ELBRUC


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
Pc Hardware


 

WEBS relacionades amb el tema

AMPA CEIP El Bruc
Vàrem crear aquest blog al febrer de 2007. La nostra idea era compartir el que nosaltres fem amb tots els pares i mares que porten al seu fill a l’escola CEIP El Bruc. Idees, suggeriments, queixes… en resum, opinar sobre les nostres activitats.
Art Bruc
Art Bruc és una galeria d’art situada a El Bruc, a l’eix Martorell-Igualada i a prop de Manresa. S’hi exposa i s’hi ven pintura i escultura contemporània, fotografia, amb artistes nous o bé consolidats. Presenta de vuit a deu exposicions durant l’any.
Baldosas Vallès
Pàgina de l’empresa ceràmica Baldosas Vallès, ubicada al municipi del Bruc (comarca de l’Anoia). Informació de l’activitat i de l’empresa, productes, tractaments, catàlegs, localització i serveis.
Batalla del Bruc - Viquipèdia
La Batalla del Bruc és el nom en que es coneixen els dos enfrontaments entre tropes espanyoles i franceses que va tenir lloc al Bruc entre 6 i el 14 de juny de 1808, durant la Guerra del Francès. 1r i 2n enfrontaments i llegendes.
Biblioteca Verge de Montserrat d'El Bruc
La Biblioteca Verge de Montserrat comparteix els seus recursos amb un Punt d'Informació Juvenil. Realitza un servei especial de préstec d'aquest fons a l'escola bressol municipal 'la cadireta'. Serveis, fons i activitats.
Can Ollé de la Guàrdia
Can Ollé de la Guardia, masia del segle XV; en plena naturalesa, situada dins la comarca de l'Anoia i llindant amb la comarca del Bages, pertany al municipi del Bruc. Té dos allotjaments independents amb capacitat per a quatre persones cada un.
Casa Rural a El Bruc
Una magnifica finca situada en plena naturalesa. Un entorn privilegiat a les portes del parc natural de la muntanya de Montserrat. La Masia data del S.XV i ha estat restaurada conservant tot l'encant de l'ambient rústic, però amb totes les comoditats.
CEIP El Bruc
Web del Centre d’Educació Infantil i Primària de El Brull (Anoia). Informació del poble, l’escola, documents, sortides i festes, escola verda, comunitat educativa, serveis escolars i el projecte Bruc Lector, que intenta dinamitzar l'activitat lectora.
Centre Can Serrat
Masia antiga classificada i protegida de 1187m², rehabilitada a l’any 1989 en una comunitat d’artistes/centre de creació i producció artística, gràcies a 11 artistes Noruecs. Està situat en un entorn immillorable, del Bruc, a la falda del Montserrat.
CEP de Sis
Centre escolar rural a Puigdàlber, El Bruc i Santa Fe del Penedès. L'estructura de ZER significa una intensa millora de la qualitat de l'ensenyament dels alumnes d'escola rural. Major cohesió social i un clar recolzament a l'equilibri territorial...
CerCAT El Bruc
Primer cercador territorial en català de CerCAT a El Bruc, a la comarca de l'Anoia.
El Bruc - Piera Edicions
Guia d’aquest municipi de la comarca de l’Anoia. Dades generals, breu història, mejar i dormir, empreses i comerços, llocs d'interès cultural i festes i celebracions. També hi ha serveis web disponibles.
El Bruc - Viquipèdia
El Bruc és un municipi de la comarca de l'Anoia. El municipi el componen quatre entitats de població. Evolució demográfica. El 1717 incorpora la Guàrdia del Bruc (abans la Guàrdia de Montserrat), i el 1857, la Guàrdia.
El Toro del Bruc
Breu informació la història del ja desaparegut "toro del Bruc". Un grup de "desconeguts" van tirar a terra el darrer toro d'Osborne que quedava a Catalunya, i que estava a l'autovia Igualada-Barcelona, a l'altura del Bruc (Anoia).
Equibruc: Cavalls en Equilibri
Centre holístic de pupil·latge i rehabilitació equina de Catalunya. Pupil·latge i ambient exclusiu: Boxes, paddocks, Paddock Paradise, aula, club. Especialistes en podologia equina, nutrició, fisioteràpia, etologia... Formació en podologia equina, etc.
Festa del Timbaler - El Bruc
A les Muntanyes de Montserrat ressona el timbal. El 6 de juny de 1808, una columna francesa es dirigí des del Bruc al Coll de Can Massana, per anar a Manresa. Atacats per guerrilles catalanes, els obligà a la retirada.
Festa del Timbaler del Bruc, la Fira de la Guerra del Francès
Guia de la Festa del Timbaler del Bruc, la Fira de la Guerra del Francès. Mes de juny. La festa s’organitza des de l’any 2000. Els grups de timbalers i bandes de tambors, trabucaires. ... Com arribar-hi des de diferents punts.
Foc Senglar
Pàgina oficial del grup de diables Foc Senglar del poble del Bruc, a la comarca de l’Anoia. L’entitat va ser fundada l’any 2001. Informació sobre l'associació, els membres, àlbum de fotos, agenda de sortides i mapa sobre com arribar-hi.
Foc Senglar - Diables del Bruc
Grup de diables fundat el 2001, a El Bruc (Anoia). Informació sobre l'associació, els membres, àlbum de fotos, agenda de sortides i mapa sobre com arribar-hi. La bèstia més representativa és el porc senglar.
Hotel El Bruc ***
Pàgina a Internet d’aquest hotel que porta el nom d’aquest municipi de la comarca de l’Anoia. Informació general de l’hostatjament, les seves habitacions, bufet, casaments i banquets, cafeteria i contacte.
la Sargantana
Cursos d’escalada. La teva millor experiència. Que provis el que mai faries. Que descobreixis la teva capacitat per superar els obstacles i gaudeixis “the outdoor experience”. Propostes i el teu pla a mida. Roca, neu, aigua, terra. Tu esculls.
Patronat de la Muntanya de Montserrat
Creat pel Decret-llei l’any 1950, per la importància religiosa i cultural del Monestir i del Santuari i la bellesa i singularitat de la muntanya, convertida en centre turístic internacional. Dades del patronat i del Parc Natural.
Plataforma El Bruc per la Pau
Pàgina d’aquesta plataforma pacifista sorgida a partir de la invasió, per les tropes britàniques i americanes a l'Iraq del març del 2003. Notícies sobre l'entitat, documents i enllaços a d'altres plataformes. El Bruc (Anoia).
Portals de Montserrat
Magnífica web interactiva, feta per La Factoria, sobre el Parc Natural de la Muntanya de Montserrat: Montserrat, Marganell, Monistrol, El Bruc i Collbató. Guia, descripcions i dades diverses sobre els diferents indrets.
Refugi Vicenç Barbé
inaugurat el 1961, situat al mig de la regió montserratina d’Agulles, aquest és un dels dos equipaments guardats que té la Federa-ció al massís de Montserrat. Duu el nom de l’escalador Vicenç Barbé, mort el 1942 quan escalava els Frares Encantats.
Timbaler del Bruc - Viquipèdia
Llegenda formada a partir de fets ocorreguts el 1808 durant la guerra del francès. A Isidre Lluçà i Casanoves nascut a Santpedor (Bages) el 1791 i mort el 1809 s'atribueix la personalitat real del timbaler. Fets històrics o gènesi de la llegenda.
Vinya Nova
Restaurant a prop de la muntanya de Montserrat, a Masia la Vinyanova, pertany la meitat a Collbató (Baix Llobregat) i l'altre meitat al Bruc (Anoia). Natura, animals, gastronomia, hort, patrimoni, ... Presentació, espais, mapa i menú.
ZER Tres Branques
Espai oficial de la Zona Escola Rural Tres Branques, És una ZER ubicada a la comarca de l’Anoia i que té la seva seu al municipi de El Bruc. Informació general de la ZER, escoles i les adreces postal i electrònica.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT