ODENA


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
CerCAT Índex d'Internet


 

WEBS relacionades amb el tema

Ajuntament d'Òdena
Web oficial. Situat a l’Anoia, el terme municipal de 52,16 Km², té 2.765 habitants, repartits entre el nucli principal d’Òdena (1.300 h.), el Pla d’Òdena (barris de Sant Pere, Can Manyoses i Sant Ramon, amb 890 h) i la resta de nuclis més petits.
Amics del Country d'Odena
Grup d’amans del country d'Òdena i rodalies, per gaudir de un bon ambient i del line dance a l'Anoia. Trobades els diumenges a la tarda, als locals de l’ajuntament. Gràcies a la incansable Maria Bernades, que es la promotora de tot això.
APAN - Associació Protectora d’Animals de l’Anoia
Associació, creada per lluitar contra l’abandonament i maltractament dels animals, que va començar a les instal·lacions de l’antiga gossera de Vilanova del Camí. Té el refugi a Òdena. Finançada majoritàriament mitjançant donatius del seus socis.
Arxiu Municipal. Ajuntament d'Òdena
L'arxiu municipal d'Òdena presenta diversos fons documentals clarament diferenciats, dels quals només s'ha inventariat el fons estrictament municipal. Localització i fons documental amb 726 unitats d'instal·lació.
Bohigas
Caves Bohigas és una finca situada a prop d´Igualada, a només 35 minuts de Barcelona. Informació corporativa i productes. Hi ha documents del 1300 en què ja es parla de Can Macià, com a finca recol·lectora-viticultora..
Cal Jeroni Restaurant
Pàgina de Cal Jeroni Restaurant d’Òdena. Especialitats a la brassa, peix fresc, cuina d’ahir i cuina d’avui, sopars per a grups i per a empreses. comencem els sopars amb mùsica en directe el dia 5 de Maig. I disfruta de la nova carta de temporada...
Caves Bohigas
Web de Caves Bohigas. Vinyes, celler i caves de la finca de Can Macià, a la Conca d'Òdena. Informació sobre els productes, la finca i la història de la família. Can Macià és una finca recol·lectora-viticultora des de l’any 1300.
CEIP Castell d'Òdena
Pàgina d’aquest centre d'educació infantil i primària de titularitat de la Generalitat de Catalunya, situat a Òdena (Barcelona). Serveis i activitats pròpies del centre. Els diferents apartats de la web no són operatius.
Centre d'Esports Òdena
Facebook del Centre d'Esports Òdena, municipi de la comarca de l’Anoia. Àlbums de Centre d'Esports Òdena. La pàgina inclou 6 àlbums de fotografies, mur de comentaris, informació, classificació, últims resultats i propera jornada.
CerCAT Òdena
Primer cercador territorial en català de CerCAT a Òdena a la comarca de l'Anoia.
Cervesa Artesana Els Minairons
Web de la Cervesa Artesana Els Minairons, elaborada a Ódena (Anoia). Ja som a una de les fires més esperades, la Fira de la cervesa de l'Espelt (Òdena) a casa nostra. Aquest any compleix la seva quarta edició i cada any se superen la gent.
Club Amics del Gos
Des del club, es consciència a les persones que ténen mascotes, de la responsabilitat que comporta i del civisme amb el que han d'actuar. S'ajuda a sociabilitzar els gossos perquè aprenguin a no molestar a vianant i a no atacar a d’altres gossos.
Club de Vol a Vela d'Igualada-Ódena
Web d’aquest club de l’Anoia, on podreu conèixer el què és el vol a vela, i on estem ubicats. També informació de com arribar a ser pilot de planejadors, (llicència de Pilot de Vol a Vela) i com volar amb els planejadors del club.
Cursa dels Millors Amics
Cursa benèfica per al Refugi d’animals APAN (Associació Protectora d’Animals de l’Anoia) i, a tots els gossos i altres animals que resideixen a la protectora. El nom de la cursa, apel·la a la relació pròxima que s’estableix entre persones i gossos.
Drogueria Riba
Pàgina de la Drogueria Riba. Està situada a Igualada (2) i al Poligon Pla de les Gabarreres d’Odena (Anoia). Tot per a la llarc i la industria: drogueria, pintures, bricolatge, ferretería, perfumería, adrogueria. Adreces.
Escolà Ribera, Emili
Treballs que amb els nens i nenes de l’escola. Sóc l'Emili Escolà Ribera. Nascut a Vilagrassa (Urgell), treballo a Igualada i visc a Òdena (Anoia). Treballo a l'escola Sant Josep "Escolàpies" d'Igualada i sóc el coordinador d'informàtica.
Espardenya Catalana TV
Difusió de música en català! El canal disposa de més de 1000 cançons de tots els estils, exclusivament en català. Una pàgina per estimar Catalunya, no la petita d'ara sino la gran del passat i la del futur! Cada cop falta menys per l'independència …
Esport Ciclista Òdena
Primera pujada fins a Castellars on ens tocaria fitxar i una senyora amb molt mala baba ja ens va fotre la bronca per baixar amb les bicis fins al pati, es veu que la gent té mal despertar... Empalma amb pista forestal i puja que pujaràs a ritme tranquil.
Esquerra Òdena
La gent d’Esquerra Òdena venen demostrant que hi ha altres maneres de gestionar la vida d’un poble, sense caure en la crispació, l’enfrontament i la divisió social. Ara el partit vol arribar al govern del consistori. Informació sobre la població.
Excavacions, Grues i Formigons Vilanova
La empresa Excavacions, Grues i Formigons Vilanova SL, es dedica principalment al servei de la construcció d'edificis, naus industrials i manteniment d’indústries, oferint també serveis a particulars. Més de 25 anys al servei amb el mèxim compromís.
Farrés Brothers Cia
Companyia d’espectacles, creada l’any 2002, quant Pep Farrés, Jordi Farrés i Jordi Palet, combinen esforços i aptituts per crear l’operació AVI. Descripció dels espectacles, la companyia, calendari i espectacles.
Festa de Sant Pere Màrtir
Òdena celebra una de les seves festes més grans en honor al copatró, Sant Pere Màrtir . És una festa que programa activitats infantils, esportives i com no musicals o teatrals, però és una festa que disposa any rera any de moltes més propostes.
festacatalunya.cat
festacatalunya està especialitzada en la promoció, divulgació i publicitat del patrimoni arquitectònic, festiu i etnològic de Catalunya a través d’Internet. Troba informació sobre les properes fires, festes i mercats de catalunya a la agenda setmanal.
Fira de l'Eix Transversal - Calaf
Els tradicionals Mercat de poble és el centre de la celebració de la Fira de l'Eix. Durant aquesta diada s'escenifica la Llegenda del Mercat. La Fira és un punt de referència obligat per la resta de poblacions i comarques unides per aquesta carretera.
Fundació EMI Manresa
Entitat que té la finalitat de formar al personal que ocupa o pot ocupar llocs de responsabilitat a les empreses i també de fomentar, organitzar o promoure qualsevol activitat que pugui complementar aquesta formació. Certificat de qualitat ISO 900.
Geographica Mapamundi, Gestió cultural
Serveis culturals i turístics: Edita la guia de l'Eix Transversal de Catalunya, gestió de turisme actiu, gestió integral del patrimoni i recursos turístics, edicions, organitza de fires tradicionals, audiovisuals, convencions, exposicions i simpòsiums.
Hospital Veterinari de Catalunya
Grup format per dos hospitals veterinaris d’urgències a Òdena i Esplugues de Llobregat i 15 clíniques que ofereixen una assistència veterinària global, pels animals de companyia. Més de 20 anys d’experiència í un equip de més de 70 especialistes.
Josep Vallès Colom
Majorista en recuperació de matèries tèxtils i gestor de residus codi E-827.03. Proveïm cotó, polièster, acrílic i poliamida en diversos colors i formats. També comprem desperdici tèxtil per recuperar tant si sou una fàbrica com recollidor.
La Llar dels Vailets d’Òdena
Web de La Llar dels Vailets d’Òdena. És una escola d'educació infantil de nens entre 0 i 3 anys, situada a Òdena, Barcelona. Titularitat municipal i subvencionada pel Departament d’Educació i Universitats de la Generalitat de Catalunya.
Laminar Air
Laminar Air és una escola de pilots de l'aeròdrom d'Igualada-Òdena on es fan cursos amb simuladors equipats amb la millor tecnologia, i cursets d’aviació per formar pilots de PPL, ULM y RPPL. Si t'apassiona el món de l'aviació, som la teva gent.
Òdena - Idescat
Dades d’Òdena, de l'Institut d'Estadística de Catalunya, sobre població i economia d’aquest municipi de la comarca de l’Anoia. Població i societat, economia, moviments de població, nivells d’instrucció, coneixement de català, …
Òdena - Piera Edicions
Web amb informació d’Òdena (Anoia), de Piera Edicions. Dades generals del municipi, breu història, on menjar i dormir, empreses i comerços, llocs d'interès cultural i festes i celebracions. Serveis complementaris.
Osteopatia i Fisioteràpia Vanessa Jovell
Vanesa Jovell i Casals, teràpies alternatives a Igualada i Òdena, on tu no ets sinó una persona. El punt de vista i tractaments són globals; no ens centrem només en el símptoma sinó que busquem l'origen del problema valorant les relacions …
Parc Aeòlic Serra de Rubió
Els termes municipals de Rubió, de Castellfollit del Boix i d’Òdena, entre el Bages i l’Anoia, acullen el darrer parc eòlic de Catalunya, el Serra de Rubió. És el parc amb més potència instal·lada, 49,5 MW. i 33 aerogeneradors de 1.500 Kw.
Plataforma per la Retirada del Pla Director de la Conca d’Òdena
Retirada del Pla Director de la Conca d'Òdena. Entre tots podem fer que els nostres polítics redactin un nou Pla Director que s’ajusti al interessos dels qui creiem que hi ha altres maneres més sostenibles de créixer. Adhesions.
PneumàticsKp
PneumàticsKp és una empresa dedicada a la venda de pneumàtics de segona mà, pneumàtics de gran qualitat i de les millors marques del mercat, a preus assequibles. Comptem amb gran experiència i formació en la mecànica del automóbil.
SalvemAnoia.org
Al·legacions al Parc Eólic de l'Alta Anoia, Conca d’Òdena. Després del primers mesos d’activitats per fer-nos coneixer i d’intentar arribar al màxim nombre de gent possible creiem que ha arribat l’hora de la veritat. Adhesions, manifest i dades.
Ultramagic
Fabricant de globus aerostàtics. 3.300 m² destinats al disseny i manufactura dels milllors globus i inflables d'aire fred del mercat. Va començar a volar al 1978 amb un globus de segona mà i poc desprès varen decidir construir-ne un de molt més gran...

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT