GAIBIEL


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
ILIMIT Comunicacions. Serveis Internet.(93)7333375


 

WEBS relacionades amb el tema

Ajuntament de Gaibiel
Web oficial de l’Ajuntament de Gaibiel, municipi de la comarca de l’Alt Palància (Castelló). Inclou notícies del poble, del seu ajuntament, dades del poble, directori, turisme, galeries de fotos, l'oratge, directori i enllaços principals.
Arxiu Històric Electoral Gaibiel
Pàgina d’Argos (Presidencia de la Generalitat Valenciana), de l’Arxiu Històric Electoral, informe sobre Gaibiel. Resultats electorals recents, evolució dels resultats electorals, evolució del % dels vots. Gràfiques estadístiques.
Bosquecillo A.C.G.
Som un grup d'amics de professions diverses. Residim habitualment en distintes ciutats (Alacant, Bétera, Benicarló, Cerdanyola, Godella, Segorbe i València) tenim un punt en comú en plena Serra d'Espadà, Gaibiel, on acudim els dies lliures…
CerCAT Gaibiel
Primer cercador territorial en valencià a Gaibiel (Alt Palància). L'Alt Palància és una comarca castellanoparlant del País Valencià.
Club Pelotari Gaibiel
Informació no oficial del projecte de recuperació de la pilota en l’Alt Palància. Tot i que la gran part de la gent associa l’esport de la pilota a les comarques valencianoparlants cal destacar que en esta comarca es va jugar, i molt a pilota valenciana.
Gaibiel - Civis
Canvi d’URL! Sistema d'Informació Municipal. Dades contingudes al Registre d'Entitats Locals. Informació relativa a la composició política del consistori, empreses públiques, organismes autònoms i consorcis i dades històriques del municipi.
Gaibiel - Enciclopèdia.cat
Municipi de l'Alt Palància, a la zona de llengua castellana del País Valencià, a la vall mitjana de la rambla de Gaibiel (neix als contraforts de la serra de l'Espina, dins el terme de Vilamur, i aflueix al Palància, per l'esquerra, dins el Xericà).
Gaibiel - Institut Valencià d'Estadística
Dades municipals de Gaibiel (Alt Palància), de l’Institut Valencià d'Estadística. Informació relativa al territori, medi ambient, població, treball, obres, eleccions, cadastre, pressupost municipal, infraestructures i equipaments municipals.
Gaibiel - Turisme Castelló
Dades generals del municipi, medi social, recorregut urbà i paisatge. Situada a la comarca de l'Alt Palància, actualment compta amb 217 habitants. Accés per carretera comarcal. Basat principalment en l'agricultura (conreu d'oliveres i ametllers).
Gaibiel - valencians.es
Fotografies i dades bàsiques d’aquest municipi de l’Alt Palància. La localitat és d'origen musulmà, sent conquistada per Jaime I el 28 d'agost de 1237 sent cedida a Pedro Garcés de Roda. En l'any 1534 tenia una població d'uns 50 veïns…
Gaibiel - Viquipèdia
Gaibiel és un municipi del País Valencià que es troba a la comarca de l'Alt Palància. Limita amb Algímia d'Almonesir, Caudiel, Xèrica, Matet, Navaixes, Pavies i La Vall d'Almonesir. Agricultura de secà, productes com la garrofa, l'ametlla o l'oliva.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT