PINA


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
ILIMIT Comunicacions. Serveis Internet.(93)7333375


 

WEBS relacionades amb el tema

Ajuntament de Pina de Montalgrao
Web oficial de l’Ajuntament de Pina de Montalgrao (Pina), municipi de la comarca de l’Alt Palància. Inclou informació de l’ajuntament, el poble, directori, turisme, galeries de fotos, l'oratge, el PROP, enllaços d’interès i informació útil del poble.
Arxiu Històric Electoral Pina de Montalgrao
Pàgina d’Argos (Presidencia de la Generalitat Valenciana), de l’Arxiu Històric Electoral, informe sobre Pina. Resultats electorals recents, evolució dels resultats electorals, evolució del % dels vots. Gràfiques estadístiques.
CerCAT Pina
Primer cercador territorial en valencià a Pina (Alt Palància). L'Alt Palància és una comarca castellanoparlant del País Valencià.
Pina - Enciclopèdia.cat
Municipi de l'Alt Palància, a la zona de llengua castellana del País Valencià, al límit amb Aragó, accidentat al sector septentrional per la serra de Montalgrau, prolongació nord-occidental de la serra d'Espina (puig de Santa Bàrbara de Pina, 1 405 m).
Pina - Viquipèdia
Pina és un municipi del País Valencià que es troba a la comarca de l'Alt Palància. Limita amb Barraques, Benafer, Caudiel, El Toro i Viver. Per part aragonesa limita amb San Agustín. L'economia pinenca es basa en l'agricultura. Un parc eòlic.
Pina de Montalgrao - Civis
Canvi d’URL! Sistema d'Informació Municipal. Dades contingudes al Registre d'Entitats Locals. Informació relativa a la composició política del consistori, empreses públiques, organismes autònoms i consorcis i dades històriques del municipi.
Pina de Montalgrao - Institut Valencià d'Estadística
Dades municipals de Pina (Alt Palància), de l’Institut Valencià d'Estadística. Informació relativa al territori, medi ambient, població, treball, obres, eleccions, cadastre, pressupost municipal, infraestructures i equipaments municipals.
Pina de Montalgrao - Turisme Castelló
Dades generals del municipi, medi social, recorregut urbà i paisatge. Situat a la comarca de l'Alt Palància, s'arriba a Pina per la N-234, desviament a l'altura de Barracas. Està situat a 1.030 metres sobre el nivell del mar. Altres dades.
Rutes a Pina de Montalgrao, Comunitat Valenciana
Pico Pina, Pina de Montalgrao, Pina - Santa Bàrbara - Pina, Mas de Noguera a Caudiel, Pina-Assuebar, Pic Pina-Montán, La Cova Cerdanya, Pic Pina i Cova Cerdanya, Mas de Noguera a Pina, ruta Jaume I: Pina de Montalgrao - Barraques.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT