FIGUERES


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
Pc Hardware


 

WEBS relacionades amb el tema

Ajuntament de Higueras
Web de l’Ajuntament de Figueres, amb versió principal en valencià. Higueras (nom oficial) és un municipi de la comarca de l’Alt Palància. La web inclou informació de l’ajuntament, el poble, directori, turisme, galeries de fotos, l'oratge, events, ...
Arxiu Històric Electoral Higueras
Pàgina d’Argos (Presidencia de la Generalitat Valenciana), de l’Arxiu Històric Electoral, informe sobre Figueres. Resultats electorals recents, evolució dels resultats electorals, evolució del % dels vots. Gràfiques estadístiques.
CerCAT Figueres
Primer cercador territorial en valencià a Figueres (Alt Palància). L'Alt Palància és una comarca castellanoparlant del País Valencià.
Club Natació Swimfaster
Swimfaster és una empresa que des de 2008 ofereix un servei Innovador en el medi aquàtic basat en una visió de la natació centrada en sensacions, dirigit a tots els nivells d’ensenyament i aprenentatge. La natació vista des d’una altra dimensió. Mètode.
Club Waterpolo Figueres
El Club Waterpolo Figueres neix l’any 2007. En acabar la temporada 2006-07, el CN Figueres comunica que la secció de waterpolo no continuarà. De seguida uns waterpolistes decideixen crear el Club Waterpolo Figueres. Seccions: Waterpolo, triatló i futbol.
Creperie Bretonne Annaíck Figueres
La creperia de Figueres, que li proposa en una decoració estil anys setanta única i molt original les mateixes especialitats bretones que els nostres altres establiments. Cuina de la Bretanya i un nou estil en establiments antics i restaurants.
Edifred
Comercialitzem primeres marques de maquinària pel sector de l’hostaleria i l’alimentació, nova i d’ocasió. Assessorem, projectem i realitzem instal·lacions de restaurants, bars i establiments i col·lectivitats (horeca), optimitzem el temps dels clients.
Festival de cultura contemporània de l'Empordà
Produïnt i difonent cultura contemporània des del 2004, s'instal·la a l'espai públic de Figueres el 2009. Projecte de producció i difusió de projectes culturals. Treball conjunt de persones no vinculades a la cultura amb creadors, pensadors, artistes, …
Figueres - Enciclopèdia.cat
Municipi de l'Alt Palància, a la zona de llengua castellana del País Valencià, al vessant meridional de la serra de l'Espina, que aconsegueix 1 024 m dins el terme. El territori, accidentat, és cobert en part per matollar i boscs de pins i alzines.
Figueres - valencians.es
Fotografies i dades bàsiques d’aquest municipi de l’Alt Palància. Per a trobar els primers habitants de la població, ens hauríem de remuntar a èpoques remotes. Es coneixen assentaments ibers, el que ens mostren des dels temps prehistòrics.
Figueres - Viquipèdia
Figueres (en castellà Higueras) és un municipi del País Valencià de la comarca de l'Alt Palància. Limita amb Caudiel, Montant, Pavies i Torralba. Municipi inserit dintre del Parc Natural de la Serra d'Espadà. Té altures de més 1.000 m. D'altitud.
Figueres Oberta
Figueres Oberta és el portal de promoció de l'Ajuntament de Figueres, dedicat a aquesta ciutat de l'Alt Empordà. Informació pràctica, què visitar, mapa interactiu i espali multimèdia. Propostes i activitats per a la descoberta de la comarca. Allotjaments.
Figueres Oberta
Informació pràctica, allotjament, restaurants, moure's a Figueres. Punts d'interès: Rambla de Figueres, edificis modernistes, monument a Narcís Monturiol, Plaça de la Font Lluminosa, Plaça de Catalunya, Plaça del Gran, L’Escorxador, Casa Dalí, etc.
Figueres Serveis actius.cat
Versió local d’aquest localitzador de comerços i serveis de Catalunya, accessible des d'internet, que incorpora la informació necessària sobre el negoci, a més d'oferir, a través de plànols detallats i personalitzats la ubicació del mateix. Directori.
Hapkido Figueres
El Hap Ki-Do és un art marcial d’origen coreà, que té una antiguetat de més de 2000 anys. En els primers temps, només el practicaven els reis i nobles, i en alguns monasteris, a on els monjos el practicaven com a un art secret.
Higueras - Civis
Canvi d’URL! Sistema d'Informació Municipal. Dades contingudes al Registre d'Entitats Locals. Informació relativa a la composició política del consistori, empreses públiques, organismes autònoms i consorcis i dades històriques del municipi.
Higueras - Institut Valencià d'Estadística
Dades municipals de Figueres (Alt Palància), de l’Institut Valencià d'Estadística. Informació relativa al territori, medi ambient, població, treball, obres, eleccions, cadastre, pressupost municipal, infraestructures i equipaments municipals.
Higueras - Turisme Castelló
Dades generals del municipi, medi social, recorregut urbà i paisatge. En plena Serra d'Espadà, concretament al nord d'esta, s'hi accedeix per l'autovia d'Aragó, a 82 km. de València i 86 de Castelló. Església de la Puríssima Concepció.
Joan Roca i Estany
Joan Roca Estany (Ventalló 1944) músic i luthier establert a Figueres i especialitzat en la fabricació, de tenores i tibles artesanes amb una afinació molt acurada. Va estudiar solfeig i violí amb Joan Saliner de l’Armentera i tenora amb Agustí Monguilod.
Olympia Grup
Establiments Olympia és una empresa especialitzada en la venda de recanvis, accessoris i pintura per a automoció i nàutica, i de tot tipus d’eines i maquinària per a taller. L’activitat comercial s’inicià l’any 1949 amb la venda de recanvis de bicicleta.
Qüest Urban
Als darrers anys Qüest ha crescut progressivament, implantant a les comarques de Girona un concepte innovador de botiga multimarca: Moda urbana de marques líder, originalitat, qualitat i preus assequibles. Marques, promos i centres.
Tri Tramuntana - Triatló Tramuntana Figueres
El Triatló Tramuntana Figueres és un club de triatletes i grup d'amics. Això defineix quina la filosofia. Competim, sí; entrenem, també; però intentem que tot allò que fem sigui en bona companyia. Club fet per a triatletes i gestionat per triatletes.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT