PUJALT


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
ILIMIT Comunicacions. Serveis Internet.(93)7333375


 

WEBS relacionades amb el tema

Ajuntament de Pujalt
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Pujalt, municipi de la comarca d’Anoia. Apartat sobre l'Ajuntament i informacions municipals, cultura, serveis, calendari i mapa de localització. Nuclis de Pujalt: Pujalt, Astor, Conill, La Guàrdia, i Vilamajor.
Ca l'Anton Allotjament Rural-Alberg
Ubicat en el municipi de Pujalt (Anoia), a 1.200 m. d'altitud, petit i tranquil poble de 30 habitants del Batlliu de Sort (antiga definició dels pobles que depenien d'un municipi més gran). Situat a 10 km de Sort, capital de la comarca del Pallars Sobirà.
Cal Carulla
4 Cases rurals independents, casa rural. Sales habilitades amb connexió wi-fi. Casa del segle XVI, compresa en l'Inventari del Patrimoni Arquitectònic de Catalunya, dins el nucli de l'Astor.
Cal Correu
Cal Correu esta situat a Pujalt (Anoia), un poble petit per gaudir del silenci, confort, família, pagesia, sentiment, calma, naturalesa, amistat ... La casa està equipada amb tots els serveis i té una capacitat per 5-6 persones. Característiques.
Cal Grau de Torremetzena
Masia de més de mil anys d’antiguitat. Construïda a partir d’un aljub àrab i d’una torre de guaita. Disposa de dos allotjaments rurals independents totalment equipats, molt lluminosos amb bones vistes, que es poden llogar junts. Pujalt (Anoia).
Cal Joan Pau
Casa rural adaptada a Conill, al terme municipal de Pujalt (Anoia). Disposa de 5 habitacions amb bany i molts espais, piscina, jardí i totes les instal·lacions per a una estada tranquil·la, confortable en qualsevol època de l'any i en plena natura.
Cal Senyoret
Allotjament amb 6 habitacions dobles i una triple amb tot confort (15 places), a Conill, Pujalt (Anoia). Casa de pagès integrada en el teixit urbà amb un munt de possibilitats: descans, gastronomia, història, patrimoni, coneixement del medi rural, …
Camins de Vent
Vols en globus aerostàtic, passeu un dia inolvidable. Un regal original i tot un matí pels aires. Comarca de l'Anoia. A Camins de Vent us convidem a reviure les sensacions dels primers aventurers de l'aerostació.
CatPatrimoni
Recuperació i estudi del patrimoni de la Guerra Civil. Monuments, restes arqueològiques, obres d'art, espais històrics, etc. Allò que les generacions precedents ens han llegat i que identifica al territori, a la cultura i la manera de fer i de ser.
CerCAT Pujalt
Primer cercador territorial en català de CerCAT al municipi de Pujalt, a la comarca de l'Anoia.
Conill - Viquipèdia
Conill és una entitat de població situada al municipi de Pujalt, a la comarca de l'Anoia. Està situada al nord-est del terme municipal. A l'any 2006 tenia 42 habitants censats. Església de Sant Vicenç. Aquest article és un esborrany sobre l'Anoia.
Cotos Mas
Pàgina web oficial de Cotos Mas, són uns vedats de caça, situats a la comarca de l’Alta Anoia. Es fa la cacera del conill i l'astor. Aquests vedats están situats al municipis de Calaf, de Pujalt, i de Mirambell, a l’Alta Anoia, a la Catalunya central.
Espais de la Guerra Civil
La Guerra Civil Espanyola 1936-1939 fou un drama polític, social i humà. El front de guerra va deixar vestigis patrimonials relacionats en un o altre bàndol. Principals espais històrics relacionats amb la Guerra Civil Espanyola visitables.
Fira de la Transhumància a Pujalt
Pujalt (Anoia), cada any, ret homenatge a la transhumància, als pastors que la conduïen i a tota aquesta antiga vida pastoral que seguint les carrerades que travessen el nostre país, apropaven les terres baixes dels cims dels Pirineus.
Firesifestes.cat
La web de les fires i festes d’arrel tradicional de Catalunya. Promociona a les múltiples i diverses activitats d'arrel tradicional que vesteixen de festa el nostre país. És un gran parc cultural interactiu. Cerca per temes, per pobles i per mesos.
Hostal La Pedra
Espai del Hostal La Pedra, que està situat al poble de Conill, municipi de Pujalt (Anoia), caracteritzat per l’hospitalitat i el comfort. Informació general de l’hostal, el restaurant amb les seves especialitats, reserves, entorn i visita virtual en 360º.
La Cleda
Allotjament de qualitat situat a Pujalt (Anoia). Han rehabilitat l'antiga casa de Cal Solé Vell, al nucli medieval de Pujalt, d’acord al confort que han de rebre els hostes. Pujalt conserva un ric patrimoni arquitectònic, artístic i històric.
L'Astor
L'Astor és una entitat de població situada al sud del municipi de Pujalt, a la comarca de l'Anoia. Conserva carrers típicament medievals, amb portalades antigues i passos coberts. Tenia 47 habitants censats a l'any 2006. Llocs d'interès.
Memorial de l’Exèrcit Popular
Instal·lacions museïtzades del que fou Camp d’Entrenament del Cos de l’Exèrcit Popular de la República a Pujalt. Era la medalla de la Generalitat Republicana, amb el missatge “Preparem-nos”. La Generalitat la lliurava al soldat quan ingressava.
Observatori de Pujalt
Observatori que neix l’any 2003 després de molt treball per part de l’Ernest Guille i Moliné, l’Ajuntament de Pujalt i els membres de la Fundació Ernest Guille i Moliné. Aquest treball comença al desembre de 2001 quan l’Ernest aterra a Pujalt…
Pujalt
Terme situat a ponent de la comarca de l'Anoia, limid amb la Segarra. Té 31,72 Km², i 200 habitants repartits entre els nuclis de Pujalt, Conill, la Guàrdia Pilosa, l'Astor i Vilamajor i disseminats. Llocs d'interès, serveis, allotjaments i restauració.
Pujalt - Consell Comarcal de l'Anoia
Fitxa de Pujalt, municipi de l’Anoia del Consell Comarcal de l’Anoia. Població (01-01-2007): 213 hab. Extensió: 31,72 km². Densitat de població: 6,71 hab./km². Altitud: 770 m. Nuclis: Pujalt, Astor, Conill i Guàrdia Pilosa. Dades de l’Ajuntament.
Pujalt - Diputació de Barcelona
Fitxa de la Diputació de Barcelona de Pujalt, municipi de l’Anoia. Dades de la composició dels ajuntaments a partir de la constitució de les corporacions municipals. Informació provisional fins l'aprovació dels cartipassos municipals.
Pujalt - Idescat
Estadística de Pujalt de l’Idescat. Població per grups d'edat. Moviment natural de la població. Població per relació amb l'activitat. Creixement de la població. Lloc de naixement. Nivell d'instrucció. Coneixement del català. Llars per persones, …
Pujalt - Viquipèdia
Pujalt és un municipi situat a la comarca de l'Anoia pertanyent a l'Alta Segarra. El nom deriva de "Puig Alt", turó on es recolza el poble, a 773 m. d'alçada. El poble creix al solell del Castell de la Mota, que corona el poble. Dades generals.
Restaurant Masia La Figuera
Restaurant Masia La Figuera situat al poble medieval de l'Astor, al terme municipal de Pujalt, a la comarca de l’Anoia. Es troba en una casa de poble construïda a principis del segle XVII i documentada des de 1768. Dades de la seva cuina i servei.
Sant Ramon Pujalt F.S.
Web del Sant Ramon Pujalt, equip de futbol sala d’aquests municipis del Solsonès i el Berguedà. Una finestra oberta tant a l’actualitat com a la història del club. Aquesta temporada ha aconseguit l’ascens a segona divisió territorial!
Tot360
Websites, Html5, E-business, Flash, PhP, Asp, Joomla, WordPress, Prestashop, Magento, Catalyst, aplicacions mòbils, vídeo HD, ... El mitjà universal per realçar els detalls, singularitats i atractius del teus productes, serveis, negoci, comerç, etc.
Zona en Línia
L'objectiu de Zona en Línia és donar un servei de gran qualitat als clients, potenciant la seva empresa. Ofereix un servei integral web que cobreix totes les seves necessitats: imatge corporativa, disseny web, promoció, allotjament, dominis, etc.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT