COPONS


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
Pc Hardware


 

WEBS relacionades amb el tema

Cal Manset
Casa pairal del 1805 a la plaça porxada, al bell mig del poble de Copons (Anoia). Reformada conservant el caràcter rural per oferir totes les comoditats. Capacitat per a 7 persones, serveis i terrassa-solàrium. Equipaments municipals d'esports.
Catpaintball
Més de 40.000m² de zones jugables, obert tots els dies de l’any, prèvia reserva, proba el paintball nocturn d’estiu. A partir de 12 anys. Vestuaris, Wc, dutxes amb aigua calenta, bar, pàrquing, zona de pic-nic, zona per a mascotes. Tarifes inclouen tot.
CerCAT Copons
Primer cercador territorial en català de CerCAT al municipi de Copons, a la comarca de l'Anoia.
Conèixer Copons
Informació per conèixer una mica més Copons. La riera de Veciana: fonts, molins i salts d’aigua, Sant Pere de Comalats, el pi del Quildo i la font del Freixe, el gorg Salat, la plaça major porxada i els carrers del poble, pedra seca al Morinyol, …
Copons - Consell Comarcal de l'Anoia
Fitxa tècnica de Copons, municipi de la comarca de l’Anoia del Consell Comarcal de l’Anoia. Població (01-11-2007): 313 hab. Superfície: 21,53 Km². Densitat: 14,53 hab./km². Altitud: 432 m. Dades de l’Ajuntament.
Copons - Diputació de Barcelona
Fitxa de la Diputació de Barcelona de Copons, municipi de l’Anoia. Dades de la composició dels ajuntaments a partir de la constitució de les corporacions municipals. Informació provisional fins l'aprovació dels cartipassos municipals.
Copons - Idescat
Estadística de Copons de l’Idescat. Població per grups d'edat. Moviment natural de la població. Població per relació amb l'activitat. Creixement de la població. Lloc de naixement. Nivell d'instrucció. Coneixement del català. Llars per persones, …
Copons - Viquipèdia
Copons és un municipi situat a la comarca de l'Anoia pertanyent a l'Alta Segarra. Demografia: Evolució demogràfica. Gentilici: Coponenc, coponenca. Enllaços externs. Coordenades 41° 38' 18? N, 1° 31' 10? E.
Copons En Lluita
Blog neix per a que els coponenques i coponencs expresin lliurement les seves opinions sobre el dia a dia al nostre poble, Copons (L’Anoia). El progrés desenfrenat i destructiu dels darrers anys, … Per un Copons verd i lliure.
Copons.info - Vila de Copons
Vila de Copons és l’espai de Copons i el seu entorn. Es tracta d’un blog creat i mantingut pel jovent de Copons. El temps mes a mes, l’entorn, història, Itàlia, música, narracions curtes, política i tecnologia. No actualitzat.
Copons2.0
Publicació digital del municipi de Copons (Anoia). Actualitat. Alta Anoia, benestar social, comerciants i traginers, cultura, educació, esports, serveis, macrojocs, medi ambient, noves tecnologies, urbanisme, enllaços locals i a xarxes socials.
La Botiga de l’Artesà
Alimentació natural, artesana i de qualitat: ecològics, amb denominació d'origen i indicació geogràfica protegida. Els productes provenen directament del productor-elaborador, sense més intermediaris. Promociona aliments artesans de l'Anoia.
terrasarda.cat
Vol ser un espai de trobada pels qui ens estimem Sardenya. A la nostra pàgina hi trobareu informació que anem recollint en els nostres viatges i d'altra que ens proporcionen els nostres companys i companyes sards. Les emocions d’aquesta terra.
Tot Circ
Companyia creada l’any 1986. Els seus components en Miquel Montiel i l’Elisabet Tomàs havien format part d’un grup d’animació “Bolic Bullanga”. L’interès pel circ els va fer seguir camins diferents i va sorgir Tot Circ. El circ a Les Feixes circ i natura.
vila de copons bloc
Blog de Copons (Anoia) vist per coponencs, amb moltíssimes fotografies i coses del poble. La pàgina està sense actualitzar des de febrer de l’any 2006.
ZER Vent d'Avall
Zona d'ensenyament rural. Presentació, sortides i festes. Agrupa els nens quatre escoles situades en diferents municipis del Nord de la comarca de l’Anoia: Prats de Rei, Castellfollit de Riubregós, Copons, i de Sant Martí de Sesgueioles.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT