LALLACUNA


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
CerCAT Índex d'Internet


 

WEBS relacionades amb el tema

Ajuntament de la Llacuna
Pàgina oficial de l’Ajuntament de la Llacuna, municipi de la comarca de l’Anoia. Informació general del municipi i de l’ajuntament, serveis administratius, festes locals, gastronomia, associacions, llocs d’interès i història del municipi.
Amics del Motor Clàssic
Amics i amants del motor clàssic, en general, amb gust i ganes. El 16 d'octubre, ens trobem a La Llacuna per fer les inscripcions i el cafè i arrancarem les màquines per fer una volta de lluïment pel poble. Sortirem camí a Carme on ens espera l’esmorzar.
Arcs Llacuna - Rural & Spa
Casa situada a la plaça Major del poble de La Llacuna (Anoia), gaudint d'un entorn rural de gran tranquil·litat i d'extraordinària bellesa. La casa té tres allotjaments rurals independents: El Romani amb 4 places, el Grèvol amb 5 i l'Espigol amb 6.
Arquers Anoia-Penedès
El Club d'Arquers Anoia-Penedès neix l'any 2009, amb finalitat de practicar i promocionar (mitjançant cursos de tir amb arc d'iniciació) el tir amb arc a la comarca de l'Anoia i l'Alt Penedès. Ubicat a la finca de Can Cúguls, del Sr. Maties Tarrida.
Ateneu Llacunenc
Xerrades periòdiques de les quals triem el tema nosaltres mateixos a través de votacions. Cursos, exposicions, pel·lícules,... i tot el que va sorgint. Per saber més sobre el desenvolupament inicial de la idea podeu mirar-vos el nostre blog.
Ball de Bastons de La Llacuna
La tradició popular es va veure estruncada per una guerra i no s´ha recuperat fins ara. Desprès de 70 anys la vila de la Llacuna torna a sentir els cops dels seus bastoners. Presentació, fotografies, enllaços, notícies, agenda o contacte.
Botifarunner
Segona cursa de muntanya de La Llacuna (Anoia). Serà el 21 de febrer de 2010. 19,5 km. i 925 m. de desnivell. Allotjaments, col·laboradors, com arribar, contacte, fotos i inscripcions. Informació de la 1a Cursa de Muntanya a La Llacuna.
Cal Grapissó
Masia de turisme rural al mig de Catalunya. L’origen és una casa fortificada del s. XIII, actualment restaurada conservant en el seu interior elements originals de l’antiga fortificació. Ubicada a les Vilates, petit caseriu de la Llacuna (Anoia).
Cal Meixa
Masia que compta amb: 5 habitacions, 2 banys, 2 cuines, 2 sales d'estar, menjador, zona bodega. Degustació de les especialitats culinàries locals, piscina i passejades a peu, a cavall o amb bicicleta, gaudint d'un entorn envoltat de vinyes i de fauna.
Cal Morcaire
Allotjaments rurals independents. Casa pairal del 1890 situada a la tranquil·la vila de La Llacuna (Anoia). Fou centre d’una finca dedicada al cultiu de l’olivera i la vinya. Fa 50 anys la casa va ser restaurada. Consta de tres apartaments equipats.
Càmping Vilademàger
Situat a La Llacuna, a 725 m. al centre del triangle que es dibuixa entre Sant Sadurní d’Anoia, Igualada i Vilafranca del Penedès, el càmping es troba a 2 Km del poble de la Llacuna de 800 habitants. El càmping, entorn, serveis, tarifes i contacte.
Can Cúguls
Can Cúguls és una masia restaurant de La Llacuna (Anoia), especialitzada en carns a la brasa i cuina típica catalana. Celebracions familiars, banquets i àpats d’empresa. Més de 50 menús disponibles. La masia, carta i especialitats de temporada.
Can Macià
Autèntica masia catalana voltada de vinyers i ametllers, situada a 2 min. de l’A-2 ( d’ambient familiar i acollidor, situada al centre de La Llacuna (Anoia). Sempre en el món de la restauració i ara amb servei d’allotjament rural. Cuina de llenya i carbó.
CEIP Vilademàger
CEIP situat a la Llacuna (Anoia). Es una escola cíclica, amb dues unitats d'educació Infantil i tres de primària, una per cicle. Aquest curs hi ha 71 alumnes. Forma part de la ZER Serra d'Ancosa. Presentació, activitats i treballs d’alumnes i professors.
Celler Puig Romeu
Al 1999 el binomi format per la família Puig-Romeu, amb Salvador Puig al capdavant, i l’enòleg Jordi Gili, comencen el seu projecte amb l'idea i la il·lusió d'elaborar vins amb terrer a la zona de La Llacuna (Anoia). Vins, terrer, projecte i diari.
Centre d’Estudis Llacunencs CELL
Blog per a publicar els esdeveniments del Centre d'Estudis, articles, fotografíes, documents, col·laboracions i tot el que considerem de interés. Tots els socis poden col·laborar i reflexar les seves opinions, enviar fotografíes, i fer consultes.
Centre Excursionista de la Llacuna
El Centre Excursionista de La Llacuna compta amb les seccions d’alta muntanya, de curses de muntanya, de senderisme, organització de la Botifarunner. Treballa per constituir noves seccions per tal d’oferir un ventall més ampli d’activitats als associats.
CerCAT La Llacuna
Primer cercador territorial en català de CerCAT a La Llacuna, municipi de la comarca de l'Anoia.
Club Arquers Can Cugulls
Club Arquers Can Cúguls neix el 2015, situat a la finca que porta el nom del club (Can Cúguls) a La Llacuna, comarca de l'Anoia. Oferim la pràctica d'aquesta modalitat esportiva. Camp de recorregut de bosc amb dianes volumètriques 3D tamany real.
Club de Slot de La Llacuna
El club de slot de la llacuna neix gràcies a uns malalts per aquest hobby! Gracies a tots per fer-ho possible! Aquest club de slot, neix gràcies a tots els aficionats Llacunencs a aquest gran hobby. Instal·lacions, fòrum i competició.
Colla de Gegants i Grallers de La Llacuna
Espai de la Colla de Gegants de La Llacuna (Anoia). Els gegants de La Llacuna, van ser construits en el 1994 i representen un Bomber i una bombera. Els Gegants de La Llacuna van celebrar el seu 15 aniversari l’any 1999.
Colla del Drac de la Llacuna
Web de la colla del Drac de la Llacuna (comarca de l’Anoia), amb descripció de les seves característiques, fotogafies de sortides, enllaços interessants... El drac actual és hereu del drac que es va estrenar a principis dels anys 80.
El Pa a Casa
Ens fem el pa a casa i cada cop ens surt més bo! Ingredients i manera de preparació per fer el pa casolà. Receptes perquè pogueu fer diferents tipus de pa a casa vostra. Proveu-ho, aquí us ho explico! Receptes.
elrentaplats.cat
Pàgina de elrentaplats.cat, és una empresa de La Llacuna, a la comarca de l’Anoia. Informació general i dades dels projectes i col·laboracions desenvolupaddes en aplicacions multimèdia, disseny, música i fotografía.
Embotits Mallart
Empresa familiar dedicada, des del 1916, a la elaboració artesana d'embotits i de pernils. Situada a 700 m. a l'Anoia. Ideal per la conservació dels productes. Assecador totalment natural que es beneficia d'un clima ideal. Botiga a Vilafranca.
Enllaços útils per a Traductors Digitals/Internautes inquiets
Enllaços útils per a traductors digitals i internàutes inquiets. Biblioteca d'Albert Ràfols Sagués. Diccionaris, bases de dades, i empreses, programari i cercadors. selecció és atípica i personal. Respon als interessos de recerca durant els darrers anys.
Entesa per La Llacuna
Grup de veïns-nes amb interès per treballar pel poble i pel benestar. Formem un equip que treballa i que comparteix un projecte per a tothom, per i amb les persones. Ens presentem amb Entesa per La Llacuna - Acord Municipal acompanyats d’ERC.
Eulàlia Queralto
Pàgina oficial d'Eulàlia Queralto. Complements artesanals, peces úniques i exclusives, fetes totalment de manera artesanal. Es tracta de peces úniques amb la seguretat que portes una peça personalitzada, però ireproduïble.
La Bona Teca
Bar musical, de tapes, i amb terrassa exterior davant amb música d’ambient. Gran espai d’eixida, amb un ambient nocturn ideal per disfrutar d’una bona pizza, tapes o els magnífics entrepans a la llum de la Lluna i a la fresca. La Llacuna (Anoia).
La Llacuna - Idescat
Dades de La Llacuna, de l'Institut d'Estadística de Catalunya, sobre població i economia d’aquest municipi de la comarca de l’Anoia. Població i societat, economia, moviments de població, nivells d’instrucció, coneixement de català, …
La Llacuna Decideix!
Comissió impulsora de la consulta sobre la independència a la Llacuna. La seva presentació davant les entitats que al seu dia varen mostrar el seu suport tant en la confecció de la plataforma, com en la presentació de la moció a les consultes.
La Llacuna Online - Compartir Cotxe
El projecte Compartir Cotxe neix de la voluntat de la La Llacuna Online, de fomentar entre la població un ús més racional del cotxe. El servei facilita la trobada de persones interessades a compartir el vehicle privat a l'hora de fer un viatge. Objectius.
La Llacuna Online.cat
El poble a la xarxa. La comunitat virtual de La Llacuna. Fòrum i guia wiki. Som un grup de persones de La Llacuna interessades en les tecnologies de la informació i la comunicación. Fomenta activitats, actes, excursions, cooperació, etc.
lallacunaonline.com - el poble a la xarxa
Portal del poble de La Llacuna, a l'Anoia. Està segmentat en diverses àrees. Té comunitat virtual, organitza concursos, directori de La Llacuna, transports, telèfons, entitats, gent gran, cultura, el castell, …
Moltapor
Club d'oci dedicat a l'excursionisme i a esports d'aventura de la La Llacuna. La informació sobre aquest club i com hi pots participar. També hi posarem les pròximes sortides que farem per si t'interesen i et vols apuntar a fer-les amb nosaltres.
Parc de Bombers Voluntaris de la Llacuna
Pàgina del parc de bombers d'aquesta població de l'Anoia. Dades tècniques, història, consells, serveis i la Fundació del Parc. El parc està situat a la Llacuna, al peu de la carretera BP-2121 que uneix Vilafranca amb Santa Coloma de Queralt.
Parera Instal·lacions
Els serveis que t'oferim: instal·lacions elèctriques, aire condicionat, calefacció. alarmes, fontaneria, plaques solars, telefonia. Punt de servei FECSA Endesa. Estem a: La Llacuna, Mediona, Montblac, Vilafranca del Penedès, Calaf i Valls.
Penya Barcelonista de La Llacuna
La Penya va ser fundada l'any 1999. Té la seu social al Restaurant Cal Tiquets. Actualment té 200 socis. Activitats, taulell d'anuncis i àlbum de fotos d'aquesta penya de l'Anoia. Recordem a tots el socis que ja poden pagar la quota anual.
Pessebre Vivent de la Llacuna
Durant 11 anys a la Llacuna s'organitza un Pessebre vivent benèfic. Primer per a recollir fons per a la Marató de TV3 i projecte de La Llacuna Solidària. La web dona a conèixer la iniciativa. Com es feia el pessebre, la història i pessebre d'enguany.
Pi Pintor
Empresa familiar de La Llacuna (Anoia), especialista en tècniques diverses; pintura de cases rurals, masies, cases de poble antigues de ciutat modernistes, amb sanefes, col·locació de pladur, parquet sintètic i fusta, valorem la nostra feina…
Societat Coral La Cuitora
Societat Coral fundada l’any 1904 a La Llacuna (Anoia), amb el nom de Coral La Cuytora. El 2000 la societat passà a ser mixta, incorporarant 5 dones, el que ha permès la continuïtat de la coral. En l’actualitat, la formen 14 dones i 12 homes.
Turisme La Llacuna
Portal de La Llacuna Turisme. Turisme rural, cases rurals, restaurants, allotjaments, càmpings, les festes del municipi, fires, fotografies, rutes a oeu i en bicicleta, excursions, activitats, esports, cultura, i visites en una hora.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT