MONTMANEU


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
Pc Hardware


 

WEBS relacionades amb el tema

Ajuntament de Montmaneu
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Castellfollit de Riubregós, municipi de la comarca d’Anoia. Apartat sobre l'Ajuntament i informacions municipals, cultura, serveis, història, empreses, Festa Major, i galeria d’imatges de Montmaneu.
CerCAT Montmaneu
Primer cercador territorial en català de CerCAT al municipi de Montmaneu, a la comarca de l'Anoia.
Festa de la caldera i dels bandolers
Festa organitzada pels volts de Carnaval a Montmaneu (Anoia), on es reviuen les tradicions del segle XVII, tant gastronòmiques com socials. La tradició de la caldera neix amb la finalitat de donar un bon àpat abans de Quaresma als pobres.
La Panadella
Nucli de població disseminat de Montmaneu, a l'Anoia. L'any 2006 comptava amb 56 habitants. Situat al peu de la carretera Nacional II, a la Panadella sorgiren negocis relacionats amb l'atenció al viatger: Estacions de servei, restaurants i hostals.
Montmaneu - Consell Comarcal de l'Anoia
Fitxa tècnica de Montmaneu, municipi de la comarca de l’Anoia del Consell Comarcal de l’Anoia. Població (01.11.2007): 206 hab. Extensió: 13,55 km² Densitat de població: 15,20 hab./km². Altitud: 709 m. Dades de l’Ajuntament.
Montmaneu - Diputació de Barcelona
Fitxa de la Diputació de Barcelona de Montmaneu, municipi de l’Anoia. Dades de la composició dels ajuntaments a partir de la constitució de les corporacions municipals. Informació provisional fins l'aprovació dels cartipassos municipals.
Montmaneu - Idescat
Estadística de Montmaneu de l’Idescat. Població per grups d'edat. Moviment natural de la població. Població per relació amb l'activitat. Creixement de la població. Lloc de naixement. Nivell d'instrucció. Coneixement del català. Llars per persones.
Montmaneu - Viquipèdia
Montmaneu és un municipi de la comarca de l'Anoia. Entitats de població: Montmaneu i La Panadella. Gentilici: Montmaneuenc, montmaneuenca. Evolució demogràfica. Enllaços externs.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT