GELDO


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
Pc Hardware


 

WEBS relacionades amb el tema

Arxiu Històric Electoral Geldo
Pàgina d’Argos (Presidencia de la Generalitat Valenciana), de l’Arxiu Històric Electoral, informe sobre Geldo. Resultats electorals recents, evolució dels resultats electorals, evolució del % dels vots. Gràfiques estadístiques.
CerCAT Geldo
Primer cercador territorial en valencià a Geldo (Alt Palància). L'Alt Palància és una comarca castellanoparlant del País Valencià.
Geldo
Geldo-Gàtova, Geldo- Cova Santa-Geldo, Geldo-Altura-Navaixes-Sogorb-Geldo, Geldo-Regajo-Saltonovia, Geldo-Castellnou-Regajo, Geldo-Cova Santa-Salt de la Novia Geldo, Geldo-Font de Tristan, Geldo-Barraques-Geldo, Via Verda Ojos Negros, …
Geldo - Civis
Canvi d’URL! Sistema d'Informació Municipal. Dades contingudes al Registre d'Entitats Locals. Informació relativa a la composició política del consistori, empreses públiques, organismes autònoms i consorcis i dades històriques del municipi.
Geldo - Institut Valencià d'Estadística
Dades municipals de Geldo (Alt Palància), de l’Institut Valencià d'Estadística. Informació relativa al territori, medi ambient, població, treball, obres, eleccions, cadastre, pressupost municipal, infraestructures i equipaments municipals.
Geldo - Turisme Castelló
Dades generals del municipi, medi social, recorregut urbà i paisatge. Ubicat a la comarca de l'Alt Palància, a 2 km. de Segorbe, la seua capital, i junt a la N-234 Sagunt-Burgos (autovia d'Aragó), que discurreix seguint la Vall del Palància.
Geldo - valencians.es
Fotografies i dades bàsiques d’aquest municipi de l’Alt Palància. Té un menut terme municipal de 0'50 km² a la vora del Palància. Situat totalment en la vall, amb accidents muntanyencs rellevants. El nucli urbà està situat a 300 m. d'altitud.
Geldo - Viquipèdia
Geldo (antigament Xeldo) és un municipi del País Valencià que es troba a la comarca de l'Alt Palància. L'única localitat amb la qual limita Geldo és Sogorb, ja que el terme municipal de Geldo està envoltat totalment per aquest. Continguts.
Manuela Trasobares
Web oficial de l’artista plàstica i lírica Manuela Trasobares, influïda per Salvador Dalí. Va néixer a Figueres i estiuejava a Cadaqués, on rebé les primeres classes de pintura. Altres mestres seus: el dibuixant Ferrandis o el compositor Carles Santos.
Manuela Trasobares Haro - Viquipèdia
Manuela Trasobares (Figueres, Alt Empordà, 1962). Artista i política transsexual. Després de dedicar-se a l'òpera, l'escultura i la pintura, l'any 2007 es presenta a les municipals del poble on resideix, Geldo (Alt Palància). És la 1a edil transsexual.
Via verda Ojos Negros tram 3: Navaixes - Algímia d'Alfara
Que la via discórrega en paral·lel amb la carretera N-234, que unix la comunitat amb Terol, i la línia ferroviària facilita l'accés a qualsevol punt de la via, i es pot fer ús del vehicle particular o de les línies d'autobusos i ferrocarril.
Xeldo - Enciclopèdia.cat
Municipi de l'Alt Palància, a l'àrea de llengua castellana del País Valencià. El terme municipal és molt reduït, estès a la dreta del Palància, entre els de Sogorb (que gairebé l'envolta) i de Castellnou. Cinquanta ha són de conreus de regadiu.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT