MATET


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
CerCAT Índex d'Internet


 

WEBS relacionades amb el tema

Ajuntament de Matet
Web oficial de l’Ajuntament de Matet, comarca de l’Alt Palància. Ordenances, oficines municipals, instal·lacions municipals, història, com arribar-hi, telèfons, festes i tradicions, bars i restaurants, galeria fotogràfica, senderisme i empreses.
Arxiu Històric Electoral Matet
Pàgina d’Argos (Presidencia de la Generalitat Valenciana), de l’Arxiu Històric Electoral, informe sobre Matet. Resultats electorals recents, evolució dels resultats electorals, evolució del % dels vots. Gràfiques estadístiques.
Casa consistorial de Matet
La Casa Consistorial de Matet és un edifici situat en l'entrada principal del poble pel carrer San Miguel, enfront del Ruejoe. Inaugurat el 1965, és edificat en estil modern amb dues grans balconades. La porta principal s'obre en un pòrtic de pilars.
CerCAT Matet
Primer cercador territorial en valencià a Matet (Alt Palància). L'Alt Palància és una comarca castellanoparlant del País Valencià.
Matet - Civis
Canvi d’URL! Sistema d'Informació Municipal. Dades contingudes al Registre d'Entitats Locals. Informació relativa a la composició política del consistori, empreses públiques, organismes autònoms i consorcis i dades històriques del municipi.
Matet - Enciclopèdia.cat
Municipi de l'Alt Palància, a la zona de llengua castellana del País Valencià, situat als vessants meridionals de la serra d'Espadà (875 m alt.) i drenat per la rambla de Gaibiel, que travessa el terme en direcció NE-SW. Bosc de pi i alzines.
Matet - Institut Valencià d'Estadística
Dades municipals de Matet (Alt Palància), de l’Institut Valencià d'Estadística. Informació relativa al territori, medi ambient, població, treball, obres, eleccions, cadastre, pressupost municipal, infraestructures i equipaments municipals.
Matet - Turisme Castelló
Dades generals del municipi, medi social, recorregut urbà i paisatge. Població a la comarca de l'Alt Palància, al sudoest de la Serra d'Espadà i al noroest a 16 km. de Segorbe. S'hi arriba per Navajas, Gaibiel i Algimia (per la carretera CV-128).
Matet - Viquipèdia
Matet és un municipi del País Valencià que es troba a la comarca de l'Alt Palància. Limita amb L'Alcúdia de Veo, Algímia d'Almonesir, Gaibiel, Pavies, La Vall d'Almonesir i Vilamalur. Es troba en la vessant d'un pujol rocós coneguda com el Pilón.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT