HOSTALETSDEPIEROLA


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
CerCAT Índex d'Internet


 

WEBS relacionades amb el tema

Ajuntament d'Els Hostalets de Pierola
Web oficial d’aquest municipi de la comarca de l’Anoia. Al voltant de la riera de Pierola van establir-se els primers veïns del municipi al s XI, amb l'activitat agrària. La Vila, agermanaments, serveis, Ajuntament, festes i medi ambient.
Biblio@ccés els Hostalets de Pierola
El Biblio@ccés i el Bibliobús Montserrat actuen de forma conjunta a la població dels Hostalets de Pierola en diversos aspectes:Utilització del mateix carnet del bibliobús per ambdós equipaments i l’organització d’exposicions temàtiques mensuals.
Biblioteca Municipal i Telecentre d’Els Hostalets de Pierola
Pàgina de la Biblioteca Municipal i del Telecentre d’Els Hostalets de Pierola (Anoia). Informació de la biblioteca i les dades del telecentre amb Linux. El programari: Edició imatge, edició web, navegadors, Open Office, programari lliure, …
Can Grau Vell
Pàgina a Internet de Can Grau Vell, elaboradors de vins i caves des de Els Hostalets de Pierola, a la comarca de l’Anoia. Informació general de l’empresa, la plantació, els vins i contacte. Cultiva al voltant de 6500 ceps.
Casal Català
Web del El Casal Català dels Hostalets de Pierola. 330 socis que deleguen l'entitat en la junta directiva que encarregada de gestionar-lo (manteniment, lloguers, activitats, ...). L'edifici del Casal, Els Til·lers, amics del casal i activitats.
CerCAT Els Hostalets de Pierola
Primer cercador territorial en català de CerCAT a Els Hostalets de Pierola, a la comarca de l'Anoia.
Club Hostalets amb BTT
Weblog del Club Hostalets amb BTT. Un nou club d’Els Hostalets de Pierola, dedicat al ciclisme de muntanya. Per fi, ja tenim el CIF del Club!!. El proper pas a seguir és la roba, i necessitem la teva opinió.
Els Hostalets de Pierola - Anoia Guapa
Pàgina d’informació d’Els Hostalets de Pierola (Anoia), d’Anoia Guapa, un portal de reportatges sobre els municipis de l’Anoia. Edificis modernistes, el nostre poble, una tradició: les llúcies i els nicolaus. Entra i fes el tafaner pel nostre poble!
Els Hostalets de Pierola - Viquipèdia
Els Hostalets de Pierola és un municipi de la comarca de l'Anoia. Entitat de població: Els Boscos de Can Martí, Can Fontimarc, Can Fosalba, Can Gras, Can Marcet, Can Rovira de l'Estela, els Hostalets de Pierola, Pierola i Serra Alta.
Els Hostalets de Pierola- Piera Edicions
Web amb informació d’Els Hostalets de Pierola (Anoia), de Piera Edicions. Dades generals del municipi, breu història, on menjar i dormir, empreses i comerços, llocs d'interès cultural i festes i celebracions. Serveis complementaris.
Esplai Pífies
Associació juvenil dedicada al lleure, formada per 8 joves d'Els Hostalets de Pierola. Som: Lluís, Daniel, Mar, Sandra, Eva, Laia, Anna i Andrea. Cada dissabte de 4.30 a 6.30 de la tarda ens pots trobar a l'antiga escola Renaixença.
Esquerra Els Hostalets de Pierola
En aquests temps claus pel futur del poble i del país: troballa d’en Pau, nova organització territorial, nova llei electoral, nou estatut, la constitució europea. Cal treballar per garantir el nostre municipi, i evitar l’absorció pel cinturó metropolità.
Festa de la Verema dels Hostalets de Pierola
Trobada per anar a La Vinya del Camí del Cementiri on es participarà en la tradicional collita de raïms. Després, esmorzar de pagès amb carn, botifarra, pa amb tomàquet, postres, beguda i cafè. Trepitjada de raïm i ballada de sardanes.
Hostaletsdepierola.cat
La plana web, no oficial, d’Els Hostalets de Pierola. Lloc web sobre el poble amb notícies, agenda, fòrum, enquesta, imatges, enllaços, retalls i contacte. Pàgines del poble allotjades.
Lead Food
Pàgina web de Lead Food Services, S.L., empresa dels Hostalets de Pierola (comarca de l’Anoia), dedicada al proveiment de snacks i productes d’aperitu, destinats al mercat del suministrament del vending. Web en construcció.
Pere Barbado
Web de Pere Barbado, candidat del PSC a l’alcaldia d’Els Hostalets de Pierola. El meu nom és Pere Barbado i em presento com alcaldable per a Els Hostalets de Pierola. Les meves intervencions, què penso, què proposo. Discursos.
PSC Hostalets de Pierola
Web de la secció local del Partit dels Socialistes de Catalunya a els Hostalets de Pierola, a la comarca de l’Anoia. Notícies del municipi i el partit, agenda, enllaços, càrrecs i electes, i dades en general.
Simat
Empresa del sector de la indústria alimentària, dedicada a fabricar preparats alimentaris sol·lubles. Simat, disposa d'una extensa gama de productes especialment per màquines automàtiques de Vending i Horeca.
ZER Vinyes Verdes
Zona escolar rural que compren els centres: CEIP M.D.Montserrat de Castellví de Rosanes i el CEIP F. Mata de la Beguda Alta. Fòrum i dades del ZER. Esperem que aquest any ens pugui ser d'alguna utilitat.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT