NAVAIXES


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
ILIMIT Comunicacions. Serveis Internet.(93)7333375


 

WEBS relacionades amb el tema

Arxiu Històric Electoral Navajas
Pàgina d’Argos (Presidencia de la Generalitat Valenciana), de l’Arxiu Històric Electoral, informe sobre Navaixes. Resultats electorals recents, evolució dels resultats electorals, evolució del % dels vots. Gràfiques estadístiques.
Càmping Altomira
Informació de campingsonline del Càmping Altomira. Està situat entre 2 parcs naturals: Espadà i Calderona, al cor de l'Alt Palància. A 39 km del mar Mediterrani. És el lloc ideal per als afeccionats al senderisme i a les passejades en bicicleta.
CerCAT Navaixes
Primer cercador territorial en valencià a Navaixes (Alt Palància). L'Alt Palància és una comarca castellanoparlant del País Valencià.
Estació de Navaixes
Navaixes és una estació de la línia C-5 de la xarxa de Rodalies Renfe de València situada al sud del nucli urbà de Navaixes a la comarca de l'Alt Palància de la província de Castelló. L'estació forma part de la línia Saragossa-València.
Navaixes - Enciclopèdia.cat
Municipi de l'Alt Palància, a la zona de parla castellana del País Valencià, situat a la vall del Palància, aigua amunt de la ciutat de Sogorb. El terme és de reduïdes proporcions: 8 km 2. D'origen islàmic, fou lloc de moriscs (190 focs el 1609).
Navaixes - Viquipèdia
Navaixes (en castellà i oficialment Navajas) és un municipi del País Valencià que es troba a la comarca de l'Alt Palància. Limita amb Castellnou, Xèrica, Sogorb i La Vall d'Almonesir. L'origen és una aljama musulmana propietat d'Abu Zayd.
Navajas - Civis
Canvi d’URL! Sistema d'Informació Municipal. Dades contingudes al Registre d'Entitats Locals. Informació relativa a la composició política del consistori, empreses públiques, organismes autònoms i consorcis i dades històriques del municipi.
Navajas - Institut Valencià d'Estadística
Dades municipals de Navaixes (Alt Palància), de l’Institut Valencià d'Estadística. Informació relativa al territori, medi ambient, població, treball, obres, eleccions, cadastre, pressupost municipal, infraestructures i equipaments municipals.
Navajas - Pantà de Regazo - Salto de la Novia - Navajas
Ruta molt fàcil. Recorre bona part de les fonts que dónen aigua al Palància que es troben al municipi de Navaixes. La ruta al principi va per la Via Verda, després es desvia per un SL passant pel pantà del Regajo, a continuació es creua la presa pel mur.
Navajas - Turisme Castelló
Dades generals del municipi, medi social, recorregut urbà i paisatge. Població de la comarca de l'Alt Palància, s'hi accedeix per l'autopista del Mediterrani, (A-7) eixida Puçol-Moncofa, la qual enllaça amb la carretera N-234. Serveis.
Via verda Ojos Negros tram 3: Navaixes - Algímia d'Alfara
Que la via discórrega en paral·lel amb la carretera N-234, que unix la comunitat amb Terol, i la línia ferroviària facilita l'accés a qualsevol punt de la via, i es pot fer ús del vehicle particular o de les línies d'autobusos i ferrocarril.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT