ELTORO


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
CerCAT Índex d'Internet


 

WEBS relacionades amb el tema

Ajuntament El Toro
Web oficial de l’Ajuntament El Toro, municipi de la comarca de l’Alt Palància. El seu portal inclou informació del seu ajuntament, el poble, història, festes, patrimoni, el nucli d'El Molinar, directori, turisme, galeria de fotos, l'oratge, i enllaços.
Arxiu Històric Electoral El Toro
Pàgina d’Argos (Presidencia de la Generalitat Valenciana), de l’Arxiu Històric Electoral, informe sobre El Toro. Resultats electorals recents, evolució dels resultats electorals, evolució del % dels vots. Gràfiques estadístiques.
Barranc del Sahuquillo
El Paratge del Barranc del Sahuquillo és una Microrreserva del municipi de El Toro (Alt Palància). Declarat per Acord de la Generalitat Valenciana el 6 d'octubre de 1998. Enllaços relacionats interns i enllaços externs.
CerCAT El Toro
Primer cercador territorial en valencià a El Toro (Alt Palància). L'Alt Palància és una comarca castellanoparlant del País Valencià.
El Toro - Civis
Canvi d’URL! Sistema d'Informació Municipal. Dades contingudes al Registre d'Entitats Locals. Informació relativa a la composició política del consistori, empreses públiques, organismes autònoms i consorcis i dades històriques del municipi.
El Toro - Enciclopèdia.cat
Municipi de l'Alt Palància, dins l'àrea de parla castellana del País Valencià. S'hi conserven les restes del castell i església de Santa Maria (s. XII-XIII). L'església parroquial de la Mare de Déu dels Àngels conté un interessant retaule de sants.
El Toro - Institut Valencià d'Estadística
Dades municipals del Toro (Alt Palància), de l’Institut Valencià d'Estadística. Informació relativa al territori, medi ambient, població, treball, obres, eleccions, cadastre, pressupost municipal, infraestructures i equipaments municipals.
El Toro - Viquipèdia
El Toro és un municipi del País Valencià que es troba a la comarca de l'Alt Palància. Limita amb Barraques, Toràs, Begís, Sacanyet i Pina. A més també limita Abejuela, Manzanera i San Agustín, a la província de Terol. Taula de continguts.
Pla Barraques
El Pla Barraques (en castellà Páramo de Barracas) és un altiplà que es troba a la comarca de l'Alt Palància, a les poblacions de Barraques i El Toro. Es situa entre 600 i 800 m. d'altura, entre les serres de Espina, el Toro i El Herragudo.
Pozo Junco
El Paratge Natural Municipal Pozo Junco és un Paratge Natural Municipal del municipi de El Toro (Alt Palància). Declarat per Acord de la Generalitat Valenciana el 5 de novembre de 2004. El paratge se situa en un altiplà, el Pla de Barraques.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT