ORPI


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
ILIMIT Comunicacions. Serveis Internet.(93)7333375


 

WEBS relacionades amb el tema

Castell d’Orpí
El primer esment d’aquest castell és del gener del 987. El 1222, Ponç d’Orpí va vendre el castell de la Roqueta, o una castellania d’ell, a Ramon d’Avinyó. Fou bombardejat per les forces borbòniques al 1714, en la guerra de Successió.
CerCAT Orpí
Primer cercador territorial en català de CerCAT al municipi d'Orpí, a la comarca de l'Anoia.
Jaume Bosser Luthier
Benvinguts al portal dels instruments antics de corda polsada. Treballo amb fustes massisses selectes, ben curades (assecat mínim de 6 anys, normalment 10 o més). La construcció és quasi totalment artesana.
MSC_Soft Automatització
Desenvolupament tecnològic per la ràdio. Moltls sistemes d'automatització radiofònica utilitzen una arquitectura tancada i els seus programes només funcionen amb les seves màquines. És un error no poder gaudir dels avantatges que suposa...
Orpí - Consell Comarcal de l'Anoia
Fitxa d’Orpí, municipi de la comarca de l’Anoia del Consell Comarcal de l’Anoia. Població (2007): 226 hab. Superfície: 15,42 Km². Densitat: 14,65 hab./km². Altitud: 477 m. Nuclis: Orpí, Can Bou, Escodines, i Santa Càndia. Dades de l’Ajuntament.
Orpí - Diputació de Barcelona
Fitxa de la Diputació de Barcelona d’Orpí, municipi de l’Anoia. Dades de la composició dels ajuntaments a partir de la constitució de les corporacions municipals. Informació provisional fins l'aprovació dels cartipassos municipals.
Orpí - Idescat
Estadística d’Orpí de l’Idescat. Població per grups d'edat. Moviment natural de la població. Població per relació amb l'activitat. Creixement de la població. Lloc de naixement. Nivell d'instrucció. Coneixement del català. Llars per persones, …
Orpí - Viquipèdia
Orpí és un municipi de la comarca de l'Anoia, amb capital a Can Bou. Entitats de població: Can Bou, Les Escodines, Orpí i Santa Càndia. Demografia: Evolució demogràfica. Enllaços externs. Gentilici: Orpinenc, orpinenca.
Plataforma en defensa de les serres de Feixes i Orpinell
Pàgina de la Plataforma en defensa de les serres de Feixes i Orpinell, que defensa salvar del parc aeòlic aquestes serres, el pulmó verd de l'Anoia. Notícies, manifest, adhereix-te, documentació i links, correu, àlbum de fotos, índex del fòrum.
Restaurant l’Era del Castell
A l’Anoia, envoltats de natura i pedres mil·lenaties. Diferents espais per celebrar els millors àpats familiars, casaments, comunions, reunions d'empresa. Us proposem gaudir dels diferents plats representatius de la cuina catalana.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT