SACANYET


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
CerCAT Índex d'Internet


 

WEBS relacionades amb el tema

Ajuntament de Sacanyet
Web oficial de l’Ajuntament de Sacanyet, comarca de l’Alt Palància. Ordenances, oficines municipals, instal·lacions municipals, història, com arribar-hi, telèfons, festes i tradicions, bars i restaurants, galeria fotogràfica, senderisme i empreses.
Arxiu Històric Electoral Sacañet
Pàgina d’Argos (Presidencia de la Generalitat Valenciana), de l’Arxiu Històric Electoral, informe sobre Sacanyet. Resultats electorals recents, evolució dels resultats electorals, evolució del % dels vots. Gràfiques estadístiques.
Canals
Poble (1 200 m alt.) del municipi de Sacanyet (Alt Palància) al vessant occidental de la serra de la Bellida. L'església (Santa Bàrbara) depenia de Begís, del qual municipi fou segregat el 1842, juntament amb Sacanyet. Població: 30 h [2009].
CerCAT Sacanyet
Primer cercador territorial en valencià a Sacanyet (Alt Palància). L'Alt Palància és una comarca castellanoparlant del País Valencià.
Rutes a Sacañet, Comunitat Valenciana
Sacanyet-Puig, Sacanyet-Puig, Sacanyet-Naixement Palància-Bellida, Sacanyet-Cova Santa, Sacanyet-La Bellida-Canals, Sacanyet-La Cova Santa, GR10 Sacanyet-La Pobleta, Cova Sabuquera-Alt la Bellida, Sacanyet-Bejis-Salada-Sacanyet, ...
Sacañet - Civis
Canvi d’URL! Sistema d'Informació Municipal. Dades contingudes al Registre d'Entitats Locals. Informació relativa a la composició política del consistori, empreses públiques, organismes autònoms i consorcis i dades històriques del municipi.
Sacañet - Institut Valencià d'Estadística
Dades municipals de Sacanyet (Alt Palància), de l’Institut Valencià d'Estadística. Informació relativa al territori, medi ambient, població, treball, obres, eleccions, cadastre, pressupost municipal, infraestructures i equipaments municipals.
Sacañet - valencians.es
Fotografies i dades bàsiques d’aquest municipi de l’Alt Palància. El terme municipal es troba situat al sud-oest de la comarca en la vessant sud de la serra del Toro sent per això molt muntanyenc destacant entre uns altres el bec de la Bellida.
Sacañet y Canales - Turisme Castelló
Dades generals del municipi, medi social, recorregut urbà i paisatge. Situat a la comarca de l'Alt Palància, al límit de la província de València. El relleu abrupte amb zones boscoses i fonts, referència de múltiples excursions en la natura.
Sacanyet - Enciclopèdia.cat
Municipi de l'Alt Palància, a la zona de llengua castellana del País Valencià, al límit amb els Serrans. L'església parroquial de Sant Jaume depèn de la de Begís, municipi al qual pertangué, amb el poble de Canals, fins el 1842.
Sacanyet - Viquipèdia
Sacanyet és un municipi del País Valencià que es troba a la comarca de l'Alt Palància. Limita amb Begís, Xèrica, Teresa, El Toro, Les Alcubles i Andilla (aquestes dos darreres a la comarca de Els Serrans). Nuclis de població: Sacanyet i Canals.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT