CAUDIEL


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
ILIMIT Comunicacions. Serveis Internet.(93)7333375


 

WEBS relacionades amb el tema

Arxiu Històric Electoral Caudiel
Pàgina d’Argos (Presidencia de la Generalitat Valenciana), de l’Arxiu Històric Electoral, informe sobre Caudiel. Resultats electorals recents, evolució dels resultats electorals, evolució del % dels vots. Gràfiques estadístiques.
Caudiel - Civis
Canvi d’URL! Sistema d'Informació Municipal. Dades contingudes al Registre d'Entitats Locals. Informació relativa a la composició política del consistori, empreses públiques, organismes autònoms i consorcis i dades històriques del municipi.
Caudiel - Enciclopèdia.cat
Municipi de l'Alt Palància, a la zona de llengua castellana del País Valencià, al límit amb l'Alt Millars. Accidentat al nord pels contraforts de les serres d'Espadà i d'Espina (coll d'Arenillas 1155 m). Extenses pinedes amb més de 1 300 ha de bosc.
Caudiel - Institut Valencià d'Estadística
Dades municipals de Caudiel (Alt Palància), de l’Institut Valencià d'Estadística. Informació relativa al territori, medi ambient, població, treball, obres, eleccions, cadastre, pressupost municipal, infraestructures i equipaments municipals.
Caudiel - La Llum de les Imatges
Pàgina de la Fundació La Llum de les Imatges, amb breu informació turística del municipi de Caudiel (Alt Palància). Els principals llocs per a visitar al poble, les seues festes parroquials fotografies i alguns enllaços relacionats.
Caudiel - Turisme Castelló
Dades generals del municipi, medi social, recorregut urbà i paisatge. A Caudiel s’arriba per la N-234 Sagunt -Burgos, que uneix Caudiel amb Castelló i València. Caudiel està situat en la comarca de l'Alt Palància, amb 700 habitants.
Caudiel - Viquipèdia
Caudiel és un municipi del País Valencià que es troba a la comarca de l'Alt Palància. Limita amb Benafer, La Font de la Reina, Gaibiel, Figueres, Xèrica, Montant, Pavies, Pina i Vilanova de la Reina. El municipi compta amb importants altures.
Centre Rural d'Informació Europea
Associació sense ànim de lucre que es va constituir l'any 1995, fruit de la reflexió d'un grup d'entitats implicades en el desenvolupament del medi rural valencià des de la comarca de l’Alt Palància.
CerCAT Caudiel
Primer cercador territorial en valencià a Caudiel (Alt Palància). L'Alt Palància és una comarca castellanoparlant del País Valencià.
Mas de Noguera
Casa Alberg de 3 plantes, a Caudiel amb 60 places. Habitacions amb lliteres, serveis i dutxes a les, sala d’activitats, xemeneia, cuina amb productes de la granja. Feines agrícoles i ramaderes, elaboració de productes propis. Activitats i senderisme.
Rutes btt a Caudiel, Comunitat Valenciana
Rutes BTT a Caudiel (Alt Palància). Caudiel - Ruta del naixement del riu Palància, Vía verde Ojos Negros, Ojos Negros, creuant la Calderona, Ojos Negros des de Caudiel, Caudiel - Puçol, Caudiel-València, Caudiel-Cova Cerdaña - Port Sagunt, …
Via verda Ojos Negros tram 2: Masadas Blancas - Navaixes
La diversitat d'espais per què discorre la via permet el coneixement de paratges de l'interior de la Comunitat Valenciana de gran interés, tant per l'entorn natural com pel patrimoni cultural que alberga. Atravessa 14 termes municipals.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT