CASTELLOLI


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
CerCAT Índex d'Internet


 

WEBS relacionades amb el tema

Ajuntament de Castellolí
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Castellfollit de Riubregós, municipi de la comarca d’Anoia. Apartat sobre l'ajuntament i informacions municipals, cultura, serveis, calendari, atenció al ciutadà, actualitat i entitats del municipi.
Caramelles de Castellolí
Les caramelles de Castellolí són una tradició que fa generacions que es celebra. Els nostres rebesavis ja la celebraven. La festa es celebra un dimecres de mitja quaresma, perquè la cançó ja ho diu: Digueu-li a la mestressa que demà és dijous.
Castellolí - Consell Comarcal de l'Anoia
Fitxa tècnica de Castellolí, municipi de la comarca de l’Anoia del Consell Comarcal de l’Anoia. Població (01-11-2007): 486 hab. Superfície: 25,25 Km². Densitat: 19,24 hab./km². Altitud: 415 m. Dades de l’Ajuntament.
Castellolí - Diputació de Barcelona
Fitxa de la Diputació de Barcelona de Castellolí, municipi de l’Anoia. Dades de la composició dels ajuntaments a partir de la constitució de les corporacions municipals. Informació provisional fins l'aprovació dels cartipassos municipals.
Castellolí - Idescat
Estadística de Castellolí de l’Idescat. Població per grups d'edat. Moviment natural de la població. Població per relació amb l'activitat. Creixement de la població. Lloc de naixement. Nivell d'instrucció. Coneixement del català. Llars per persones, …
Castellolí - Piera Edicions
Informació turística, histórica, comercial i de serveis de Castellolí, a l’Anoia. Dades, història, llocs d’interès cultural, festes i celebracions, allotjaments. Els nostres serveis: el temps, euro calculadora, transports, sorteig, jocs, …
Castellolí - Viquipèdia
Castellolí és un municipi de la comarca de l'Anoia. Visitar Castellolí és seguir el camí d'un riu que ha estat l'eix vertebrador de l'activitat humana d'un conjunt de pobles. Es poden fer rutes a peu molt interessants pels seus voltants.
CerCAT Castellolí
Primer cercador territorial en català de CerCAT al municipi de Castellolí, a la comarca de l'Anoia.
Comissió de Reis de Castellolí
La Comissió de Reis s'encarrega de preparar la visita del Patge Faruk i de ses Majestats els Reis d'Orient al municipi de Castellolí (Anoia). Benvinguda, informacions i fotografies. De moment, hi trobaràs la informació sobre la campanya 2009.
Fast Parcmotor
Pàgina del Fast Parcmotor Circuit Escola de Castellolí (Anoia). Instal·lacions, escola de pilotatge i conducció. Ofereix cursos de conducció, cursos de pilotatge, activitats del motor, incentius, presentacions, formació de l'automòbil i serveis tècnics.
Fleca Tasco
Cooperativa de Castellolí, creada fruit de la necesitat d’aconseguir una vida més sostenible de la que oferia la societat. Actualment està dedicada a la elaboració, distribució i venda de productes de fleca ecològics, artesans i naturals.
Grup de Teatre La Brillante
Pàgina oficial del grup de teatre amateur, la brillante de Castellolí, comarca de l’Anoia. Fundat l'any 1924, el seu nom es deu al local "La Brillante", també ubicat al mateix municipi, on s’assajaven i es duien a terme les representacions.
Karting ParcMotor Castellolí
Lloguer de karts i motos en circuit per a grups amics o empreses, celebracions, festes originals i diferents. Karting Parcmotor Castellolí ha estat dissenyat per el campió del món Dani Pedrosa, i és una rèplica d’un circuit de Fórmula 1 o Moto GP.
Muntanya Blava, Gralles i tabals de Castellolí
Som el grup de grallers i tabals de Castellolí, a l’Anoia. Vam fundar-nos el 2005 i hem millorat. Ara ja som 25; 9 gralles i 16 instruments de percussió¬; tabals, caixes, surdos, goliats, repeniques i que no falti el rocar!. Vídeos i fotos del grup.
Paintball Parcmotor Castellolí
Paintball a 25 min de Barcelona, partides de paintball per als més petits i festes amb berenar i altres activitats. Espai d oci dedicat al paintball més modern de Catalunya per qualitat d’instal·lacions, camps de joc, professionalitat i serveis oferts.
Parcmotor Castellolí
Circuit de la Federació Catalana Motociclisme, ubicat en aquest municipi de l’Anoia. Esdevé una de les apostes més ambicioses dels darrers anys per tal de construir un complex esportiu global per a la pràctica i la promoció del motociclisme.
Racing DC
Racing DC és un ambiciós projecte empresarial, esportiu i social que pertany a l’apassionant món del motociclisme. Som referència de qualitat, en les instal·lacions que proposem, en la detecció i formació de nous talents.
Residència El Gos Blanc
Pàgina de la Residència Canina de Barcelona, El Gos Blanc. Està dedicada a diferents activitats; cria, selecció, venda de cadells, l'educació canina i ensinistrament i residència canina. Situada a Castellolí, comarca de l'Anoia.
Restaurant El Marino
Restaurant creat l’any 1949 a Castellolí (Anoia). Cuina natural que funciona amb llenya de roure i alzina des de sempre. El menjar es fa artesanalment i això dona als nostres plats un quelcom que avui dia costa de trobar. Carta de cuina casolana.
Tuga Trail Copons
Tuga Trail, cursa de muntanya, enguany al municipi de Castellolí, l'Anoia, organitzada per UEC de l’Anoia. Es tracta de la primera cursa de muntanya i caminada popular a Castellolí, indret de l'Alta Anoia. Activitats complementàries de la matinal.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT