SANTAMARGARIDADEMONTBUI


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
CerCAT Índex d'Internet


 

WEBS relacionades amb el tema

Ajuntament de Santa Margarida de Montbui
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Santa Margarida de Montbui, municipi de la comarca de l’Anoia. El consistori montbuienc, informació sobre la vila i el funcionament de l’Ajuntament, agenda d'activitats, dades i plànol dels carrers.
Almorratxa Serveis Culturals - Història, patrimoni, natura i coneixement
Empresa cultural i turística que neix al 2013 amb l'objectiu de posar en coneixement el patrimoni natural, històric i cultural del municipi de Santa Margarida de Montbui, amb èmfasi sobre la Tossa de Montbui i el seu entorn natural i humà més proper.
Amb la ploma seca
Amb la ploma seca, blog personal de pensaments diversos des de Santa Margarida de Montbui. Intencions Reflexions, pensaments, coses que no estan bé i s'haurien de canviar... Tot allò que ens passi pel cap acabarà abocat aquí d'alguna manera.
Associació de Veïns La Margarida
Web de la’Associació de Veïns La Margarida del nucli antic de Santa Margarida de Montbui (Barcelona). Temes de l’Ajuntament, la junta, activitats, comissió de festes, fòrum, opinió, fòrum, enllaços i contacte.
Ateneu Cultural i Recreatiu Montbui
Web de l'Ateneu Cultural i Recreatiu de Santa Margarida de Montbui, fundat al 1920. En aquest espai trobareu la història, les activitats i tot allò que us pot oferir l'Ateneu. Podreu deixar els vostres comentaris i participar de forma diversa. Seccions.
Autoescola Monauto
Autoescola Montauto oferim tota la informació necessària de qualsevol dels permisos de conduir. Aquí et resoldrem algunes de les preguntes més freqüents sobre els permisos, però si necessites més informació, posa’t en contacte amb nosaltres.
Biblioteca Mont-Àgora
Lloc de la Biblioteca de Santa Margarida de Montbui (Anoia). Préstec gratuït de llibres electrònics. Club de lectura nucli urbà. La dansa de la gavina. Club de lectura Mecanoscrit del segon origen. Presenta el llibre “Cignus: un conte i tres cuentos”.
CEIP Antoni Gaudí
Centre d'ensenyament a Santa Margarida de Montbui. Trets d’identitat: Escola catalana, coeducativa, plural , democràtica i aconfessional, oberta a la participació, metodologia d' aprenentatge activa i constructivista. Noves tecnologies.
CEIP Montbou
Centre d'ensenyament infantil i primari a Santa Margalida de Montbui (Anoia). El CEIP prioritza un ensenyament formatiu, dinàmic i global de la persona. Presentació de l'escola, els nens, sortides, festes, l’AMPA, projectes i el poble.
CerCAT Santa Margarida de Montbui
Primer cercador territorial en català de CerCAT a Santa Margarida de Montbui a la comarca de l'Anoia.
Club d'Escacs Montbui
Web del club amb dades dels jugadors, torneig social, campionats oficials, passatemps, links d'escacs, El club està situat a l'Ateneu Clultural i Recreatiu de Santa Margarida de Montbui. El club es va fundar l'any 1946.
Club Hipic la Tossa - Espai Eqüestre
És una empresa familiar que neix a Santa Margarida de Montbui (Anoia), fruit de la passió que sentim per als cavalls. La nostra intenció és transmetre a tothom que ho vulgui la fascinació que sentim per aquests animals. Dades.
Club Tennis Montbui
Web del Club Tennis Montbui de Santa Margarida de Montbui. L’entitat compta amb 370 socis (novembre de 2014) i la seva Escola de Tennis la formen més de 250 esportistes de totes les edats. Torneig Internacional Arcadi Manchón i Junta Directiva,
Conjunt pre-romànic de La Tossa de Montbui
Conjunt pre-romànic de la Tossa de Montbui (s X-Xl). Al final de la serralada de Miralles-Queralt. Consta de l’ermita de Santa Maria de Gràcia i de la Torre de defensa i és en un paratge privilegiat a 626 m. sobre el nivell del mar, divisa bona vista.
Coral Sifasol
Coral amb 5 anys, que és continuadora d'una llarga tradició de cant coral a Santa Margarida de Montbui (Anoia). Més de 20 cantaires i repertoris siguin variats: tant música clàssica com lleugera, gospel, etc. Components i repertori.
Drac i Diables de Sant Margarida de Montbui
Al nucli antic de Sta Margarida, poblet de 300 habitants, al 1983 hi havia els joves “Col·lectiu d’Artistes Locals”, format per: Joan Torner, Pepita Busqué, Pep Guarro, Pere Noguera, Francina Bou, Pep Carol, Pere Palomas, Josep Calet, i Joan Domingo.
EMD - Montbui
Comissió promotora de Montbui, l’EMD de Santa Margarida de Montbui. L’A.V.V. La Margarida proposa la crear d’una Entitat Municipal Descentralitzada. L’actual Llei Municipal i de regim local és la base per millorar el nostre poble i donar solucions.
Esquerra Santa Margarida de Montbui
Secció Local d’ERC de Montbui. Informació de les actuacions previstes per la secció. Esquerra obre aquesta web als montbuiencs perquè coneguin la realitat i propostes del partit i ajudar-nos a fer un Montbui més de tots.
Finques Subirana
Empresa dedicada al mercat immobiliari a la zona d'Igualada, Santa Margarida de Montbui i Vilanova del Camí. Els serveis abracen tota la gamma del mercat immobiliari tant en pisos com locals comercials, Compra-venda, lloguer, torres i cases...
Història Montbui
Bloc d'història de Santa Margarida de Montbui. Posant llum a la història montbuienca. Els autors del bloc volen posar al dia el coneixement històric sobre Santa Margarida de Montbui. La investigació realitzada encara és inmadura i plena de llacunes.
Jardineria Moix
Creació i manteniment de jardins, servei d'hidrosembres i revegetació, arboricultura, tractaments fitosanitaris i obres de jardins. Amb tres seccions com: jardineria, obres i medi ambient. Santa Margarida de Montbui i delegació a Molins de Rei.
Jove Orquestra Simfònica de l'Anoia
La Jove Orquestra Simfònica de l’Anoia es va formar a la tardor de l’any 1990, gràcies a l’iniciativa de l’Orquestra de Cambra d’Igualada. Hostòria, concerts, directors, orquestra alevina i informació diversa.
Junts per Montbui - Acord Municipal
Un grup de persones, veïns de Montbui, interessats en la gestió diària del nostre municipi, amb un ideari republicà, d'esquerres i independentista. Volem treballar, en positiu, per seguir fent avançar el nostre poble. Les coses es poden fer diferents …
La Censada - Santa Margarida de Montbui
Informació de la casa La Censada ubicada a Santa Margarida de Montbui, a l’Anoia. Molt a prop d'Igualada trobem aquesta masia adaptada a qualsevol tipus d'estada. Distàncies: Barcelona: 70 km. Girona: 140 km. Tarragona: 65 km. Lleida: 100 km.
La Censada Casa de Colònies
Casa de colònies envoltada de boscs i camps on les escoles, agrupacions, esplais, … podran gaudir de la natura. Instal·lacions i serveis. La Tossa de Montbui està situada a l’Anoia, comarca central de Catalunya a Santa Margarida de Montbui.
Mas Amigó
Casa pairal que us acollirà a la seva llar amb hospitalitat i alegria, com acollia els caminants que anaven des de Santa María de Miralles o Santa Margarida de Montbui fins a Sant Martí de Tous, des del s. XVII. Informació, activitats i preus.
Moda Calafell
Negoci familiar fundat l’any 1982, a Santa Margarida de Montbui (Barcelona). Venda de roba per a nadó, infantil i juvenil, vestits de bateig, comunió, tèxtil publicitari, personalització d’articles, equipacions esportives, roba laboral, i complements.
Moix, Serveis i Obres
El 1983 inicià l’activitat d’empresa oferint un servei integral en la jardineria i el paisatgisme. Una empresa en constant creixement i evolució, constituïda com a Jardineria Moix, S.L. des de 1998, i reanomenada Moix, Serveis i Obres, S.L. el 2008.
Montbui X Independència
Lloc web de l'Assemblea Local de l'ANC a Santa Margarida de Montbui aquesta sectorial es va constituir el juliol del 2013 i té la voluntat de dissoldre’s, aconseguit els objectius. El nostre objectiu principal és l’alliberament nacional del nostre país.
Montlingua
Montlingua és un centre privat de formació en idiomes situat al municipi de Santa Margarida de Montbui, a la comarca de l’Anoia. Estem ubicats al barri de Vistalegre, rodejats de llocs de lleure (places i parcs) i de la zona comercial del Mercadona.
Motoclub Montbui
Web dedicada al coneixement de les activitats del Motoclub Montbui, on trobaràs les competicions i resultats així com les noticies del motoclub montbui. Seccions dedicades a fotos, trial, scottish trial challenge, etc.
PSC Santa Margarida de Montbui
Web de la secció local del Partit dels Socialistes de Catalunya a Santa Margarida de Montbui, a la comarca de l’Anoia. Notícies del municipi i el partit, agenda, enllaços, càrrecs i electes. Té majoria absoluta.
Santa Margarida de Montbui - Idescat
Dades de Santa Margarida de Montbui, de l'Institut d'Estadística de Catalunya, sobre població i economia d’aquest municipi de l’Anoia. Població i societat, economia, moviments de població, nivells d’instrucció, coneixement de català, …
Santa Margarida de Montbui - portaldetuciudad.com
Guia d’empreses, anuncis, agenda, oci i cultura, notícies, serveis, informació juvenil, cartellera de cinemes, RSS de notícies i agenda, incidències de trànsit, bars, cafeteries, restaurants i residències d'estudiants a Santa Margarida de Montbui.
Santa Margarida de Montbui - Viquipèdia
Santa Margarida de Montbui és un municipi de la comarca de l'Anoia. Entitat de població: La Censada, el Coll del Guix, la Mallola, el Saió, Santa Margarida de Montbui i la Tossa. Població (2005): 9.485 habitants.
Tastaris - Alimentació Artesana i Ecològica
Botiga online: el teu punt de trobada per l'esmorzar i la sobretaula. Podràs trobar productes ecològics, de cultiu biodinàmic, productes artesanals, així com màquines de cafè en càpsula. L'esmorzar es considera per la majoria d'especialistes en salut ...
U.D. San Mauro
Pàgina de la Unión Deportiva San Mauro, club de futbol de 1a categoria territorial, fndado l’any 1964, al municipi de Santa Margarida de Montbui, a l’Alt Penedès (Barcelona). Equip femení, veterans i escola de futbol base municipal.
ZER Ventall
Espai de la Zona Escolar Rural Ventall de la comarca de l’Anoia. Aquesta ZER aplega al CEIP Jorba de Jorba, el CEIP Montbou de Sant Margarida de Montbui i el CEIP Cèrvola Blanca de Sant Martí de Tous. Informació i activitats.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT