biblioteques. En aquest article es descriu el Gopher, un sistema distribuït d'emmagatzemament i recuperació de la informació, que permet implementar nous serveis a les Biblioteques.
El Mirador del Port Restaurant
Pàgina de El Mirador del Port Restaurante. Especialitat en arrossos, mariscs i peix. Local climatitzat, amb terrasses. Obert tot l'any. Zona de pàrquing a la millor zona del Grau de Castelló, el districte marítim de Castelló. Reserva de taula.
El Pont. Cooperativa de lletres
El Pont de les Lletres, espai de trobada, cooperació i difusió d’activitat literària en català a les comarques nord del País Valencià. El seu propòsit és el de compartir i fer present en la societat les noves sinèrgies literàries dels escriptors.
El racó de la llengua valenciana
L'espai del valencià a internet. L'estudi més ample i detallat dels parlars valencians a internet amb la incorporació de l'Atles Lingüístic Valencià i la secció Els nostres parlars germans amb dos treballs sobre el balear i el català principatí.
El Studio "Estrella" de Tatuaje i Piercing
Primer estudi de tatuatge i al pírcing de Vila-Real inaugurat el 1997. Compta amb el curs obligatori d'higiene i sanitat, ja que són la nostra màxima preocupació. Cursos realitzats de tatuatges a València, Madrid i Santander, i de piercings a Madrid.
El Teatre de L'Home Dibuixat
Companyia professional valenciana nascuda a Castelló de la Plana al 1992. Provenen del teatre independent valencià de finals dels anys 70 i començament dels 80. Espectacles per a adults i tots els públics, té la seu a Grau de Castelló.
El Traductor Jurídic - Grup d'Investigació en Traducció Jurídica
Web del Grup d'Investigació en Traducció Jurídica. El Grup d'Investigació en Traducció Jurídica és un grup format per professors universitaris i professionals de la traducció jurídica. Universitat Jaume I. Departament de Traducció i Comunicació.
Electra del Maestrat
Empresa del sector elèctric creada a Torrent (València) l’any 1922. Distribueïx energia al nord de Castelló (comarques dels Ports i Baix Maestrat) i nord-est de la de Terol (comarques del Baix Aragó, Maestrazgo i Matarraña). El grup empresarial.
Endavant (OSAN)
Endavant, Organització Socialista d’Alliberament Nacional. Organització de l’Esquerra Independentista. Des de la creació a l’any 2000 aposta per construir el Moviment Català d’Alliberament Nacional articulant els espais unitaris dels Països Catalans.
Escola d'Art i Superior de Disseny de Castelló
És un centre públic d'ensenyaments de disseny que ocupa un lloc singular a Castelló de la Plana. Fundada l'any 1984 pel Govern Valencià. Titulacions, de Tècnic Superior i de Dissenyador. Creactiva és la marca de les activitats del l'EASD Castelló.
Escola Oficial d'Idiomes de Castelló
Benvinguts a l'Escola Oficial d'Idiomes de Castelló ... ofertes de treball amb requisit d'idiomes i ofertes d'ocupació de la Cambra de Comerç de Castelló. Matrícula oficial, resultats, preinscripcions, curs, resultats, cicles i matrícula oberta.
Escuadra de Trabucaires Xaloc de Castelló
Un intent de recuperar tradicions de les nostres terres i d'oferir espectacle, és l’Esquadra de Trabuquers, basada en la resistència, contra els francesos, durant la Guerra de la Independència al segle XIX a la província de Castelló.
esglesiavalenciana.org - Coordinadora de Col·lectius Cristians Valencians
Cristians-nes valencians-nes que volem viure la nostra fe en el Ressuscitat enmig del nostre poble, sense deixar de ser valencians, i en una Església on la nostra llengua i cultura siguen dignificades i restaurades com a dons de l'Esperit.
Espai D’Art Contemporani de Castelló EACC
S’inscriu en unes actuacions del Projecte Castelló Cultural per a promocionar i impulsar la vida cultural de la ciutat. Inaugurat en 1999, l’EACC fixa els objectius en el debat i la difusió de pràctiques artístiques, a través d’un programa d’exposicions.
Esquerra Castelló
Web d'ERPV-Castelló. Porta oberta al món del nostre partit des de les seues comarques d'influència i servei del partit a la societat. Per un país lliure, una societat més justa. Activitats, organització, premsa i documents.
Esquerra Independentista de la Plana
L'Esquerra Independentista de la Plana és un projecte assembleari, independentista i socialista de les comarques de la Plana Alta i de la Plana Baixa. L'EIP naix per iniciativa de les diverses organitzacions de l'Esquerra Independentista comarcals.
Excursions Castelló, València i Alacant
Web d’esports d'aventura, excursions, rutes, vies ferrades, senders en l'àmbit de Castelló, València i Alacant, segona cadena muntanyosa d'Espanya. La contractació es pot realitzar des d'aquesta web o a través de les cases i agències autoritzades.
FAPA Castelló Penyagolosa
Web de la Federació d’Associacions de Pares i Mares d’Alumnes de la província de Castelló Penyagolosa (FAPA Castelló Penyagolosa). Entitat social, no confessional i progressista integrada per 253 AMPAs de Castelló. Naix l’any 1977.
Federació de Colles de Castelló
Colles de les Festes de La Magdalena de Castelló de la Plana. Està documentada la seua presència a la festa gran de Castelló abans que altres col·lectius festers. Informació de l’Escola Municipal de Dolçaina i Tabal de Castelló de la federació.
Federació de Colles de Dimonis i Diables del País Valencià
La Federació de Colles de Dimonis i Diables del País Valencià és una entitat que es va crear l'any 2001, a la ciutat de Castelló de la Plana. Pretén reunir les colles del País Valencià per compartir idees i inquietuds entre colles d'altres llocs.
Federació Valenciana d'Empreses Cooperatives de Treball Associat
Organització representativa del cooperativisme de treball associat a la Comunitat Valenciana. Des del 2001, FEVECTA assumeix la vicepresidència de la Confederació Valenciana de Cooperatives. Castelló, València, Xàtiva, Alacant, Elx.
Fernando Sese
Fernando Sese pintura i obra gráfica. Web oficial de Fernando Sesé, artista castellonenc. Realitza diferents tipus de treballs amb gravats, olis, ceràmica, serigrafies, pintures, galeria de treballs i altres coses relacionades amb l’art abstracte.
Festes de la Magdalena
Populars festes de Castelló, del 6 al 14 de març. Cartell oficial, les reines de les festes i dames, programa i vincles. Si perteneixes una de estes associacions i teniu web, envia'ns un e-mail, i et domarem enllaç. Web poc operativa.
Festes de la Magdalena - Viquipèdia
Són les festes majors de Castelló de la Plana. Es commemoren els orígens de la ciutat, en record històric del trasllat de la ciutat de la muntanya al pla fèrtil. Molt més tard ha tingut influència de les falles i es planten gaiates a la ciutat.
Four On Six
Grup de Castelló de la Plana que fem música seriosa per a gent seriosa. Influenciats pel Rock, el Blues, el Jazz, el Pop i la música de vanguardia; intentem crear el nostre estil. Primer i únic CD, Els temps passats.
Fundació Huguet
Vol protegir l'ideal valencianista, en l’aspecte cultural, científic, literari i artístic. Aquest objectiu ocupa lloc preeminent l'ensenyament tècnic de la llengua i la literatura del país, poesia, teatre, música i excursionisme. Castelló de la Plana.
Gaiata 15 Sequiol
Associació Cultural Gaiata 15 Sequiol de les Festes de la Magdalena de Castelló. Així vam començar. Nostra representació a la ciutat, presidents, premis, activitats, forum, música i enllaços. Ens pot trobar en el nostre Cau.
GEFA Prevenció de riscos laborals
Auditoria de sistemes de prevenció de riscos laborals Gefa Preven. Servei d'auditoria del sistema de prevenció de les empreses, acreditat per a tot el territori nacional. Consultoría técnica en prevenció (adequació de màquines, Plans d'Emergencia, …
Gent per Castelló - pel dret a la ciutat
Conjunt de persones, procedents d’experiències dels moviments socials de la ciutat, amb voluntat d’incidir en la política municipal. Formem part del Castelló que demanda una altra forma de fer política, que pose els interessos de la gent per davant.
Geometria interactiva
Pàgina de matemàtiques de Ricard Peiró, concretament de Geometria interactiva. Triangles, propietats i elements dels triangles, teoremes, resolució de triangles, corbes, problemes d’optimització, problemes de triangles amb Cabri, …
Gesvending, s.l. - Saeco Vending per a València i Castelló
Vending des de 1992, de la firma italiana Saeco, líder en màquines automàtiques de café, a la qual representem i distribuim. Màquines de café, begudes, servei tècnic i post-venta. Al Parc Tecnológic de Paterna i al Polígon Fadrell de Castelló.
Goigs del Lledó
Catàleg i introducció al patrimoni de goigs dedicats a la Mare de Déu del Lledó, patrona de Castelló de la Plana. Es tracta del major conjunt contemporani de goigs dedicats a una advocació mariana al País Valencià. Vicent Ripollés Pérez, músic del s. XX.
Grup Castelló
Pàgina de l'Associació d’estudis tradicionals “Grup Castelló” de Castelló de la Plana. Tota l'activitat de l'entitat relacionada amb la cultural tradicional. Música, espectacles, escoles i tallers, fotos i notícies del grup.
Grup de Consum Margalló
... per la soberania alimentària. Som un grup de persones de Castelló que sentim la inquietud de fomentar un consum responsable, autogestionat i assembleari que permet consumir de responsablement, i generi al voltant una economia alternativa.
Grup de Dansa Ramelll
Associació cultural, grup i escoles de dansa i Música Ramell de Castelló de la Plana. L'associació vetlla per la conservació i divulgació del patrimoni musical i coreogràfic popular i tradicional valencià des de 1997. Escoles, notícies i agenda.
Grup Folklòric del Centre Aragonès de Castelló
Grup creat a la segona etapa del Centre Aragonès a Castelló en 1978. S'encarrega de mantenir viva la tradició musical i folklòrica, durant aquests 30 anys, i mantenir, rescatar i difondre les músiques, els cants i balls de la terra aragonesa.
Grup per a l'Estudi i Conservació dels Espais Naturals (GECEN)
Associació fundada en 1993. La seua finalitat és contribuir a la defensa i estudi de la natura, el medi ambient i el patrimoni cultural, promovent el desenvolupament racional i sostenible de la Comunitat Valenciana i millorar qualitat de vida.
Grup per a l'Estudi i Conservació dels Espais Naturals GECEN
Associació fundada en 1993. La seua finalitat és contribuir a la defensa i estudi de la natura, el medi ambient i el patrimoni cultural, i promovent el desenvolupament sostenible de la Comunitat Valenciana. Treballs d'investigació, campanyes i accions.
Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló - memoriacastello.cat
Atén víctimes de l'alçament militar de 1936 i del terror institucionalitzat de la llarga dictadura franquista. A cavall de l'aniquilació de la memòria pel pas del temps, els dirigents conservadors han fet el sord en anys al clam de les víctimes, …
Guerra bruta
Col·lectiu format per joves procedents de diversos llocs de la Plana i que té com a propòsit la difusió del punk, del fes-ho tu mateix i del soroll underground en general com a forma de confrontació amb la cultura mercantil i la creació homogeneïtzada.
Hermetic Net
Informació sobre la filosofia hermètica (textos hermètics): enllaços, textos i bibliografia. Els textos hermètics són un conjunt d´escrits de filosofia, màgia, astrologia i alquímia sota l´advocació del déu Hermes Trimegist
Història de Castelló de la Plana
Dades històriques de Castelló; El Castell Vell, la fortificació anterior a Jaume I predecessora de l'actual capital de La Plana. Des de l'època romana que ja existeix poblament dispers per La Plana, en forma de l'explotació agrària.
IES Francesc Ribalta - Castelló de la Plana
Pàgina oficial de l'IES Francesc Ribalta Castelló de la Plana. Informació sobre l'Institut d'Educació Secundària Francesc Ribalta: història del centre, seccions, departaments, seminaris, exalumnes, l'Ampa, i estudis que s'hi poden cursar.
Institut Valenciá de Conservació i Restauració de Béns Culturals
Salvaguardar el llegat cultural de la Comunitat Valenciana és objectiu primer de la Generalitat Valenciana. En virtut de Llei 5/1999 de 9 d’abril, va crear l’Institut Valencià de Conservació i Restauració de Béns Culturals, IVC+R, com a entitat pública.
Institut Valencià de la Joventut
L'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ), creat per la Generalitat Valenciana, és un organisme autònom, adscrit a la Conselleria de Benestar Social. L'IVAJ executa i coordina les polítiques de joventut en virtut de la competència que té la Generalitat.
io instituts odontològics
Nova forma d'entendre la salut dental: visites agradables, dentistes propers i cordials, tractaments còmodes sense dolor. Avantatges de la xarxa de clíniques dentals pròpies més gran del país: 25 clíniques dentals i més de 200 dentistes odontòlegs.
Itinerantur - Rutes. Cultura. Natura
En Itinerantur -Rutes. Cultura. Natura.- volem que descobrisques la Cultura i la Natura d'una manera diferent a través del senderisme interpretatiu. Som traductors de paisatges i, com sempre diem, no t'ho creuràs però és real. I és Castelló.
Jamaican Memories
Site del segell de música ska-reggae de Castelló. Representació de grups d’aquests estils musicals. Estem situats al Casal Popular de Castelló C/Jordi Joan. Podeu fer les vostres comandes a jamaicanmemories@hotmail.com
Joan Fuster Estudis d'Història Cultural, Antologia de Textos
Antologia de textos de Joan Fuster amb pròleg i selecció de Francesc Pérez i Moragón, del Departament d'Educació de la Universitat Jaume I i l'Associació Cultural Aire Fresc. El projecte ens ha permès la reproducció dels textos.
Josep Porcar
Pàgina personal d'aquest poeta valencià, amb bibliografia i una mostra dels seus poemes. Blogs i altres enllaços Josep Porcar i Museros va nàixer a Castelló de la Plana l'any 1973. És llicenciat en Periodisme.
Jove Orquestra Simfònica de Castelló
L’Associació Jove Orquestra Simfònica de Castelló (AJOSC) és una entitat cultural formada per unes 80 persones que tenen en comú el seu gust per la música culta i la difusió cultural de la música entre els joves de Castelló. Informació diversa.
Joves Socialistes de la província de Castelló
Espai pensat per tal que tots els i les joves pugueu conèixer millor la nostra organització, les activitats, idees i projectes. Els membres de la Comissió Executiva Federal de JS estem convençuts de la importància de les noves tecnologies.
L’Home Dibuixat
Pàgina oficial d'aquesta companyia professional de teatre. El teatre de l’Home Dibuixat des de Castelló de la Plana; Informació de la companyia, trajectòria, els seus espectacles, agenda i contacte amb els membres i la companyia.
La Conlloga-Muixeranga de Castelló
Facebook de la Conlloga-Muixeranga de Castelló, ja és una realitat: la Conlloga-Muixeranga de Castelló va prenent forma i el seu cor comença a bategar. Vos deixem algunes fotos de la nostra actuació en el Festival de Danses de l'Antiga Corona d'Aragó.
La Jarra Albinegra
Pàgina de la penya del Gol Nord Baix del CD Castelló, La Jarra Club. També és una penya segura cada any, a les Festes de La Magdalena de Castelló. Fotografies de festes, histories i acudits en clau d’humor.
La Plana al Dia
La Plana al Dia un informatiu digital bilingüe valencià-castellà, editat en Borriana, de les comarques castellonenques, en especial La Plana Alta i Plana Baixa, però també de l’Alt Maestrat i el Baix Maestrat. Les noticies de la teua localitat al moment.
La Plana Indymedia
El Centre de Mitjans Independents de la Plana. El col·lectiu La Plana CMI naix de la necessitat de mitjans de contrainformació per a fer públiques les lluites socials en les comarques del nord del País Valencià. Treballem amb visió comarcal.
La Pomera
Collita d'apunts, enllaços i retalls de Carles Bellver Torlà, generalment relacionats amb temes d’informàtica i altres temes variats. Els seus llibres, imprescindibles, l’home del calendari, arxiu, notícies i altres preguntes a l’autor.
Les Plantes de les Nostres Excursions
Amb aquest blog els membres del Centre Excursionista de Castelló, ens proposem a fer una aproximació a la botànica, centrant-se en algunes de les espècies de la nostra flora i vegetació local, que apareixen en el recorregut de les nostres excursions.
Llibreria Babel
Web de la Llibreria Babel de Castelló de la Plana (Plana Alta). Temàtiques distribuïdes en: Literatura, còmic infantil i juvenil, idiomes, arts, Castelló i comarques, ciències socials, ciències i tecnologia, diccionaris, economia i empresa i temps lliure.
Llistat de Servidors de la Universitat Jaume I de Castelló
Associacions de la Universitat Jaume I. Grups d'estudi i investigacio de l'UJI. Entitats civiques, socials, culturals i esportives. Entitats d'estudi i investigacio externes a l'UJI, Departaments, unitats pre-departamentals i arees de coneixement de l'UJI
Love Letter - Paraules d'amor per a la princesa
Joc deductiu de sort per a 2-4 jugadors. Ets pretendent, vol fer arribar la carta d'amor a la princesa. Sa Altesa s'ha tancat a palau; has de confiar la missiva a intermediaris. Intenta que quan enfosqueixi la carta sigui en mans d’una persona propera…
Makro Castellón
Pàgina de hipermercat Makro Castellón, gran superfície enfocada a majoristes. L’equip de Makro Castellón us donem la benvinguda. Al nostre magatzem trobareu un equip a la vostra disposició per ajudar-vos en tot allò que necessiteu.
Manifest Fundacional d'Estat Català al País Valencià
Constitució de la secció PV d'Estat Català. La secció considera València, ciutat catalana, que ha d'ésser capdavantera en la constitució d'un País Valencià lliure i solidari, dins d'una Catalunya independent, reunificada i democràtica.
Matilde Salvador - Vidres Innocents
Informació d'aquesta artista valenciana, que treballa el vidre, i la seva completa col·lecció a la web. Dades dels viatges continuats de la Matilde a l'illa catalana de L'Alguer (Sardenya), que va visitar per primera vegada l'any 1985.
Matilde Salvador i Segarra (Castelló de la Plana, 1918 - València, 5 d'octubre de 2007) - Viquipèdia
Matilde Salvador i Segarra. fou una compositora i pintora valenciana. Va ser una de les figures més representatives de la música i de la cultura del País Valencià, i, entre més guardons, va rebre la medalla de la Universitat de València l'any 2001.
Maulets La Plana
Web oficial. Maulets som una organització política de joves, independentista i revolucionària, que lluita per uns Països Catalans unificats, independents, ecològics, no patriarcals i sense classes en una societat on les llibertats col·lectives.
Metrònom
Metrònom empresa de Castelló de la Plana dedicada a serveis diverrsos relaciionats amb la música i altres espectacles. Escola de música, estudi de gravació, discogràfica, so i il·luminació, productora, management artistes, agenda i contactes.
Moviment de Renovació Pedagògica Castelló
Escola d'Estiu. Construïm escola. El MRP es crea al 1978 per a coordinar i proporcionar les propostes de renovació pedagògica dirigides a la millora de l'educació del País Valencià i intercanviar experiències, iniciatives i investigacions educatives.
Moviments Socials de Castelló
El Casal Popular de Castelló també amadrina un planeta al voltat dels moviments socials de Castelló, on s’agrupen els blocs dels diferents col·lectius i entitats existents al nord del País Valencià i a les comarques castellonenques. El directori.
Muixeranga Conlloga de la Plana
Web de la Muixeranga Conlloga de la Plana; la Plana Alta i Plana Baixa. Ball de valencians de la Plana Baixa i la Plana Alta, muixerangues i torres gumanes. La muixeranga es presentà en 2015. Amb muixeranguers d’ambdues comarques.
Museu d'Arts Plàstiques de Castelló - Museu del Codony
El Museu Virtual de Castelló de la Plana. Nascut amb l'objectiu de fer conèixer a través d'Internet les obres dels artistes plàstics d'aquesta ciutat i de les comarques del nord del País Valencià. La versió en valencià és mínima.
Museu de Belles Arts de Castelló
L’objectiu del museu és conservar, exposar, educar i investigar de la memòria artística, històrica i cultural de Castelló. De les seues zones expositives, el museu disposa d’un espai dedicat a la restauració i investigació arqueològica i prehistòrica.
Museu de la Mar de Castelló de la Plana
El Museu de la Mar conta amb una col·lecció permanent formada per 274 peces i més de 70 fotografies, gràcies al treball de restauració i manteniment realitzat per l'Associació Cultural “Mar i Vent”. El primer apartat referit a la Construcció Naval.
Música en la Nostra Llengua
Música en la Nostra Llengua, un recull de cançons i intèrprets, d’ahir i avui, en la nostra llengua, per l’Artur Álvarez i Boix, cantautor, poeta i altres menesters creatius. Lletres, interprets, cantautors, grups, cançons, videos musicals, biografies, …
Nomdedéu
Web del portaveu del Bloc a l’Ajuntament de Castelló. Nomdedéu és llicenciat en Relacions Industrials per la Universitat d'Alcalá de Henares. Diplomat en Relacions Laborals per la UV. Estudiant de Ciències de Treball a la Universitat Jaume I.
Normes d'ortografia valenciana - Fitxa bàsica
Català, ortografia, ensenyament i “Normes de Castelló” del 1932. Edició original de València, Ajuntament de València, 1933. Reproducció digital de la edició facsímil de València, Ajuntament de València, 1981. Biblioteca Virtual Joan Lluís Vives.
Nou Bàsquet Femení Castelló
El Club Nou Bàsquet Femení va néixer l'any 1992, davant la clara necessitat de fomentar l'esport femení pel desenvolupament de la Ciutat de Castelló. Catorze temporades de NBF: la nostra història. Equips, botiga foro, ...
Nova Esquerra de Castelló
Web de la nova esquerra de la ciutat de Castelló, publicacions, activitats, notes de premsa. Iniciativa critica la política de regalar espais i recursos públics a entitats privades. Informació, arxius i categories.
Obert de Pàdel
El Servei d’Esports, amb la Societat d’Amics i Antics Alumnes de la Universitat Jaume I, organitza per segona volta l’Obert de pàdel. La competició tindrà lloc del 3 al 8 de juliol de 2006 en la zona de raquetes de les instal·lacions esportives de l’UJI.
Observatori Ciutadà Municipal de Castelló de la Plana
Des de Gent per Castelló impulsem l'Observatori Ciutadà Municipal, espai obert, autoorganitzat i autogestionat. Som un equip de treball que volem impulsar una auditoria popular de l'Ajuntament de Castelló per potenciar la participació col·lectiva.
Observatori Permanent de la Ia Immigració (OPI)
Espai científic i social per potenciar l’anàlisi, investigació i coadjuvació de la integració d’immigrants. Observatori Permanent de la Immigració. Oficina de Cooperació al Desenvolupament i Solidaritat. UJI de Castelló. Els objectius
Orfeó UJI
Web que dona a conéixer les activitats de l'orfeó universitari de la Universitat Jaume I de Castelló. Juan Bautista, Adina, Mireia, Pablo, Javi......i molta més gent de tota mena. Ha estat dirigit per varis directors. Actualment dirigeix Toni Planelles.
Pàdel Universitat Jaume I
Cursets d'un màxim de 10 classes amb monitor. Tres nivells de cursets on el nivell 1 és per a principiants i el nivell 3 és per a juga-dors més avançats. Per accedir a la inscripció en cursets de pàdel nivell 2 i 3 cal passar prèviament una prova nivell.
País Rural
Projecte d'Acompanyament d'iniciatives socioculturals al món rural adscrit a la UJI. Des de l'organització s'ha considerat oportú i necessari dedicar una part del treball a la difusió de les dinàmiques culturals generades al nostre entorn.
Parc Natural del Desert de les Palmes - Parcs de la Comunitat Valenciana
Situat a 5 termes municipals de Castelló: Benicàssim, Cabanes, la Pobla Tornesa, Borriol i Castelló de la Plana. En una muntanya litoral de la Plana Alta, paral·lela a la costa amb crestes i penyals. La vegetació després dels incendis de 1985 i 1992.
Patronat Provincial de Turisme de Castelló
El Patronat Provincial de Turisme es dirigeix a totes aquelles persones que desitgen obtindre informació sobre la Província de Castelló. Castelló, sensacions mediterrànies. La costa, cultura, l’interior, turisme actiu, gastronomia, salut, golf, …
Petroli No-Columbretes Netes
La Plataforma Columbretes Netes es va constituïr al Grau de Castelló, a Castelló de la Plana, el 17 de febrer del 2014 per mostrar l’oposició social i veïnal als projectes de prospecció i posterior extracció de petroli al voltant les Columbretes.
Pictograma
Pàgina oficial d'aquesta galeria d'art, situada a Castelló de la Plana. Informació sobre les exposicions, galeria d'artistes, avanç de la programació de la sala, fons d'art, i altres informacions d'interès …
Piscinas Suinco
Empresa de Castelló de la Plana que construeix piscines, spas, instal·lacions esportives, energia solar, dipòsits, saunes, jacuzzis, etc. Serveis d'obra complementària i accessoris: passadisos, balustrada, mosaic vitri i productes pel manteniment.
Poly-Klyn - Lloguer i Venda Sanitaris Portàtils
Sanitaris portàtils a Terrassa i Cardedeu (Bcn), Sils (Gir.), Lleida i la Seu d'Urgell (Lle), El Vendrell i Constantí (Tarr), Castelló i Vinaròs (Cast.) Beniparrell, Montcada i Gandia (Valèn.), Elx (Ala.), Palma i Eivissa (Bal.) i La Massana (And).
Primera Toma
Espai de Vox UJI Ràdio. Universitat Jaume I dedicat al apassionant món del cinema d'ara, de sempre i de tots els llocs. Realitza: Joan Montesinos, Diego Piñeiro i Pilar Ramos. Emissió: Finalitzada. Últim programa de la temporada... i de sempre? Fermin.
PSPV-PSOE Castelló
Web de l’Agrupació Local del PSPV-PSOE de Castelló així com del Grup Municipal Socialista en l’Ajuntament de Castelló. Vol convertir-se en la veu de la gent de progrés de Castelló. Dades, opinió, fòrum, galeria, multimèdia, …
Publicacions de la Diputació de Castelló
Servei de Publicacions, L’objectiu la divulgació d'estudis referits a la província de Castelló, posant a la vostra disposició un ampli fons, relacionat de forma especial amb la història, geografia, cultura, medi ambient, tradicions i el patrimoni natural.
Publicacions de la Universitat Jaume I
La UJI de Castelló de la Plana manté des de la seua creació, l'any 1991, l’activitat editorial que s'ha traduït en el significatiu fons bibliogràfic que recullen aquestes pàgines, ampli, en el nombre de títols i en la diversitat temàtica que tracten.
Renaix!
Assemblea de Joves de Castelló creada amb el desig de ser un espai de construcció de propostes per solucionar els problemes que ens afecten a la joventut: atur juvenil, rati d’emancipació baixíssim, escassa oferta d’oci, i uns estudis més cars que mai.
Renovació de La Flama de la Llengua Catalana
Viatge en autocar a Prada de Conflent. Eixida de Castelló. Excursió amb el GPE Nord Català, el Casal del Conflent, l’UE Sabadell i l’AAAUCP. Guia Jordi Taurinyà. Visita a l’abadia de St Miquel de Cuixà. Sopar i vetlada amb el cantant Ramon Gual.
Residència Juvenil Mare de Déu del Lledó
A la planta baixa es troben la Recepció, la Secretaria, la Direcció, diverses sales, el menjador i la cuina; i també una pista poliesportiva apta per a practicar futbol sala, handbol, basquetbol i d'altres activitats d'aire lliure. A Castelló de la Plana.
Ricard Peiró i Estruch
Pàgina de matemàtiques de Ricard Peiró, concretament de Geometria interactiva. Triangles, propietats i elements dels triangles, teoremes, resolució de triangles, corbes, problemes d’optimització, problemes de triangles amb Cabri, …
Salvem el Ribalta
Salvem el Parc Ribalta de Castelló de la Plana. El PP segueix endavant amb la seua pretenció d’atemptar contra el patrimoni tot tallant el Parc de Ribalta amb el pas del TVRCas. De fet, actualment ja es poden veure tanques metàl·liques, …
Saüc
Myspace de Saüc. Saüc es un grup castellonenc de folk mediterrani que, partint de la base de la tradició valenciana, proposa noves sonoritats. Informació i història del grup. La web oficial http://www.grupsauc.com ha deixat de funcionar.
Secció Sindical de CCOO Universitat Jaume I
Pàgina de la CCOO-UJI |, la secció sindical de CCOO de la Universitat Jaume I de Castelló. Informació general, i de diverses temàtiques: negociació, normativa, acció sindical, acció social, i informació d'actualitat.
Seminari d'Estudis de la Població al País Valencià
Entitat que fomenta els estudis científics sobre la població valenciana. Informació del seminari i sobre temes relacionats amb la demografia, tant històrica com actual. Publicacions, activitats, intercanvi bibliogràfic, intercanvi…
Senderisme a Castelló
Senderisme a Castelló és el blog del Centre Excursionista de Castelló dedicat a la pràctica del senderisme dins l’entitat. Aquesta entitat excursionista castellonenca, té una història de més de seixanta anys. Rutes per comarques castellonenques.
Servei de Llengües i Terminologia - UJI
Pàgina web informativa del Servei de Llengües i Terminologia de la Universitat Jaume I de Castelló de la Plana. Informació dels estudis, activitats, cursos especials i serveis diversos que ofereix dins la UJI.
Servei d'Esports Universitat Jaume I
Té com a objectiu contribuir a la formació integral de l'estudiantat i del personal de la Universitat i oferir la possibilitat de realitzar activitats esportives complementàries al treball purament acadèmic. Instal·lacions Esportives. Campus del Riu Sec.
Sesaelec
Fundada l'any 1996. Assessorament tècnic, tracte personal i servei adaptat a les necessitats del sector: elèctric, industrial, lampisteria, clima, xarxes, domotica o energies renovables. Política selectiva referent a l'elecció de primeres marques.
Sindicat d’Estudiants Acontracorrent Castelló
Sindicat estudiantil de la Jaume I, referent a l'esquerra social i política i que aspira a conformar una experiència unitària, Aglutina als sectors progressistes i avançats de l'estudiantat. Combat el procés de desmantellament de la universitat pública.
Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans UJI
De la Universitat Jaume I de Castelló. El SEPC som l'organització estudiantil de l'esquerra independentista, nascuda arran de la fusió de les organitzacions estudiantils Alternativa Estel i la Coordinadora d'Estudiants dels Països Catalans (CEPC).
Singladures
Un recorregut pels oceans creatius de l’ésser humà. Artur Álvarez i Boix, cantautor, poeta i altres menesters creatius. Castelló de la Plana. Reflexionar és existir. Diuen que sembrar el present d'indiferència és omplir el demà de misèria…
Splai Castelló
Splai Castelló, es una empresa d'animació que porta funcionant des de l'any 2002, oferint espectacles infantils i d'adults, tallers, presentacions de festes i activitats culturals de tota mena. Us invitem a visitar la nostra web.
Stella
Pàgina de Stella. És una empresa de distribució i logística del sector tèxtil ubicada a Castelló. Moda per a dona de 25 a 45 anys. Botigues a Castelló, Benicarló i Vinaròs. Catàleg de productes de moda de temporada.
Tutoner
empresa dedicada a la comercialització i venda de consumibles per a impresores, tant LASER com INKJET. El mercat de consumibles exigeix en la actualitat una serietat i una responsabilitat. Castelló de la Plana.
UJI.app - Apps de la Universitat Jaume I de Castelló
Aplicacions per a dispositius mòbils desenvolupades a l'UJI, aplicació UJI.app i aplicació Estudia UJI, per apropar la informació i serveis de l’institució als membres de la comunitat universitària, a la ciutadania de Castelló i al futur universitari.
Universitat Jaume I - Allotjament per a estudiantat estranger
L’ Àrea de Cooperació Interuniversitària elabora un llistat d’opcions d’allotjament per a estudiants provinents de l’estranger i d’altres punts del país. Residències universitàries, residències privades, pisos del sector privat i allotjaments privats.
Universitat Jaume I de Castelló. UJI
UJI. El caràcter públic de la nostra Universitat ens motiva a donar uns serveis de qualitat, tant en la docència i la investigació, com en l'atenció general als usuaris. Informació general, eines, departaments, canals i actualitat.
Vèrtebres
Centre de fisioteràpia ubicat a Castelló. Equip format per professionals titulats en diverses especialitats mèdiques. Experiència avalada per una dècada d'atenció a nivell particular, i per la gestió dels Serveis de Fisioteràpia a la Universitat Jaume I.
Vídeo en suport a la manifestació per la llengua del 15 de desembre de 2012 a Castelló de la Plana
Isidor Marí (president de la Secció Filològica de l'IEC), Vicent Pitarch (Secció Filològica IEC), Gemma Lluch (professora de la UVEG) i Manuel Pérez Saldanya (Secció Filològica de l'IEC, professor de la UVEG i membre de l'AVL) donen el seu suport.
Vilaweb Castelló
Vilaweb Pilota Valenciana és el primer i únic informatiu a Internet, d'aquest esport d'arrel tradicional. Notícies i resultats.
Vox Uji Radio 107.8
Des d'aquesta pàgina la Universitat Jaume I vol oferir a tota la comunitat universitària i al món, la possibilitat d'escoltar per la xarxa d'internet la nova ràdio de la UJI, Vox Uji Ràdio. Està realitzada pels propis alumnes. Emissió en directe.
Xarxa Castelló
Lloc de trobada permanent dels ciutadans/nes dels municipis dels Països Catalans amb el topònim comú de Castelló: Castelló de la Ribera, Castelló de la Plana, Castelló de Rugat, Castelló de Farfanya, Castelló d’Empúries, Castellonroi, ...
Xarxa d'Investigació sobre Bòlids i Meteorits
Compta amb la col·laboració d'astrònoms afeccionats en aquesta iniciativa capdavantera per difondre la ciència promovent la participació activa. Presentació, objectius, estructura, línies d'investigació i integrants del grup. IEEC, UV, UJI.
Xarxa Vives d’Universitats
Institució que representa i coordina l’acció de 21 universitats de 4 estats europeus en ensenyament superior, recerca i cultura. Des de l’any 1994, ofereix una plataforma liderant serveis per a universitats, organitzacions públiques i privades i societat.
X-Vives
Benvinguts a X-Vives. Aquest és el servidor de suport a les activitats de l'Institut Joan Lluís Vives. Notícies del dia a Linux Today.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT