JORBA


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
CerCAT Índex d'Internet


 

WEBS relacionades amb el tema

Ajuntament de Jorba
Web institucional de l’Ajuntament de Jorba, municipi de la comarca de l’Anoia. Servei dels veïns i veïnes del municipi, i també perquè permeti als forans conèixer fàcilment el nostre poble, la informació que es genera des de l’ajuntament.
Arga, Indústries Gràfiques
Empresa d'arts gràfiques, a la comarca de l’Anoia, amb sistemes d'impressió òfset UV i serigrafia, dedicada especialment a adhesius, PVC, calendaris, catàlegs, impresos comercials i disseny gràfic.
Àrids Catalunya
Fabricant de materials per a la construcció que va començar l’any 1973, quan 10 industrials i professionals d’Igualada (Barcelona), van fer Cerámicas Jorba, S.A. Informació, producció, productes, logística i ubicació.
CEIP Jorba
Pàgina del centre d'ensenyament infantil i primari de Jorba, a la comarca de l’Anoia. Els alumnes, l'escola i el poble. Inclou la presentació de l’escola en tríptic i pel·lícula sobre el CEIP JORBA feta pels alumnes del cicle superior.
CerCAT Jorba
Primer cercador territorial en català de CerCAT a Jorba, municipi de la comarca de l'Anoia.
Club Escola Hípica Anoia
Club Escola Hípica dedicat a l’activitat hípica. Combinem les activitats esportives equines amb una aula de natura adaptada pels alumnes de primària, ESO i secundària. Obert tot l'any de dimarts a diumenge des de les 8 del matí a les 10 del vespre.
Col·legi Mestral
Ubicat a Jorba (Anoia). Forma part de la Institució Familiar d’Educació, grup educatiu que compta amb 13 escoles a Catalunya i Balears que apleguen més de 5.000 famílies i 700 professionals de l’educació que atenen uns 8.000 alumnes.
Col·legi Montclar
Ubicat a Jorba (Anoia). Forma part de la Institució Familiar d’Educació, grup educatiu que compta amb 13 escoles a Catalunya i Balears que apleguen més de 5.000 famílies i 700 professionals de l’educació que atenen uns 8.000 alumnes.
Diari del CEIP Jorba
Bloc d’activitats del CEIP Jorba. És un centre d'ensenyament infantil i primari de Jorba, a la comarca de l’Anoia. Activitats realitzades, calendari escolar, i la pel·lícula sobre el CEIP Jorba, feta pels alumnes del cicle superior.
Ferroluar - Bèsties amb ànima mecànica
Bèsties amb ànima mecànica. Web i botiga virtual de l‘empresa Ferroluar, ubicada al municipi de Jorba (Anoia-Barcelona). Ferroluar està dedicada a la creació d’animals i vida mecànica. Exposicions realitzades i botiga virtual de productes de l’empresa.
Forn de Jorba
El forn de Jorba, des de 1930, ha treballat en diverses generacions d'artesans que han exercit l'ofici de forner amb voluntat de perfeccionar un saber fer propi i característic de l'establiment, en l'elaboració del pa, les coques i altres productes.
Fruits Secs Torra
Fruits Secs Torra és una empresa familiar de Jorba (Anoia) que, des de fa més de 30 anys, es dedica a la torrefacció, envasat i distribució de fruits secs. Informació corporativa de l’empresa, gamma de productes i contacte.
Jorba - Idescat
Dades de Jorba, de l'Institut d'Estadística de Catalunya, sobre població i economia d’aquest municipi de la comarca de l’Anoia. Població i societat, economia, moviments de població, nivells d’instrucció, coneixement de català, …
Jorba - Viquipèdia
Jorba és un municipi de la comarca de l'Anoia. Té diversos nuclis, entre els que destaquen la mateixa Jorba i Sant Genís. L'Ajuntament està situat a Jorba i actualment governat per ERC (Josep M. Palau). Demografia i enllaços.
Jorba Decideix!
La votació el 25 d’abril de 2010, en el mateix lloc i horari que les altres convocatòries electorals. Durant les setmanes prèvies al dia de la votació la comissió organitzadora donarà a conèixer la iniciativa, facilitarà la participació de la ciutadania.
Les Muntades
Masia del s. XIX totalment restaurada, amb ambient acollidor, envoltats de naturalesa i tranquilitat amb espais lúdics per gaudir del món rural. Allotjament rural amb capacitat per a 12 persones, a més disposa d'espais lúdics i de relació amb la natura.
Molí Blanc Hotel
Hotel situat a Jorba, a 2 minuts del centre d'Igualada, en un antic Molí paperer del 1750 restaurat i transformat en un petit hotel. Amb encant, acollidor i confortable en mig de la natura. Restaurant amb cuina de mercat, selecta i de qualitat.
Q de Quad's
Servei de lloguer de quads de qualitat per l'Alta Anoia. Sortides programades de petit grup fetes a mida i guiades per un monitor. Imprescindible carnet B i complir els requisits de l'empresa. La ruta pot anar acompanyada d'un esmorzar català.
Sant Genís (Jorba)
Sant Genís és un nucli rural al municipi de Jorba, a la comarca de l'Anoia i província de Barcelona. Té uns 100 habitants (2008) al nucli i algunes masies repartides per la resta del territori. La Festa Major és el primer cap de setmana de setembre.
Terracuita Jorba
Fabricant de materials per a la construcció que va començar l’any 1973, quan 10 industrials i professionals d’Igualada (Barcelona), van fer Cerámicas Jorba, S.A. Informació, producció, productes, logística i ubicació.
U.E. Jorba
Disposa d’un equip de futbol federat que participa en el campionat regular de tercera regional catalana. Compta amb 110 socis i la seva participació en competicions oficials projecta el nom i la imatge del municipi arreu de la comarca i altres.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT