SANTAMARIADEMIRALLES


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
Pc Hardware


 

WEBS relacionades amb el tema

Castell de Miralles
Santa Maria de Miralles, i el seu castell, es troben en una part de Catalunya, ignorada i recóndita. El paisatge és d’una bellessa primitiva i intocada. Lluny de les vies habituals de comunicació, envoltada de serres poc conegudes i poc transitades…
CerCAT Santa Maria de Miralles
Primer cercador territorial en català de CerCAT al municipi de Santa Maria de Miralles, a la comarca de l'Anoia.
Petromiralles
Distribució de carburants i combustibles a domicili. Benzineres, targetes carburant, operador petrolífer, distribució de carburants i combustibles al major. Lloguer i venda de maquinària per a la construcció i l’emmagatzematge.
Santa Maria de Miralles - Consell Comarcal de l'Anoia
Fitxa tècnica de Santa Maria de Miralles, municipi de la comarca de l’Anoia del Consell Comarcal de l’Anoia. Població (01-11-2007): 128 hab. Extensió: 25,38 km². Densitat de població: 5,04 hab./km². Altitud: 628 m. Dades de l’Ajuntament.
Santa Maria de Miralles - Diputació de Barcelona
Fitxa de la Diputació de Barcelona de Santa Maria de Miralles, municipi de l’Anoia. Dades de la composició dels ajuntaments a partir de la constitució de les corporacions municipals. Informació provisional fins l'aprovació dels cartipassos municipals.
Santa Maria de Miralles - Idescat
Estadística de Santa Maria de Miralles de l’Idescat. Població per grups d'edat. Moviment de la població. Població per relació amb l'activitat. Creixement de la població. Lloc de naixement. Nivell d'instrucció. Coneixement del català. Llars per persones, …
Santa Maria de Miralles - Viquipèdia
Santa Maria de Miralles és un municipi de la comarca de l'Anoia. Demografia: Evolució demogràfica. L'església de Sant Romà. Gentilici: Mirallenc, mirallenca. Enllaços externs. Municipis de l'Anoia.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT