IGUALADA


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
ILIMIT Comunicacions. Serveis Internet.(93)7333375


 

WEBS relacionades amb el tema

#CanyaAlCancer
Blog per a compartir experiències de lluita contra el càncer des d'un punt de vista optimista. Molts han lluitat, lluitem i lluitaran. La meva història: L'octubre de 2012 em van diagnosticar, amb 42 anys, un tumor maligne (càncer) a la paròtida dreta.
8cadires
Obrim les portes d'un club gastronòmic per gaudir d'un sopar de degustació a 8amics els dimarts i divendres en un ambient exclusiu i en una taula compartida. Ocupa un antic soterrani del 1823. Plats que van des de la cuina de l'àvia fins la d'avantguarda.
A&L Instal·ladors
Empresa de servei ràpid i econòmic a la comarca de l’Anoia. Des de la petita reparació fins a grans instal·lacions d’elecricitat, aigua, gas, calefacció i climatització tant domèstiques com industrials. Un servei eficaç amb material de primera qualitat.
A.E. Jaume Caresmar i Mª Antònia Salvà
L'agrupament Escolta Jaume Caresmar / Mª Antònia Salvà fou fundat l'any 1953 per Miquel Ball, Mossen Còdol entre d'altres. És el fruit de la unificació de dos agrupaments; el Jaume Caresmar de minyons escoltes i el Mª Antònia Salvà de noies guies.
Accessoris Manresa
Concesionari Suzuki a Manresa, Lleida, Igualada i Vic. A Manresa amb unes noves instal·lacions de més de 11.000m² que engloba tota l’activitat tant de venda com de serveis per les marques que representen. Suzuki nous, Km 0, gerència, ...
Acció Cannàbica
Associació sense ànim de lucre que pretén donar accès als usuaris de cannabis, tant d’ús responsable com terapèutic, a l’obtenció del mateix de forma legal i sense la necessitat d’accedir al mercat negre i els inconvenients que aquesta pràctica comporta.
adn-dna.net
Aula virtual de ciències de la naturalesa. Els continguts de la web inclouen continguts per a l’ESO i biologia de batxillerat. La web està feta amb el CMS Moodle. Utilitzable amb la pissarra digital. Categories de cursos.
Adrià Albareda - The Moon Light Singers
Autor i músic igualadí que ha estat en molts grups anteriors. Cançons seves s'han tocat en els conjunts, com Red Sky of Arizona, Roberta (She Came Back Home) o My Darling.
Against Airsoft Authority
Web del grup dedicat a practicar aquest esport. Airsoft Tàrrega, Airsoft Urgell, Airsoft Segarra, Airsoft Cervera, Airsoft Anoia, i Air-soft Igualada. L'airsoft és un joc esport d'estratègia basat en simulació militar. Joc de guerra similar al paintball.
Agenda Igualada
Aviat podreu gaudir de l'Agenda Igualada. Des d’aquest portal es recullen activitats que es fan a Igualada de forma àgil i entenedora. També als pobles veins de la comarca de l’Anoia. La seva web “http://agendaigualada.cat”, no és operativa.
Agro Igualada
Societat Cooperativa que té com a objecte i interès principal tot el que fa referència al món agrari i als seus derivats. Porten 90 anys al servei de la pagesia i actualment compta amb més de 450 socis de l'Anoia. Productes, serveis i dades.
Agrupació Esportiva BTT Anoia
Web oficial de l’Agrupació Esportiva BTT Anoia, entitat registrada al Consell Català de l’Esport de la Generalitat de Catalunya en data 28 de desembre de 2007 i inscrita a la Federació Catalana de Ciclisme amb el número d’associat B-1026. Activitats.
Agrupació Folklòrica Igualadina
Celebrem la Trobada d'esbarts infantils a Igualada. Acte que dona el tret de sortida a les activitats del 75è aniversari de l'entitat. Amb dos esbarts convidats: Esbart de Sant Feliu i Esbart de Sabta Coloma de Queralt, hem fet una fantàstica trobada!
Agrupació Fotogràfica d'Igualada
Web de l'Agrupació Fotogràfica d'Igualada, dedicada a la fotografia, cursos de fotografía, exposicions i activitats socials. Organitzadora del concurso Ibèric, Trofeu Pell y concurs social de fotografíes. També de la matinal fotogràfica Enfoc.
Agrupació Tèxtil Fagepi
Associació d’Igualada. Té la missió d'impulsar la competitivitat de les empreses tèxtils a l'Anoia. Formació, innovació, internacionalització, representació patronal i millora d'estratègies comercials. Observatori sectorial, tendències moda i notícies.
Aigües Artés
Empresa centenària, creada l’any 1901 per Antonio Artés i Puig, a Igualada. Aigües Artés ha fet un gran esforç de renovació i millora per adequar-se a les exigències del temps actual. Estalvi d’aigua, centenari, altes, noves oficines, …
Aixina Produccions Audiovisuals
Grup de joves creadors/es que compartim recursos, energies i idees. Treballem en diferents formats i en tots els nivells de la producció, des de la idea fins als retocs. Produïm documentals, reportatges, videoclips, espots, videocreacions, …
Ajuntament d'Igualada
Portal oficial de la capital de l'Anoia. La ciutat, gestions i tràmits i actualitat. Basílica de Sta. Maria, amb la imatge del Sant Crist d'Igualada. Fira Multisectorial, indústria, centres i entitats, festes i activitats culturals.
Aladetres - Disseny i desenvolupament web
aladetres crea, dissenya i desenvolupa projectes web per a empreses i institucions és enllà del disseny gràfic per integrar eines avançades de gestió i prestació de serveis online.
Àlbum de fotos del Tennis Taula Mundial
Àlbum del Tenis Taula Mundial · Grans Jugadors. Esperem fer l'àlbum més gran amb la vostra col·laboració. Velles Glòries de casa, jugadors del club. Club Ping Pong Igualada, club esportiu dedicat al tennis taula.
Al-pi-nis-me Club Esportiu
L’Al-pi-nisme és un grup excursionista on hi ha joves de 16 a 35 anys amb ganes de fer esport en la natura. A aquest grup hi pots trobar companys i fer amistats coneixent amics i amigues. Hi ha persones per passar aventures i col·leccionar anècdotes.
Amants de Lulú
Web dels Amants de Lulú, un quartet de l’Anoia, de música d’arrel catalana. Amants de Lulú recupera melodies d'aquí i d'allà, refà, reescriu, inventa, ... Amants de lulú està format per Pep Massana, Ferran C. Ugas, i Adrià Bonjoch.
Amics Ciclistes de l’Anoia
Som una entitat constituïda com a club ciclista amb una història de 34 anys i comptem amb una massa social de 130 socis. En la nostra trajectòria l'objectiu ha estat esperonar la pràctica del ciclisme tant a nivell d'aficionats com de competició.
Amics de la Ratafia de l’Anoia
Des dels amics de la Ratafia de l’Anoia volem fer de la nostra comarca una comarca Ratafiaire de referència en el Països Catalans. Organitza i participa al Concurs de ratafies casolanes de l’Anoia i la La Festa de la Ratafia.
Amics del Golf i Viva Golf
Pàgina per esbrinar els resultats i la classificació que ocupes tant en la modalitat de individual com per parelles del Circuit dirigit per en Pep Molet, Amics del Golf de Catalunya i Viva Golf. Baby & Junior Cup Golf i Europcar MatchPlay.
Amics del Rec
Els Amics i Amigues del Rec és una Associació Cultural que treballa des del setembre del 2008 per a la recuperació i rehabilitació del barri del Rec d’Igualada. i posada en valor del barri del Rec. Objectius de l’entitat veïnal.
Ángel Escura
Empresa d'Igualada (Anoia), que ofereix els seus serveis d'instal·lacions en diferents camps de l'edificació. Aigua, electricitat, gas, calefacció, equips contra incendis, piscines, automatitzacions de mecanismes, …
Anoia - Països Catalans
Aquest lloc vol ser una finestra més de les que ja existeixen a la xarxa, que parli del que passa als Països Catalans. Aquí,però, el centre d'aquesta finestra mira la comarca de l'Anoia, i en particular a la seva capital, Igualada.
Anoia Diari
Anoiadiari·cat primer diari digital de l’Anoia, que cobreix el buit al territori de premsa format electrònic. L’Anoia, es posa al dia amb els nous formats periodístics sense oblidar que va ser de les pioneres en llançar un setmanari comarcal gratuït.
Anoia Golf Club
És un club sense camp d’Igualada. Organització de torneigs, cursets, bateigs de golf, assessorament en tramitació de llicències ..... tot per a socis i simpatitzants del club. Golf, golf parelles i Pitch & Putt. Activitats.
Anoia Lingua
Anoia Lingua és una acadèmia d'idiomes situada al centre d'Igualada on s'imparteixen classes d'anglès, francès i alemany des de fa més de 10 anys, tant per a adults com per a joves i nens. Recentment, també hem iniciat cursos de xinès i d'espanyol.
Anoia Lingua - Escola d'idiomes
Anoia Lingua, és una escola d'idiomes situada d’Igualada, amb una llarga experiència en l'ensenyament i aprenentatge de diverses llengües del món. Ofereix des de fa molts anys classes d'anglès, francès, alemany i xinès, així com de català i castellà.
Anoia Serveis actius.cat
Versió local d’aquest localitzador de comerços i serveis de Catalunya, accessible des d'internet, que incorpora la informació necessària sobre el negoci, a més d'oferir, a través de plànols detallats i personalitzats la ubicació del mateix. Directori.
Anoia.com
Directori anuncis. Posa l’anunci! a l’Anoia. Anuncis classificats gratis a Vilanova i la Geltrú i rodalies: feina, pisos, cases i locals en venda i lloguer, buscar parella, cursos, compra, venda, … Tots els anuncis de la web dels darrers 100 dies.
Anoia.Guifi.net
Projecte d'implantació i de gestió d'una Xarxa Lliure a la zona de l'Anoia, basada principalment en la tecnologia sense fils (wireless). Forma part d'una experiència que va començar a Osona, anomenada guifi.net. Llista de correu.
Anoiabiketour
Gran ruta BTT al cor de Catalunya, pels camins i corriols de la comarca. Allotjaments rurals amb possibilitat de Jacuzzi i piscina climatitzada. Gastronomia típica de l'Anoia. Ruta oberta els 365 dies de l'Any. Seguiment de la ruta amb GPS.
Anoiadiari.cat
Anoiadiari.cat és el primer diari digital de la comarca de l’Anoia. Seccions: Societat política esports cultura internet economia medi ambient educació gent enquestes entrevistes receptes. Portada, opinió, serveis, publicitat, guia comercial i contacte.
Anoiaweb.net
Espai de serveis comarcals de la comarca de l’Anoia. Classificats, gratuïts, guia comercial, butlletí de la comarca de l’Anoia, l’Anoia, classificats gratis, guia comarcal, actualitat, facebook integrat, guia telefònica, autobusos i molt més.
Antic Gremi de Traginers d’Igualada
L’Antic Gremi de Traginers d’Igualada manté viva una tradició igualadina que enriqueix el calendari local amb una mostra de tipisme genuí de casa nostra. La gent de la tralla fa perdurar el costumari, reviscolant una festa de 184 anys d’existència.
AparcApp - El futur ja és present
AparcApp et fa la vida més fàcil amb una solució justa i còmoda a l’abast de tothom. Gràcies a l’acord amb el comerç igualadí, podràs rebre tiquets regal d’aparcament en algunes botigues de la ciutat. Seguim treballant perquè t’estalviïs temps i diners.
Apartaments Rambla Nova d’Igualada
Disposa de 13 apartaments estàndards i dúplex, completament equipats amb mobiliari, electrodomèstics, roba de llit i de bany. S'ofereixen serveis com Internet wi-fi gratuït i neteja diària com en un hotel. Preus especials per a llargues estades.
APLEC, Associació Promotora de la Llengua Catalana
L’APLEC, Associació Promotora de la Llengua Catalana, és una entitat, creada a Igualada per poder dur a terme tota mena d’activitats que promoguin la llengua catalana. Engegar les activitats que ajudi a millorar l’ús de la llengua catalana.
Aqualata Sub
Pàgina de l’associació esportiva Aqualata Sub d’Igualada. És un club de submarinisme de la ciutat d'Igualada. Sortides, viatges, cursos, material, notícies, galeries, links, revisions mèdiques, fòrum i contacte amb l’entitat.
Ara, Escola de Teràpies Manuals i Naturals
Aea, es una escola de teràpies manuals i naturals, d’Igualada, que treballa per formar terapeutas integrals que visquin la salud com una via de creixement personal. Cursos de pràctic en tècniques manuals.
Àrea Publicitat
Estudi de publicitat d’Igualada (Anoia), dedicat a la publicitat. Oferieix els serveis de disseny gràfic, productes de publicitat, campanyes de marxandatge, impressions i pàgines web. Els projectes, aporta la nostra experiència creativa i comercial.
Arqueocat
Arqueologia i patrimoni. ArqueoCat, S.L. és una empresa jove amb professionals amb llarga experiència en l’arqueologia i el patrimoni. Arqueocat està ubicada a Igualada (Anoia). Informació de l’empresa i serveis.
Artdelaterra
Artdelaterra neix el 2004, d’unir les 2 grans passions, l’art i la nostra terra, així van sorgir els “quadres catalans” amb la senyera, l'escut català, l'estelada blava i l'estelada roja... S'ha consolidat el projecte i al 2013, hem ampliat els productes.
Artgraf
Artgraf, impresions serigràfiques, serigrafies en suports de pvc, metacrilat, poliestiré, policarbonat, polipropilé, acetat i poliester, estoretes per a mouse, imants magnètics, displays, targetes pvc, caràtules i teclats per a màquines.
Ascensors Montoy
Empresa fundada l'any 1962 per Marcelo Montoy Cuito, dedicada al disseny, fabricació, instal·lació i manteniment d'aparells elevadors. Servei integral, disseny de cada instal·lació i fins al lliurament i el posterior servei de post-venda.
Associació Alpinista Àcrata de l'Anoia
És una associació muntanyista i escaladora formada per gent amb afició alpinista i tendències acrates. Les activitats que es practiquen son; excursions a la muntanya, ascenssos a Pics, caminades, vies ferrades, escalada en vies llargues i curtes...
Associació Bonsai i Natura
Associació integrada en el Centre d'Estudis Comarcal d'Igualada, com a grup filial. Va néixer l'any 1993 per la mateixa afició d'un grup d'amics, integrant-se posteriorment en el CECI, com a grup filial. Història, activitats, tallers i localització.
Associació Bonsai i Natura de l'Anoia
Associació integrada al Centre d'Estudis Comarcal d'Igualada, com a filial. Història i objectius, activitats, tallers de bonsais i visites, tipologies d’arbres i localització. Actualment compta amb mes d'un centenar d'afiliats.
Associació Catalana d'Afectats de Fibromiàlgia
L'Associació Catalana d'Afectats de Fibromiàlgia (ACAF) és la primera associació de Catalunya formada per persones afectades de fibromiàlgia (FM), síndrome de fatiga crònica (SFC), sensibilitat química múltiple (SQM) i processos de sensibilització.
Associació Catalana de Slot
Pàgina de l'Associació Catalana de Slot. El portal del slot. Tota la informació sobre el slot, competicions i aficcionats, actualitzada diàriament. L'associació té la seu a Igualada (Anoia). La versió en català és mínima.
Associació Cultural Dessota
Portadors de la imatgeria festiva d'Igualada. L’Àliga d’Igualada; els gegants de la ciutat, Ferran i Isabel; els capgrossos Petra l’Encantadora, Mosca l’Aviador, Rufus el Traginer i Martingala el Músic; en Tonet el Blanquer; la Conxita la Teixidora, ...
Atenció Primària Consorci Sanitari de l’Anoia
Medicina/infermeria de família, pediatria/infermeria pediàtrica, odontologia, atenció a la salut sexual i reproductiva, prevenció i promoció de la salut, atenció social, atenció psicològica, atenció comunitària, proves diagnòstiques i procediments.
Ateneu Igualadí
Associació cultural i lúdica fundada a l'any 1867. Difusió de la cultura, foment de l'associacionisme, la convivència. De la dinàmica de l'Ateneu, la ciutat sent el pols. Seccions/entitats: Cultura, ensenyament, jocs, teatre, cinema, música i esport.
Ateneu Llibertari d'Igualada
Col·lectiu llibertari igualadí. Funcionem assambleariament, i per tant intentem que totes les decisions siguin per mitjà del conscens i no per diferència de vots. L'Ateneu Llibertari d'Igualada no volem deixar de banda la nostra independència personal.
aTotArreu.com
Desenvolupament d’aplicacions web. Des de aplicacions intranet/extranet fins a complexes sistemes de bases de dades. Desenvolupen projectes innovadors i rendibles. Disposa de centres a Martorell, Masquefa i Igualada.
Autocars Gibert i Gibert
Empresa de transport diari i festiu del personal, transfers, transport escolar, etc. amb qualitat professional. Gaudeix d’un bon servei i qualitat professional. L’empresa s’inicià l’any 1960 amb el servei de taxi entre la Pobla de Claramunt i Igualada.
Autoescola Anoia
L’autoescola neix el 1985 a Igualada. Està dedicada a la formació viària per donar la millor qualitat a aquells alumnes que valoren un bon servei. Ampliació dels horaris de teòrica i de pràctica, per adaptar-se al màxim als horaris dels alumnes.
Autoescola Monauto
Autoescola Montauto oferim tota la informació necessària de qualsevol dels permisos de conduir. Aquí et resoldrem algunes de les preguntes més freqüents sobre els permisos, però si necessites més informació, posa’t en contacte amb nosaltres.
Bacallaneria Zapata
Bacallaneria Zapata es una parada de l'interior del Mercat Municipal de la Masuca d'Igualada (Anoia). És al passadís central a les parades de la 127 a la 132. Bacallà sencer, morros, filets sense espina, escaixat, salaon, mojano, bonito, barat, …
Banc del Temps d'Igualada
Participa. Tens temps i vols aprofitar-lo? Comparteix el teu temps, ajuda als altres i beneficia't. El temps com a unitat d’intercanvi és una nova moneda per a proporcionar una solució a les retallades massives de la despesa pública en benestar social…
Barcelona Laptop Orchestra - Orquestra de portàtils de l'Esmuc
Bloc de l'Orquestra de Portàtils de Barcelona, l'ensemble de portàtils de l'Escola Superior de Música de Catalunya. Des d'Igualada. del festival Mixtur ha estat un esdeviment de referència en músiques de recerca, instal·lacions i el vídeoart a Barcelona.
Begudes de la Terra
Espai bodega virtual de begudes de el·laboració i etiquetatge catalanes. Inclou els diferents estils de les diferents marques de cerveses, ratafies, aromes de Montserrrat, licors d’herbes, refrescos, etc. Fitxa de cada producte.
Bibliobús Montserrat
Bibliomòbil que serveix a 12 municipis de l’Anoia, gestionat per la Diputació de Barcelona. Cabrera d'Anoia, Carme, Castellolí, Copons, Jorba, La Llacuna, Masquefa, Odena, Sant Martí de Tous, Sant Martí Sesgueioles, Torre de Claramunt i Vallbona d'Anoia.
Biblioteques d'Igualada
La Biblioteca Central d’Igualada és un servei públic municipal i espai de convivència que garanteix l’accés a la informació, la formació, la cultura i el lleure als ciutadans, entitats, institucions i altres biblioteques d’Igualada i l’Anoia. Fons local.
Bisbal
Empresa igualadina de serveis i fabricant de ferreteria industrial, acer inoxidable, distribució de productes siderúrgics. Fabrica pro-ductes a mida: tallats, foradats, plegats, corbats, armadures d’acer pel formigó, i portes industrials i residencials.
Bitrac Dansa Igualada
Grup folklòric dedicat a donar a conèixer les danses dels Països Catalans, i a la seva investigació. Està format per joves de procedència plural. És un grup totalment “amateur”: té grups de juvenils i infantils que fan preveure la seva continuïtat.
Blautec
Estimem l’aigua. La cuidem. Però per sobre de tot treballem per un objectiu comú: el de la feina ben feta. Som professionals de l’aigua. La tractem, la conduïm o l’envasem, segons les necessitats de consum, de treball o de lleure dels nostres clients.
Bonrotllo.cat
BonRotllo.cat vol ser una referència a l’esperit positiu del Jordi (desaparegut), com també un petit record i homenatge a tots aquells joves compromesos que ens han deixat en el camí cap a la llibertat.
bub's · a luxury for your dog
Productes destinats al món del gos: collar, corretges, arnés, morrió, fabricats per Curtits i Tallers Sala. Curtits i Tallers Sala, S.L. , és una empresa familiar fundada l' any 1907 per Ramon Sala Ribera a Igualada (Barcelona).
Buff
Original Buff S.L. Companyia d’Igualada (abans Caviro S.L.), que al 1992 va crear el primer tubular multifuncional sense costures Buff©, ara disponible a 30 països. Línia d'accessoris, col·lecció adult, junior i baby, notícies, botiga i patrocinats.
C.F. Fàtima
Bloc oficial del Club de Futbol Fàtima, entitat fundada l’any 1967 al Barri de Fàtima d’Igualada (Anoia). Participa a la tercera territorial de Barcelona. Fòrums del FC Fàtima i dades per conèixer de primera mà les opinions de l'entron fatimeny.
C.F. Igualada
Nova web oficial del Club de Futbol Igualada, amb el primer equip a primera catalana. El club blau va ser fundat a la postguerra (a d’any 1939). Dades del club i la seva història, notícies, resultats, fòrum, i els quinze equips de futbol base del club.
Ca’n Can Educació Canina en Positiu
Ca’n Can Educació Canina en Positiu. Ensinistrament en positiu/frisbee dog Centre on oferim classes d'educació canina en positiu. Som especialistes amb comportament caní i també trballem a domicili. Fem seminaris de clicker i frisbee.
CAI Triatló - Igualada
Gran participació de l'escola esportiva CAI Petromiralles a la Duatló infantil ciutat d'Igualada, el dissabte a la tarda. La jornada comença a les 15h, amb els més petits; nens i nenes de 3, 4 i 5 anys, fan fer la Push bike, una prova no competitiva.
Calbet Electrodomèstics
Cadena de botigues d’electrodomèstics, electrònica, informàtica i telefonia mòbil, que té més de 40 establiments a Catalunya i les Illes Balears. Informació de l’empresa, i darreres promocions publicades amb una àmplia oferta de productes per a la llar.
Calcetines Carlomagno
Empresa, fundada l’any 1950 per Pere Pujol Carner, fabricació i exportació de mitjons. Per a nadons, nens, nenes, dona i home amb pantis llisos, calats i de fantasia. Col·lecció en calceteria. 9.000 metres d’instal·lacions, on un centenar de treballadors.
Calfont Wellness Centre
Centre de fitness d’Igualada, on desconnectar, fer esport i relaxar-te. Ofereix una gran varietat de classes dirigides: BodyPump, Zumba, Spinning, T-Bow, Hit, TS, PoolBike i Aqua-To. Sala de fitness, d’activitats dirigides, d’Spinning, zona d’aigües, …
Calvet de Maians
Amb 25 anys d'experiència hem pogut inaugurar una nova botiga al Polígon d'Igualada amb 1000m² de superfície per oferir una gran varietat de productes relacionats amb el món del camp, la ramaderia, l'horticultura, el jardí i els animals de companyia.
Calvet de Maians
Empresa igualdina amb 25 anys d'experiència. Hem inaugurat una nova botiga al Polígon d'Igualada amb 1000 m² de productes pel camp, la ramaderia, l'horticultura, el jardí, els animals de companyia i l'equipament pel cavall i pel genet.
Camiseria Vidal
Comerç familiar fundat l’any 1912 situat al centre d’Igualada. Ven al detall camises i complements: punt, corbateria, cinturons, roba interior, ... Gran varietat de camises per home de ultima novetat. Jerseis de punt, caçadores, parques, pullovers, ...
Campionat Catalunya Marathon BTT
Fundada el 1999 a Igualada, és una empresa especialitzada en l'organització d'esdeveniments esportius: la BTT, curses de muntanya, duatlons, esquí de muntanya i altres tant a nivell nacional com internacional, emmarcats en el medi natural.
Can Cantem. Grup d'Animació Infantil
Can Cantem és un grup d'animació Infantil que ofereix un espectacle de cançons i danses idoni per celebrar les festes de barris, escoles o associacions. Potser algun dia d’aquests ens trobem amb tu dansant per la vida!
Canal Taronja Anoia
Grup de comunicació: Televisió, ràdio, premsa, màrqueting i web. Canal Taronja Televisió neix a Manresa el 2007 per a convertir-se en el nou referent televisiu de la Catalunya Central. Després s’expandeix des del Bages fins a l’Anoia i l’Osona.
Canaricultors Anoia
Societat ornitològica fundada l’any 1982 i ubicada a la ciutat d’Igualada (Anoia), província de Barcelona. Aquí hi tobaràs tota la informació de la societat, concursos, articles ornitològics, activitats, intercanvi d’opinions i comentaris al fòrum.
Cardiosos Global Protection
Empresa igualadina que neix amb voluntat d’aportar la màxima protecció de la salut. Això s'aconsegueix apostant per la millor tecnologia en els seus aparells de cardioprotecció i els equips humans adequats i formats per a desenvolupar la nostra tasca.
Caritas arxiprestat Anoia-Segarra - Igualada
Càritas de l’Arxiprestat Anoia-Segarra és l’entitat de l’Església que té l’objectiu promoure, orientar i coordinar l’acció solidària de l’arxiprestat, cap endins i enfora de la comunitat. Ajuda a la promoció i desenvolupament integral de les persones.
Casal Interparroquial d'Igualada
Entitat que vol relacionar-se amb la societat a la qual serveix, amb la màxima transparència i avançant-se a les necessitats dels seus col.laboradors. Per aquesta raó, no pot ignorar Internet com a mitjà de relació i de comunicació amb el seu entorn.
Casanovas Sirvent
Casanovas Sirvent, Joguines i Bicicletes a Igualada i a Vilanova del Camí. Casanova Sirvent és una empresa familiar dedicada a la venta al detall de joguines, bicicletes, accessoris, papereria, perfumeria, disfresses i altres articles de regal.
Catalunya Lliure JA Free Catalonia!
Aquesta pàgina és per a mostrar què és Catalunya i els Països Catalans, i el perquè volem aconseguir la independència. A tots els patriotes catalans,que volen una Catalunya lliure. Independència. Raons i fòrum de converses.
Càtering Oscar Pastisser
Pàgina oficial de la Pastisseria Oscar Solà. És una empresa que, des d’Igualada (l’Anoia), ofereix els seus serveis de pastisseria, confiteria i servei de càtering. Informació dels productes i serveis que la pastisseria ofereix.
Cavalcada dels Reis d'Orient d’Igualada
Una de les festes més importants d'Igualada, on els patges reials són els que duen els regals a les cases de la quitxalla. Fotografies, història i dades. La primera cavalcada dels Reis d'Igualada va celebrar-se el 5 gener 1899.
Ceina
Empresa del sector de la formació en tecnologies de la informació des de 1988. L’activitat es centra en 3 pilars: Creació i difusió del mètode de Pantalla dual (DSL), formació empresarial en informàtica, habilitats i idiomes, i formació tècnica.
Centre +Salut Dental
Som un centre dedicat a la salut dental, a Igualada, dirigit pel doctor Sergi Torné. Professionals de cada especialitat ens acompanyen, amb més de deu anys d’experiència i ens avalen com a centre de reconegut prestigi.
Centre de Formació i Creació Artística d’Igualada
Pàgina del Centre de Formació i Creació Artística d’Igualada. Formació i creació en música, tatre, dansa, arts visuals i plàstiques. L’àmbit és a Igualada i a tota la comarca de l’Anoia. Informació de les activitats i els serveis.
Centre d'Estudis Comarcals d'Igualada
Fundat al 1947, per sortir de la situació de precarietat cultural de la ciutat, des de l'acabament de la guerra civil. Seccions: Arqueologia, art i patrimoni, ciències naturals, economia, sociologia i polítiques, estudis clàssics, història...
Ceràmica San Genís
Fabricant igualadí, que utilitza processos de producció rigurós i un control de qualitat exhaustiu per a que les seves rajoles tinguin una extraordinària duresa i resistència. Qualitat, instal·lacions i ubicació de l’empresa.
CerCAT Igualada
Primer cercador territorial en català de Igualada a la comarca de l'Anoia.
Cine-Club Ateneu
Cineclub de L'Ateneu d’Igualada. Fundat el 29 de febrer del 1980, desenvolupa una important tasca de difusió del cinema amb una programació estable de projeccions quinzenals al teatre.
Clinica Dr. Riba
Web de la Clinica Estètica del Doctor Riba. Equip humà, serveis de cirurgia i estètica i consultes online. Tractaments: augments de pit, hidropoclasia. Disposa de quatre centres d’atenció i intervenció a: Barcelona, Girona, Igualada i Lleida.
Club Amics del Gos - Blog
Des del club, es consciència a les persones que ténen mascotes, de la responsabilitat que comporta i del civisme amb el que han d'actuar. S'ajuda a sociabilitzar els gossos perquè aprenguin a no molestar a vianant i a no atacar a d’altres gossos.
Club Atlètic Igualada
Pàgina web del Club Atlètic Igualada. Història, notícies, cros, pista, fons, curses, triatló, escola esportiva, imatges, rànquing, fòrum, enllaços, resultats i inscripcions.
Club Bàsquet Igualada
Web del Club Bàsquet Igualada amb 18 equips en competició. L’any 1925 ca arribar a Igualada el Pare Millan, escolapi, introductor del bàsquet a Espanya. El 2009-10 l'equip infantil masculí del club es proclama campió de Catalunya A2.
Club d'Amics de la Rumba Catalana de l'Anoia
Espai del Club d'Amics de la Rumba Catalana de l'Anoia. Campanya informativa d'àmbit comarcal per conscienciar de la importància de mantenir viu aquest patrimoni històric que suposa la rumba catalana. Cites rumberes i calaix.
Club d'Escacs Ateneu Igualadí
Secció que promou l'esport dels escacs a través de classes a nens i joves, torneigs i competicions arreu de Catalunya. Organitzador del Magistral Open Internacional Ciutat d’Igualada al mes d’agost.
Club Esportiu Roger Roca Running
El CERRR som un colla d’amics que ens agrada l’esport en totes les variants. Actualment el club està federat en triatló i té una escola de curses d’orientació, però també participem en proves d’atletisme, curses de muntanya, cicloturistes, travesses, etc.
Club Handbol Igualada
Web oficial. Han passat 25 anys des del primers passos de CHI a la pista descoberta del Molí Nou. Avui té quatre equips federats, ha recuperat l’equip femení, i amb l’activitat Viu l’Handbol difón l’handbol entre els més petits i petites.
Club Manga Igualada
Club Manga Igualada és una entitat no lucrativa oberta al públic, situada a Igualada (Barcelona). Les activitats s’estenen des de tallers tals com els de dibuix, fins a excursions a Barcelona, anada al saló del Màniga, videojocs, jocs de cartes, etc.
Club Natació Igualada
Històrica entitat esportiva igualadina fundada l’any 1934. Competeix al nou centre esportiu municipal INFINIT del carrer de l'Estadi Atlètic. El club disposa de seccions de Natació, waterpolo, natació màster, pilota, excursionisme, i pàdel.
Club Palindromista Internacional
Inicia una etapa nova amb il·lusió renovada i entusiasme. Sigueu compositors, palindromaires, lectors i amants dels palíndroms. Palíndroms Catalans és el primer arxiu públic i més complet de la història de la palindromia catalana.
Club Ping Pong Igualada
Pàgina del Club Ping Pong Igualada, un dels clubs més antics de Catalunya, i d’Espanya. Organització del Trofeu Ramon Orga, les 24 hores i altres campionats. Dades del club, els equips, jugadors i resultats, ...
Club Social Aidar
El Club Social Aidar agrupa persones de la comarca de l'Anoia d'entre 18 i 65 anys amb problemes de salut mental i junts realitzen activitats, com la d'informàtica. El Blog és el resultat d'aquesta activitat. Entrades, arxius i altres clubs socials.
Club Tres Pedals - Igualada
Pàgina de BTT del Club Tres Pedals d'Igualada. Conté algunes rutes per Catalunya i l'Anoia. Fotos i mapes. Tot va començar quan en Toni Camps va anar reunint una colla els dissabtes per anar a fer un volt amb bici…
Club Voleibol Igualada
El Pintures Planell - Igualada Vòlei Club és una entitat fundada al 1990, que pretén difondre el volei a Igualada i comarca. El club compta amb 5 equips: el sènior masculí, el sènior femení, el sènior masculí B, el juvenil femení A i juvenil femení B.
CNT-AIT Igualada
L’aposta per noves fórmules d’autoorganització i solidaritat empenyen nombrosos joves igualadins, en diferents èpoques, als locals de l’Ateneu Llibertari. Emparats per l’estructura de la Federació Obrera, es convertiran en un important nucli aglutinador.
Cobla Mediterrània
Pàgina oficial de la Cobla Mediterrània. És una conjunt d'11 musics. Sardanes, adaptacions de música clàssica, ballets, dances, en directe, so acústic. Enregistraments, historia, components, etc.
Col·legi Jesús Maria - Igualada
Més de 50 anys educant igualadins. Els petitons, els grans, la nostra cultura, tradicions i festes, la "Veu de l'Escola", Conexió directe amb la/el mestra/e per consultes de treballs i instal·lacions.
Colla de BTT XC de l'Anòia
A la Conca d'Òdena, lloc privilegiat per la pràctica del BTT, una colla de llunàtics que es dediquen a suar, patir, passar gana, trinxar bicicletes i a fer moltes més animalades en lloc de seure al sofà, fer zapping birra en mà, i relaxar-se o no fer res.
Colla Gegantera del Bisbalet
Web de la colla gegantera igualadina del Bisbalet. Som la Colla Gegantera del Bisbalet i properament en aquest espai web hi podreu trobar informació sobre nosaltres, la nostra història, fotos, properes sortides i moltes coses més! Així doncs, fins aviat!
Comarcalem
Projecte-Joc per a conèixer 10 comarques catalanes a partir d'unes preguntes que són textuals, visuals i numèriques. Aquestes preguntes s'han de trobar a internet. Les preguntes i les respostes caldrà que s'escriguin en un editor de textos.
Compra i Lloguer de pàrquing - Grup Area
Compra i Lloguer de places de parking a Barcelona i Igualada. Excel·lent accessibilitat urbana, metropolitana i internacional; 3 línies de metro, 2 línies de tramvia, al client potencial, ens adaptem a exigències que la conjuntura del mercat immobiliari.
Concurs de Receptes amb Vinyales
Gaudint del gran ambient que es respira, per Sant Joan, a la plaça de Cal Font d’Igualada, sota un sol implacable, podeu descubrir un dels referents gastronòmics de l’Anoia: les Vinyales. Però no qualsevol mena de cargols, aquí: la vinyala.
Congelats Xaloc
Més de 35 anys i pioners a Igualada. L'any 1977, es va obrir la primera botiga de congelats al Mercat de la Masuca. A Catalunya, hi havia molt poques botigues especialitzades ... Oferim als nostres clients un servei acurat i productes d’alta qualitat.
Consell Comarcal de l'Anoia
Web oficial del Consell Comarcal de l'Anoia. Els municipis de la comarca de l'Anoia, recursos a institucions diversos. Defensa Forestal, serveis, joventud, medi ambient, mapes, la nova seu del Consell Comarcal.
Consell Esportiu de l'Anoia
Web del Consell Esportiu de l'Anoia. Jocs esportius escolars, iniciació esportiva, plans de promoció, activitats puntuals, escoles esportives, campus i estades, formació, borsa de monitors, comitè de competició. Pla català de l’esport.
Consorci Sanitari de l'Anoia
Dona resposta a les necessitats i expectatives de salut de les persones mitjançant la promoció d'hàbits de vida saludable, la prestació de serveis integrats d'atenció sanitària, la docència i el desenvolupament personal i professional del seu equip humà.
Copisteria Lleida
Lloc web de la Copisteria Lleida d’Igualada. Fotocòpies, impressió digital color, ploters gran format, òfset digital, impressió b/n, plànols b/n, impressió digital de dades variables. Servidor FTP per fer arribar els fitxers amb contrasenya.
Copy-clau
Copies de claus a Igualada a la zona mercat. Totes les classes en claus i cilindres, còpia de comandaments, còpies de claus codificades (transponder) per a cotxe i moto, esmolament de tisores i ganivets, i servei de sabateria i serralleria.
Coral Juvenil Xalest
La Coral Juvenil Xalest és una formació amb quasi quaranta anys d'història per on han passat centenars de joves igualadins. Actualment la formen més de mig centenar de noies i noies, que tenen entre 15 i 25 anys. Punt de trobada per joves.
Coral Juvenil Xalest d'Igualada
Pàgina d'informació de la Coral Juvenil Xalest d'Igualada (Barcelona). La Xalest som una colla de joves d'Igualada i comarca que ens trobem cada setmana per passar-nos'ho bé fent múica coral. Per Nadal i St. Jordi fem cantades. Dades i adreces.
Coral Mixta d’Igualada
Coral formada per uns trenta membres compartint el gust pel cant coral i es senten bé cantant junts. La coral té més de cinquanta anys d’història, però és una entitat dinàmica, moguda per les ganes de millorar tècnicament, de descobrir repertori nou.
Creart
Col·lectiu sorgit de l'ateneu llibertari d'igualada. Començà com a taller de serigrafia, creant i estampant samarretes i sent distribuidora de material alternatiu, anticomercial i autoproduït; la distri, el taller de serigrafia i el taller de costura.
Creu Roja Anoia
Creu Roja Anoia, pionera en tantes i tantes coses, va ser una de les primeres assemblees a tenir pàgina web quan Internet encara era un esdeveniment futurista a l'abast de pocs. És una font d'informació ràpida, actualitzada i precisa de l'entitat.
CUP Igualada
Et presentem un document basat en 10 eixos i més de 350 mesures, que dibuixa la nostra proposta política per a la ciutat. El programa és fruit d’un intens treball col·lectiu; de les persones, entitats i moviments socials que construïm ciutat cada dia.
Curtidos Badia
Empresa constituïda al 1889. Productes innovadors d’acord al mercat i respectuosos amb el medi ambient, adaptant-se als canvis i evolucions que els temps requeria. Avui, gaudeix d’una cartera de clients que es manté i que creix dia a dia.
Dabit promocions i festes
Som una empresa especialitzada en promoció de festes, gots, samarretes, banderoles, pancartes, anuncis, dissenyem i imprimim programes de festa major, butlletins etc podeu contactar amb nosaltres al T 616 66 58 09
David Valls & Ingrid Valls
Moda. Botiga especialitzada en disseny de punt per home i dona. El 1981, David Valls presenta la seva primera col.lecció d’home en la passarela de Barcelona Gaudi. Set anys més tard, presenta la seva primera col·lecció de dona, amb el mateix èxit.
DDDisseny Gràfic
Pàgina web de DDDisseny Gràfic, empresa amv seu a la ciutat d’Igualada (L’Anoia), que està dedicada a la il·lustració gràfica. Treballs d’il·lustrador gràfic coma ara: logotips, retolació, imatge corporativa, material gràfic, grafisme web, etcètera.
Despell
Firma d'adobs emplaçada a Igualada, especialitzats en la fabricació de fulls de flor bovina i crupons de serratge boví, adreçats als sectors del calçat i la marroquineria de gamma mitjana alta i alta. Qualitat, flexibilitat i bona relació qualitat-preu.
Diables d'Igualada
Web de la Colla de Diables i Víbria d'Igualada. Primera Víbria de la ciutat, ben acollida pels Dracs de Castelló. Cada any fa d’amfitriona de la Trobada de Bestiari. Ja ha visitat Elx, València, Alboraia, Borriana, Reus, Terrassa, i Barcelona.
Dones d'Igualada
Associació que treballa pels drets de les dones. Organitza activitats culturals i socials i promou activitats destinades a difondre els drets de la dona. Ens trobem a l 'Ateneu Igualadí, Centre Cultural d'Igualada. disseny: Sílvia Guillén que ens acull.
Drogueria Riba
Pàgina de la Drogueria Riba. Està situada a Igualada (2) i al Poligon Pla de les Gabarreres d’Odena (Anoia). Tot per a la llarc i la industria: drogueria, pintures, bricolatge, ferretería, perfumería, adrogueria. Adreces.
Eapai Europeu del Coneixement. Professor Frederic J. Company
Pàgina dedicada a l'Espai Europeu de l'Educació Superior. Continguts: Assignatures impartides pel Prof.Company a la FPCEE de la Universitat Ramon Llull. Debat sobre la Nova Constitució Europea. La millora de les polítiques i serveis d'orientació.
Ecoservis Anoia
Ecoservis Anoia és una empresa d’Igualada, especialistes en energia solar tèrmica i biomass, per a calefacció, aigua calenta i piscines. Ens fem càrrec de tota la instal·lacio de la calefacció, ja sigui radiadors o terra radiant. Energies renovables.
El Bloc de la Memòria
Un poble sense memòria no té identitat. El Bloc de la Memòria és un espai col·lectiu que té l’objectiu preservar la memòria històrica de la comarca de l'Anoia, fomentant les TIC entre persones majors de 55 anys i joves voluntaris. Gràcies per visitar-nos!
El Confidencial dels Igualadins
Weblog del Confidencial Igualadí. Informació d’Igualada, mitjans de comunicació i política local. Notícies, enquestes, arxius del bloc i seccions. El Confidencial dels Igualadins suspèn totes les seves activitats per un temps indefinit.
El Pati d'Igualada
El Pati d'Igualada, una associació cultural igualadina. L’entitat té l'objectiu de difondre i gaudir dels jocs de taula, jocs de rol, jocs cooperatius, wargames, i d’altres tipus de jocs. L’entitat està adreçat tant al públic juvenil com al públic adult.
El Santi No Ve
Pàgina oficial de El Santi No ve. El Santi No ve és un grup musical d’Igualada (L’Anoia). Està format per sis components que fan una música folk tradicional. Informació del grup, música, membres i actuacions properes.
El Xut Produccions
Infografia, modelat 3D, render, multimedia, interactius, diseny grafic, cd rom. Visualització de projectes arquitectònics i representació 3d, disseny gràfic, imatge corporativa, packaging, disseny web, disseny de estands firals, promocions multimèdia.
Electrònica Peña
Electrònica Peña està especialitzada en la venda d'equips d'àudio, comunicacions, circuits tancats de TV, etc. amb més de 30 anys d'experiència i establiment al centre d'Igualada. Ens adaptem als clients, amb àmplia gamma de productes i solucions.
ELM SL
Empresa qualificada per treballs i manteniments en mitja tensió (línies aèries, subterrànies i centre de transformació). Línies i treballs a la Xarxa d'Endesa. Punt de Servei Endesa. Circuits d'extinció d'incendis. Carnets Oficials d’Instal·ladors.
Els Fogons
Menjar per emportar. Fem menús i encàrrecs des d’Igualada. Feu els vostres encàrrecs amb suficient antelació, així us podrem donar una atenció òptima i assegurar-vos la vostra comanda. Horari de les festes, plats i menús.
Els Pastorets d'Igualada
El Grup de Teatre Esbart Igualadí presenta Els Pastorets o l'Adveniment de l'Infant Jesús de Josep Maria Folch i Torres. Els Pastorets. Un somni d'infants. El somni de dos vailets en una nit màgica com és la de Nadal.
Els Pastorets d'Igualada - No Oficial
El Grup de Teatre Esbart Igualadí presenta Els Pastorets de Josep Maria Folch i Torres, temporada 2006-2007. Dates de representació. L'espectacle, els quadres i cuplets, programa, història, l'Esbart Igualadí, ...
Els Voladors, trabucaires d'Igualada
Colla creada per a donar a conèixer el fet trabucaire i recuperar una tradició vinculada a la ciutat. La colla es forma majorment amb gent jove, amb ganes de fer sortides i actuacions, sobretot a Igualada i comarca, però també arreu dels Països Catalans.
EMA enginyers
Enginyeria d'automatització de processos,calcul i instalació de plaques solars termiques i fotovoltaiques. Mecanismes. Energíes alternatives. Automatització de processos. L'empresa està ubicada a Igualada.
EmpleaCatalunya.org
Som una associació empresarial que té com a finalitat el suport i assessorament professional per trobar feina o construir un projecte emprenedor. Som un servei subvencionat de suport per a la inserció laboral a persones en situació d'atur.
Enxub, Taller d'Expressió Plàstica
Espai de creació artística conduït per Assumpta Codina a Igualada (Anoia). Adreçat a nens, joves i adults, per tal d'experimentar amb el fang, la pintura i altres tècniques plàstiques. El treball en grups reduïts permet una atenció personalitzada, …
Escamots Catalans - Supporters Països Catalans
Pàgina d’aquest penya de la selecció catalana (seleccions catalanes), que té un caràcter independentista i d’esquerres. Notícies, fotos i campanyes. Fòrum oficial d'Escamots Catalans, federacions i campanyes.
Escola Anoia
Escola de secundària que té com a objectiu la formació de nois i noies lliures, responsables i preparats per afrontar el futur. Conjuntament amb les famílies treballem per aconseguir la formació global, a nivell intel·lectual i humà, dels nois i noies.
Escola Mowgli
La Fundació Escola Mowgli d’Igualada neix l'any 1962 en la tasca de fer una escola activa, catalana i cristiana. Aquests eixos bàsics, adaptats en els dies que estem, són els que encara marquen l’escola. Escola d'ideologia cristiana dirigida per laics.
Escola Municipal de Música Conservatori de Grau Mitjà d’Igualada
Espai del Escola Municipal de Música Conservatori de grau mitjà, centre que forma part del Centre de Formació i Creació Artística d’Igualada (Anoia). Del 6 al 20 de juny i del 3 al 7 de setembre per les places vacants. Informació i horaris.
Escola Oficial d'Idiomes d'Igualada
Web oficial de l’EOI d’Igualada (Anoia). Actualment s’hi imparteix ensenyament dels següents idiomes en règim oficial: Alemany: 1r, 2n, 3r i 4t nivell Anglès : 1r, 2n, 3r, 4t I 5é nivell. Cada curs té una duració de 130 hores lectives.
Escoles de l’Ateneu Igualadí
Un dels elements més vius i sensibles de l’Entitat Ateneu Igualadí, doncs. al llarg de la seva història s’han fet ressò dels ideals pedagògics més progressistes i innovadors del moment. Concertat amb la Generalitat.
Escoles de l’Ateneu Igualadí
Les Escoles de l’Ateneu Igualadí han estat des de l’inici, dels elements més vius i sensibles de l’Entitat de l’Ateneu Igualadí. Per això, al llarg de la seva història s’han fet ressò dels ideals pedagògics més progressistes i innovadors de cada moment.
Escorpion - Biosca Riera
Empresa d’Igualada de gènere de punt, especialista en la fabricació i comercialització de moda per a la dona de la marca. Fundada l’any 1929, als 40 s’introdueix en el gènere de punt i al 1954 crea la marca Escorpion. Estilisme, botigues i dades.
espais joves
Mobles de disseny que busques. Tenim menjadors, sales d'estar, dormitoris juvenils, habitacions infantils, dormitoris de matrimoni, vestidors, sofàs, butaques, mobles d'exteriors, cuines, banys... Projectes d'interiorisme, d'arquitectura, projectes 3D, …
Espeleo Grup Anoia
Estitat d'Igualada. Història, activitats, cursos, raids, expedicions, col·laboracions amb entitats. L' Egan és una de les entitats pioneres de l' Espeleo a Igualada, va ser fundada el 13 de gener del 1989, està integrada a la FCE.
Esport Igualada
La regidoria d'Esports desenvolupa l’activitat a través del Servei d’Esports i té finalitats: foment, el desenvolupament, la formació i l’organització de tota classe d’activitats físiques i/o esportives, promoció i la construcció de noves instal·lacions.
Esquaix Igualada
Pàgina oficial del Club d'Esquaix Igualada. Completa informació de les activitats del Gimnàs Esquaix Igualada. Campionats i pistes d’esquaix, activitats dirigides, fisiotràpia, solàrium, aigües, wellness, dietètic. Bar-restaurant.
Estelada Humana IGD
Fer realitat l'estelada humana més gran per a la independència de Catalunya. Stop-motion per a la independència. Estelada humana a Igualada. 2.014 persones, 2.014 samarretes, 2014 referèndum. Estem ja a prop de les 20.000 visites al Youtube. Gràcies!
European Balloon Festival
Concentració internacional de globus aerostatics, juliol a la capital de l'Anoia, Igualada. Exhibicions i proves de competició. Entre 40 i 60 participants de Catalunya, Espanya, Europa i de la resta dell món. El festival realitzarà la 16a edició.
Expedició al Pic Lenin
Expedició d'Igualada. El dia 21 d'agost a les 15 h. hora local, l'EGAN va coronar el cim Lenin. Preparació de l'expedició i fòrum. Col·laboracions amb entitats. Membres del del centre excursionista Espeleo Grup Anoia (EGAN).
F.C. Gladiador Femení
Pàgina del Futbol Club Gladiador Femení d’Igualada. L’equip A participa a la primera divisió del femení (Temporada 09-10). L’equip B participa a la segona divisió del femení (09-10). També té equip de veterans. Actualitat, club i fòrums.
FACI Agroturisme
Extens llistat de cases de pagès (agroturisme) i allotjaments rurals, amb les seves característiques. Agroturisme a les comarques de la Catalunya central: Anoia, Bages, Berguedà, Osona, Segarra i Solsonès.
Faèrica
Grup que neix el 2008 en un estable. Al primer any de vida es presenta al públic per mitjà de concerts fets en el territori català i amb la primera maqueta “Ànimes”. En el mateix any, és finalista del concurs Emergenza. Després arriba el primer treball.
Federació Anoienca de Comerç i Serveis
L'any 2007 la FACS, inicia la seva activitat aglutinant les associacions de comerciants i d'emprenedors de l'Anoia. L’entitat representa els interessos dels emprenedors/es comercials i dels diferents subsectors del sector serveis a la comarca.
Federació d'ADF de l'Anoia
Suport a les ADF de l’Anoia amb un enginyer tècnic forestal en: Legalització, contractació, replantejament i direcció de les obres dels PPI, coordinació, control i manteniment, adquisició, homologació, millora, manteniment i inventari d’equips i formació.
FEFIC Federació de Fires de Catalunya
La funció primordial de la FEFIC és el servei al món firal català La web vol ser una porta d’entrada, a la federació i als associats, amb la seva tasca d’organitzadors i promotors d’esdeveniments firals, o com a proveïdors de bens o serveis del sector.
fem cortines Igualada
Botiga de cortines, teixits i roba de la llar, Cortines a particulars o profesionals, buscant la millor solució. Teixits, roba per a la llar i cortines. Particulars o empreses. Confecció i instal.lació de cortines, enrotllables, estors i panells japonesos
festacatalunya
Portal multimèdia de la festa al Princiapt de Catalunya. Hi podeu cercar per pobles i ciutats, fires, festes, oci en família, turisme cultural, esport i aventura. Serveis, directori d’entitats, especials setmanals i cercador festiu.
festacatalunya.cat
festacatalunya està especialitzada en la promoció, divulgació i publicitat del patrimoni arquitectònic, festiu i etnològic de Catalunya a través d’Internet. Troba informació sobre les properes fires, festes i mercats de catalunya a la agenda setmanal.
Festuks
Grup Igualadí de rock en català que ofereix un repertori de 18 temes de creació pròpia. Escolta i descarrega les nostres cançons. Agenda de concerts. Maqueta gravada i mesclada per Nil Vilarrubias a Vilafranca del Penedès.
FilNet
Empresa d'Igualada que ofereix solucions des de 1995. Un equip al dia en últimes tecnologies.Comunicacions, Internet, implantació i gestió d'infraestructures. Manuals, FAQs, servei d'incidències online… Totes les eines per resoldre qualsevol problema.
Fincas Gaudí
Gaudí és una immobiliara ubicada a Igualada que es dedica a la compra/venta d’immobles. Despatxos, locals comercials, naus industrials, parkings, pisos nous, apartaments, duplex, pisos seminous, cases, torres, habitatges unifamiliars, solars, rustic, …
FineArt Igualada - Ateneu Igualadí
Del 26 de febrer al 20 de març. FineArt és un esdeveniment de fotografia que compta amb obres de fotògrafs de tot l’estat espanyol. Les seves exposicions es reparteixen per les diverses sales de mostres fotogràfiques efímeres. Activitats paral·leles.
Finques Subirana
Empresa dedicada al mercat immobiliari a la zona d'Igualada, Santa Margarida de Montbui i Vilanova del Camí. Els serveis abracen tota la gamma del mercat immobiliari tant en pisos com locals comercials, Compra-venda, lloguer, torres i cases...
Fira d’Igualada
Neix l'any 1951 per a fomentar fires, mercats, festes i potenciar el comerç i la indústria d'Igualada i la seva comarca. L'entitat la formen prop de 50 socis que, de forma totalment desinteressada, vetllen que se n'aconsegueixin els objectius.
Fitex
Fundació Privada per a la Innovació Tèxtil. Entitat privada no lucrativa, amb seu a Igualada, Té com a objetiu fonamental impulsar el procés de innovació de la indústria del gènere de punt. Difusió, formació i serveis a empreses.
Flama del Canigó d'Igualada
Un cop l’any, per les festes de Sant Joan, la Flama del Canigó s’escampa arreu dels Països Catalans, unint i agermanant multitud de pobles del nostre país. Símbol de la unitat dels Països Catalans, la Flama aglutina un conjunt d’actes molt vinculats.
Floristeria Zinnia
Web de la Floristeria Zinnia d’Igualada. Lliuraments de flors a domicili a Igualada i voltants. Rams de roses, de gladiols, margarides, gerberes, lilium, i altres varietats de flors. Centres de roses i altres tipus de flors, flors exòtiques, corones, …
Forn de Jorba
El forn de Jorba, des de 1930, ha treballat en diverses generacions d'artesans que han exercit l'ofici de forner amb voluntat de perfeccionar un saber fer propi i característic de l'establiment, en l'elaboració del pa, les coques i altres productes.
Franca Masu
Pàgina de Franca Masu, official site. De L'Alguer, a Sardenya, ens arriba la cantant Franca Masu, una de les grans dames de la música mediterrània i la màxima exponent musical de la nostra cultura a l'Alguer. Discografia, vídeos, premsa i dades diverses.
Frases Fetes del Cos Humà
Pàgina web amb les frases fetes en català referides al cos humà. El servei ha estat relaitzat i mantingut per l'Emili Escolà (Vilagrassa/Igualada/Òdena). Barbeta, boca, braç, budell, cabell, cama, cap, cara, carn cella, cervell, clatell, coll, colce, …
Fundació EMI Manresa
Entitat que té la finalitat de formar al personal que ocupa o pot ocupar llocs de responsabilitat a les empreses i també de fomentar, organitzar o promoure qualsevol activitat que pugui complementar aquesta formació. Certificat de qualitat ISO 900.
Fundació Sanitària d’Igualada
L'Hospital General d'Igualada està classificat com a Hospital de Referència. L'àmbit d'actuació és de la Comarca de l'Anoia, amb una població de 95.103 habitants. Informació relacionada amb l’atenció i les gestions sanitàries, i model assistencial.
Funerària Anoia
En aquests moments tan delicats, ens posem al seu servei, i els oferim el nostre assessorament amb la máxima professionalitat. A Funerària Anoia hi trobaran la calidesa de les persones, que en tot moment vetllaran per les seves preocupacions.
Galtés
Galtés és una empresa del grup empresarial Altis, dedicada a la formació de conductors i a altres cursos de conducció com camions, nàutica, seguretat, … Permisos i tests online. L’altra branca de l’empresa són les assegurances.
Garatge Montserrat - Chevrolet
Amb una àmplia experiència al servei dels nostres clients, Garatge Montserrat d’Igualada, s'ha consolidat com la referència en distribució, comercialització i reparació oficial Chevrolet a Igualada i Martorell (Barcelona). Benvingut a la nostra web.
Garatge Montserrat - Opel
El grup Garatge Montserrat està format per un conjunt d’empreses centrades en el sector de l’automòbil; la seva principal activitat es la distribució i reparació d’automòbils. Som distribuïdors i reparadors oficials de les marques Opel i Chevrolet.
Garrotades d'Igualada
Pàgina web de la colla Garrotades d'Igualada. Els Garrotades d'Igualada és una colla bastonera de la ciutat d’Igualada, a l’Anoia. Inclou informació de les actuacions, contribuidors, enllaços, seguidors i arxiu del blog.
Gaspar Camps - Escola Municipal d'Art, Disseny i Artesania
Web de l’Escola Municipal d'Art, Disseny i Artesania d’Igualada. Menú principal, Setmana d’animació, contacte, escola oberta, estiuet, estudis reglats, Jornada Art i Disseny, premis, concurs, prevenció riscos laborals, proves d’accés i col·laboracions.
Gelou
Negoci familiar fundat pels pares, l’Isidre Moreno i la Leonor Duarte (grans persones), a finals del 1981, vam acumular experiència i inquietuds per adquirir la Ferreteria Soledat i començar a posar en pràctica una visió pròpia del comerç de proximitat.
Geocaching Local Català
Website oficial de Geocaching Local Català. Informació general del servei i l’apartat que està dedicat a tots els participants dels seus geocachings per tal de que deixin les seves opinions, suggerències i comparteixin les seves experiències.
Globus Aerostàtics
Portal realizat per Carles Pauné, Marta Salgado, i Carles Muntané dedicat als globus aerostàtics. Notícies dins l'àmbit els globus, història, fotografies, parts del globus, fotografies, expedicions, el globus a l’Anoia, vídeos i webs relacionades.
Grallers d'Igualada - des de 1989 fent-la sonar
Grup de gralles i tabals de l'Anoia amb 20 anys d'historia. Un grup de grallers creat, format i consolidat a la ciutat d'Igualada, per bé que part dels components provenen de pobles veïns (l'Espelt, Sant Martí de Tous, La Torre de Claramunt i La Pobla).
Grecaridea Art
Som artistes i productors d'art, oferim obres de gran qualitat a un preu òptim. Gràcies a la nostra tècnica de treball, aconseguim una manera diferent d'entendre l'art per convertir-lo en un producte accesible sense tenir de renunciar a l'originalitat.
Gremi d'Hosteleria i Turisme de l'Anoia
El Gremi d'Hosteleria i Turisme de l'Anoia, GHITA, és una associació que integra tots els bars, restaurants, bars musicals, hotels, cases rurals, ... i d'altres que dins l'àmbit de l'hosteleria i el turisme voluntàriament si vulguin adherir.
Gremi d'Instal·ladors de l'Anoia
Trámits legals de l’activitat. Obtenció i renovació de carnets professionals de registres industrials i especials. Mediació en conflictes amb clients i empreses. Formació i reciclatge tècnic, productiu i directiu. Assessorament en riscos laborals ...
Grues Suarez i Soler
Espai de l’empresa Grues Suarez i Soler de la ciutat d’Igualada (L’Anoia). L’empresa va ser fundada l’any 1940, i porta més de setanta anys de servei ininterrumput. La pàgina web es troba, actualment, en procés de construcció.
Grup Carles
Grup Carles Gestió i Projectes, SL. Projectes industrials, legalitzacions, assessoria mediambiental. Serveis Fiscal i jurídic, assegurances, laboral i seguretat social, comptabilitat i auditoria, econòmic i financer, recursos humans…
Grup Català de Treball ETT
Web de Grup Català de Treball, l’empresa de treball temporal que ofereix serveis a una bona part del territori català. Cada vegada més, la importància del treball temporal augmenta, és per això que Grup Català de Treball creix a tot el territori.
Grup Fabregas
Web del Grup Fábregas: Fundició ductil Fábregas de productes de metall: Tapes, reixes, marcs, tanques, prefabricados amb arquetes, canals i mobiliari per a parcs i jardins: Bancs, jardineres, etc. Seu a Igualada (Anoia), i delegació a Aldaia (Horta Oest).
Grup Jardí Gastronomia
Pàgina oficial del Grup Jardí Gastronomia. La Granja Pla començà com a Saló de degustació el 24 de juliol de 1940 a Igualada, propietat de Manuel Pla. Presentació dels negocis familiars del ram de l’hosteleria i restauració.
Grup Mal-Llamp d’Igualada
El Barri de Santa Caterina, Carme i travessies sempre han destacat a la ciutat d’Igualada per mantenir l’essència pura de la festa i cultura catalana. A l’any 1989 van decidir realitzar la construcció d’un drac, de grans dimensions per portar una persona.
GSE Grues i Serveis d’Elevació
Grues GSE, és servei oficial Cargotec amb marques com Hiab, Jonsered, Multilift, Loglift, Moffett. També distribueix el ganxo automàtic Elebia. Industrials, grues forestals, xaterreres, portacontenidors, carretilles i servei assistència 24 hores.
Hispano Igualadina
D'ençà de 1916, any de la seva fundació, La Hispano Igualadina és una de les empreses amb més rellevància en el sector de transport de viatgers per carretera de Catalunya, complint amb la premissa d'oferir un servei de màxima qualitat.
Hospital Veterinari Veter Centre
Hospital Veterinari a Igualada. És un equip de veterinaris que dediquen tots els seus esforços pel benestar dels animals de companyia. Serveis que ofereixen, articles d'interès sobre malalties i nutrició animal i galeria amb imatges de l’hospital.
Hospitalitat - Anoia
Web de l’Hospitalitat de la Mare de Déu de Lourdes Igualada-Anoia. Som dones i homes que mirem als ulls, amb un somriure i també plorem. Portem pau al cor, delicadesa i respecte. Tots ens necessitem i ens recolzem els uns amb els altres, per fer camí.
Hotel Amèrica
Web de l’Hotel Amèrica d’Igualada. Dades i serveis. Esmorzar servit a la cafeteria de l'hotel. Espai on gaudir de la cuina tradicional catalana, elaborada en aquest establiment des de fa més de 50 anys. Menors de 8 anys gratuït en habitació doble.
Hotel Ciutat d'Igualada ****
Hotel d'arquitectura i disseny avantguardista que disposa de 66 habitacions dobles. Ofereix una cuina mediterrània i d'autor amb productes frescos i de temporada de primera qualitat. Disposa d'amplis salons reservats per a convencions i celebracions.
Hotel Ciutat Igualada
Hotel situat al cor de Catalunya, a Igualada i molt ben comunicat. El Ciutat Igualada és el lloc perfecte per a la celebració de reunions de negocis, conferències i banquets, l’establiment ideal pel teu allotjament durant activitats del cap de setmana.
IGDecidim
Som unes persones organitzades amb voluntat que es celebri a la ciutat d’Igualada una consulta sobre la independència de la nació catalana. Neix com a comissió ciutadana per coordinar una consulta local, i vol aplegar el màxim de sensibilitats.
Iglu - Igualada GNU/Linux Users
Grup d'usuaris de Linux d'Igualada. Som una associació formada per usuaris de Programari Lliure interessats a donar a conèixer el sistema operatiu GNU/Linux i el Codi Obert. Fem activitats, projectes, xerrades tècniques, donem suport a usuaris…
Igualada - portaldetuciudad.com
Guia d’empreses, portal d’anuncis, agenda, oci i cultura, notícies, serveis, informació juvenil, cartellera de cinemes, RSS de notícies i agenda, incidències de trànsit, bars, cafeteries, restaurants i residències d'estudiants a Igualada.
Igualada Comerç
Associació professional d’àmbit comarcal constituïda per a la integració voluntària de botiguers i comerciants amb un establiment fix de venda a la ciutat d’Igualada i poblacions limítrofes. Representació, gestió, defensa i foment dels interessos comuns.
Igualada Hoquei Club
Celebra els 50 anys de la creació de l'entitat. Tota l'informació del club; la seva història, horaris, seccions del club, espai de notícies, jugadors de la plantilla del primer equip, links, i especial 50 aniversari.
Igualada Serveis actius.cat
Versió local d’aquest localitzador de comerços i serveis de Catalunya, accessible des d'internet, que incorpora la informació necessària sobre el negoci, a més d'oferir, a través de plànols detallats i personalitzats la ubicació del mateix. Directori.
imés Management
Imés management és un projecte per dotar el món de la música d’artesans que comuniquin les necessitats de cada artista i creador amb el seu públic. Volem ser la casa dels creadors de la música, de les persones que vulguin transmetre sensacions...
Iniciatives Events
Producció i organització de tot tipus d'esdeveniments. Toni Fusté i Roc Aguilera, més de 20 anys al sector, al capdavant d'aquesta empresa que aposta per la rigorositat en la difusió i tractament de projectes, aportant tots els elements de qualitat.
Instal·lacions Igualada
Empresa familiar dedicada a instal·lacions d’electricitat, gas, fontaneria, climatització, noves, manteniments i reformes tan per a la indústria el comerç i la llar. També serveis d'energia solar i fotovoltaica per donar el màxim de solucions als clients.
Instint - Estratègies Digitals
Negocis que venen. Transformadors d'idees en estratègies de negoci. Assumim el repte de transformació digital del teu projecte posant en valor productes o serveis. Tens instint per vendre? Aleshores som la teva agència creativa i d'estratègia digital.
IO grup
Factura electrònica i digitali certificada. A disposició la nova solució de digitalització certificada que permet destruir les factures en paper tras la seva digitalització (Complint amb la nova llei del Ministeri de Economia i Hisenda d'Octubre de 2007).
Jimmy Jazz
Web del bar de Jimmy Jazz que està situat al carrer Del Clos, 53 d’Igualada. Països Catalans.
JM Caravaning
Pàgina de l’empresa igualadina JM Caravaning, dedicada a la venda i al lloguer d'autocaravanes i caravanes. Autocaravanes marca Itineo, Challenger, Caravanes Caravelair, etc. Informació de l’empresa, serveis, ofertes, lloguer, notícies i contacte.
Joieria Trias
Joieria i rellotgeria. Rellotges: CK, Tissot. Time Force, Custo Barcelona, Tous Watches, DKNY, Emporio Armani i Diesel. Joieria: peces de disseny exclussiu i la polsera d’Igualada. Establiments a Igualada i Santa Coloma de Queralt.
Joieria Trias
Empresa familiar nascuda a Igualada (Anoia), amb més de 40 anys d’experiència en la joieria i rellotgeria. Ha crescut gràcies a la fidelització i confiança dels clients. Fa més de 30 anys, van obrir un establiment a Santa Coloma de Queralt (Tarragona).
Jorba Solà
Empresa igualadina, especialitzada en el subministrament industrial de tota mena de materials, tant matèria primera per a muntatges industrials, com eines i complements per a la indústria auxiliar. L'empresa va ésser fundada l'any 1972.
Jorba Solà
Empresa igualadina fundada l'any 1972. Serveis: Subministraments industrials, seguretat / protecció laboral / roba professional, eines manuals, sanejament / calefacció / ventilació, jardineria, ferreteria industrial / serralleria i soldadura.
Jordi Sanahuja
Web del pintor igualadí Jordi Sanahuja i Ferrer. Dibuixat autodidacta, que va començar a pintar el 1993. Ara, fa de tot relacionat amb l'art. Després d’etapes i de trobar un propi llenguatge pictòric, ara em trobo dis l'etapa Intentan't alliberar-se.
Josep Bou
Pàgina del fotògraf igualadí Josep Bou, resident a Passanant. Josep Bou (Igualada 1950). La seva formació fotogràfica es desen-volupa a Bèlgica on experimenta amb imatges. S’estableix a Barcelona i col·labora amb publicacions espanyoles i europees.
Josep Bou - Blog
Blog del fotògraf Josep Bou, igualadí de naixement, resident al municipi de Passanant. El 1975 les seves càmeres han recorregut mig món realitzant reportatges per premsa, editorial i documentals cinematogràfics. Josep Bou és també al Facebook.
Jove Cambra Internacional d’Igualada
Delegació a Igualada de les Joves Cambres de Catalunya. Associació de joves que vol contribuir al progrés, desenvolupant les capacitats de lideratge, responsabilitat, esperit cívic i empresarial. Els membres de l'entitat inverteixen part del seu temps.
Joventuts Socialistes Anoia
Web de Joventuts Socialistes Anoia. La Joventut Socialista de Catalunya (JSC) és l'organització política juvenil sorgida l'any 1978 del procés unitari de les tres organitzacions juvenils del socialisme democràtic preexistents a Catalunya.
Kentia Floristeria & Jardineria
Nova pàgina web de Kentia Floristes. Properament botiga online. La nostra botiga física és a l’Avinguda les Bases de Manresa, a Manresa (Barcelona). Rams, roses, plantes, condol, empreses, ambients & deco, complements. Botiga online.
Kobe)media
Estudi web tot en disseny i programació web, multimèdia, serveis d'internet, creativitat, projectes a mida, idees originals, imatge corporativa, naming, branding, logo, disseny gràfic. internet, comunicació, disseny web, new media, e-commerce, …
Kon - Tiki
Empresa de serveis dins el món de l'aventura. Actualment s'ha centrat en dues activitats: els globus aerostàtics i el submarinisme. Després de 20 anys de trajectòria professional pas endavant dins l'àmbit de les companyies aèries de globus.
Kuhne, quiromassatge i benestar
Treball per reduir la resposta emocional negativa, en situacions quotidianes o esporàdiques, noves o antigues, que alteren el nostre balanç fisiològic. T'ajudem amb el teu dolor, físic o emocional, amb mètodes totalment personalitzats a Igualada.
L’Anoia + guapa
Portal de reportatges sobre els municipis de l’Anoia. Continguts elaborats pels alumnes de Cicle Mitjà de les escoles de l’Anoia, per a impulsar l'ús de les TIC a l'aula i tenir un recurs didàctic per conèixer l’entorn.
l’Anoia en Viu
Portal turístic del Consell Comarcal de l'Anoia per donar a conèixer els serveis a la comarca. Directori de: Poblacions, agenda i festes, notícies, serveis turístics, rutes, activitats, allotjaments, gastronomia, serveis i experiències.
l’art de la llum
Espai web de l’art de la llum. L’art de la llum, fundada l’any 1976, és una de les empreses pioneres del món de la imatge, imatge industrial, imatge amateur i imatge social. Cració i producció d’imatges. Impremta ràpida. Treballs realitzats.
L’Envelat
Bar del rotllo d’Igualada nascut al 2007. Pretén recollir l’herència del mític bar Jimmy Jazz d’Igualada, que es va convertir en un referent. El projecte ha nascut de la mà de qui va ser durant anys darrera la barra del Jimmy Jazz, en Xavi Ribas.
La Barberia d'Igualada
Facebook de La Barberia d'Igualada, a l’Anoia. La Barberia d'Igualada ofereix la comoditat d'un espai acollidor, propens a retrobar el gust per la barberia clàssica de tota la vida. El local està situat al carrer Sant Simplici, 8 de la ciutat d’Igualada.
La Bastida
Entitat creada a Igualada a l'octubre de 2011 amb un grup de persones que entre totes elles varen fer possible un festival al barri del Rec d'aquesta ciutat. El rrrrec Festival, d'altres activitats en aquesta ciutat i per la defensa d'un barri històric.
La Bona Espardenya
Agustí Vilaseca fou contractat a la botiga com a venedor. Quan l'amo va morir, la seva dona que s'havia quedat viuda, va vendre la botiga al seu treballador. Així l'any 1907, l'Agustí Vilaseca va obrir el seu negoci al carrer Sant Roc 25 fins l'any 1972…
La Botiga al Carrer
Activitat tradicional que s’organitza als carrers d’Igualada al final de les rebaixes, tant d’estiu, com d’hivern. Una iniciativa simpàtica i comercial que omple de vida les principals vies de la ciutat gràcies a productes i articles a preus increïbles.
La Botiga al Carrer
Activitat que s’organitza als carrers d’Igualada al final de rebaixes d’estiu o d’hivern. Una iniciativa simpàtica i comercial que omple de vida les principals vies de la ciutat gràcies a productes i articles a uns preus increïbles. Més de 100 comerços.
La Botiga. Roba d'home
Fitxa bàsica d’aquesta botiga, situada al centre d’Igualada, a la Plaça de l’Ajuntament (L’Anoia). L’espai web inclou només les dades de situació i algunes fotografies de l’establiment, tan interior com exterior de La Botiga. Roba d'home.
La Cassoleta de Calfont
Pàgina Facebook de La Cassoleta de Calfont, restaurant situat a la ciutat d’Igualada, a l’interior del Calfont Wellness Centre, centre esportiu igualadí. A La Cassoleta de Calfont hi trobaràs una gran varietat d’amanides, tapes, i el nostre menú diari.
La Collanada
Entitat juvenil d’Igualada, que des del 2003, a la festa major d’estiu, organitza unes activitats dinàmiques, a càrrec de les colles de l’associació. Aposta per les festes populars, preus populars i iniciatives que permetin gaudir de la festa major.
La Kaserna
Equipament juvenil adreçat als joves d’Igualada d'entre 14 i 35 anys. És un edifici de serveis a la joventut destinat a atendre les necessitats del jove i recurs de participació i dinamització. Punt d'informació, biber, sales, viatgeteca, cònsoles, …
La Mútua - Mútua Previsora Igualadina
Web de la Mútua Previsora Igualadina, La Mútua. Gairebé 50 especialitats al seu abast. Sense cues ni llistes d’espera. Una oferta de productes assequibles a tothom, amb totes les garanties d’un servei de qualitat.
La Terrasseta de Preixens
LTDP unes sigles que signifiquen moltes coses. Membres d’Igualada i Tàrrega formen aquesta hexa-deformació musical. Lluny d’estancar-se en la rumba de bombo i ventilador, es nodreix de ritmes amb músiques de casa, del carrer i de l’estranger.
La Veu de l'Anoia Digital
Pàgina d'aquest setmanari igualadí, ara en versió digital. Portada originaria de la publicació i pàgines de les diferents seccions del diari, directori d'empreses, especials, .... Aconsegueix la teva targeta subscrivint-te i el diari et sortirà de franc!
L'Acústic. Sala de Concerts Igualada
Hi som els dijous, divendres i dissabtes a partir de les 19 h. El Barça a l'acustic. Oktoberfest i karaoke, sopar. ampolla exclusiva amb la millor birra, música i menjar durant tota la nit, sorpreses i molts regals, si sopes a l’Acústic un mini gintònic.
Laminar Air
Laminar Air és una escola de pilots de l'aeròdrom d'Igualada-Òdena on es fan cursos amb simuladors equipats amb la millor tecnologia, i cursets d’aviació per formar pilots de PPL, ULM y RPPL. Si t'apassiona el món de l'aviació, som la teva gent.
L'Extra
Espai digital de L'Extra. L'Extra és una publicació gratuïta setmanal, de distribució a les comarques de l'Alt Penedès, l'Anoia, el Baix Llobregat Nord, el Baix Penedès i el Garraf. Portades i notícies d’interès de l’última edició.
l'extra.cat
Web d’aquesta publicació de referència (l’esxtra de La Veu), que inclou formats digitals oberts a tothom, plurals, informatius, i culturals i que pretenen omplir un buit informatiu i facilitar a tothom la incorporació a les noves tecnologies.
L'Home Just
Obra de teatre del Teatre Nu, basada en contes populars catalans, recopilats aquest segle. L'espectacle es desenvolupa en una hipotètica "Trobada interrural de rondallistes especialistes dels Països Catalans".
Llambés Roba Laboral
Va començar l’activitat en el tèxtil el 1975 a Igualada. Fruit de l’evolució el 1990 es va especializar com a fabricant i distribuidor de roba i seguritat laboral. Vestuari laboral còmode, de qualitat i amb seguretat. Versió en català no operativa.
Llegim...? - Llibreria
Som una llibreria de caràcter general especialitzada en música i amb seccions a les quals hem donat un tracte singular. A més de novetats, la nostra llibreria ofereix un important assortiment de temes alternatius i potencia el llibre en català.
Lliberia Ma'at
Pàgina web de la Papereria i Llibreria Ivori d'Igualada (Anoi). Objectes de regal, llibres, paper i d'altres articles. Estem especilitzats en Egipt, dones i idiomes. Informació, catàleg i club de lectura.
Llibreria Aqualata
Web de la Llibreria Aqualata d’Igualada (Anoia), associada al Grup Llibreter Bestiari. La web, en disposició bilingüe, presenta les novetats editorials arribades. Te'ls enviem a casa o pots recollir a la llibreria. Consulta la nostra agenda d'actes.
Local Català
Local Català és un casal igualadí i de la comarca de l'Anoia que desenvolupa tot mena d'activitats cultural i recreatives a la comarca: concerts, tornejos, festes... Ens hi impliquem de debó en tot el que té lloc a la ciutat d’Igualada.
loomap Igualada
Portal-directori comercial de la ciutat. Automoció i transports, bancs-caixes, botigues, construcció, educació, empreses esports, estètica, hoteleria i restauració, internet, oci i cultura, professionals salut i gent gran, i altres serveis no catalogats.
M. Piqué
Correduria tècnica d’assegurances amb centres a les ciutats d’Igualada i Barcelona. Assegurances d’especialitats, d’empresa, de particulars i altres serveis. Informació corporativa, productes i serveis i dades de contacte.
Madd
Botiga de roba de dona a Igualada. Tracte totalment personalitzat i l'experiència adquirida en el temps, juntament els serveis d’arrenjament de peces. Roba a mida: Pantalons, tratges, faldilles. Professionalitat, dedicació i serietat en la nostra feina.
Magatzems Faro
Facebook d’aquest centre comercial, situat a Igualada (Anoia). Magatzems Faro està dedicat a la venda de joguines i de bicicletes, i disposa d’un taller propi annexe. L’horari d’aquests establiments és de 10:00 a 13:30 hores i de 17:00 a 20:45 hores.
Maip
Empresa d'instal·lacions i manteniments d'aigua, gas i electricitat amb més de 25 anys d'experiència al sector. El nostre objectiu és oferir un servei integral, de qualitat i ajustat a les necessitats del nostres clients.
Mal de Cap | Gralles i Tabals de l’Anoia
Pàgina de Mal de Cap. Som un grup de música tradicional i popular, festiu i de carrer. Ens dediquem a fer cercaviles, tabalades, animació en carnestoltes infantils, acompanyament de gegants, capgrossos i bestiari popular en general allà a on vagin, etc.
Marbres Alonso
Pedres, marbres, granets, silestone, compac, encimeres, cuina, ... Des del 1960, estem a Igualada, al servei de la construcció i la decoració. Treballem per a empreses constructores, decoradors, arquitectes i, especialment, per a particulars.
Masats Transports Generals
Web de Masats Transports Generals. Línies urbanes de la Conca d'Òdena, línies, serveis discrecionsls, vehicles, ... Masats Transports Generals té els seus orígens l'any 1925 a Igualada. Comunica als usuaris, si les linies funcionen amb normalitat.
Masats Transports Generals
Transport escolar, transport laboral, serveis discrecionals, excursions, sortides de grups, acomiadaments de solter, circuits per Europa, línies urbanes, transfers, hotel-aeroport, hotel-centre de convencions. Pertany al grup Transports Generals.
Matinal 4x4 Igualada
Dia 27 i 28 de maig, organitzat per la secció 4×4 del Motoclub Igualada. Un cap de setmana on gaudir el cotxe amb bona com-panyia. 5 hectàrees on hi trobareu: Pista per a vehícles 4×4, estand de recanvis, accessoris, servei de bar i zona infantil.
Mercat de la Masuca
Web del Mercat Municipal de la Masuca de la ciutat d'Igualada. L'edifici del mercat disposa d'un espai de 10.876 m² distribuïts en quatre plantes. A la planta baixa hi ha les parades de venda exteriors i interiors. El mercat ambulant a la primera planta.
Messcalino
Messcalino és una marca de roba de moda prèt-a-porter, amb dissenys de peces de gran qualitat i usabilitat. Catàleg de temporada. L’empresa està ubicada a Igualada (Anoia). Dades de l’empresa i representants a Espanya i al món.
Metal Defenders
Banda grindcore/death metal/tradicional, punt de reflexió i presa de consciència de l’evolució del metall. L'entramat sociocultural heavy, conclou de la perentòria necessitat d'auto organitzar-se, com supervivència en un medi que ens és hostil.
MgComunicació
Estudi de disseny gràfic d'Igualada a l'Anoia, que des l'any 1998, segueix sent una petita empresa especialitzada en disseny gràfic. Ofereix diverses especialitats; Grafisme en general, logotips, imatge corporativa…
Milar Martinez
A Igualada i a Vilanova del Camí, imatge i so, telefonia Movistar i fotografia digital a Milar Martinez. Ofertes en fotografia digital, televisió i música, el servei tècnic i gran assessorament. I si et perds, tenim la gama més àmplia de navegadors GPS.
Miram publicitat
Web de Miram publicitat, publicació setmanal, edició de l’Anoia. Directori de professionals, notícies curioses, acudits, frases cèlebres, humor, receptes de cuina, coses que s’han dit, perquès, ... Podeu descarregar-vos el últim número de la publicació.
Mobles La Fàbrica Igualada
Especialistes en mobiliari per la llar. A les seves botigues hi trobarà una gran varietat d’articles de mobles per la llar. Mobles i articles de decoració de diversos estils, dissenys, qualitats i preuos. Juvenils, dormitoris, salons. La FábricaConcept.
Moixiganguers d'Igualada
Colla castellera de la ciutat d’Igualada. Des de 1995, més de 600 persones han vestit la camisa morada. Organitza altres activitats tals com sopars, tornejos esportius, colònies, sortides, festes i concerts amb ressonància per tota la ciutat i la comarca.
Molta pasta i més
Molta pasta i més a les parades del Mercat Municipal d’Igualada. L’empresa està dedicada a la venta de pasta italiana a granel.Horari de 8 a 13:30, i de 17 s 20 hores. La seva web oficial “http://www.moltapastaimes.com”, no és operativa.
Montse Interiors
Botigues i tenda online de roba per la llar: llençols, mantells, fundes nòrdiques, tovalloles ... Bons preus, les millors marques i confecció a mida. Barcelona, Granollers, Igualada. Manresa (2), Sabadell, Sant Vicenç de Calders, Terrassa i Vic.
Mostra d'Igualada - Fira de teatre infantil i juvenil
Fira de referència de les arts escèniques per a tots els públics del territori de parla catalana. Està concebuda com un mercat d’espectacles al servei de companyies i programadors, esdevenint un punt de trobada del sector, una plataforma de difusió.
Moto Club Igualada
Pàgina web oficial del Moto Club Igualada (Anoia). El club va ser creat l’any 1959. El club ha aconsseguit el Campionat d’Espanya d’Enduro sènior: 1987, 1988, 1989 i 1991. Informació del Mundial d’Enduro a l’Anoia.
Moutec
Moutec, empresa especialitzada en la supressió de barreres arquitectòniques mitjançant la instal.lació d'equips d'elevació, amb una especial atenció a la necessitat de les persones amb dificultat de mobilitat. Última tecnologia en cadires pujaescales.
Musealia
Espai del Musealia. És el primer portal de museus i noves tecnologies. Musealia es un portal dedicat als museus, la cultura, internet i noves tecnologies. Agenda i Directori complert d'exposicions dels museus.
Museu Arqueològic Municipal Josep Castellà i Real - Els Prats de Rei
Petit museu, que porta el nom de la persona que dedicà bona part de la seva vida al coneixement del passat més remot de la vila dels Prats de Rei, recull materials arqueològics recuperats en superfície i en excavació al municipi.
Museu de la Pell d’Igualada i Comarcal de l’Anoia
La fàbrica de Cal Boyer i l'antiga adoberia de Cal Granotes formen part del Museu de la Pell d'Igualada i Comarcal de l'Anoia. Cal Boyer és una antiga fàbrica tèxtil cotonera de finals del s XIX. Conserva dues naus i hi podem visitar el Museu de la Pell.
Museu del Traginer - Col·lecció Antoni Ros
Museu d’Igualada que explica l'evolució del transport tant de mercaderies com de persones emprant energies de sang, i alhora mostra les relacions entre els diferents oficis que feien possible el desenvolupament del fet traginer a casa nostra.
Museu del Traginer / Col·lecció Antoni Ros d’Igualada
Els traginers van esdevenir durant centúries el principals dinamitzador del nostre territori. Feien l’intercanvi de mercaderies o d’informació entre masos, pobles i ciutats, els habitants dels quals romanien fortament ancorats al seu entorn més immediat.
Museu Internacional del Careto
El Museu Internacional del Careto a Igualada. El Museu que sempre ha somiat dirigir la teva iaia! Una munió totalment controlada de caretos disposats a fer-te plorar de riure. I estem disposats a acceptar els teus! Ho podràs resistir?
Músiques de butxaca. Concerts de petit format
Músiques de butxaca, 17 anys de música en directe, neix a finals dels noranta com a «Cicles de Música a l’Ateneu» de mà de l’Ateneu Igualadí i la complicitat de l’Ajuntament d’Igualada. El propòsit d’aquest projecte era omplir les nits igualadines…
Mútua Igualadina de Previsió Social
Pàgina de Mútua Igualadina de Previsió Social. L’entitat té les seves arrels l’any 1941, quan sota la denominació de Mútua Igualadina de Seguro de Enfermedades va ser creada per un grup de persones, a la capital de l’Anoia.
Naturnet
Una empresa de serveis. Oferim: Qualitat amb el nostre personal, els nostres serveis i els productes que utilitzem. Sempre en continua innovació i formació, ja sigui en tècniques o en maquinària, com ara: la neteja criogènica o fregats mecanitzats.
Neteges i Abrillantats Oriol
Empresa igualadina especialitzada en serveis generals de neteja mitjançant un ampli ventall de serveis. Va ser creada l’any 1983. Neteja, conservació, manteniment i tractaments en general. La recerca de l’excel·lència és la nostra raó de ser.
Núria Solano
Traductora autònoma des de l’any 2010. Llicenciada en Traducció i Interpretació (2003). Traductora jurada anglès-català, núm. 1159 del Registre de traductors i intèrprets de català. Postgrau de correcció i qualitat lingüística (2011).
Ocisport
Fundada el 1999 a Igualada, és una empresa especialitzada en l'organització d'esdeveniments esportius: la BTT, curses de muntanya, duatlons, esquí de muntanya i altres tant a nivell nacional com internacional, emmarcats en el medi natural.
Oficina de Serveis a la Joventut de l'Anoia
L’OSJ serveix com a punt de trobada per promoure el treball en xarxa entre tots aquests agents i així guiar projectes, actuacions i serveis que responguin a les necessitats que el jove de la comarca demana.
Oficina d'Estudis i Recursos Culturals
Organisme creat l'any 1986, que té com a objectius la cooperació amb els municipis de la província en tot allò relatiu a la formació, la informació i l'assessorament en matèria de polítiques i gestió de la cultura.
Oficina d'Habitatge d'Igualada
L'oficina d'habitatge d'Igualada és una prestació integral que fomenta l'accés de l'habitatge, dinamitza el mercat de lloguer, optimitza l'ocupació dels habitatges. Ofereix un ampli ventall de serveis, tant al propietari com al llogater de l'habitatge.
Òmnium Anoia
Òmnium Cultural, entitat fundada l’any 1961, treballa per la promoció i la normalització de la llengua catalana, la cultura i la identitat nacional de Catalunya. En l’actualitat, té la voluntat d’esdevenir el punt de trobada de la societat civil.
Oportunitats.com
web d'anuncis gratis amb imatge, classificats per sectors-subsectors, ofertes-demandes, zones geogràfiques (totes les poblacions d'Andorra, Catalunya, Illes Balears i País Valencià).Anuncía les teves ofertes i/o demandes.
Òptica Salas
Espai de l’Òptica Salas, empresa amb tres segles d’experiència i un caràcter innovador que disposa de centres a Tarragona (3), Igualada, Sabadell, Mataró, Reus (2), Tortosa, Valls i El Vendrell. Serveis, punts de venda, garanties, treball i contacte.
Oriol Planas
Gestió de continguts amb bases de dades. Gestió de fotografíes. Formularis. Enquestes on-line. Zones per clients registrats. Fòrums. Catàlegs. Llistes de preus. Calendaris de successos. Gestor. Pàgines multi-idiomes. Què més necessites? ...
Oro di Napoli
Restaurant Italià a Igualada, pizza italiana. Oro di Napoli obria l’any 2002 per a oferir l'autèntica cuina italiana clàssica. A la carta hi ha pizzes, pastes, vins i els més exquisits postres italians, elaborats amb tot el respecte pels sabors naturals.
Ortopèdia Almenar - Virgínia Almenar Pasies
Ortopèdia Almenar ofereix, des del 1993, uns serveis d´atenció ortopèdica de qualitat als habitants d´ Igualada i comarca. Ortopèdia Almenar es va crear a l’any 1993. Serveis d´atenció ortopèdica de qualitat als habitants d’Igualada i comarca.
Oscar Pastisser
Pàgina d'Oscar Pastisser una empresa que, des d’Igualada (l’Anoia), ofereix els seus serveis de pastisseria, confiteria i servei de càtering. Informació dels productes, dades de l'empresa, i els serveis que ofereix.
Osteopatia i Fisioteràpia Vanessa Jovell
Vanesa Jovell i Casals, teràpies alternatives a Igualada i Òdena, on tu no ets sinó una persona. El punt de vista i tractaments són globals; no ens centrem només en el símptoma sinó que busquem l'origen del problema valorant les relacions …
Padel Indoor Igualada
Tenim en funcionament el nou portal de reserves online del club. Partides, lligues i tornejos, clases, galeries, notícies, i localització. A Padel Indoor Igualada, organitzem lligues i tornejos propis, però també lligues i tornejos per altres col·lectius.
Paranoia Accions
Entitat d'Igualada que es proposa afegir activitats (culturals, sí, però de fet no sabem fins on arriba la paraula 'cultura') a les que ja es fan a la ciutat i a la comarca de l'Anoia. La nostra primera aportació va ser el mes Rodoreda, a l’any 2008.
Parc West
Parc West és un espai dissenyat per a gaudir els nens i les nenes de divertir-se en les instal·lacions lúdiques d’Igualada. Poden realitzar altres activitats socials dirigides pels monitors. Programa dissenyat per especialistes en el món infantil.
Parròquia de la Sagrada Família d'Igualada
Situada al nord d’Igualada, al Poble Sec, la Sagrada Família, 3a parròquia de la ciutat, fou erigida per decret del Bisbe de la Diòcesi Dr. Joan Perelló i Pou, el dia 2 de desembre de 1954. Història rectoriologia, història recent i despatx parroquial.
Parròquia de la Sagrada Família d'Igualada
Pàgina oficial de la Parròquia de la Sagrada Família d'Igualada. És una parròquia que pertany a la Diòcesi de Vic. Rectoriologi i història recent, articles espirituals, goigs, enllaços, llibres, notícies, agenda i serveis parroquials.
Pastisseria Pla, Tradició Artesana
Casa creadora de les típiques coques d'Igualada L0especialitat: les Coques d’Igualada, creades l’any 1920, la xocolata del llaminer i pastissos com el saxer, els carquinyolis, la mousse de xocolata i biscuit. Tradició des de 1888. Servei de càtering.
Pastors Australians - Cadells de Pastors Australians a Barcelona
Criador de pastors australians, cadells disponibles de pastor australià, cadells de pastor australià nascuts el 2015. Hi ha 1 mascle tricolor, 2 femelles tricolor i 2 femelles blau merla. Econòmic. Pare Tres Llunes Ender 's Game i mare Tres Llunes Bluma.
Penya Blaugrana d'Igualada
Web de la Penya Blaugrana d'Igualada, creada al 1959. Anem al Camp Nou. Actes públics: xerrades, presentacions de llibres, ... Sorteja carnets entre els seus penyistes a principi de temporada pels partits de lliga, lligueta de lliga de campions i la copa.
Perfumeria a Cal Gaspar
Professionals de la perfumeria i la cosmètica des de l'any 1.865 a Igualada, Anoia. Tots aquests anys d'experiència ens han aportat suficients coneixements per poder transmetre un servei de gran qualitat i al mateix temps un tracte personalitzat.
Perfumeria Stel
Perfumeria amb més de 30 anys al barri de Poble Sec d'Igualada. Fruit d'una llarga experiència en el món de la perruqueria, poc a poc el negoci va ampliar els serveis fins als que hi ha avui en dia. Ofertes, campanyes, consells de bellesa i promocions.
Perla i Diamante - Sphynx i Crestat Xinès
Les nostres races: Sphynx i Crestat Xinès. Els Sphynx mascles: Baldomero i Sidney. Femelles: Clemen, Diva Lluna, Euphoria, Lancome i Romina. Els crestados xinesos mascles: Killer, Gucci, Bolt i Prince. Femelles: Prada, Aylin i Lady Loewe. Cadells.
Pesta Porcina
El rural porno gore grind, d’aquesta trepa de pòtuls depravats i descerebrats, procedents de la fosca i feréstega Catalunya profunda. Estan alimentats amb bull blanc humà de la millor carn de pixapí. Amants de tot allò grotesc i desagradable.
Petites Rutes x Catalunya
Excursions i sortides amb nens. La llibertat del càmping: Sóc una ferma defensora del "roadtrip", el viatge amb cotxe i al nostre aire. La llibertat de viatjar sense reserves, parar on es vulgui, anar a l'aventura i dormir on es troba lloc pel camí.
Petroinstal
Empresa dedicada al disseny, construcció, legalització i manteniment d'instal·lacions petrolíferes, amb llarga experiència en el sector. Disposa dels carnets REIP2 cat.2 i REREP cat.3 que atorguen la facultat d'actuació en instal·lacions petrolíferes.
Pintures Planell - Indústria, Decoració, Manualitats
Pintures per indústria, decoració, belles arts, tintometria, manualitats, parquet, papers pintats, eines i materials, professionals, ... Exemples de treballs realitzats amb imatges pels nostres professionals, materials ulititzats, i acabats.
Pis Directe
PisDirecte és molt més que una immobiliària, és una consultoria on trobareu tots els serveis relacionats amb el sector immobiliari. El nostre ambit d'actuació són les comarques de l'Anoia, l'Urgell y el Baix Llobregat.
Pizza Klam
Pizzeria que innova el “Take Away”. A més de les tradicionals pizzes i pastes, us podeu emportar a casa els seus plats de la carta del restaurant. Sant Fruitós de Bages, Manresa, Sant Joan de Vilatorrada, Sant Vicenç de Castellet, Igualada i Sabadell.
Plataforma per una Vegueria Pròpia - Vegueria Penedès
Campanya per una vegueria pròpia: Anoia + Alt Penedès + Baix Penedès + Garraf. Adhesions: 53 ajuntaments, 4 Consells Comarcals, 105 entitats i grups (+7500 socis), 9 associacions empresarials (+1500 empreses) i 11.750 a títol individual.
Polígons Industrials de l’Anoia
Promoció de nous polígons industrials a la comarca de l’Anoia de Consell Comarcal de l’Anoia. Informació sobre els polígons industrials, els serveis, parcel·les disponibles i condicions d’adquisició. Sòl industrial als municipis de la comarca.
Portes SIB
Portes, basculants o seccionals, portes enrrotllables, ballestes, portes practicables, correderes, automatismes i accessoris i projec-tes especials, armadures d’acer pel formigó, i portes industrials i residencials. També armadures d’acer pel formigó.
Precocinados La Bona Cuina
Web de Precocinados La Bona Cuina. La Bona Cuina és una empresa igualadina, amb més de 30 anys d'experiència en l'elaboració de productes artesans amb autèntica denominació d'origen. Empresa, fàbrica i productes.
Productes Làctics La Tossa
Productes Làctics La Tossa és una empresa artesana i va começar a l’any 1986, a Igualada, l’Anoia. L’empresa ofereix tota la seva varietat de formatges frescos, formatges madurats, iogurts artesans, pastís de formatge, flam de mató, codony i jalea reial.
Protons
Grup format per 30 percussionistes que neix a Igulalada a l'any 2006, fundat per joves amb experiència en grups geganters i diables. El 1r grup de percussió de la ciutat, un grup amb moltes expectatives, molt bon rotllo, i de gresca no en falta.
Psicologia Igualada
Tracten problemes d'ansietat, depressió, estrès, autoestima, problemes de parella, problemes de conducta infantil i addiccions. Tot problema mental o dificultat psicològica es pot entendre com un atac a la llibertat de la persona.
Puerimueble Baby Store
Botigues de puericultura i mobiliari infantil on s’ofereix la gamma de marques i productes assessorant-los de manera propera i professional, per facilitar-li tot el necessari per l’esdeveniment més important de les vides, el naixement del nadó…
Punto Blanco
Coneguda i reconeguda marca de gèneres de punt d’Indústries Valls, S.A., empresa igualadina que ha consolidad aquesta línia de productes a gairebé tot el món (excepte a Àfrica). Col·leccions, roba interior de dona i home, comunitat, distribuïdors, ...
Racó del Traginer
Restaurant braseria cafeteria a l’edifici del Museu del Traginer d’Igualada. Servei a la carta, especialitat en carns a la brasa, saló privat per a grups, plats de temporada. Menú diari, de cap de setmana, per a cel·lebracions i especial autocars Museu.
Ràdio Igualada 103.2 FM
Emissora municipal que va començar a emetre l’any 1992. El seu director actual és Xavi Dàvila i el seu àmbit d’emissió abarca tota la Conca de l’Òdena. Col·laboradors, emissió online, l’equip i contractació, ... Ajuntament d’Igualada.
Ràdio Sala
Ràdio Sala, empresa innovadora i de primer nivell, que evoluciona amb la introducció de noves tecnologies. Pionera en sistemes audiovisuals, per l’experiència i personal altament qualificat, que l’ha consolidat a l’audiovisual i les telecomunicacions.
Railhome Bcn - Museu del tren miniatura
El Museu del Tren Miniatura no és un objectiu en sí, sinó una conseqüència. La d'haver volgut fer realitat el somni d'un nen de 10 anys a qui un bon dia van dur a veure una maqueta de trens i que 40 anys més tard, va ser ell mateix qui va realitzar-la.
Ramon Solsona
Experiència al sector de l'automoció des de 1927. Més de 3500 m² d'instal·lacions amb tota la gamma de vehicles i ofertes d'ocasió. Recanvis i postvenda: taller integral amb servei de mecànica, electricitat xapa i pintura. Igualada, Martorell i Barcelona.
Rec.0 Experimental Stores
Concepte de retail. És la transformació efímera del vell barri industrial del Rec, a Igualada. Dues vegades l’any, durant 4 dies, les velles fàbriques i adoberies es converteixen en pop up stores de moda on marques de primer nivell hi venen els estocs.
Record Sports
Raquetes per totes les modalitats: tennis, frontennis, badminton, squash ... També acessoris de tot tipus com raqueters, antivibradors, grips... A més canvs dels cordatges de les raquetes trencades! esquí, tennis, muntanya, calçat, roba, fitnes, …
Remm Guitart
Concessionari Renault al Baix Llobregat, Anoia, Penedès i Garraf. Molins de Rei, Igualada, Esparreguera, Martorell, Vilafranca del Penedès i Vilanova i la Geltrú. Vingui a descobrir la gamma de vehicles Renault el que s'ajusti a la seva necessitat.
Rètols Planell
Disseny corporatiu de rètols a Igualada (Barcelona). Disseny del rètol, pancarta o vinil decoratiu, atenent els criteris estètics i corporatius. Realitzem el muntatge final del projecte. Partim de les seves idees, les transformem en dissenys comunicatius.
Revista d'Igualada
Espai de la Revista d'Igualada, que edita l'Associació Revista d'Igualada. Ofereix una visió contemporània de moltes qüestions, posant l'accent en l'art i la literatura, amb una pluralitat ideològica que es confesa expressament democràtica i catalanista.
Roset
Botigues a Igualada. La botiga Roset Home Moda per home, horari comercial: De dilluns a dissabte de 10,00 a 13,30 h i de 17,00 a 20,30 h. La Roset Jove Moda Noi-Noia, horari comercial: De dilluns a dissabte de 10,00 a 13,30 h i de 17,00 a 20,30 h.
S.E. Ateneu Penya Blaugrana d'Igualada
S.E.Ateneu Penya Blaugrana d'Igualada, equip degà d'Igualada que competeix en la 4a Catalana. Grup ben avingut amb 100 anys d'història, l’objectiu de passar-ho bé practicant esport i mantenir valors i esperit competitiu cercant els millors resultats.
Sad Ordinadors
Empresa, d'Igualada (Amoia), que està especialitzada en oferir serveis administratius. Ordinadors i accessoris relacionats amb el món de la informàtica, d'acord amb les novetats i necessitats del moment.
SaiComputers
Sistemes aplicats informàtica de d’Igualada. Informació relacionada amb els serveis i productes que oferim com a empresa: Programació a mida per empreses, servei tècnic, desenvolupament web, sala de videoconferència, …
SalvemAnoia.org
Al·legacions al Parc Eólic de l'Alta Anoia, Conca d’Òdena. Després del primers mesos d’activitats per fer-nos coneixer i d’intentar arribar al màxim nombre de gent possible creiem que ha arribat l’hora de la veritat. Adhesions, manifest i dades.
Samurera Picapedrers
Picapedrers especilitzats en reconstruir antigues cases de pedra derruides. Traballen amb pedra verge de 22 canteres de Catalunya i Balears. L'us de la pedra verge autòctona permet fer una replica de la masia. Igualada i Lloret de Mar.
Satto Moda d'Home
Satto neix l'any 1991 com a botiga multimarca. Avui tot el producte és marca Satto, moda per l'home que vesteix amb comoditat, que té qualitat i la inquietud en vestir segons les últimes tendències de mercat. Satto actualment, té dotze punts de venda.
Sellarès
Pàgina de l’empresa Sellarès Alegre, S.A. Es tracta d'un fabricant del sector tèxtil, situat a la ciutat d'Igualada (Anoia). Des de la web podeu veure tot la col·lecció de Sellarès de roba per la dona. Web en construcció. Disculpeu les molèsties.
Senagua - Construccions per l'Aigua
Empresa familiar dedicada a la construcció de pous amples des de fa més de 70 anys. Diposem també de camions de gran tonatge, camions tot terreny, furgonetes i vehicles tot terreny, per poder traslladar els nostres equips.
Servei Educatiu del de l’Anoia
Té la seva seu a Igualada i l’àmbit d'actuació és tota la comarca. Formació, recursos, serveis, catàleg, recursos TIC i programes d’innovació. Dades i portals educatius de l’Anoia.
sílvia guillén creativitat
Igualada (Anoia) > Vitoria-Gasteiz (Alava). Treballs realitzats de disseny gràfic (díptics, catàlegs, cartells...), logotips, imatge corporativa disseny de pàgines web, dibuix i il·lustració, animació, cd's multimèdia i fotografia...
SIMA Societat Igualadina Municipal d'Aparcaments
Societat Igualadina d'Aparcaments. Política de mobilitatm regula zones per l’ús racional del vehicle i l'espai urbà, zona blava, rota-ció de vehicles als centres de la ciutat, àrees de trànsit dens, redueix congestió, Aparcament Igualada Nord, 300 places.
Sita Murt
Cadena de botigues de moda femenina, formada en el nucli de l’antiga empresa igualadina, Esteve Aguilera, S.A. (fundada al 1924). Col·leccions i les botigues a: Barcelona (3), Sant Cugat, Manresa, Madrid, Reus i Palma de Mallorca.
Ska my Way
Web personal dedicada a l'ska. Benvinguts a la meva pàgina web. Un tribut i homenatge al món de l'Ska. Aquí podreu trobar des de la seva història fins a articles diversos, passant per entrevistes, comentari de discs…
Skamot Roig
Ska des de l'Anoia (Catalunya) des de 1995... Web oficial d'Skamot Roig, ska mediterrani des de l'Anoia tropical. Aquesta banda compromesa compta ja amb quatre anys de vida i una maqueta. La web oficial (http://www.skamotroig.com), deisa de funcionar.
Solutions Trilogi
Pàgina de Solutions Trilogi SL És una empresa dedicada al software de comerç electrònic totalment en català. L'empresa té la seva seu a Igualada. Més de 10 anys treballant exclusivament en la creació de botigues virtuals.
Star Foc
La protecció de bens i persones és fonamenta pel desenvolupament de l’activitat industrial o de qualsevol tipus. Star Foc Anoia, sorgí com a empresa composta per un conjunt de professionals al servei d'una gestió bona i de dóna sol·lucions al sector.
Sueprat
Empresa fundada el 1983, dedicada a la distribució especialitzada de les primeres marques del sector elèctric industrial, amb unes sòlides bases de cooperació amb els proveïdors. Col·labora estretament amb els clients amb atenció personalitzada.
Taller Auria
Cooperativa social i centre especial de treball. Aposta per la qualitat i la feina ben feta. Camins, carreteres, entarimats, neteja, mobiliari urbà, obres, pintura i senyalització, parcs i jardins. Manipulats d'envassat de peces, muntatges, equilibrats, …
Taxis Igualada
Serveis-Instal·lacions: 5 places de gran volum, full equip minivan per a 9 persones, cadiretes per a nadons i bus (consultar). Destinacions, històries d'en Ricard, codi ètic, contacte. Servei de taxi 24 h. Connexió a Internet, rutes per navegador, ...
TDAH Anoia
TDAH Anoia neix el 2008. Associació de famílies de nens amb trastorn per dèficit d’atenció amb o sense hiperactivitat. Informa, sensibilitza ajuda i divulga a les persones l’existència d’aquest trastorn que afecta a nens, adolescents i adults.
Teatre Aurora
Teatre ubicat a l'Unicoop Cultural, sala independent per a tot tipus de manifestacions artístiques de petit format. Un espai independent de cultura a Igualada (Anoia). Programació estable de teatre, música i dansa des de la tardor de 1996.
Teatre Nu
Companyia de teatre igualadina que treballa en el camp del teatre visual i de les titelles. Les obres i la seva escola de teatre, Ca l'Ubú. La nostra és una companyia que es dedica a crear espectacles per infants, des de fa ja fa vuit anys.
Tecnocolor Electrodomèstics
Pàgina web de Tecnocolor Electrodomèstics, botiga especialitzada en electrodomèstics des de l’any 1996. Amb els anys la botiga ha anat guanyant clients, amics i ara disposa d'una superfície d’exposició de 600 m² i amb la mateixa il·lusió del primer dia.
Tecnocolor TT Telecomunicacions/Electrodomèstics
Web de Tecnocolor TT Telecomunicacions, servei especialitzat en telecomunicacions. L'any 1979 es funda el taller de reparació de ràdio, TV i instal·lació d'antenes a Igualada i comarca. Xarxa de televisió per cable, telèfon i Internet disponibles.
Terratombats
Grup igualadí que canten sobre el que els preocupa. Gent senzilla, que va més enllà dels escenaris, la seva passió és la rumba catalana. Mai perden el sentit de l’humor, les ganes de treballar o la ironia per cantar. Un grup que no deixa indiferent.
Texcur Fashion & Leather Products
Empresa fabricant i comercialitzadora de productes químics per al processament de la pell. Tanmateix una de les nostres unitats de negoci està especialitzada en l'externalització de serveis creatius de tendències de moda en pell.
TIC Anoia
La Comissió TIC de la UEA és fruit de l'acord de col·laboració establert entre la Unió Empresarial de l'Anoia i el Col·legi Oficial d'Enginyeria en Informàtica de Catalunya (2008) i neix amb l'objectiu de crear un espai de reflexió i de propostes.
Tintoreria Pressto Igualada
Servei a domicili. Des d'aqui us comunicarem nous serveis i promocions interessants que anem fent continuament a Pressto. Horari d'atenció: De dilluns a divendres, matins de 8:30h a 13:30h i tardes de 16h a 20:30h. Dissabtes de 9:30h a 13:30.
Torres Vico
Catàleg amb més de 300 referències de productes frescs, envasats, curats i embotits, seleccionats entre els millors productors i elaboradors del mercat per garantir la qualitat d’una dieta sana, equilibrada i variada.
Tot Rètol
Empresa igualadina de comunicació visual. Des de 1989, aglutinem en un equip multidisciplinari l’assessorament, el disseny i la fabricació dels productes, aportant solucions innovadores per aconseguir un resultat competent, racional i estètic.
Trabucaires d’Igualada Els Voladors
Informació d’aquesta nova entitat cultural, que actualment està naixent a Igualada. És una colla de trabucaires amb un rerafons històric basat en les guerres del Bruc de 1808, pero sera un grup de cultura popular adaptat a l'actualitat.
Tres Unces
Llegums i arrossos, bolets, cereals esmorzar, galetes, sucres i xocolates, fruita seca, herbes, tés, farines i cereals, pastes i sèmoles, llavors, espècies, plantes, algues, begudes vegetals, llets i sucs, macrobiòtica, begudes vegeals, llets i sucs.
Tuga Wear - Equipacions personalitzades per a clubs
Tuga Active Wear neix de la passió d’un grup de persones amb uns interessos en comú: la natura, l’esport i el medi en què vivim. Som fabricants de peces esportives d’alt rendiment personalitzades per a col·lectius. La marca fa peces modernes i de qualitat
Ulisses Viatges
L'ideari de l'agència es dirigeix a les persones que estimen el fet de viatjar com una ampliació de coneixements i experiències, que conceben l’existència com un recull de moments únics, irrepetibles i que es converteixen en records inoblidables.
Un Món de Contes
Projecte educatiu sobre multiculturalitat i educació per la pau. Metodologia a seguir, temporització per a educació infantil, cicles inicial, mitjà i superior. Contes: Anoienc, gitano, àrab, bosnià i peruà. Vincles a projectes semblants. Carles Creixell.
Unborn El Rock que Portes Dins!
Som un grup de rock alternatiu que allà on va triumfa i no deixa indiferenta ningú. Temes explosius amb molt de feeling, i segur que quant marxis a casa encara t’enrecordaràs. A la nostra web MP3 vídeos.... Contractan’s per fer la festa.
Unió de Botiguers i Comerciants d’Igualada
Web de la Unió de Botiguers i Comerciants d’Igualada. Entitat voluntària de botiguers i comerciants que tinen un establiment fix de venda a la ciutat d’Igualada. Informació general i directori per sectors comercials, actualitat, ofertes i economia.
Unió Empresarial de l’Anoia
Web de la Unió Empresarial de l’Anoia. Actualment la UEA dóna servei a més de 1.500 empreses, directament o a través del seu gremi corresponent. Participen de la UEA els gremis i associacions. Serveis, formació, fires, actualitat i ubicació.
Unió Excursionista de Catalunya de l'Anoia
Pàgina de la secció a Igualada i la comarca de l'Anoia de la Unió Excursionista de Catalunya. Presentació, seccions, activitats que es duen a terme, àlbum de fotos i altres activitats i col·laboracions.
Val-Mor
Cuines i banys Des de 1970, a Val-Mor estem al vostre servei per ajudar-vos a construir la casa que sempre heu volgut tenir. Som especialistes en interiorisme de cuines i banys, creant els nostres propis dissenys adaptats a cada necessitat.
Viatges Abelux
Agència de viatges d’Igualada. Té altres punts de venda a Montblanc, Sant Sadurní d’Anoia, Valls, Vilafranca del Penedès i Vilanova i la Geltrú. Viatges per grups, nuvis, vacances, empreses, cotxes de lloguer, reserves de vols i hotels.
Vinnart
Ambient intimista a la llum de les espelmes i música chill out seleccionada especialment per acompanyar d’agradables vetllades. Està situat en ple nucli antic de la ciutat d'Igualada entre carrerons medievals amb passos coberts i té terrassa d'estiu.
Volei Sorra Ciutat d’Igualada
Al Parc Valldaura (Rda. Fàtima) d’Igualada. Dies 10, 11 i 12 juliol. Categories: elit, sènior obert, sènior costellada, juvenil, infantil, cadet. Modalitats: 4x4 i 2x2 (elit, obert i costellada). Totes les categories s'ofereixen en masculí, femení i mixte
Xarcuteria Cal Passanals Igualada
Carnisseria i xarcuteria Cal Passanals, fundada l'any 1945 pel matrimoni Balcells-Prat. D'aleshores ençà el negoci ha estat continuat per la família Ballcells-Padullés (des de 1972) i Segura-Farré (des del 2009). Som una casa especialitzada en preparats.
X-Avi Material de Muntanya
X-Avi Material de Muntanya i TugaWear. L'única botiga en la seva especialitat a l'Anoia. La botiga X-AVI material de muntanya es va fundar l'any 2005, per oferir a l'Anoia el millor servei per als muntanyers, escaladors i aventurers de la comarca.
Zoom Igualada, Festival Europeu de Telefilms
El Zoom, és l’únic festival de l’Estat espanyol dedicat a reconèixer el cinema per a televisió. Va néixer l’any 2003 amb l’objectiu de potenciar i donar a conèixer la producció audiovisual que es fa a Europa. A Igualada a primers de novembre.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT