PAVIES


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
Pc Hardware


 

WEBS relacionades amb el tema

Arxiu Històric Electoral Pavías
Pàgina d’Argos (Presidencia de la Generalitat Valenciana), de l’Arxiu Històric Electoral, informe sobre Pavies. Resultats electorals recents, evolució dels resultats electorals, evolució del % dels vots. Gràfiques estadístiques.
CerCAT Pavies
Primer cercador territorial en valencià a Pavies (Alt Palància). L'Alt Palància és una comarca castellanoparlant del País Valencià.
Pavías - Civis
Canvi d’URL! Sistema d'Informació Municipal. Dades contingudes al Registre d'Entitats Locals. Informació relativa a la composició política del consistori, empreses públiques, organismes autònoms i consorcis i dades històriques del municipi.
Pavías - Institut Valencià d'Estadística
Dades municipals de Pavies (Alt Palància), de l’Institut Valencià d'Estadística. Informació relativa al territori, medi ambient, població, treball, obres, eleccions, cadastre, pressupost municipal, infraestructures i equipaments municipals.
Pavías - Turisme Castelló
Dades generals del municipi, medi social, recorregut urbà i paisatge. Pertany a la comarca de l'Alt Palància. En els seus origens va ser una alqueria àrab que va anar convertint-se en poble per agregació d'habitatges de tipus rurals…
Pavies - Enciclopèdia.cat
Municipi de l'Alt Palància, a la zona de llengua castellana del País Valencià, accidentat per la serra d'Espina (973 m.), a la divisòria de les conques del Millars i Palància. El barranc d'El Salto, al la foia de Pavies, aflueix a la rambla de Figueres.
Pavies - Viquipèdia
Pavies és un municipi del País Valencià que es troba a la comarca de l'Alt Palància. Limita amb Caudiel, Gaibiel, Figueres, Matet, Torralba i Vilamalur. El seu terme municipal es troba situat íntegrament al parc natural de la Serra d'Espadà.
Ruta Pavias - Cova Santa - Coeva Moma
Ruta circular per sendes no molt xafades (algunes tapades de matolls i difícils de passar) que passa pel pilon de la Cova Santa i pel costat (sense arribar a davant) de la cueva de la Moma. El tram entre les dos fites és el més complicat del recorregut.
Rutes senderisme a Pavías, Comunitat Valenciana
Rutes senderisme a Paviess, Comunitat Valenciana (Alt Palància). Inclou dues úniques rutes en aquest municipi: Paviess als Covarxos (de 8,35 quilòmetres, moderat), i la Pavies - Cova Santa - Cova Moma (de 26 quilòmetres, difícil).

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT