ELSPRATSDEREI


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
Pc Hardware


 

WEBS relacionades amb el tema

Ajuntament dels Prats de Rei
Pàgina oficial de l’Ajuntament dels Prats de Rei, municipi de la comarca d’Anoia. Apartat sobre l'Ajuntament i informacions municipals, cultura, serveis, història, festes, comerços, el seu centre històric medieval i allotjaments.
Alta Anoia - Turisme Rural
Web del Consorci de Promoció Turística de l'Alta Anoia. Informació dels allotjaments rurals, restauració típica de la zona, activitats per a desenvolupar, artesania i informació de l'Alta Anoia.
Batalla de Prats de Rei - Viquipèdia
Un dels episodis de la Guerra de Successió. El problema successori, aixecament i ofensiva austriacista, la batalla d'Almansa i la recuperació borbònica, contraofensiva austriacista, la impossibilitat de dominar Castella i el replegament austriacista …
Ca l’Argullol
A Ca l’Argullol seguim les tradicions... Botifarres llonganisses fresques salsitxes i hamburgueses de porc naturals, sense conservants ni colorants d’elaboració artesanal. Estem a Els Prats de Rei (Anoia - Barcelona).
Cal Barrusca
Masia aïllada del s. XIX, situada a Els Prats de Rei (Anoia). Està envoltada per camps i bosc mediterrani, en la qual s’ha adaptat una antiga pallissa per a fer-hi dos allotjaments rurals independents. L’allotjament té capacitat per a 4 persones (+1).
Cal Masvilella
Casa de poble acollidora situada a Els Prats de Rei (Anoia). Confortable i molt tranquil·la, per desconectar i trobar l’harmonia que donen els petits pobles. La casa disposa de tots els serveis necessaris de la llar. Tarifes i activitats.
Can Bartomeu
Masia familiar situada al cor de Catalunya a Els Prats de Rei. Hi trobaràs la pau i tranquil·litat per a les teves vacances. Allotjament independent, adossat, en àmbit rural dins del conjunt de Can Bartomeu. Construcció rústica de principis del s. XX.
CerCAT Els Prats de Rei
Primer cercador territorial en català de CerCAT al municipi dels Prats de Rei, a la comarca de l'Anoia.
Els Prats de Rei - Consell Comarcal de l'Anoia
Fitxa dels Prats de Rei, municipi de l’Anoia del Consell Comarcal de l’Anoia. Població (01-11-2007): 554 hab. Extensió: 32,76 km². Densitat de població: 16,91 hab./km². Altitud: 608 m. Nuclis: Els Prats de Rei, La Manresana, els Seguers i Solanelles.
Els Prats de Rei - Diputació de Barcelona
Fitxa de la Diputació de Barcelona dels Prats de Rei, municipi de l’Anoia. Dades de la composició dels ajuntaments a partir de la constitució de les corporacions municipals. Informació provisional fins l'aprovació dels cartipassos municipals.
Els Prats de Rei - Idescat
Estadística d’Els Prats de Rei de l’Idescat. Població per grups d'edat. Moviment natural de la població. Població per relació amb l'activitat. Creixement de la població. Lloc de naixement. Nivell d'instrucció. Coneixement del català. Llars per persones, …
Els Prats de Rei - Viquipèdia
Els Prats de Rei és una vila i municipi situat oficialment a la comarca de l'Anoia, però històricament pertanyent a l'Alta Segarra. L'església parroquial, dedicada a santa Maria és d'estil barroc, i fou edificada entre 1685 i 1713. Demografia.
Futbol Sala JIP Prats de Rei
El naixement d’aquest club va sorgir de l’amistat existent entre una sèrie de joves de Prats de Rei, Calaf, St. Pere i Torà, a l’any 2006. La temporada 08/09 va ser la primera temporada que l'equip jugava a la categoria de Nacional B.
Granja-Escola Els Seguers
Cal Miquel de Els Prats de Rei (Anoia). Vine a descobrir els animals de la granja. De la poma a la melmelada, de la llet en fem mató, de les plantes al perfum olorós, fer un quadre de l’espiga de blat, de l'abella a l'espelma, de l'hort al plat…
JIP moda a bon preu
Empresa familiar amb activitat dins del món del comerç en la venda al detall de roba de vestir jove i complements. JIP moda a bon preu està composat per 7 centres comercials. La seu de l’empresa està situada a Els Prats de Rei (Anoia).
Pessebre Vivent de Prats del Rei
Pàgina oficial del Pessebre Vivent de Prats del Rei. Les representacions es fan els dies: 26 i 28. Gener: 1, 4, 6 i 11. Els Prats de Rei és una vila i municipi situat oficialment a la comarca de l'Anoia, però històricament pertanyent a l'Alta Segarra.
ZER Vent d'Avall
Zona d'ensenyament rural. Presentació, sortides i festes. Agrupa els nens quatre escoles situades en diferents municipis del Nord de la comarca de l’Anoia: Prats de Rei, Castellfollit de Riubregós, Copons, i de Sant Martí de Sesgueioles.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT