RUBIO


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
Pc Hardware


 

WEBS relacionades amb el tema

Ajuntament de Rubió
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Rubio, municipi de la comarca d’Anoia. Apartat sobre l'Ajuntament i informacions municipals, cultura, serveis, calendari, patrimoni, notícies, rutes, tramitacions i mapa de localització.
Cal Pau Jordana
Al Pla de Rubió, a l’Anoia, molt a prop de la font de Torredenuça, es troba Cal Pau Jordana. Recentment restaurada per tal d’adequar-la a les necessitats del turisme rural. Se n’ha conservat l’estructura originària. Les estances ocupen 250 m².
Casa Tomàs
Casa Tomàs és una senzilla casa de pagès, datada del 1718, reconvertida en casa de turisme rural independet, de vuit places, ubicada en el petit poble de Rubió (Anoia), de menys de 100 habitants, a 15 km d'Igualada i a 70 km de Barcelona.
CerCAT Rubió
Primer cercador territorial en català de CerCAT al municipi de Rubió, a la comarca de l'Anoia.
Fundació Projecte Miranda
Fundació dedicada a la difusió del coneixement, comprensió i respecte pel cavall, la terra, el medi rural i la natura. Programes de teràpia assistida amb cavalls, processos de creixement personal, educatius i formatius. A Cal Lari de Rubió (Anoia).
Parc Aeòlic Serra de Rubió
Els termes municipals de Rubió, de Castellfollit del Boix i d’Òdena, entre el Bages i l’Anoia, acullen el darrer parc eòlic de Catalunya, el Serra de Rubió. És el parc amb més potència instal·lada, 49,5 MW. i 33 aerogeneradors de 1.500 Kw.
Refugi Mas del Tronc
Refugi guardat de mitja muntanya de la UEC a la comarca de l’Anoia. Disposa de 28 places per a pernoctar i dos en absència del guarda. Servei de cuina, esmorzars, dinars, sopars, picnics. Està situat al vessant nord de la Serra de Rubió, a Maçana.
Rubió - Consell Comarcal de l'Anoia
Fitxa de Rubió, municipi de l’Anoia del Consell Comarcal de l’Anoia. Població (01-01-2007): 181 hab. Extensió: 38,51 km². Densitat de població: 4,7 hab./km². Altitud: 629 m. Nuclis de població: Rubió, Pla de Rubió, St. Martí de Maçana. L’Ajuntament.
Rubió - Diputació de Barcelona
Fitxa de la Diputació de Barcelona de Rubió, municipi de l’Anoia. Dades de la composició dels ajuntaments a partir de la constitució de les corporacions municipals. Informació provisional fins l'aprovació dels cartipassos municipals.
Rubió - Idescat
Estadística de Rubió de l’Idescat. Població per grups d'edat. Moviment natural de la població. Població per relació amb l'activitat. Creixement de la població. Lloc de naixement. Nivell d'instrucció. Coneixement del català. Llars per persones, …
Rubió - Viquipèdia
Rubió és un municipi situat a la comarca de l'Anoia pertanyent a l'Alta Anoia. El municipi consta de 161 hab. (2007) i una extensió de 48 km². És un dels municipis més grans de l'Alta Anoia, i a la vegada té la població més reduïda de la zona.
Sant Martí de Maçana
Nucli de població pertanyent al municipi de Rubió a l'Alta Segarra, comarca de l'Anoia. La seva població és de 35 habitants. Fou annexionat a Rubió a l'any 1840. Nucli format per les diferents masies que es envolten l'Església de Sant Martí.
Viatges Terra Sarda
Especialistes en l'illa de Sardenya. Vol i allotjament a L’Alguer. Vacances en familia. Turisme actiu. Rutes a mida. Sardenya en veler.Em dic Jordi Saumell i fa nou anys Sardenya em va captivar. Saquell primer viatge l’any 2005 va nèixer una passió…

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT