SANTANDREU


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
Pc Hardware


 

WEBS relacionades amb el tema

(Parèntesi) Espais Psicoterapèutics
Centre d'atenció psicològica al districte de Sant Andreu i online. Equip de psicòlegs especialitzat en teràpia per adults, psicologia infantil, parelles i famílies. Estem a C/ Ajuntament, 18 Barcelona. Entra a la web i demana'ns pressupost sense compromís
1842 Farmàcia Franquesa
Especialitzada en la el·laboració de cosmètics per tractar la psoriasi i la dermatitis atòpica.Tambè trcataments de bellesa. Fou inagurada el dia 11 de novembre de l'any 1842 a SAnt Andreu (Barcelona).
4 Rius de Tinta
Espai web de 4 Rius de Tinta. El col·lectiu 4 Rius de Tinta el formen més d'una vintena de persones, entre les quals hi ha dibuixants professionals i dibuixants amateurs que tenen una cosa en comú: la seva passió pel còmic. Dibuixants i còmics.
A.E. Jaume I
Pàgina de l’Agrupament Escolta Jaume I, entitat educativa en el lleure del districte de Sant Andreu, a la ciutat de Barcelona, des del 1955. Vine al cau! Nens i caps, campaments, què fem i com funcionem, on som, contacte, i recursos escoltes.
A.E.F.S. Arrels
Associació esportiva fundada l’any 2002. La temporada 82-83 s’inicià el Futbol Sala Arrels, amb 20 alumnes de l’escola Arrels i en Javier Albajar i en Toni Castro que encara estan a l’Associació. Camps a Sant Andreu i Nou Barris.
Academia System Centres Formació Barcelona. A la teva mida.
A system centres de formació tindràs la millor formació a la teva mida. Informàtica, disseny web, gràfic, autocad, 3d Studio, secretariat, contabilitat, programació, etc. Y ademés el nostre cyber, conexió a internet al millor preu del mercat.
Acadèmia Vitae Barcelona Sant Andreu
Centre de formació professional privat de grau mig i superior, Cursos semipresencials en famílies d’activitats fisicoesportives, sani-tat, serveis socioculturals, administració i gestió. Centres a Barcelona (2), Girona, Terrassa, Cerdanyola, Premià i Reus
Acadèmia Vitae Online - Cicles Formatius
Centre privat de formació professional de grau mig i superior, Cursos semipresencials en les famílies d’activitats fisicoesportives, sanitat, serveis socioculturals, administració i gestió. Centres a Barcelona (2), Girona, Terrassa, Cerdanyola i Reus.
Ad. Hoc. Associació per l'Ensenyament de la Filosofia
Associació per a l'ensenyament de la filosofia a secundària. Els nous plans d'ensenyament marginen els estudis d'humanitats i particularment, de filosofia i ètica. La pàgina dònar a conèixer la situació de l'ensenyament de la filosofia a secundària.
AE IES Puigvert
L’AE IES Puigvert som una associació esportiva escolar oberta i plural. La nostra finalitat és fomentar, desenvolupar i practicar l’activitat física i esportiva, potenciant la dimensió educativa de l’esport dins el Pla Català de l’Esport a l’Escola.
AE Sant Andreu
L'Associació Esportiva Districte IX Sant Andreu, és una entitat privada que té per objectiu prioritari la promoció de l'esport per a tothom. Seccions de: Futbol sala, patinatge, bàsquet, hoquei, i judo. IME Pavelló Municipal Francisco Calvo.
AE Sant Andreu Secció de Hoquei Línia
La secció més novell de l’entitat consta de 70 participants, des de categoria aleví fins a sènior i amb equips masculins i femenins que han aconseguit nombrosos èxits, acumulant a les nostres vitrines títols de Campions de Catalunya i d’Espanya.
Aemics
Espai per a les llibertats sexuals. Associació que neix per la necessitat de definir un espai de rèplica i evolució als àmbits gais i lesbians que ja han començat a ofuscar-se com a models obsolets.
AFA Bon Pastor
Centre públic de formació d'adults, Aula de Formació de Persones Adultes Bon Pastor (AFA), barri del districte de Sant Andreu de la ciutat de Barcelona. Només conté les dades de contacte postal. La resta de la pàgina està en procés de construcció.
AFA Escola Can Fabra
Associació de Famílies d’Alumnes de l’Escola Can Fabra de Barcelona. Aquest curs té 3 nous canals de comunicació per contactar amb vosaltres. Nova web, un perfil de Facebook i un compte de Twitter. Esperem arribar a la majoria dels socis de l’AFA.
AFA Escola Congrés-Indians
Escola del barri del Congrés-Indians. L’Associació de Families d’Alumnes treballa en col.laboració amb direcció i mestres per donar sol·lidesa al projecte educatiu innovador i a la comunitat educativa la qual se sent part activa i cridada a participar.
AFA FEDAC Sant Andreu
Web de l’Associació de Famílies d’Alumnes FEDAC Sant Andreu, a la ciutat de Barcelona. El nostre horari d’atenció personalitzada és els dilluns i dijous de 17 a 19 h., al nostre despatx de l'Escola. Calendari reunions de EdP per aquest curs i activitats.
Agència 29
L’Agència 29-M neix per explicar la vaga general del 29 set. de 2010 a partir dels que sortiren al carrer per aturar les retallades socials. Mitjans de comunicació alternatius dels Països Catalans units pel pol d’informació dels sectors anticapitalistes.
Agenda Sobiranista
L’Agenda Sobiranista és un espai a Internet que descobreix tots els esdeveniments i actes que construeixen el futur d'un país en llibertat. Propers esdeveniments, La Fàbrica, laboratori d’Idees creat per a la difussió de les idees independentistes.
Aglaia
Això és un atapeït i desendreçat taller virtual d'uns petits artesans on s'amunteguen peces, unes força acabades, altres a mig fer. Unes antigues, altres recents. Aquí el temps no compta, és un espai intemporal i les peces es poden anar polint i retocant…
Agrupació Columbòfila Missatgera Catalunya
Pàgina de l'Agrupació Columbòfila Missatgera Catalunya. A la web hi ha informació permanent i actualitzada de les activitats i inquietuds de l'agrupació, articles sobre colombofília i entitat afiliades. Barcelona.
Agrupació Congrés
L'Agrupació Congrés neix l'any 1956, juntament amb el barri de "Las Viviendas del Congreso", avui, barri del Congrés. Així doncs aquest any 2006 celebrem el nostre 50è aniversari. El teatre, l'esbart, el tennis taula …
Agrupació Esportiva Bon Pastor
Entitat fundada en l’any 1983 amb l’objectiu d’apropar la practica esportiva als infants i adults del nostre territori. Les actuacions són la gestió del CEM Bon Pastor i l’organització d’activitats esportives en centres educatius de l’àmbit d’actuació.
Agrupació Excursionista Muntanya, AEM
Medalla d'or de la ciutat 2005. Entitat fundada l'any 1930 a Sant Andreu de Palomar. Excursionisme, escalada, alta muntanya, espeleologia, esquí, fotografia cursets material biblioteca.. Soci Fundador i membre de l'Associació Senders de Catalunya.
Agrupament Escolta Azimut - Escoltes Marins
Col·lectiu d’infants, joves, i adults, que conviuen per a contribuir en el seu desenvolupament seguint l’estil de vida escolta adaptat a la realitat social i a Barcelona, utilitzant com a característica principal el medi marí com a mitja educatiu.
Agrupament Escolta i Guia Pare Bertran
Web que serveix d'eina per millorar la comunicació entre pares, mares, nens, nenes, joves, excompanys de totes les èpoques, caps i tothom qui vulgui conèixer la nostra tasca educativa que, amb tantes ganes, portem a terme al cau.
Agrupament Escolta Jungfrau
Benvinguts a la pagina oficial del Agrupament Escolta Jungfrau de Barcelona. Eduquem a la gent jove mitjançant l'escoltisme, i aixi aconsseguir que aquets s'ho passin d'alló més be tot descubint l'entorn.
Agrupament Ferroviari de Barcelona
L’Agrupament Ferroviari de Barcelona va néixer l’1 de febrer de 1992, any màgic, ja que els esdeveniments i les celebracions es van multiplicar en diferents aspectes, Olimpíades, Expo i Cultura. Activitats i horaris.
ainternet.cat
Empresa que neix d'ajuntar coneixements dels seus fundadors: d'una banda Marta Pujol, fotògrafa i realitzadora realitzadora de vídeo, per un altra Vincenzo Megale és programador d'aplicacions web. Tots dos comptem amb més de deu anys d'experiència.
Ajuntament de Barcelona - Sant Andreu
Aquest districte, porta d'entrada de la ciutat pel nord-oest, limita al nord amb el municipi de Santa Coloma de Gramanet; a l'oest, amb Nou Barris; a l'est, amb Sant Martí, i al sud, amb Horta-Guinardó. Òrgans de govern i participació ciutadana.
Albert Guasch - Creació pictòrica
Espai web del pintor Albert Guasch. Una figuració que fuig de l'espectacularitat i la fascinació pels mitjans, que s'allunya de la precisió fotogràfica. Una mirada "tranquil·la" que es mou pels intersticis d'allò poètic i allò incisiu.
Amics del Country S&S
Si t'agrada la música country i tens ganes de ballar vine, ens trobaràs a l’IES Joan Fuster: Plaça Ferran Reyes, 2. Si vols classes: Dimarts a les 21:00h als locals de Sant Pacià i dijous a les 19:00h Locals de Crist Rei (Sant Andreu - La Sagrera).
Amics dels Cartells
Estem fent la web dels Amics dels Cartells. Vol ser un lloc de reunió i contacte entre els a qui interessa el cartell històric o modern: particulars i institucions, dissenyadors i artistes, estudiosos i co?leccionistes, museus, arxius i biblioteques.
AMPA Arrels
Associació de Mares i Pares de l'Escola Arrels de l’Escola Arrels de Barcelona. Hi ha en funcionament dues comissions, que van sorgir espontàniament arrel de la necessitat que hi hagués un grup de persones que organitzessin els esdeveniments.
AMPA El Sagrer
L'escola El Sagrer té els seus orígens en els primers anys dels 60. Llavors un grup de pares va manifestar l'interès per crear una escola a La Sagrera i va elaborar un projecte d'escola participativa basada en la corresponsabilitat entre pares i mestres.
AMPA Escola Dr. Ferran i Clua
Web de l’associació, de pares i mares d'alumnes, que treballs pel bon funcionament del centre. La funció principal és col·laborar amb l'escola, millorar els recursos, donar suport a les tasques educatives i organitzar activitats extraescolars.
AMPA Escola Emili Juncadella
El 2011 es va produir el relleu a la Junta de l’AMPA. Volíem adreçar-vos aquesta presentació per a que sapigueu qui som i com podeu contactar. El grup de persones que, amb molta il·lusió, volem que l’AMPA sigui punt de trobada i unió de les famílies.
AMPA Escola Ignasi Iglesias
L'Associació de Pares i Mares col.laborem que l'escola dels nostres fills sigui la millor escola, on s'hi trobin a gust i vagin creixent en coneixements i com a persones. L’Assemblea Extraordinària de l’AMPA, aprova la formació d’una nova junta.
AMPA Escola L'Estel
Associació de Mares i Pares d’alumnes de L’Estel. L'AMPA no és patrimoni exclusiu de quatre pares. L'Asociació la formem i la formeu tots! Col·laborar amb l'AMPA és tenir l'oportunitat de participar en la vida escolar, casals i activitats extraescolars.
AMPA Escola Mestre Gibert
Associació de pares i mares de l’Escola Mestre Gibert que dediquem voluntàriament una part del seu temps al conjunt de nens i nenes de la comunitat escolar del Mestre Enric Gibert. Activitats extraescolars i serveis com el menjador i l’acollida matinal.
AMPA Escola Octavio Paz
Bloc de l'AMPA de l'Escola Octavio Paz del Barri Navas, al districte de Sant Andreu de la ciutat de Barcelona. Fent AMPA fem Escola, molt + que una associació, qüestionari AMPA, què és, objectius, què fem, la nostra AMPA, Junta Directiva i estatuts.
AMPA Escola Pegaso
L'AMPA CEIP Pegaso l'associació que agrupa les mares i els pares de l'escola voluntàriament. L’objectiu primer és col·laborar amb l’escola per donar suport i millorar la qualitat de l'ensenyament dels nostres fills i filles. Inclou la Revista El Pegàs.
AMPA Escola Pompeu Fabra
AMPA d’aquesta escola dels barri del Congrés - La Sagrera. Vol fomentar la participació dels pares, mares i tutors dins de la comunitat educativa d'aquest centre, per ajudar a aconseguir la millor qualitat de l'ensenyament per als nostres fills i filles.
AMPA Escola Sant Pere Nolasc
AMPA de l'Escola Sant Pere Nolasc dels districte de Sant Andreu a la ciutat de Barcelona. Agrupa a les famílies (pares, mares o tutors) dels alumnes de l'escola. Horari d’atenció: Dimecres a les 16'30 h. al despatx de l'AMPA o al menjador de l'escola.
AMPA Escola Turó Blau
Web de l’Associació de Mares i Pares de l’Escola Turó Blau de Sant Andreu a Barcelona. La història de l’escola comença quan Sant Andreu era encara un poble i no un barri, com ho és ara, de Barcelona. Història, l’escola i activitats extraescolars.
AMPA Eulàlia Bota
Web de l’Associació de Mares i Pares de l’Escola Eulàlia Bota de Barcelona. Biblioteca, casals, convocatòries, espais familiars, extraescolars, festes, geganters grallers i tabalers, material, menjador notícies i el butlletí bimensual Cinc Cèntims.
AMPA IES Doctor Puigvert
Col·lectiu de persones que treballem conjuntament amb l’Assocaició d’Alumnes i en col·laboració amb el professorat per incentivar i donar suport a les necessitats que sorgeixen, perquè volem que l’institut sigui el millor centre per als nostres fills,
AMPA IES Joan Fuster
Entitat que agrupa les mares i pares de l’Institut. L'objectiu principal de l'AMPA és aconseguir un centre públic de qualitat i millorar les condicions en que es desenvolupa la tasca educativa. Estem reconeguts legalment en el Registre d'Associacions.
AMPA IES l’Alzina
Bloc de l’Assocació de Mares i Pares de l’IES l’Alzina que imparteix Educació Secundària Obligatòria. L’institut està situat al barri del Congrés i els Indians, al districte de Sant Andreu de Barcelona, Informació i l’activitat general de l’AMPA.
Ampa IES Príncep de Viana
L’Ampa Princep de Viana, és l’associació de mares i pares que porten els seus fills a l’Institut Príncep de Viana del barri de La Sagrera de Barcelona. Inclou informació Ampa i les activitats que organitza. Galeria de fotografies i Facebook de l'Ampa.
AMPA Jesús, Maria i Josep
Espai web de l’AMPA de l'Escola Jesús, Maria i Josep del districte de Samt Andreu de la ciutat de Barcelona. Inclou els horaris de la secretaria de l’AMPA, a l´Escola Jesús, Maria i Josep. Presentació, dades, i totes les activitats que organitza.
AMPA Mare de Déu dels Àngels
Pàgina web de l’L’Associació Catòlica de Pares i Mares d’Alumnes del Col·legi Mare de Déu dels Àngels, ubicat al barri de La Sagrera. Horari d’atenció: Us atendrem de dilluns a divendres a partir de dos quarts de cinc i fins dos quarts de set del vespre.
AMPA Sagrada Família Sant Andreu
Pàgina web de l’AMPA de l’Escola Sagrada Família Sant Andreu. Diferents informacions: Què és un AMPA, l'assemblea general, junta directiva, delegats, situació, web de l'escola, Facebook AMPA, i els Timbalers i Geganters AMPA Sagrada Família.
Ampa Salesianes Sant Andreu
Som l’Associació de Mares i Pares d’Alumnes (AMPA) de l’Escola Mare de Déu de la Soletat de Sant Andreu, formada per tots els pares i mares dels alumnes d’aquest centre que ho van demanar en el moment de fer la inscripció a l’escola.
Amputats Sant Jordi
Entitat que treballa donant suport a persones amb amputació i a les ses famílies. L'atenció a les persones amb amputació és la nostra prioritat, però també atenem a d'altres persones amb diversitat funcional física. L'objectiu és ajudar-los a integrar-se.
Andreuenc
Web del diari electrònic de Sant Andreu del Palomar. Andreuenc és un diari electrònic creat el 30 de novembre de 2014 per un grup d’emprenedors arrelats a Sant Andreu de Palomar que, a més, estem compromesos activament amb el nostre poble.
Anem al Gra
Carnisseria, cansaladeria i productes artesans. Aprofita’t ... el que posa els preus online s’ha tornat boig! Això i molt més a la nostra botiga de Barcelona. Despeses d’enviament gratis per compres a partir de 100€ (solament enviaments a Espanya).
Antic de Sant Andreu
Bar músico-cultural. Amb actuacions de músics en directe i també organitza algunes festes privades... A Sant Andreu de Palomar. Pàgina Web momentàniament sense accés.
Antoni Miquel Morro
Antoni Miquel (Barcelona 1980). Com escultor i docent estic treballant vinculant la producció i difusió de l’obra artística amb corrents de pensament contemporani que busquen redefinir la relació de l’individu amb el altres i amb el seu entorn.
Anubis Clinica Veterinaria
Formada per un grup de persones que estimem el que fan amb els animals, una de les coses importants... La clínica té els mitjans mèdics que per fer un diagnòstic fiable i eficaç. L'Andreu Munné és el responsable i fundador allà pel 1985.
APA Escola Ramon Llull
Representants de les famílies de l’escola. L’objectiu és garantir un bon clima i bona comunicació entre escola, direcció i famílies i col·laborar per donar suport i millorar en la mesura que puguem la qualitat de l’ensenyament dels nostres fills i filles.
APBO Agrupació de Penyes de Barcelona Oriental
Activitats, penyes, comunicats F.C.B. desplaçaments, imatges, opinions, premsa i reunions. Penyes del Barça: Ciutat Meridiana, Horta, Esperit Blaugrana, Cor Culé, Foment Martinenc, 100 X 100, Congrés, Can Baró, La Guineu i Districte XXVII.
Apostes Esportives
Portal d’apostes esportives en català. Inclou l’explicació d’alguns dels partits d’aquesta jornada, a partir d’aquí farem una possible aposta per cada una i una combinada. Tipus d’apostes.
Aransol Grup, SL.
Centre d'anàlisi clínica de la Dra. Aranda. Medicina Preventiva. Reconeixaments. Estudis hormonals. Toxicologia d'empresa i anàlisis d'aigües i aliments, control microbiològic de bars i restaurants. Centres d'atenció a Barcelona i Badalona.
Argor
Botiga online dedica a l’equipament personal en joies d’argent: Collarets, polseres, arracades, accesoris, xapats. Les entregues seran en 48 hores, en contrarembols i 48 hores més després de la transferència bancària, amb un 3% de descompte.
Arran de...
Bloc de David Mallol. D'una banda: cal que ens acarnissem amb una persona que té un objectiu molt proper al nostre però procediment definitivament divergent. Perquè de l'ala dreta (no hi insistirem), rep mastegots (foto Luz de Gas).
Arran Sant Andreu
Hem escollit el nom d’Arran perquè remet a la terra i als segadors que la defensen, perquè parla de les arrels, de la cultura, però també de l’arrelament al nostre barri, poble o ciutat. Per això, una de les apostes més fortes d’Arran serà treballar...
Arxiprestat de Sant Andreu
Web de l'Arxiprestat de Sant Andreu, La Sagrera i el Bon Pastor abarca les sis parròquies d'aquests tres barris de la ciutat de Barcelona: Sant Andreu de Palomar, Crist Rei, El Bon Pastor, Sant Pacià, Sant Joan de Mata i Sant Josep Manyanet.
Ascensors Baró
Instal·lació, manteniment i reforma de tot tipus d'ascensors, muntacàrregues i plataformes elevadores, tant per obra nova com en finques antigues, en les quals estan especialitzats, gràcies a seva experiència en aquest tipus d'edificis.
Asimètric Taller-Escola d’Art
Informació de l’escola. És un taller-escola, on mitjançant grups reduïts, tant per a adults com per a joves i nens, ensenyem les tècniques de la ceràmica, l’escultura, el dibuix i la pintura. Mestra ceràmica: Rosa Cortiella.
Assemblea de Joves de La Sagrera i Sant Andreu
L' Assemblea de Joves de La Sagrera i Sant Andreu neix per organitzar-nos i lluitar per un poble lliure, viu i per a les persones; on no hi tinguin cabuda el feixisme, el sexisme, el racisme o l'homofòbia. Presentació, documents i campanyes.
Assemblea de Sant Andreu de Palomar
Grups de Treball: Comunicació, afers exteriors, Imatge, cultura, econòmica, GT educació, GT PTAC, grup d’economia solidària, grup de suport 29M, hort urbà, participació, suport Informàtic, inactiu/històric temàtiques, educació gènere, habitatge, …
Assemblea Sant Andreu Indignat!
Aquest és un moviment assembleari, democràtic i obert a tothom qui vulgui participar des del districte de Sant Andreu. L’òrgue sobirà són les assemblees que es fan cada setmana. Entre assemblea i assemblea es desenvolupa el treball de les comissions.
Assemblea Social de Sant Andreu
Creada al 2009, l’Assemblea Social de Sant Andreu està formada per persones de diversa procedència política, que tenen la tasca principal la conscienciació i mobilització del veinat per fer front al sistema capitalista i a les conseqüències de crisi.
AssembleastapTV
L'Astap a l'Audiència Pública del Districte, concentració i signatura, al"legacions Salvem el Casc Antic de Sant Andreu, reportatge fotogràfic, propostes des de l'economia feminista - Cristina Carrasco, en defensa del decreixement - Enric Duran, ...
Associació Catalana d’Infermeria
L'ACI és una associació professional catalana integrada per infermeres, infermers i estudiants d'arreu del pais amb l’objectiu de treballar per la salut. Provenen de diferents camps professionals. Treballen en nuclis grans de pobleció o en àrees rurals.
Associació Catalana de Glucosbalaitonfilia
La principal activitat de l'associació es fomentar el col·leccionisme de sobres de sucre, i les relacions entre els col·leccionistes. Trobada de Col·leccionisme de bosses de sucre i sacarines.
Associació Catalana de Malalties Neuromusculars (Asem Catalunya)
Entitat formada per afectats, familiars, metges i altres persones que, de manera desinteressada, duen a terme l’objectiu d’orientar i donar suport a aquells que pateixen alguna malaltia neuromuscular. Informació de la malaltia.
Associació Catalana d'Enginyeria Sense Fronteres
ESF és una associació de cooperació per al desenvolupament multidisciplinar formada per professionals, docents i estudiants, que treballa per garantir l’accés universal al serveis bàsics, acompanyant el canvi social i l’enfortiment dels pobles del Sud.
Associació Catalana per a la Integració d'Homosexuals, Bisexuals i Transsexuals Immigrants
Web de l'Associació Catalana per a la Integració d'Homosexuals, Bisexuals i Transsexuals Immigrants (ACATHI). Espai que ens permet acollir i atendre als immigrants LGTB i brindar-los suport psicològic i orientació jurídica en temes bàsics.
Associació Comerciants Mossèn Clapés
Zona Comercial amb futur i alhora de molta tradició, situada al barri de Tramuntana de Sant Andreu de Palomar (Barcelona). Momentàniament sense accés. Webs de comerços de la zona.
Associació d'Ajuda Social Cel Obert
ICIF ofereix serveis de teràpia i l'avaluació psicològica de nens, joves i adults. L'associació sorgeix l'any 2001 de professionals vinculats a la intervenció directa amb la infància i l'adolescència en risc social de Barcelona que es van sensibilitzar.
Associació d'Amputats Sant Jordi
L'Associació d'Amputats Sant Jordi és una entitat sense ánim de lucre amb finalitats socials que busca la plena integració social de totes les persones amb discapacitats físiques, fent especial incidència en les que ho són degut a una amputació.
Associació de Bipolars de Catalunya - ABC
Web de l’Associació de Bipolars de Catalunya, amb seus a Barcelona i Girona. L’associació es va crear l’any 1993 per malats bipolars. Informació dels transtors bipolars: l’eufòria i la depressió característics de la malaltia.
Associació de Comerciants de la Rambla Onze de Setembre
Ubicada a Sant Andreu de Palomar. Vol aconsseguir que la nostra Rambla sigui un lloc amable i agradable, un lloc on passejar i reposar, i adquirir els serveis que posem a la disposició de tothom. Momentàniament sense accés.
Associació de Mestres i Educadors de l’Escola Congrés-Indians
Ofereix formacions específiques per claustres de mestres o col·lectius de persones amb un interès concret. La finalitat és donar resposta a les demandes concretes de formació de temes concrets per les persones que coneixeu el projecte educatiu.
Associació de Modelistas de Sant Andreu AMSA
Entitat creada l’any 1984 per Pere Pertegaz, Josep Sujar i Rafael Gutiérrez i la passió pel ràdio control. A l’inici es reunien diumen-ges a la Rambla de St Andreu amb els tot terreny. Instal·lacions al Parc de la Trinitat amb circuit de pista d’asfalt.
Associació de Veïns de Sant Andreu de Palomar
Web de l’AVV de Sant Andreu de Palomar. L’associació, amb una experiència de dècades, té com a fins la defensa dels interessos globals i quotidians dels veïns del barri de Sant Andreu de Palomar a través de les seves vocalies i comissions de treball.
Associació de Veïns de Sant Andreu Sud
Associació amb personalitat jurídica pròpia i capacitat plena d’obrar, regida autònomament pels seus estatuts i per les disposicions legals que regulin en tot moment les associacions catalanes. Dades, La Veu de Sant Andreu i altres temes.
Associació de Veïns del Barri de Navas
Web de l’AVV del barri de Navas a Barcelona (districte de Sant Andreu). Un lloc de trobada i d'informació per a tothom, però en especial per la gent del barri. Revista i dades de l’associació.
Associació Veïns Sant Andreu
Vocalies a cultura gent gran medi ambient, minusvàlids, sanitat, urbanisme. Advocat, arquitecte, campanya de l'aigua. Sant Andreu de Cap a Peus.
Ateneu de Sant Andreu
Entitat fundada l'1 de maig de 1885 al municipi de Sant Andreu de Palomar. Activitats: Art floral, arts marcials, arts plàstiques, balls de saló, costura i labors, espai de dansa, gimnàs, pintura, taller de música i teatre.
Ateneu Harmonia - Federació d'Entitats de Sant Andreu
Tenim com a objectiu sumar a tots aquells col·lectius que també somien amb un equipament cultural a Sant Andreu de Palomar, definit pels col·lectius del seu entorn i gestionat pels propis usuaris i usuàries. Història, dades, agenda i fotografies.
Ateneu Llibertari del Palomar
Web de l’Ateneu Llibertari del Palomar, al districte de Sant Andreu de la ciutat de Barcelona. Per rebre les aktivitats de l'Ateneu per correu apunteu-vos a la llista. Obert de dimarts a divendres de 17h. a 21h. (dv. a 00h.). Biblioteca dimecres i dijous.
Aula d'Acollida de l' Escola Bon Pastor
Blog de l'Aula d'Acollida de l'Escola Bon Pastor. Per l'apropament intercultural i per l'intercanvi d'experiències enriquidores interessants. El blog serveix per apropar-nos els uns als altres i per compartir les experiències i així enriquir-nos plegats.
Autoescola Barna Racc
Autoescola Barna Racc comença la seva etapa l'any 1973, amb el nom d'Autoescuela Barna, sent el seu soci fundador en Francesc Escarrà Gurt. La primera sucursal s'estableix en el número 2 del carrer Bretón de los Herreros, pertanyent al barri de Gràcia.
Autoescola Felip II
Centre a Sant Andreu (Barcelona). Ofereix servei de formació a través d'Internet. Des d'on tu vulguis podràs accedir, les 24 hores del dia els 365 dies de l'any, a l'autoescola para seguir la teva formació. Tens Autoescola Felip II sempre al teu servei.
Auxi
Moda Íntima home-dona, des de 1976 (antiga 'Casa Esperanza') a Sant Andreu de Palomar (Barcelona). Quasi 30 anys vestint amb elegància i aquell punt sensual les nostres veïnes i veïns. També: mitjons, pijames, bates i mooooltes mitges, …
Ava Gardner
Ava Gardner. La seva vida, pel·lícules, fotografies, … Filla de Mary Baker Gardner i Jonas Bailey Gardner va nèixer a Brogden, a cinquanta milles de Raleigh, capital de l'Estat de Carolina del Nord l'any 1922.
Avancem Grup, Centraletes
Venda, instal·lació, programació i reparació de centraletes a tota España 24 h. i 365 dies a l’any. Reparació, instal·lació, programació i venda de centralites i accesoris de telefonia i telecomunicacions. Versió catalana, no operativa.
Babis
Web de Babis Puericultura i seguretat infantil. És una botiga, ubicada al districte de Sant Andreu de Barcelona, especialitzada en puericultura, seguretat i mobiliari infantil. La pàgina es troba en procés de construcció. Disculpeu les molèsties.
Bali Arda
Els Bali Arda, una família d'andreuencs. Gent 'normal': afables; un pel consumistes, sense passar-se; ecològics; sol·lidaris; cada un amb el seu caràcter; bons veïns; bons amics dels seus amics; tolerants...
Balles?
Club de Ball Esportiu, secció de la Societat Cultural i Esportiva La Lira. La nostra trajectòria es va iniciar al 1998. La secció té com a objectiu el fonament del ball de saló i integra activitats formatives o d’oci orientades sempre a fer moure la gent.
Banc Comú de Coneixements
Espai de reunió en llocs públics de Barcelona on tothom pot fer tant ofertes i demandes de coneixements, com recomanar altres persones que puguin ensenyar coses útils o interessants, la majoria d’elles basades en la seva experiència.
Banc del Temps de La Sagrera
Banc de temps que és una iniciativa comunitària d'intercanvi de temps, que emula simbòlicament el funcionament d'un banc, però en el qual allò que es "presta" i es "rep" és temps dedicat a serveis a les persones. El mecanisme d'intercanvi multiplica.
Banc del Temps del Bon Pastor
Banc del Temps del barri del Bon Pastor, al districte Sant Andreu de Barcelona. Intercanvis i on l’unitat de aquest intercanvi es el temps. Hi persones que s’han ofert per dur a terme les surtides culturals d’aquest any. Contingut en català mínim.
Banc del Temps Trinitat Vella
Inverteix temps, rebràs temps. La unitat d’intercanvi en el Banc del Temps és l’hora, independentment del servei ofert o que es rebi. En aquest Banc, el temps és la riquesa principal, i per tant, la unitat de valor. Que fem i llistat d’activitats.
Barcelona Acció Solidària
Fundada al 2002 com organització dedicada a la cooperació internacional i ajuda humanitària als països de l’Àfrica Occidental, en concret, Marroc, Mauritània, Senegal i Gàmbia. A Barcelona entén la tasca com un vehicle de lluita contra la injustícia.
Barcelona Centre d'Imatge - Escola de Fotografía
Centre docent Barcelona Centre d'Imatge, escola de fotografía. Tots els cursos son fonamentalment pràctics, amb les explicacions teòriques adients per a dur-los a terme. Per a tota mena de càmeres, de pel·lícula o digitals.
Barcelona per l'Autodeterminació (BxA)
Proposta local a Barcelona. Resistència cultural, social i política que defensa la nació catalana. Hi participen diferents sectors de la societat: la llengua i la cultura, l'educació, sindicals, solidaritat. Assembleària i independentista d'esquerres.
Baró de Viver
Baró de Viver és un dels set barris del districte barceloní de Sant Andreu. Fou un dels quatre conjunts de Cases Barates aixecats a la ciutat a finals dels anys 20 del segle XX. Es va construir en uns terrenys que el Patronat de l'Habitatge de Barcelona.
Bàsquet Ramon Llull
Blog del Bàsquet Ramon Llull, club de bàsquet format a l’Escola Ramon Llull dels barri del El Congrés i els Indians, del districte de Sant Andreu a Barcelona. Informació, estadístiques dels partits, calendaris, videos NBA, ACB, AND1 i vosaltres.
Bastonera de Sant Andreu
Espai de la Bastonera de Sant Andreu. La Bastonera de Sant Andreu és una colla bastonera de nova creació. La seva presentació en públic va ser el 29 de novembre de 2009, en el marc de la Festa Major de Sant Andreu de Palomar.
Batxillerat Mare de Déu dels Àngels
Els Centres de Natzaret es proposen col·laborar amb la família i la societat en desenvolupar la funció educativa. L’escola vol ser actual i una comunitat educativa en la qual els estaments assumeixen la formació integral i harmònica de les persones.
Bcn Animals
Botiga d'animals, la venda de cadells es exclusivament d'exemplars provinents de criadors nacionals. Disposa de quasi totes les races: bichon maltès, boxer, bulldog anglès, bulldog francès, caniche toy, carlino, chihuahua, llaurador, retriever, …
bcn fotografia - Reportatges de Casament
A bcn fotografia fem reportatges de casament, tant de fotografia com de vídeo. El nostre objectiu és oferir treballs d'alta qualitat i immortalitzar aquell dia, aquells moments, aquelles sensacions... en imatges inoblidables. Treballs i tarifes.
BdT Online Xarxa de bancs del Temps
Xarxa de bancs del temps BdT Online. Bancs del temps. Mapa de bancs del temps de tot l’Estat espanyol creat per vivirsinempleo.org. Els bancs del temps de la xarxa de salut i familia són els marcats apart. Localització, informació i notícies relacionades.
Biblioteca Col·legi Santísima Trinitat
Bloc de la Biblioteca del Col·legi Santísima Trinitat de Barcelona. El llibre secret de les adreces 1r, Rodallibres de 2n i 4t d'ESO, Mecanoscrit del segon origen, Contes de Pere Calders, Bibliomaletes, novetats, còmics, xarxa de contes, Rodallibres…
Biblioteca del Bon Pastor
La biblioteca del barri Bon Pastor forma part de la xarxa de biblioteques públiques de la ciutat de Barcelona, inaugurada l’any 2004. L'espai de la biblioteca es distribueix en quatre plantes, però és accessibles a les persones amb disminució física.
Biblioteca Escola Mestre Gibert
Bloc de la biblioteca, servei que finança l’AMPA per facilitar la transició entre horaris escolars i les activitats extraescolars i, de l’altra, fer-se càrrec dels nens i nenes els pares que no poden arribar a l’escola a l’hora d’acabar l’horari escolar.
Biblioteca i Arxiu de Moviments Socials. Ateneu Llibertari del Palomar
La Biblioteca de l’Ateneu Llibertari del Palomar pretén difondre les lluites socials en el seu sentit més ampli i consta de més de 1.000 títols que giren al voltant d’aquesta temàtica. També hi ha un arxiu de moviments socials. S’organitza en 70 caixes.
Biblioteca La Sagrera-Marina Clotet
Web de la biblioteca La Sagrera-Marina Clotet que està ubicada a la plaça Kobe, a la confluència amb el carrer Camp de Ferro, número 1-3 del barri de la Sagrera, al districte de Sant Andreu. Es tracta d'un edifici de nova construcció de 9 plantes.
Blats
Flequers i pastissers a Gran de Sant Andreu, a Barcelona. Un món de pa per gaudir dels seus gustos, de les seves sensacions, varietats i dels consells del saber tradicional d’un forn de artesà. La base d’una alimentació rica, sana i equilibrada.
Blauet
Empresa de Barcelona, fundada al 1983. Venda de productes d'il·luminació domèstica i instal·lació i obra nova. Col·leccions i articles amb tots els requisits tècnics i funcionals, i amb la màxima qualitat i adaptació a les normatives europees i americanes
Blog Liga Catalana
Blog actualizat per als qui vulguin seguir l’evolució de la lliga catalana de parapente, perquè també hi ha competició anual de parapent. Vídeos de parapent i dels redactors. Jornada d'introducció a la competició i voladors redactors.
Bombones Ludomar
Bomboneria que neix a Barcelona l’any 1848. La tradicció i qualitat són les característiques destacades d’aquesta marca. Productes: professionals, tresors i productes a mida. Bombons camaleònics que es camuflen en una varietat de formes.
Bon Pastor
Bon Pastor és un dels set barris dels que es composa el districte barceloní de Sant Andreu. El primer nucli d'assentament en els terrenys que seran posteriorment coneguts com Bon Pastor van ser el barri de Sanchís i els conreus dels voltants.
Bon Pastor Resisteix!
En defensa dels inquilins de les cases barates del Bon Pastor és el més gran dels barris d'edificació horitzontal de Barcelona. Una anomalia urbanística que afavoreix la vida social i la comunitat entre veïns, però que el mercat immobiliari no tolera...
Bosanova
Bosanova va ser creada al 1986 amb la idea de convertir-se en un referent en el sector dels complements. Actualment podem dir que s'ha fet realitat. Bosanova aposta per la moda més actual, diseny, exclusivitat i qualitat tot al millor preu. Col·leccions.
Boutique Infantil Anoll
Web de la Boutique infantil Anoll, amb més de 40 anys d'experiència a Barcelona. Ofereix tot tipus d'articles per a nadons i per a nens (fins a 14 anys). Tots els articles son disponibles a la Boutique Infantil Anoll situada al districte de Sant Andreu.
Cadena Els Tigres
Cadena els tigres: Pintura, parquet, cortines, moqueta,suro, paper pintat...mes de tot!! Tenim 80 instal·ladors al seu servei. Li oferim més de 100000 colors de pintura. Serveis d'entrega a domicili.
Cafè Internet SentreSívicBar
El primer Cafè Internet de Sant Andreu de Palomar, al bar de la Lola i en Carlos al Centre Cívic de Sant Andreu. Pàgina Web momentàniament sense accés.
Cafès Caracas
Pàgina de Cafès Caracas, la casa del bon cafè, cafès de Colombia, Brasil, Nova Guinea, Casta Rica. Més de 15 anys servint bon cafè a Sant Andreu de Palomar (Barcelona). Altres especialitats de la casa i horaris.
Cal Traginer
Pàgina d'aquest restaurant especialitzat, no només, en bacallà, en el cor de Sant Andreu de Palomar, en una zona semipeatonal, que manté l'aspecte i el tarannà del poble que es resisteix a deixar d'ésser.
Can Tianet
Herbodietètica, venda de productes naturals, regals d'artesania, bijuteria artesana, de boixet, ganxet, ceràmica, vidre, etc, artesania ètnica, comerç just, peces de ceràmica, espelmes, encens, essències, etc. Sant Andreu.
Cansaladeria Puig
Empresa fundada l'any 1957, situada al carrer Gran de Sant Andreu 147 de Barcelona, en una casa modernista, que té un ascot de bomba de la guerra dels Carlins incrustada a la façana. Elaboració de productes del porc i productes precuinats.
CAP Bon Pastor
Informació del CAP Bon Pastor, al districte de Gràcia de Barcelona. Horari: Dilluns a divendres de 8 a 20 hores i dissabtes de 9 a 17 hores. Fora d'aquests horaris, adreceu-vos a: CAC Sant Andreu, Hospital Esperit Sant o Hospital Vall d'Hebron.
Caricatures i dibuixos
Blog-recull de dibuixos i caricatures de Jesús Garcia-Gil amb comentaris. Crec que fer una caricatura requereix de quelcom més que tècnica pura i dura. Cal estudiar el personatge i voler plasmar la seva personalitat a través d'exagerar els seus trets.
Carles Reig
Va néixer a Barcelona. Ben aviat comença a interessar-se per la música, especialment pels ritmes contemporanis i ètnics. Els seus inicis són com a bateria del grup Taxma, de rock simfònic. Després passa per Fugitivos, i OBK.
Casa Cristòfol
Casa Cristòfol de Sant Andreu /Barcelona). Vingui a tastar les nostres especialitats. El dia del teu sant o aniversari, et convidem a sopar. Informat'en al telèfon 93-345.63.31 (Jose). Especialitats, carta i dades del restaurant.
Casal Catòlic Sant Andreu - Secció Tennis Taula
La secció de tennis de taula del casal data de molt antic, però va estar bastants anys sense activitat. Jugadors, competició, història i l’open de tennis taula de Sant Andreu. Informació, jugadors, palmarès i dades diverses.
Casal de l'Escola Mare de Déu de la Mercè - FEDAC Sant Andreu
Aquest blog és un espai on podreu veure i seguir la vida del Casal de FEDAC Sant Andreu, centre educatiu qie es troba situat al districte de Sant Andreu de la ciutat de Barcelona. L’escola imparteix ESO, Educació primària, i Educació infantil.
Casper’s
Botiga de Sant Andreu de Palomar. Estem especialitzats en la moda masculina i femenina. Els texans, les samarretes de punt, els jerseis i pantalons, les camises i els complements com ara cinturons i corbates. Barri de Tramuntana de Barcelona.
Catalunya Opina
Opina de les coses que passen a Catalunya. Participa a CatalunyaOpina. Ets el protagonista... ajudem a la ciutat entre tots. Pots pujar videos de Youtube. Si tens un blog sobre Catalunya, permet que el contingut del teu blog, aparegui automàticament.
Càtering del Forn del Passeig
Càtering fem tot el possible per les seves celebracions siguin perfectes. Serveis de catering per particulars i empreses a mida per a cada client. Empresa familiar i trajectoria en el món de la pastisseria i amants de les noves creacions.
CC Sant Andreu
La secció de Tennis de Taula del Casal data d’antic, però per la manca de persones que es posessin al front, estigué bastants anys sense activitat. La temporada 2016/2017 la comencem amb un equip menys, però amb canvis de categories…
CEIP Baró de Viver
Centre públic del barri del Baró de Viver, al districte de Sant Andreu de Barcelona. D’acord amb el projecte educatiu, la vida a l’escola sorgeix de la relació intensa i de les ganes de conèixer el món en companyia. Educació infantil i educació primària.
Cementiri de Sant Andreu
El cementiri de Sant Andreu fou inaugurat el 1839 i pertanyia a Sant Andreu del Palomar que formava part del Pla de Barcelona. Sembla que fou la primera població del Pla que va disposar de cementiri desprès de la construcció del de Poblenou.
Centre Bennezon Catalunya
Musicoteràpia Model Benenzon de Terapia no verbal. És una associació que té la finalitat de promoure l’ús, el progrés i la divulgació de la musicoteràpia per a millorar de la qualitat de vida de les persones i impulsar el Model Benenzon de Musicoteràpia.
Centre Comercial La Maquinista
La Maquinista reuneix les marques més importants. Anar de compres, recreació i lleure, gaudir dels avantatges del centre comercial. Informació hores d'obertura, accés al centre, llistat de botigues, ofertes, esdeveniments i notícies de La Maquinista.
Centre CRID
Pàgina d'aquest centre de rehabilitació i diagnòstic de Barcelona. El Centre CRID és un centre de Psicologia, Logopèdia i Optometria on realitzem l'avaluació, diagnòstic i tractament de trastorns en nens, adolescents i adults.
Centre Cultural Els Catalanistes
Entitat cultural de Sant Andreu de Palomar. Neix l'any 1866 com a un grup de lectors que es feia dir "La Ilustración", una associació de caràcter cultural que editava butlletins i premsa del poble. Tingué diverses adreces i noms; atravessà èpoques dures…
Centre d’Estudis Roca
Grup d’escoles que fa més de 50 anys que es dedica a la formació de nois i noies de totes les edats. Actualment les Escoles Joan Roca estan formades per quatre escoles i més de 2200 alumnes en les diferents etapes educatives que imparteix.
Centre d’Estudis Sant Antoni Maria Claret
L'escola SAM Claret presta un servei sanitari a la societat a través de la formació. Reuneix la pràctica professional diària en grans centres hospitalaris junt amb l'experiència docent de més de 20 anys, en escoles de formació o en universitats.
Centre de Documentació de La Sagrera / Sant Martí
Pàgina oficial del Centre de Documentació de La Sagrera i de Sant Martí de Provençals, a Barcelona. Inclou informació del 125è aniversari de la mort al barri de Narcís Monturiol i Estarriol, inventor del primer submarí tripulat.
Centre de Formació de Persones Adultes Pegaso
Centre públic de Formació Permanent d’Adults al servei de l’educació, que s’inicia el curs 1977-78, a partir de reivindicacions que les associacions de veïns feien per aconseguir centres d’adults per a la gent que no havia tingut accés a l’escola.
Centre de Formació de Persones Adultes Trinitat Vella
L'Escola d'Adults a la Trinitat Vella sorgeix de la necessitat del barri dels recursos per millorar el nivell cultural i formatiu de les persones que hi viuen. Va començar amb el treball voluntari de mestres i veïns/es fins que va rebre reconeixement.
Centre d'Educació Especial Pont del Dragó
Col·legi d'Educació Especial del barri de La Sagrera de Barcelona. Centre públic municipal del Consorci d'Educació de Barcelona. Programes de qualificació inicial en administració i arts gràfiques per alumnes de 16 a 21 anys discapacitats motrius.
Centre d'Estudis Ignasi Iglésias Sant Andreu de Palomar
Fundat l'any 1982 com a Arxiu Històric de Sant Andreu de Palomar. L’associació s’encarrega de conservar, investigar i difondre l'antic poble de Sant Andreu de Palomar i el seu patrimoni i, per extensió, el Pla de Barcelona.
Centre d'Estudis SAM Claret - Escola Sanitària
L'escola SAM Claret Barcelona presta un servei sanitari a la societat a través de la formació. Reuneix la pràctica professional diària en grans centres hospitalaris amb l'experiència docent de més de 20 anys, en escoles de formació o en universitats.
Centre D'Estudis Sant Antonio Maria Claret
Centre privat al barri de La Sagrera de Barcelona. L'escola SAM Claret té la finalitat de prestar un servei sanitari a la societat a través de la formació. Reuneix la pràctica professional diària en centres hospitalaris amb l’experiència de més de 20 anys
Centre Educatiu La Salle Congrés
Centre concertat de Batxillerat, que en l'estil educatiu de La Salle, ofereix educació integral amb itineraris curriculars que donen accés a totes les carreres universitàries. El batxillerat de l’escola es fomenta en un bon nivell de qualitat avalada.
Centre Fisioteràpia JCB
Bloc del Centre Fisioteràpia JCB de Barcelona (Sant Andreu). Tractem la seva dolència després d’una primera consulta gratuïta. Ens avalen 20 anys d’experiència. Volem poder ajudar-lo en solucionar els seus problemes relacionats amb la seva salut.
Centre Municipal de Cultura Popular de Sant Andreu
El districte de Sant Andreu compta des de l'any 2006 amb un equipament dedicat íntegrament a la cultura popular, el CMCPSA és el primer de la ciutat de Barcelona d'aquestes característiques. El districte de Sant Andreu el conformen 7 barris.
Centre Odontològic els Quinze
Atenent pacients des de 1989. Format per un grup dedicat a l’atenció de necessitats de salut oral i màxil·lofacial de les persones. Atendre les patologies i les necessitats de salut oral dels pacients i mantenir la salut bucodental dels que estan sans.
Centre Social Okupat La Gordíssima
Cafeta per l’autogestió de l’Ateneu al CSO. Aviam qui la diu més Gorda! És el nou projecte del CSO La Gordíssima i d’Arran Sant Andreu, un lloc de trobada per enfortir el pensament crític i parlar de les misèries a que ens condemna el capitalisme.
Centres Cruz Navarro
Centres Cruz Navarro és una empresa familiar fundada l’any 1975 que ofereix serveis de rehabilitació; fisioteràpia, traumatologia, reumatologia i neurologia a Barcelona ciutat. Disposa de 4 centres (1500m²) en els quals treballen uns 70 professionals.
CEP Sant Innocents
Centre educatiu concertat plural que atén alumnat amb n.e.e. per a potenciar capacitats i competències, amb l’objectiu d’afavorir la inclusió com a membre actiu i de ple dret a la comunitat. Està gestionat per l’Obra Social d'Ajuda al Disminuït Psíquic.
CerCAT Sant Andreu
Primer cercador territorial en català de Barcelona, districte Sant Andreu.
Cervesa Artesana Tastet
Cervesa artesana elaborada a Sant Andreu, Barcelona. Treballem per oferir-te un bon Tastet de les nostres cerveses! Arts és una edició especial d'una nova cervesa. Utilitzem maltes d'ordi i blat seleccionades per a cada estil de cervesa que fem.
Cervesa Catalana
Sóm uns apassionats de la cervesa catalana que volem donar a conèixer i promocionar tant micro cerveseries com punts de venda, així com informació d’esdeveniments i fires o altra informació d’interès. Entrades al blog, cerveses, directori i comunitat.
Cesc
Web del dibuixant Cesc (Barcelona, 1927), conegut per les vinyetes a diaris. És fill del dibuixant i il·lustrador D'Ivori. L’any 1937, publica el primer dibuix a la revista infantil Estel. 2008, la Biblioteca de Catalunya compra tota la seva obra gràfica.
CineAlaCarta.cat - El videoclub via web
CineAlaCarta.cat és un videoclub via web, on podràs veure les teves pel·lícules preferides des de qualsevol ordinador d'Espanya i Andorra. Connecta't a la comunitat d'usuaris de CineAlaCarta.cat i comença a disfrutar del bon cinema online!
Clases de Piano en Barcelona - Anna Puigmartí i Tomasa
Clases de Piano en Barcelona per Anna Puigmartí i Tomasa. Ofereixo classes de piano amb un excel·lent nivell d’aprenentatge, per 15 euros l’hora. Dades acadèmiques, estudis, experiència, distincions i activitat artística.
Clínica Diagonal
La Clínica Diagonal és un gran centre hospitalari integral, tecnològicament avançat i prestigiós, on trobaràs un gran quadre de professionals amb coneixements mèdics i quirúrgics amplis. Centres a Barcelona (2) i a Vilanova i la Geltrú (el Garraf).
Clínica Podològica DyN
Web de la Clínica Podològica DyN de Barcelona. Els dos centres ofereixen serveis sobre la salut dels peus: Plantilles personalitzades, estudis biomecànics, teràpia làser, cirurgia podològica, podologia esportiva. Equip de metges i servei cites online.
Clínica Sant Jordi
Més de vuitanta anys d'història, és l'única clínica medicoquirúrgica i obstètrica privada dels districtes de Sant Andreu, Nou Barris, Horta i San Martí i rodalies. Prestació assistencial d'òptima qualitat i assegura l'assistència en medicina privada.
Clinica Veterinària Tot Animals
Tot Animals va néixer a Barcelona l’any 1995 amb l’objectiu de vetllar per la salut i el benestar animal. Hem mantingut i ampliat els coneixements. D’aquesta oferim, no només una assistència mèdica de nivell, si no també, un programa de prevenció.
Club d'Amics del 2CV de Catalunya
El Club d'Amics del 2CV de Catalunya va ser fundat l'any 1993 (legalment al 1994) per alguns amics d'una població propera a Barcelona, Mollet del Vallés. Actualment, som uns 150 socis que estimem els 2CV, Dyanes, Meharis i tots els altres models.
Club de Futbol Catalunya
El Club de Futbol Catalunya va ser fundat el 29 de maig de l'any 1997 per un grup de joves del barri de Sant Andreu del Palomar de Barcelona. Temporada, equips, socis, col·laboradors i enllaços de futbol.
Club d'Escacs Congrés
Pàgina no oficial dedicada a alguns torneigs i activitats del Club d'Escacs Congrés, d’aquest barri del districte de Sant Andreu. Temporades anteriors, ELO Jugadors, club, opinions/visites, enllaços (links), diversos, dades històriques, …
Club d'Escacs La Lira
Web del Club d'Escacs La Lira. Activitats, resultats de torneigs i tot el que tingui a veure amb la vida social del club. El Club és una secció de la Societat Cultural i Esportiva La Lira, entitat cultural arrelada al barri de Sant Andreu fa 130 anys.
Club Esportiu Totsport
Club de Barcelona, que treballa per la integració i normalització del col·lectiu de discapacitats a la societat mitjançant l'activitat esportiva. Organització d'activitats i campionats esportius adreçats a minusvàlids físics.
Club Handbol Sant Andreu de Palomar
Web del Club Handbol Sant Andreu de Palomar, amb informació del club i de l'Escola d'Handbol base del club. El CH Sant Andreu de Palomar va néixer el 1999 d’uns amics, que començaren en l’handbol al col·legi JMJ, mantenint l'handbol viu al barri.
Club Montesa
Tot sobre la la història de Montesa. Creada el 1944, quan el jove industrial barceloní, Pere Permanyer, iniciava la seva indústria de gasògens per a l'automoció i obria una branca de motos. Competició, models, museu, prototips, …
Club Moto
ClubMoto, la 1a revista de motociclisme en català. Reportatges de motos, artícles, novetats, curiositats i l'actualitat del motociclisme. Per estar al dia dels millors artícles del món de les dues motos. Xarxes socials i marques amb descomptes.
Club Natació Sant Andreu
Web oficial del Club Natació Sant Andreu, creat l'any 1971. Visita a l'entitat, la seva història, cursets de natació i activitats. Instal·lacions: Instal·lació Fabra, Piscina Municipal, Instal·lació Generalitat (antiga AISS), i CEM Trinitat Vella.
Club Patí Congrés
Web del Club Patí Congrés, del barri Congrés, districte de Sant Andreu, a Barcelona. Disposa de seccions de hoquei patins i patinatge artístic. Informació general, presentació de l’entitat, història, escola de hoquei i enllaços.
Cobla Contemporània
Cobla fundada l’any 1995 a Barcelona. Història, discografia, fotografies, autors, actuacions, botiga fotos, repertori, contacte, llista del repertori d'enguany, sardanes en mp3 d'alguns dels discs i actuacions. El Sardaxou, fer de la sardana una festa.
Col·lectiu Cultural de Cinema Popular de Sant Andreu
Grup de joves de Sant Andreu que mitjançant el cinema, crea un espai de participació, debat i reflexió del jovent, des d'una perspectiva alternativa i transformadora de la societat. Considera als mitjans de masses, eines de les èlits empresarials.
Col·legi Jesús Maria Sant Andreu
Centre concertat d’Educació primària, Batxillerat Ciències i tecnologia, humanitats i ciències socials, ESO, i Educació infantil. La congregació de les religioses de Jesús-Maria, fidel a l'esperit de la fundadora Claudina Thévenet, es dedica a l'educació.
Col·legi Mare de Déu dels Àngels
Centre concertat d’Educació infantil, ESO, batxillerat ciències i tecnologia - humanitats i ciències socials. Fou un somni del P. Manyanet que va posà els ulls en una casa del barri de la Sagrera, Parròquia de Sant Martí de Provençals; un barri obrer.
Col·legi Santísima Trinitat
Centre concertat fundat l’any 1966, a La Trinitat Vella de Barcelona, amb el nom de Col·legi Patronat Mixte Santíssima Trinitat pel Mossen Lluís Puig i Vallicosa. La seva oferta educativa: Educació infantil i primària i educació secundària obligatòria.
Colla de Tabals i Gegants La Maquinista
Colla de Tabals i Gegants Escola La Maquinista. 22 tabalers i tabaleres, dirigits pel Francesc Xavier que fa perfeccionament amb el Xavi. Amb la colla de gegants de la escola, consolidem la colla de tabals i gegants com una part de la comissió de festes.
Comissió de Festes de Sant Andreu de Palomar
Web de Sant Andreu. Comissió de Festes de Sant Andreu de Palomar. Durant la festa major podreu consultar els actes programats. Al seleccionar aquest botó us apareixerà un calendari amb els dies de Festa Major.
Concerts a Barcelona
Concerts a Barcelona és un bloc dedicat a la música en directe que es realitzen a la ciutat de Barcelona. La millor manera per estar informat de tot. Recomanacions, cròniques, t’avisem dels concerts, calendari de concerts, webs, i dades de contacte.
Confederació Sardanista de Catalunya - Portal Sardanista
Completa web oficial de la Federació Sardanista de Catalunya. Ensenyament de la sardana a casa nostra, ràdio i TV, història sardanista, agenda, notícies, món de colla, base de dades, fòrum, enllaços, Jukebox musical, …
Confraria Barretinaire
Pàgina de la Confraria Barretinaire. Web oficial de la Confraria Barretinaire, te com a objectiu la promocio d'aquesta panyora tan simpàtica a la vegada símbol del nostre pais. Si no tens Barretina nosaltres te la podem proporcionar.
Consell d'Entitats de La Sagrera
Web del Consell d'Entitats de La Sagrera, l’associació de veïns de La Sagrera i del barri de La Sagrera, de l'antic municipi de Sant Martí de Provençals a Barcelona. El barri canvia, el web també. La Festa Major, entitats i notícies.
Cooperativa el Borró
Cooperativa de Consum Responsable i Ecològic el Borró. Vol canviar els hàbits consumint el que necessitem i no el que dicta el sistema. Sabem què mengem i consumim productes de proximitat, satisfent necessitats responsablement i sostenible.
Coordinadora d’AMPA Sant Andreu
El bloc de les escoles i instituts públics del districte. Dóna a conèixer el món associatiu de les AMPA fora de l'escola. Potencia el coneixement mutu que possibiliti els contactes posteriors entre les AMPA de les escoles públiques de Sant Andreu.
Coordinadora de Trabucaires de Catalunya
Pàgina de la Coordinadora de Trabucaires de Catalunya. La Coordinadora de Trabucaires de Catalunya, té la tasca d'aglutinar les associacions i entitats de trabucaires de la nostra terra, per tal d'unificar la informació d'aquest col·lectiu.
Cor Carlit Gospel
El cor de gospel més antic de l'estat i l’experiència ens ha portat a poder transmetre el gospel en estat pur. Des del cor, amb autenticitat, sense barreres i amb generositat. La temporada del 1987-1988 va començar el viatge que ens ha portat aquí.
Cor Góspel Rock a Barcelona - Rock School Barcelona
Apunta`t a la classe més esbojarradament divertida: el Cor Gospel Rock School. Aprendràs les tècniques vocals i a cantar amb més de 20 persones amb estils que van des del rock al metall modern per finalment realitzar un gran concert de final de curs.
Cora Transports
Pàgina de l'empresa de transports Cora Transports a mida. Ofereix un servei de transports a nivel nacional i internacional. Cora Transports a mida, és la millor solució per al seu transport. Tots els nostres serveis són adaptables a les seves necessitats
Cordada, A.E.E
Associació nascuda el 1994 amb intenció de fomentar i practicar els esports de muntanya, amb compromís en la defensa de la natura i una actitud solidària envers les problemàtiques socials. Programes d’activitats guiades, adreçats a joves i grans.
Cordada, Asociació Excursionista i Ecologista
Una associació nascuda el 1994 amb la intenció de fomentar i practicar els esports de muntanya, amb un compromís en la defensa de la natura i una actitud solidària envers les problemàtiques socials.
Cotxes de Lloguer.cat
T’oferim per reservar un lloguer de cotxes molt fàcilment: Cotxe amb tot inclús i assegurar tot risc al millor preu, buscar les millors companyies de cotxes de lloguer per al seu viatge, substitució d'accident de cotxe, lloguer de cotxes a preu baix.
Country Sant Andreu
Informació de les classes de Ball Country & Line-Dance del barri de Sant Andreu del Palomar (Barcelona). Fulles de ball de coreografies que s’expliquen als grups, i videos explicant els passos. Agenda de festes i activitats country al barri.
CUP Districte de Sant Andreu
Reinventem Sant Andreu, el bloc de la Candidatura d’Unitat Popular del Districte de Sant Andreu de la ciutat de Barcelona. Inclou xarxes socials, comunicació, cultura popular, entitats veïnals i vincles de l’esquerra independentista a Sant Andreu.
Cursa de La Sagrera
La Cursa de La Sagrera, es la segona més antiga de Barcelona, enguany XXXII edició. Als ultims anys, ha estat dificil fer possible els recorreguts per les continues obres que es duen a terme, amb motiu de la futura estació del AVE. Inscripcions.
Cyclincat.com - La web de ciclisme en català
Pagina de ciclisme professional en ruta: Classificacions, resultats, cròniques, estadistiques, comentaris, entrevistes, articles etc. Tot el ciclisme i en català. (Feel a new philosophy of cycling).
DAS - Assessorament i Servei
Assessoria Fiscal. Assessoria Laboral. Pensions. Assegurances. Comptable. Constitució Societats. Registre Mercantil. Administració finques. Registre Propietat. Urbanisme. Serveis jurídics. Altres Serveis.
David Teruel Massot, Fotografia
Web amb algunes de les fotografies de David Teruel Massot. Totes les fotografies són propietat de David Teruel Massot. Fotos de nit i de dia de diferents indrets. Sant Andreu (Barcelona).
De Troia a Ítaca
De Troia a Ítaca. Bloc que recull les influències culturals de la Ilíada i la Odissea, les seves traduccions, i en general tot allò relacionat amb l'herència i la recepció de la cultura clàssica. Dades, reflexions i emocions entorn d’aquesta experiència.
DHA Network
El teu magatzem de productes tecnologics. A la botiga hi ha més de 23000 productes al millor preu. Actualitzacions continues d'estoc en temps real. Navedadors GPS, PDAs, portàtils, memòries RAM, impressores, …
Diables de Sant Andreu
Informació i diferents dades dels diables de Sant Andreu de Palomar. Diferents dades històriques de l'origen d'aquesta tradicció. La primera referència d'una actuació d'un grup de dimonis data del 1.150 a Barcelona.
Difont Comunicació - Empresa d'Arts Gràfiques
Empresa que es dedica a les arts gràfiques, impressió de productes comercials, publicitaris d’hostaleria. Comunicació gràfica mitjantçant el disseny i l'assessorament lingüístic en diverses llengües, la impressió i manipulació dels productes.
Districte de Sant Andreu - Viquipèdia
El districte de Sant Andreu és el novè dels deu districtes de la ciutat de Barcelona, amb una superfície de 656,5 hectàrees i amb una població de 147.538 habitants (2009). Els set barris del districte de Sant Andreu. Taula de continguts temàtics.
Districtes.info
Portal web 2.0 amb notícies i continguts de les televisions de districte de Barcelona. Les últimes notícies del web. Districtes: Ciutat Vella, Eixample, Sants, Les Corts, Sarrià-Sant Gervasi, Gràcia, Horta-Guinardó, Nou Barris, Sant Andreu i Sant Martí.
Dníger.cat Associació Catalana per la cooperació i el desenvolupament de la població de Níger
Associació constituïda per persones amb experiència en el camp de la cooperació i projectes de desenvolupament i solidaritat internacionals. Promou i duu a terme projectes de desenvolupament i cooperació amb i per a la població de Níger.
Dominiques de Sant Andreu
Fedac Sant Andreu. L’any 2010 va ser ple d’esdeveniments rellevants per la nostra escola. A l’octubre, el Pare Coll va ser canonitzat a Roma. A la primavera l’Ajuntament de Barcelona va aprovar que una plaça del barri porti el nom de Sant Francesc Coll…
Drac i Diables de La Sagrera
Espai del drac i diables del barri de La Sagrera, al districte de Sant Andreu de la ciutat de Barcelona. És el blog de diables, diablons, bèsties i tabalers d’aquest barri barceloní. Informació de les activitats i enllaços.
Drac, Diables i Gegants de la Sagrera
Som la colla de diables, de bestiari, gegants i cap grossos del barri de la Sagrera de Barcelona. La colla neix l'any 1982, coincidint amb la Festa Major del barri. Avui dia, la colla és 100% activa i participa i organitza habitualment de totes les activi
Drim
Actualment la presència en aquests centres és destacada tant a Barcelona com en altres ciutats, incluent seccions de puericultura, joguines i hobby. Empresa familiar catalana, fundada el 1972 per el Sr. Julio García i la Sra. Dolores Vila.
Ecologistes en Acció de Catalunya
Xarxa de grups per tal de reforçar el treball cap a una societat ecològicament sostenible, i pels equilibris mediambientals davant d'agressions. Aporta, reb, comparteix experiències, materials i recursos. Coordinació i ajuda mútua.
Egea, David - davidegea.com
Completa pàgina personal de David Egea Muñoz des de Barcelona. Hi trobareu fotos, música, coses del Barça, fòrums, enquestes, directori d’enllaços d’Internet amb multitud d'enllaços classificats temàticament ... Entra a descubrir-la.
Egipte
Recopilatori material egipci o egipciant a Catalunya. Material documental, fotogràfic, sol·licitud de visites, hemeroteques, restes, etc., per poder classificar, situar en el temps, dinàsticament i geogràficament l'informació.
El Blog de La Sagrera
Blog pretén ser un punt d’informació a la xarxa sobre el barri barceloní de La Sagrera. Si tens fotos antigues, coneixes històries del barri o ha passat algun fet important al costat de casa teva comparteix-ho amb mitjançant el correu del blog.
El Borinot Ros
Llibreria Borinot Ros del barri Sant Andreu de Palomar de Barcelona que ha tancat les portes. Llibres, stock i recomanacions de la casa. Estem satisfets d'haver contribuït en el desenvolupament de la història de Sant Andreu.
El Brot Bar
Associació Cultural que gestiona el bar de la Farinera, nascuda a Sant Andreu de Palomar. Dóna espai per expressar, moure coneixement, desenvolupar-se i transformar la realitat a través de l’art, l’oci i el consum crític. Esdeveniments i càterings.
El Congrés i els Indians
El Congrés i els Indians és un dels barris del districte de Sant Andreu de Barcelona. Els límits del nucli inicial d'aquest barri són els carrers Alexandre Galí, Ramon Albó, Riera d'Horta, Concepción Arenal, Garcilaso, Felip II i Puerto Príncipe.
El Cor de la Ciutat
La primera web de la telenovel·la "El Cor de la Ciutat" de TV3, ambientada a Sant Andreu de Palomar. Actrius/actors i personatges, Fòrum. Resums. Imatges... Enllaços al Sant Andreu real.
El Diari Vermell
Em dic Sònia, tinc 25 anys, m’agrada viure la vida.Tanco una etapa, deixant esborranys i em prenc un descans. No sé si tornaré i si trobaré algú que vulgui continuar el diari com vaig fer jo quan la Sónia va desaparèixer, però em podeu escriure.
El Llevat
El Llevat de Nou Barris, El Llevat de Gràcia i El Llevat de Sant Andreu. Tenim i acceptem sòcies i socis de tot Barcelona. Els objectius són donar-vos a conèixer i fer arribar productes ecològics i de comerç just i fer conscienciació medioambiental
El Llobarro Boig
Societat de pesca de Sant Andreu de Palomar, fundada l’any 1998. Som un grup d'amics andreuencs que dediquem el nostre temps lliure a gaudir de la pesca. Calendari i dades de concursos, platjes on els celebrem, puntuacions i els socis.
El Noi Baliarda
Blog del Casal Independentista de Sant Andreu. Festes de Primavera de Sant Andreu coordinades de la mà de l’Harmonia, i amb la participació activa de moltes entitats veïnals, la programació s’estén el cap de setmana del 18 al diumenge 20 de maig.
El Vell Blues
Camí cap a la Indepèndencia. La traïció de sempre: cornuts i pagar el beure. La Generalitat finança èxits esportius espanyols pagant el CAR Sant Cugat. Bosch avisa el govern espanyol que pot acabar al tribunal de l’Haia. Catalunya: Absurd-Revolta-Amor.
El vol de Sarasvati
El vol de Sarasvati és un blog de monografies inèdites a internet sobre història, art i cultura. Jaciments ibers, restes cartagineses, dominació musulmana, pintura barroca catalana... Consulteu els temes i d'altres a les carpetes dels mesos anteriors.
Elaleph
Proposem millorar la qualitat de vida o consultar pel dolor o patiment psíquic. Aquest patiment pot manifestar-se de diferentes maneres, a través de símptomes psíquics i/o símptomes físics associat a diferents etapes de la nostra vida.
Els "meus" cartellistes
Blog d'història del cartell de Santi Barjau. Hi podreu trobar notícies i informacions, amatges i referències sobre cartells i sobre cartellestes catalans o actius a Barcelona, i moltes altres coses relacionades amb el disseny gràfic. La imatge del mes.
Els Balls de Saló
Web de Xavier i Núria dedicada als balls de saló. Links de ball, mapes, vals per a nuvis, grup d'exhibició, gent que busca parella, videos, recomanacions, ball humor i còmic. Cursos a l’Ateneu de Sant Andreu i a Sant Andreu de Llavaneres.
Els Bons homes van en Burro
Ruc-movie de tres paios i tres burros que viatjen Catalunya recollint cartes, peticions, desitjos, amb intenció de retratar l’estat d’ànim de la gent i l’esperança de donar veu a alternatives. Objectiu final de fer arribar les cartes al Parlament Europeu.
Els nens Salvaltes
Film guardonat al Festival de Màlaga, premis Biznaga d’or al millor llargmetratge, millor guió, millor actor de repartiment (Àlex Monner) i millor actriu de repartiment (Aina Clotet). Àlex, Gabi i Oki són tres adolescents que viuen a una gran ciutat…
Els Nostres Petits
Associació dedicada a ajudar a gossos abandonats i/o maltractats. Formada per amics que lluiten per trobar la millor llar a als gossos que un dia van ser abandonats o van tenir la mala sort de néixer en una ventrada no desitjada. No té refugi físic.
Endavant Sant Andreu - Nou Barris
Assemblea local. En us Estat hereu del feixisme i que ha amnistiat legalment els seus crims, es continuen emparant les organitzacions feixistes i el seu desplegament. Això ho veiem amb les mobilitzacions d’apologia del genocidi cada 12 d’octubre.
Enerpro
Pàgina d’aquesta empresa dedicada a la seguretat privada a Barcelona. L’empresa està especialitzada en serveis de seguretat a hotels, empreses, edificis d'oficines i polígons industrials de Barcelona i rodalies. Serveis i borsa de treball.
EnerproSeguretat - Empresa de Seguretat
Empresa de Seguretat Privada. Realitzem serveis de Vigilància amb Vigilants de Seguretat, Auxiliar de Serveis, etc. Tenim operativitat a Barcelona cabdal i tota la seva província. Solucions específiques en matèria de seguretat.
Enginyworks - programació web Barcelona
Programació web per dissenyadors i botigues online. Passió per internet i per servir-te. Enginyeria informàtica especialitzada en programació web per dissenyadors. La qualitat i confiança ens diferèncien. Necessites col·laborador programació web?
Entapissa'm - tapisseria i moble
Entapissa’m tapisseria i moble. Botiga de mobles, tapisseria i descans amb taller. Venem productes propis i de fabricants especialitzats, de totes les qualitats i preus. Als productes hi trobareu un llistat detallat dels nostres productes i proveïdors.
Entropia - Viquipèdia
Entropia és un grup musical underground de Barcelona amb més de 10 anys de trajectòria. Ideologicament, prectiquen AnarkoSatanisme i musicalment KatalonianBrutalGoreGrindDeathMetallAntifa. Reben el seu nom, del concepte metafísic Entropia …
Esbart Joventut Nostra
Grup, fundat l'any 1960, de conservació i divulgació de les danses tradicionals dels Països Catalans, i la creació i interpretació de coreografies. Ha actuat arreu del país en festes majors i festivals de dansa de diferents tipus, i a l'estranger.
Esbart Maragall del Casal Catòlic de Sant Andreu
Pàgina oficial de l'Esbart Maragall del Casal Catòlic de Sant Andreu. L'entitat està dedicada a la promoció i difusió de les danses dels Països catalans, tant tradicionals com de creació. Activitats i dades. Fundat l'any 1932.
Esbart Mare Nostrum
Entitat de Sant Andreu del Palomar (Barcelonès) creada l'any 1956. Fins al 1957, dirigí l'esbart el folklorista Lluís Moreno. Des de fa més de 50 anys es dedica a ensenyar danses tradicionals dels Països Catalans, que ofereixen al públic en actuacions.
Escacs i escacs
Espai web personal de Roger Salvo, jugador del Club d'Escacs Congrés de la ciutat de Barcelona, dedicat als escacs professionals i els escacs aficionats. Ela escacs professionals i els escacs aficionats són dues cares de la mateixa moneda…
Escola Arrels
Centre educatiu concertat, promogut per la Institució Teresiana. L'escola ofereix al barri del Congrés un ensenyament de qualitat, amb una proposta educativa que entén l'acció educativa com una tasca humanitzadora, i forma els alumnes de manera integral.
Escola Bernat de Boïl
És una escola pública d’infantil i primaria del barri del Bon Pastor. El objectiu principal del centre és oferir un bon ambient d’aprenentatge i de relació entre la comunitat educativa, per acoseguir del centre un lloc on poder crèixer i aprendre plegats.
Escola Bon Pastor
Centre concertat i gestionat per Fundació d'Escoles Parroquials, al barri del Bon Pastor, al districte de Sant Andreu de la ciutat de Barcelona. ESO, Educació infantil i educació primària. Cap el 1939 el barri Bon Pastor no tenia cap mena d'educació...
Escola Bressol Municipal El Caminet del Besòs
Centre públic d’educació infantil. El Caminet del Besòs té 5 grups d'infants. El grup de lactants (0-1 any) és de 7 infants, els grups de caminants (1-2 anys) de 10 infants i els grups de grans (2-3 anys) de 18. La capacitat màxima és de 63 places.
Escola Bressol Municipal El Palomar
Centre públic d’educació infantil. El Palomar té 5 grups d'infants. El grup de lactants (0-1 any) és de 7 infants, els grups de caminants (1-2 anys) són de 10 infants i els grups de grans (2-3 anys) són de 18. La seva capacitat màxima és de 63 places.
Escola Bressol Municipal El Parc de la Pegaso
Centre públic d’educació infantil. El Parc de la Pegaso té 6 grups d'infants. El grup de lactants (0-1 any) és de 7 infants, els grups de caminants (1-2 anys) són de 10 infants i els grups de grans (2-3 anys) són de 18. La capacitat és de 81 places.
Escola Bressol Municipal El Tren
El Centre públic Municipal El Tren té nou 9 d'infants. El grup de lactants (0-1 any) és de set infants, els grups de caminants (1-2 anys) són de deu infants i els grups de grans (2-3 anys) són de divuit. La capacitat màxima de l'escola és de 119 places.
Escola Bressol Municipal Icària
Centre públic d’educació infantil. Disposa de sis grups d'infants. El grup de lactants (0-1 any) és de 7 infants, el grup de caminants (1-2 anys) és de 10 infants i el grup de grans (2-3 anys) és de 18. La capacitat màxima de l'escola és de 81 places.
Escola Bressol Municipal La Filadora
Escola Bressol Municipal La Filadora, centre públic, ubicat al districte de Sant Andreu de la ciutat de Barcelona. La seva oferta educativa compren només l’educació infantil (llar d'infants). Accessibilitat per a les persones amb discapacitat.
Escola Bressol Municipal Les Quatre Torres
Centre públic d’educació infantil (Llars d'infants). Les Quatre Torres té 6 grups d'infants. El grup de lactants (0-1 any) de 7 infants, els grups de caminants (1-2 anys) són de 10 infants i els grups de grans (2-3 anys) són de 18. Capacitat de 81 places.
Escola Bressol Municipal Manigua
Centre públic d’educació infantil. L'Escola Manigua té sis grups d'infants. El grup de lactants (0-1 any) és de set infants, els grups de caminants (1-2 anys) són de deu infants i els grups de grans (2-3 anys) són de divuit. La capacitat és de 81 places.
Escola Can Fabra
L’Escola Can Fabra és un centre públic del districte de Sant Andreu de la ciutat de Barcelona. La ubicació actual és provisional. Pel curs 2012-13 l'oferta inclourà l'educació infantil (Parvulari), el 1r de l'educació primària i s'anirà ampliant cada any.
Escola Congrés-Indians
Escola pública d'educació viva i activa. Projecte educatiu democràtic i participatiu, compromès amb les persones, centrat en un clima d’alt nivell d’implicació. Al curs 2012-13 l'oferta educativa inclou educació infantil i s'anirà ampliant cada any.
Escola de Dansa Herminia Espejo
L’escola ofereix dansa clàssica (Mètode Vaganova) dansa espanyola, escola bolera, flamenc, hip-hop i jazz compta cadascuna de les disciplines amb diferents nivells per adaptar les habilitats a l’alumne. Preparació proves d'accés de l’Institut del Teatre.
Escola Doctor Ferran i Clua
Centre públic. L’any 1981, les pressions veïnals van fer que el terreny, que s’hi havia de fer pisos i aparcaments, fos dedicat a construir una escola. L’Escola Doctor Ferran i Clua va començar les seves activitats l’any 1982. Oferta educativa.
Escola el Sagrer
Centre públic de La Sagrera, a Barcelona. Educació infantil i primària. Document on s'expliquen la identitat de l'escola i els objectius. Serveix per orientar l'activitat educativa a un servei públic de qualitat i defineix la col·laboració dels membres.
Escola Emili Juncadella
Escola pública d'Educació Infantil i Primària de la Generalitat de Catalunya al districte de Sant Andreu i al barri de Navas, carrer Juan de Garay. Centre d'una línia que garanteix continuïtat a l'ESO als IES Joan Fuster, Alzina i Sant Josep de Calassanç.
Escola Eulàlia Bota
Escola nova amb un nou projecte, oberta a tothom, on els nens i les nenes i les seves famílies se sentin acollits des del primer moment. L'objectiu fonamental del projecte educatiu es donar una educació integral, a nivell humà i intel·lectual.
Escola FEDAC-Sant Andreu
Pàgina del Centre Educatiu FEDAC-Sant Andreu. Centre concertat que ofereix aquesta oferta educativa: Educació secundària obligatòria (ESO), Educació primària, i Educació infantil (parvularis). Accessibilitat per a les persones amb discapacitat.
Escola Ignasi Iglésias
Centre públic del districte de Sant Andreu de ciutat de Barcelona. La seva oferta educativa consta d’educació infantil i primària. L'origen de l'escola fou a l'any 1930, en el què els "Amics de l' Ignasi Iglesias" recaptaren fons per aixecar una font…
Escola Jesús, Maria i Josep Manyanet
Centre concertat que imparteix educació primària, ESO, infantil i Batxillerat Ciències i tecnologia - Humanitats i ciències socials. Accessibilitat per a les persones amb discapacitat. Està situat al districte de Sant Andreu de la ciutat de Barcelona.
Escola Joan Roca Meridiana
Centre concertat situat al barri de Navas, al districte de Sant Andreu a Barcelona. Oferta educativa: Educació primària i educació infantil. Les escoles Joan Roca inicien l’activitat educativa l’any 1959. El fundador va ser el Sr. Joan Roca i Moreno.
Escola La Maquinista
El projecte educatiu busca la complicitat de famílies i mestres en l’educació dels nens i nenes, basada en col·laboració i bones relacions. Aquest curs l'oferta educativa inclou l'educació infantil, 1r i 2n de la primària i s'anirà ampliant cada any.
Escola La Maquinista
El projecte busca la complicitat de famílies i mestres en la tasca d’educar els nens i les nenes. Basat en la col·laboració i les bones relacions, crea una escola acollidora i oberta a l’entorn que respo als reptes que planteja l’educació del segle XXI.
Escola Laia
Web de l’Escola Laia, centre privat subvencionat pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya. L’oferta educativa consta d’educació infantil (Parvularis) i educació primària. Revista Laia. La web oficial “http://www.laia.cat” no funciona.
Escola L'Esperança
Escola privada que fonamenta la seva acció en l'humanisme cristià i té la finalitat de promoure el desenvolupament de la personalitat dels alumnes, duent una educació integral. Educació infantil, Educació primària, ESO, batxillerat, i FP de grau mitjà.
Escola L'Estel
Centre públic del barri de La Sagrera, districte de Sant Andreu a Barcelona. Imparteix Educació Infantil i Educació Primària. Consta de tres plantes. Activitats, ensenyaments, el centre, Tv i ràdio escolars, etc. Accés per a les persones amb discapacitat.
Escola Mestre Enric Gibert i Camins
Centre públic que va començar a funcionar l’any 1987. Aquest centre d’educació general bàsica nasqué com a resultat de la fusió dels col·legis públics Agrupació Sant Andreu i Atenea. Oferta educativa: Educació infantil (parvularis) i Educació primària.
Escola Municipal de Música de Sant Andreu
Escola de de titularitat pública subvencionada. La subvenció està destinada a alumnes de 5 a 18 anys. Situada a la planta 1a de l'Edifici Josep Pallach, al bell mig de Sant Andreu, acull nens, nenes, joves i adults de tots els districtes de Barcelona.
Escola Octavio Paz
Pàgina web de l’Escola Octavio Paz. El centre públic Octavio Paz va ser inaugurat el dia 15 de juny de 1994, al Barri Navas del districte de Sant Andreu de Barcelona. Imparteix ensenyaments en educació infantil (parvularis), i educació primària.
Escola Parroquial Bon Pastor
L'escola Bon Pastor té molta vida. Hem aconseguit moltes coses però ens queda per millorar un munt. Per això no podem oblidar els esforços que hem aconseguit amb insistència i el treball continu, i per això hem de recordar tota la nostra història.
Escola Pegaso
Centre públic del barri de La Sagrera, al districte de Sant Andreu de Barcelona. Imparteix Educació Infantil i Educació Primària. L'escola va sorgir d'una reivindicació popular dels barris de Sant Andreu i la Sagrera, al 1970. Oferta educativa.
Escola Pública Pompeu Fabra
Web de l'escola Pompeu Fabra dels barri de Congrés-La Sagrera. 50 anys educant persones lliures L'Escola Pompeu Fabra va passar a formar part de la xarxa d'escoles públiques de la Generalitat el 1988 després de molts anys d'espera. Línia pedagògica.
Escola Ramon Berenguer III
L'Escola Ramon Berenguer III és un centre públic d'una sola línia situada al barri de la Trinitat Vella, al districte de Sant Andreu. Ofereix servei educatiu a nens i nenes de P3 fins a 6è i participa de manera coordinada en activitats amb altres centres.
Escola Ramon Llull
Centre concertat d’educació primària, educació infantil, i educació secundària obligatòria (ESO), ubicat al barri del Congrés i els Indians, al districte de Sant Andreu de Barcelona. Vol millorar el web i que sigui eina de comunicació per a tothom.
Escola Ramón y Cajal
Escola pública de La Trinitat Vella, que imparteix etapes d'Educació Infantil i Primària, el titular de la qual és la Generalitat de Catalunya. És una escola catalana inspirada en ells valors ètics i de progrés que marca el devenir de la societat civil.
Escola Rosa dels Vents
Web de l’Escola Rosa dels Vents, centre públic d’educació, del barri de La Sagrera, al districte de Sant Andreu, a Barcelona. La seva oferta educativa: Educació primària i Educació infantil, Blocs del cicles, english, aula d’acollida, i educació física.
Escola Sagrada Família Sant Andreu
Escola, creada fa 125 anys pel Patronat de la Casa Asil de Sant Andreu de Palomar, amb la direcció pedagògica de les Religioses de la Sagrada Família d’Urgell, es defineix com a centre educatiu cristià. Compost per 90 professors i 1247 alumnes.
Escola Sant Pere Nolasc
Pàgina d’aquest centre públic, ubicat al districte de Sant Andreu de la ciutat de Barcelona. La seva oferta educativa consta de l’educació infantil (parvularis), i l’educació primària. Inclou una visita virtual, blocs de l’escola i dades de l’AMPA.
Escola Superior d'Estudis Musicals Taller de Músics (ESEM-TM)
El Taller de Músics-Escola Superior d’Estudis Musicals, ha implantat els ensenyaments artístics de grau superior adaptades a l’Espai Europeu d’Educació Superior. Els estudis de grau tenen una duració de 4 anys academics amb 240 crédits ECTS en total.
Escola Turó Blau
Pàgina de l’Escola Turó Blau de Sant Andreu a Barcelona. Centre públic amb oferta educativa d’Educació primària i l’Educació infantil, L’escola, família-escola, activitats escolars, itinerari educatiu, matriculació, alumnes, història i enllaços d’interès.
Església de Sant Andreu de Palomar
Situada al barri de Sant Andreu de Palomar, avui inclosa al districte de Sant Andreu de Barcelona. El temple fou construït a finals del segle XIX. El 1991 va rebre la Creu de Sant Jordi juntament amb la Casa Asil de Sant Andreu, creat el 1866.
Esplai Sant Pacià
Web de l'esplai Sant Pacià. Des de l'any 1969 educant en el temps lliure els infants del poble de Sant Andreu. L'esplai forma part del MCEC (Moviment de centre d'esplai cristians). És una institució educativa de la Pere Tarrés. Organigrama de l'esplai.
Esport Andreuenc
Lloc web d’Esport Andreuenc, diari esportiu de Sant Andreu de Palomar, editat dep Grup Andreuenc. Tota l’actualitat del futbol an-dreuenc; Futbol, waterpolo, natació, bàsquet i altres esports, Opinió xarces socials i App móvil disponible properament.
Esport Ciclista Sant Andreu
Calendari, rutes i altimetries, descàrregues, notícies, arxiu, història (2005 i anterior), galeries, fòrun GPSA. Gràcies al soci Xavier Garrido podem veure la classificació del GPSA d'una manera més neta i mes dinàmica, amb la possibilitat de filtres.
Espot Fotògrafs
Espot fotògrafs es la unió de dos fotògrafs de Barcelona, Toni Espot i Maite Martos, amb estudi propi especialitzats en retrats de nadons, retrats de nens, retrats de embarassades i reportatges fotogràfics de casaments.
Estació d'Autobusos Fabra i Puig
Intercanviador rodalies-metro-autobús que connecta Barcelona. Situada a l'avinguda Meridiana, l’estació és un punt neuràlgic d'enllaç entre la ciutat de Barcelona, la seva àrea metropolitana i algunes comarques. Comunicada amb metro i RENFE Rodalies.
Estació Meteorològica de Sant Andreu de Palomar
Estació meteorològica automàtica Sant Andreu, dades en temps real. L'estat del temps actualitzat cada 15 min. Condicions meteorològiques. Condicions detallades. Taules diaries. Maxims i minims. Dades astronòmiques.
Estanc340 - L'Estanc del Carrer Santa Coloma
És l'únic Estanc de l'Antic Barri d'Estadella de Sant Andreu de Palomar ... Tabacs. Filatèlia. Art. Fumador. Llaminadures, … És l'únic estanc de l'antic Barri d'Estadella de Sant Andreu de Palomar (Barcelona).
Estètica i Salut Araceli Espejo
Web del Centre d'Estètica i Salut Araceli Espejo. Des de fa més de vint anys treballem cuidant a les persones que ens ho confien. Mitjançant la web volem que coneguis les nostres àrees de treball i investigació. Constantment millorem tractaments.
Estudi de Teatre Helena Munné
L'ETHM és una escola especialitzada en el teatre de text (teatre, cinema i televisió). Fundada al 1998 per Helena Munné, actriu, directora de teatre i professora formada a l'Institut del Teatre i després durant més de deu anys continua formant-se.
Farmàcia Clapés
Pàgina de l'antiga Farmàcia Jaume i Antoni Clapés Viñas, Farmàcia Viñas fundada l'any 1863. Homeopatia, dermofarmàcia, dietètica, plantes medicinals, fórmules magistrals, etc. Sant Andreu de Palomar (Barcelona).
Farmacia La Sagrera
Farmàcia online amb botiga física al barri de La Safrera de Sant Andreu (Bcn). Farmàcia La Sagrera disposa de botiga online per facilitar al client la compra de medicaments. (dilluns-divendres 09 a 21, dissabtes de 9 a 14 hores. Asistència web.
Federació Catalana de Malalties Minoritàries
FECAMM, es va constituir el 24 de març de 2004. Està formada per associacions sense ànim de lucre que lluiten contra malalties minoritàries. Fou fundada amb el comés d’esdevenir un referent de malalties minoritàries en tot el territori català.
Federació Catalana d'Esports per a Minusvàlids Físics
Pàgina de la Federació Catalana d'Esports per a Minusvàlids Físics (FCEMF). Aquesta federació esportiva grupa al col·lectiu d’entitats, esportistes, clubs dedicats a l'esport per a minusvàlids. Informació de la federació, dades, esports, clubs, …
Festa Major Reivindicativa de Sant Andreu
Enguany la Festa Major Reivindicativa arriba a la desena edició i cal que entre tots i totes fem possible una festa ben sonada! Vine a formar part de l'Assemblea de la FMR. Vine a construir, entre totes, la Festa Major Reivindicativa de St. Andreu.
Festa Major Sant Andreu de Palomar
Pàgina oficial de les Festes de Sant Andreu de Palomar (Barcelona). Programa de Festa Major de la Comissió de Festes de Sant Andreu de Palomar. Qui som, programes de la Festa Major, notícies, esdeveniments, imatges i fitxes de petició.
Festa Major Sant Andreu de Palomar - No oficial
L'Última Festa Major del Mil·lenni a Sant Andreu de Palomar. Aquesta és l'última Festa Major del Mil·lenni a l'antic Municipi de Sant Andreu de Palomar, avui per avui, Districte de Sant Andreu de Barcelona. Programa d'actes, entitats...
Festes de La Sagrera
Festa Major de La Sagrera i altres festes del barri de La Sagrera, al districte de Sant Martí de Barcelona. La Festa Major de La Sagrera d’enguany del 12 al 21 de novembre. Cartells anteriors i vincles del barri. Comissió de Festes de La Sagrera.
Festival Sincronia - Festival de Música i Imatge de Sant Andreu del Palomar.
El Festival Sincronia va començar a l’any 2006 a Sant Andreu de Palomar, coincidint amb les festes majos d’aquests barri històric de Barcelona. Actualment es trasllada a setembre per a celebrar-se a La Mercè al recinte de Fabra i Coats St Andreu.
Fil a Fil
Equipament i serveis personals especialistes en moda home. Botigues a la ciutat de Barcelona a Fabra i Puig i a Sants. Marques i dades de contacte. De dilluns a divendres matí: 10h-13:45h tarda: 17h-20:30h. Dissabtes matí: 10h-14h tarda: 17h-21h.
Fincas Sant Andrés
Des de 1980 és una empresa multidisciplinar del sector immobiliari. Serveis immobiliaris: Assessorament responsable i honest. Peritatge y valoració de finques, urbanes i rústiques (naus, locals, habitatges, parkings, …). Estudia de viabilitat i risc.
Fisiocam
Centre de Fisioteràpia i Rehabilitació a la zona de Sant Andreu a Barcelona. Comptem amb professionals de primer nivell i tecnologia d’última generació. Oferim una cuidada atenció als pacients. Realitzem un pla de tractament totalment personalitzat.
Flor de Loto
Bloc personal bilingüe de l'escriptora Montse Janer. Podriem dir que sóc aprenent d'escriptora, penso que em falta molt per aprendre sobre aquest ofici tant apassionat i creatiu. A mi sempre m'ha agradat escriure.
Floristeria Barcelona - floristeriabarcelona.cat
Botiga virtual. Lliurament de flors a domicili a Barcelona, rodalies i a la resta d’Espanya i d’Andorra. Rams i centres de Roses i de totes les varietats de flors, flors exòtiques, plantes, decoració per a casaments i arreglos florals per a funerals.
Floristeria EMI
Floristeria a Barcelona (C/ Navas de Tolosa). Botiga online i lliurament de flors a domicili a Barcelona i els seus voltants, també servei internacional. Envïi flors des de casa o l’oficina amb sistema de pagament segur.
FM2
Empresa de Barcelona dedicada de manera eficient i eficaç a les instal·lacions, aprofitant la xarxa mundial Internet. Delineació, climatització i fluïds, electricitat i comunicació, seguretat i cantraincendis.
Foment Sardanista Andreuenc de Sant Andreu de Palomar
L'associació Foment Sardanista Andreuenc es va fundar el setembre de l'any 1997 des de llavors ve organitzant -i disfrutant- ballades de sardanes set vegades l'any. Edita un butlletí periòdicament. Properes activitats.
fonamental
Blog d'actualitat, coses, llibres, còmics, oci en general per a un tot tipus d'éssers humans, animals i vegetals. Barcelona, blog, cinema, coses, còmics, dansa, llibres, música, opinió, política, teatre, televisió. viatges, art, …
Fonaments de la Determinació de l'Edat d'una Mostra
Bases bioquímiques de la datació per racemització d'aminoàcids. S'anomena racemització (del llatí racemus, raïm) al procés químic en el qual una forma d'un compost quiral es va transformant en la seva imatge especular.
Forces de Pau Noviolentes FPN
Web de Forces de Pau Noviolentes FPN. És una organització que pretén organitzar i entrenar un cos de pau civil, permanent i intercultural, capacitat per intervenir de forma noviolenta a gran escala en la resolució de conflictes internacionals.
Fòrum Futbol Base U.E. Sant Andreu
Espai del fòrum de Futbol Base la Unió Esportiva de Sant Andreu, al districte de Sant Andreu de Barcelona. Notícies importants, fòrum, suggeriments i tutorials. Temes relacionats amb el primer equip de la U.E. Sant Andreu (2ª B).
FotoespaiI B.C.I. Escola de Fotografia
Escola de fotografia, curs general, foto creativa i comercial, seminaris i monogràfics. També intensius i en cap de setmana. Tots els cursos son fonamentalment pràctics, amb les explicacions teòriques adients per a dur-los a terme.
Fotografia Marti Alavedra
Xavier Martí Alavedra neix a Barcelona el 1956, estudia fins a COU (1979). Continua la seva formació al CIFB on comença a fer de professor de fotografia l’any 1983, activitat que ha exercint amb altres labors professionals. Traductor automàtic.
Frapont
Enginyeria en fusta amb més de 75 anys d'experiència en la fusteria i decoració. Uneix tradició artesanal i tendències contemporànies. Desenvolupa projectes arquitectònics de gran envergadura. Alternatives constructives, tècniques i econòmiques.
Fundació Fauna
Entitat centrada en el foment per a la protecció i benestar dels animals, fomenta el respecte als animals i al medi ambient i genera una actitud d'estima vers la natura en conjunt, la fauna i la flora i el paisatge. Objectius, campanyes i projectes.
Fundació Institut Català de la Cuina
Cercador de restaurants: Arenys de Mar, Badalona, Barcelona, Berga, Cabrils, Calldetenes, Cantonigròs, Capellades, Cervelló, El Brull, Gavà, Igualada, La Pobla de Claramunt, Manresa, Olost de Lluçanès, Prats de Lluçanès, Sallent, Sant ...
Fundació Institut Guttmann
Hospital medicoquirúrquic i de rehabilitació de referència a Catalunya per afectats per lesions medul·lars o discapacitacions; Traumatisme cranioencefàlic, danys cerebrals, malals progressius (EM, Parkinson i ELA), rehabilitació, ...
Fundació Privada Trinijove
Empresa d’inserció que ofereix serveis donant ocupació a les persones més desfavorides de la societat: jardineria, forestal, medi ambient (recollida selectiva i tractament de residus), serralleria, soldadura… Barcelona.
Fundació SIDA i Societat
Organització de l’àmbit de la salut pública i de la cooperació internacional. Després de Conferència Internacional de SIDA a Barcelona l'any 2002, inicià projectes de cooperació internacional a Senegal i Guatemala, on concentra avui els esforços.
Fusteria Ruana
Empresa afiliada al Gremi de Fusters i Ebenisters de Barcelona. Més de 30 anys d'experiència ens aval-len. Oferix tot tipus de fusta i materials, rexapats i mel·laminies, mobiliari fet a mida i decoració. Inclou els lacats i envernissats.
Futbol7 Barcelona
Portal de Futbol7 Barcelona dedicat a les lligues, tornetjos, reglament i campionats de futbol 7 a la Ciutat de Barcelona. També campionats de pàdel en la nova pista de padel que s’ha inaugurat a les seves instal·lacions de Sant Andreu.
Garbet
Garbet neteja i manteniment Integral. SCCL és una empresa d’inserció constituïda amb forma de cooperativa de treball associat i d’iniciativa social, sense ànim de lucre. La primera cooperativa i empresa d’inserció que s’ha creat a Catalunya.
Gasch
Pernils, espatlles, embotits i desosats. L'experiència durant molts anys ens permet conèixer els petits i grans secrets dels pernils i embotits ibèrics. Oferim el productes més autèntics segons les necessitats comercials dels nostres clients detallistes.
Gasclavat Club Slot
Pots llogar pista per a celebrar el teu aniversari, comunions... Fareu entrenaments lliures, 'pole' i carrera. Tot aproximadament 1?h:45 minuts. Cuota soci 30€ x mes: Amb aquesta cuota podràs competir de totes les carreres dels dijous i divendres.
Gegants de Sant Andreu
Els gegantons de la colla tenien abans unes mesures i uns pesos molt diferents als d'ara; Roger pesava 25 kg i la Meritxell 17 kg, es van fer pensant en les dones de la colla ja que els gegants Helios i Selene pesaven prop dels 40 kg i molt pitjor...
Germandat de Trabucaires, Geganters i Grallers de Sant Andreu
Pàgina oficial de la Germandat de Trabucaires, Geganters i Grallers de Sant Andreu. Entitat guardonada amb la Medalla d'Honor Barcelona 2003. 5 cèntims de la nostra història, organigrama de l'entitat, activitats i vincles.
Gestoria Rivero
Empresa a Sant Andreu des de 1967. Àmplia experiència donant suport als nostres clients, amb un ampli ventall de serveis, per portar-ho a terme, comptem amb professionals amb una àmplia formació. També a Santa Coloma de Gramenet.
Girasol Jardiners
Empresa que representa un nou concepte d’empresa de jardineria, molt involucrada en el canvi climàtic. Construcció de Jardins de disseny vanguardista, manteniments, regs, podes i tal·les, fumigacions, …
Global Defensa Gats
S’entreguen únicament despré de rebre questionari pre-adopció, s’entregen desparasitats vacunats i xipats, es realirza contracte d’adopció i seguiment. L’esterilizació es obligatòria a l’edat recomanada. La web, en castellà, té traductor automàtic.
Grallakatú
Deixa que el ritme t'atrapi! Grallakatú és un grup de percussió format l'any 2004 a partir d'un grup d'amics; l’idea era crear un grup de percussió brasilenya amb combinació d'un instrument autòcton de la terra "la gralla", d'aquí prové el nom Grallakatú.
Gremi de Missatgeria de Catalunya
El gremi té com a objectius prioritaris la defensa, la promoció i la regularització dels seus interessos com a sector així com la contribució a la consolidació d'un teixit empresarial sòlid, tant des del punt de vista econòmic com social.
Grup Andreuenc
Empresa del sector de la comunicació fundada per un grup d’emprenedors arrelats a Sant Andreu de Palomar, compromesos amb el poble. Després d’anys vinculats a entitats andreuenques, iniciem el projecte amb l’objectiu d’omplir un buit informatiu.
Grup Cooperatiu TEB
La seva missió és la integració social i laboral de les persones amb discapacitat intel·lectual i suport a les famílies. El Taller Escola Barcelona es remunta al 1965. Disposa de cins centres. Serveis a la indústria, jardineria, neteja i ambientals.
Grup d'Amics GLTB
Un espai de trobada per a gent gai, que vol facilitar la normalització de la pròpia homosexualitat entre els joves. Coordinadora Gai-Lesbiana. Rep l'anunci de les activitats cada setmana al teu mòbil per SMS. El servei costa 5€ cada sis mesos.
Grup Fotogràfic Niepce de Saint Victor
Web del Grup Fotogràfic Niepce de Saint Victor. El grup fotogràfic Niepce de Saint Victor va nèixer amb la voluntad de fotografiar els diferents espais del barri de Sant Andreu de Barcelona. Actualitat del grup i informació del barri.
Grup Photosagrera
Un punt de trobada dels aficionats a la fotografia. Promou activitats dirigides als aficionats la fotografia i per persones que vulguin iniciar-se, impulsant tallers, xerrades, cicles d'exposicions, en col·laboració amb entitats del barri de la Sagrera.
Grup Sardanista Maig
Entitat Barcelonina formada actualment per les colles Xiroia (infantil), Maig (grans) i Dansaires de Maig (veterans). Conté informació sobre la sardana de competició, el seu calendari d'activitats i la història del Grup Sardanista.
Grup-Seax Germans Rial
Empresa de neteja Grup-Seax Germans Rial des de 1990 oferint serveis de neteja a Barcelona. L’empresa va ser fundada a Barcelona amb la idea de donar un servei de neteja i manteniment de qualitat amb una línia de preus continguds.
Gual Permanent - Xavier Gual Vadillo
La Pàgina personal de l'escriptor Xavier Gual. Xavier Gual Vadillo va néixer a Sant Andreu de Palomar (Barcelona) el 1973. És Llicenciat en Filologia Catalana per la Universitat de Barcelona. Obra, creacions i dèries.
guia.sardanista.cat
La guia sardanista de la Confederació Sardanista de Catalunya, que es publica cada any amb informació d'aplecs, concursos i altres activitats destacades, ara també es pot fullejar a la xarxa, en format PDF. Actes, ballades i aplecs de l’any.
Guix - Elements d’Acció Educativa
Espai a Internet de la publicació Guix, Elements d’Acció Educativa. La revista Guix, es publica en paper cada dos mesos a la comarca del Bages, posa a la web els seus plecs de telemàtica educativa. Vol contribuir a la formació permanent del professorat.
Habitacle Serveis Immobiliaris i Reformes
Pàgina d'Habitacle Serveis Immobiliaris i Reformes. És una empresa de Barcelonina, especialitzada en reformes integrals de la llar, locals i naus. Inclou paletes, instal·lacions, fusteria, alumini, pladur, pintures, …
HappyBarcelona
Guia de la ciutat comtal a la xarxa, on trobar la informació que necessites per preparar el teu viatge a la ciutat, i també, sempre que sigui possible, els enllaços a les fonts oficials, perquè puguis contrastar i ampliar la informació, segons necessitis.
Herbolari Margarida
En Margarida ens dediquem a ajudar a completar les necessitats de la salut i de benestar. Oferim remeis naturals, complements alimentaris, cosmètics i productes d'herbolari dels quals estem convençuts del seu benefici i seguretat per a la salut.
Himobel
Pàgina de l’empresa Himobel. Himobel està dedicada al moble de disseny i funcionalitat. L’empresa forma part i té la garantia de MACMobles. Himobel disposa de dues botigues al barri de Sant Andreu de Barcelona.
Història de l'Antic Barri dels Indians (I)
El 1898, milers de catalans que tenien interessos econòmics a Cuba es van veure obligats a tornar a casa. Més d’un segle després d’aquell episodi, algunes mostres arquitectòniques de l'època continuen evocant el periple d’aquells homes de fortuna…
Història de l'Antic Barri dels Indians (II)
Per bé que no s’ha trobat cap evidència que corrobori l’origen indià dels primers habitants de l’àrea urbanitzada de Can Berdura, l’obra Els barris de Barcelona (Ajuntament de Barcelona-Enciclopèdia Catalana, 2000) apunta uns perfils pels nouvinguts…
Hospi Sport
Programa esportiu per a persones amb mobilitat reduïda de la Federació Catalana d'Esports de Minusvàlids Físics, per a potenciar l'esport per millorar la salut, afavorir la rehabilitació i reinserció social de les persones amb discapacitats físiques.
I+C Interiorisme
I + C interiorisme comença la seva etapa durant el mes de gener del 2010 fruït de la fussió de diferents professionals del sector. Des d’un saló, a una habitació, fins a una gran reforma integral de tota la llar. Dades, productes, projectes i contacte.
IES L'Alzina
L'IES l'Alzina és un centre d'ensenyament públic ubicat en el barri de Sant Andreu (Barcelona) de tres línies d'ESO i dos de Batxillerat que té la voluntat combinar l'excel·lència educativa, la formació integral humanista, social, científica i tecnològica
IES Sant Andreu - Departament de Tecnologia
Web del Departament de Tecnologia d'IES Sant Andreu. L'ensenyament de la Tecnologia a l'ESO, construcció de la nostra aula-taller, projectes de primer i segon cicle, òptica optativa del batxillerat, tutorials, software educatiu i webs d'interès.
Il·lustració.com
Web dels il·lustradors de l'escola Llotja de Barcelona, districte de Sant Andreu. Hi trobareu informació dels il·lustradors que han estudiat a la Llotja i notícies en relació amb la il·lustració i l'escola. L’escola, estudis, treballs, facebook i links.
Iluminación Barcelona
Comerç dedicat a exposar i vendre elements d’il·luminació per locals comercials i habitatges. Material d’interior-exterior, de superfície, penjant, empotrat o decoratiu. Asessorem la posibilitat d’adquirir les il·luminàries. Versió en català no operativa.
Imobils
Desenvolupament d'aplicacions mòbils. Dissenyem i desenvolupem aplicacions per als principals sistemes. Tant per smartphones com per tablets. iOS, Android, WindowsPhone, Blackberry, FirefoxOS ... T'ajudem a transformar la teva idea en App.
Imperdible BCN
Agenda cultural i d’espectacles i concerts gratuits o a preus mini a Barcelona. Entre totes les ofertes culturals, escollim les de baix preu però més qualitat i/o interès artístic. Agraim aportacions a través dels comentaris o del cor-reu.
Imprenta Baltasar
Baltasar detalls a Imprenta Baltasar. L’emblemàtica botiga fundada a l’any 1861 an Barcelona, especialitzada en events, celebracions o en dies especials. Ens apasiona crear aconteixements únics i excepcionals que siguin recordats per a toda la vida.
Insomni
Grup que neix a finals del 2005, en un intent conscient i premeditat de trencar la letargia del rock en català. Contundència i poesia agafats de la mà per fer-lo renéixer. Noticies, història, el grup, fotografies, lletres, i contacte.
Instal·lacions Pichot
Espai informatiu d’Instal·lacions Pichot, empresa dedicada a les instal·lacions i reparacions d’aigua, gas i electricitat. Està ubicada a Sant Andreu de Palomar, a Barcelona. Més de 40 anys al servei de Sant Andreu.
Institut Doctor Puigvert
L'Institut d’Educació Secundària Joan Fuster és va crear el 1995. S’ubica al districte de Sant Andreu, concretament al barri de Navas. Majoritàriament l'alumnat procedeix del mateix barri. El nivell sòcioeconòmic de l'entorn és de classe mitjana. Oferta.
Institut Joan Fuster
Web de l’Institut Joan Fuster, centre públic educatiu al barri de Navas, al districte de Sant Andreu de ciutat de Barcelona. L’oferta educativa consta d’educació secundària obligatòria, i el batxillerat ciències i tecnologia-humanitats i ciències socials.
Institut l'Alzina
Web d’aquest centre públic d’educació secundària obligatòria adreçat a alumnes entre els 12 i els 16 anys i estructurat en quatre cursos. Educació secundària obligatòria (ESO), i Batxillerat Ciències i tecnologia - Humanitats i ciències socials.
Institut Príncep de Viana
Centre públic del barri de La Sagrera de Barcelona. La seva oferta educativa: ESO, Batxillerat Ciències i tecnologia - humanitats i ciències socials. Informació de l’institut i de les seves activitats i serveis, curs, comunicats famílies, TIC/TAC, ...
Instituts Bucodentals de Barcelona
Des de 1989, Instituts Bucodentals de Barcelona, a la seva clínica de Sant Andreu (clínica dental Les Palmeres) i a la clínica de Nou Barris (Clínica Dental Cartellà), la filosofia oferir la màxima qualitat de servei i indicar els millors tractaments.
International Commision of European Citizens - Comissió Internacional de Ciutadans Europeus
La ICEC es crea per reunir les organitzacions i institucions que comparteixen la visió d’una Europa democràtica, en la teoria o en la pràctica. Aplega ciutadans del moviments per a l’autodeterminació d’Escòcia, Catalunya, Flandes i el Pais Basc.
Introducció als Escacs; Història, Mestres, Peces, ...
Història dels escacs, quins són els mestres més importants, les peces, com es mouen , els campionats que he fet, etc... Aquesta pàgina web conté informació sobre els escacs . Les peces que hi ha, els mestres d'escacs, la història,etc.
Inventari de Rellotges de Sol dels Països Catalans
Base de dades i cercador de rellotges de sol dels Països Catalans de la Societat Catalana de Gnomònica. La Societat Catalana de Gnomònica, intenta donar a conèixer el patrimoni de rellotges de sol que tenim als Països Catalans.
Irelena
Irelena de Sant Andreu s’inicia el 1975 i s’especialitza en confecció i instal.lació de tot tipus de cortines i complements per a la llar i espais privats, per a escoles, restaurants, hotels, despatxos o espais públics que demanen solucions decoratives.
Iris Floristeries
Establiment comercial amb més de 16 anys d’existència al sector. Dirigit per Sergi Alemán, segona generació de floristes a la família, amb experiència reconeguda. Disposa de repartiment propi a domicili i d’un ampli horari d’atenció al client.
Isabel Llaberia Fotògrafa Barcelona
Realitzo fotografies per books (individuals, parelles, infantils, familiars, moda, en estudi o exterior ...), d'interiorisme, d'esdeveniments i de productes. Ofereixo bons preus i qualitat. Visita la meva web i posa't en contacte.
ISOM - Gestió de Productes Socials
Cooperativa no lucrativa que gestiona projectes d’acció social dirigit a infants, joves i les seves famílies en situació vulnerable. Fundada l'any 1999 per professionals que volien continuar el model educatiu que sustenta la seva acció pedagògica.
Jaume Dellunde
Web persoanl de Jaume Dellunde de l'IES Sant Andreu - Departament de Tecnologia. Materials d'Òptica del batxillerat, software educatiu, mini tutorial sobre mecanismes, recerca, publicacions, patents, tesi doctoral i webs.
Jaume Plensa i Suñé
Jaume Plensa i Suñé (Barcelona, 1955) és un escultor català. Ha col·laborat en teatre i òpera amb dissenys del vestuari i l'escenografia. Guardonat amb el Premi Nacional d'Arts Plàstiques de la Generalitat de Catalunya i Creu de Sant Jordi.
Jaume Tena
Xarcuteria. Celler. Per satisfer les necessitats i els capricis dels bons gourmets. Fa més de trenta-cinc anys que Jaume Tena es va ficar darrera d'un mostrador per primer cop. Embotits, conserves i begudes d'alta qualitat.
jazzing festival
Web del Festival de Jazz de Sant Andreu. L’Associació Sant Andreu Jazz Band és una organització nascuda arrel del projecte educatiu de la banda del mateix nom: una orquestra de jazz per la qual han passat més de 50 músics d’entre sis i vint anys.
Joan Gual i Torras
Baríton nascut al barri de Sant Andreu a Barcelona, el 1918. Va destacar com a actor de teatre i com a cantant. Estudis musicals amb el mestre Antoni Capdevila. Més endavant; Josep Sabater i la mezzosoprano Concepció Callao.
Joan Pich Santasusana
Joan Pich (Sant Andreu de Palomar, Barcelona, 1911-Badalona, 1999) va ser un músic català, en qual destacà com a violoncel·lista, compositor, pedagog i director d'orquestra. Fou director del Conservatori Superior Municipal de Música de Barcelona.
Joieria Vallmitjana
Joier, rellotger i gemòleg. Joier referent al centre històric de Sant Andreu des de l’any 1940, i a L’Hospitalet. La botiga té taller propi de joieria i rellotgeria, on es fan reparacions i creacions de joies i rellotges de tot tipus. Tamvé botiga virtual
Jordi Sagristá
Botiga online amb àmplia gamma de productes integrada per resines epoxy, resines de poliéster, resines vinilester, poliuretans, gel-coats, silicones, plaques de poliuretà de diverses densitats, teixits de vidre, fibres de carboni, mat de fils...
Jornades per la Llengua STAP
Casal Independentista de Sant Andreu El Noi Baliarda organitza Jornades per la Llengua, 19-20 d'abril de 2013. Reivindica la defensa del nostre idioma, en reivindica l’ús social, el prestigi cultural i ho manifesta desacomplexadament, alegre i combativa.
Josep Lorman Escriptor
Vaig néixer a Barcelona l’any 1948. L’any entro a treballar en uns estudis cinematogràfics com a tècnic. Des de 1969 a 1974, que obtinc la llicenciatura, alterno els estudis amb treballs editorials i cinematogràfics diversos.
Juguem Plegats
Intercanvi de jocs tradicionals. Projecte d'intercanvi i cooperació entre escoles de Barcelona i de Kedougou al Senegal. Parteix de l’estudi dels jocs a què jugaven els avis, avies, pares i mares. Fotos d’aprenentatges, jocs explicats i vídeos.
L’Agulla
Butlletí de reflexió i diàleg editat a Barcelona amb una periodicitat de 5 números l'any. Subscripciól. Grup promotor: Jaume Botey, Joaquim M. Cervera, Salva Clarós, Kitty Guirao, Tere Jorge, Josep Lligadas, Josep Pascual, Marc de San Pedro, Mercè Solé.
L’Opinió andreuenca
Sant Andreu del Palomar (ciutat de Barcelona), ciutadania i cultura. Les masies de Sant Andreu de Palomar. Inventari de cases de pagès andreuenques, presenta el projecte del llibre i els mecenes al Bar Versalles, a Tot Història Associació Cultural…
La BBC. Bloc de sociolingüística
Bloc personal de Carles de Rosselló. Lloc web per tractar temes relacionats amb l'ús de les llengües a casa nostra. Carles de Rosselló i Peralta (Barcelona, 1972). Català, barceloní, andreuenc, culé, apassionat per la llengua catalana…
La Cova del Drac - JazzRoom
Club de jazz barceloní, situat a la part alta de la ciutat i amb unes instal·lacions idònies per la música en viu. Programació de concerts, barreja de propostes tradicionals i innovacions. Galeria, venda d'entrades i música online.
La Gran Travessa
Blog sobre viatges i viatgers. Nosaltres som viatgers que viatgem tant com podem però no tant com voldríem. Itineraris, mapes i fotos. Informació personal dels components de la Gran Travessa. Districte de Sant Andreu (Barcelona).
La Lira Societat Cultural i Esportiva
La Societat Cultural i Esportiva La Lira, és una entitat, cultural i social, arrelada al barri de Sant Andreu de Palomar (Barcelona) des de fa més de 130 anys. Disposa de seccions d’escacs, sardanes, esbart, teatre, orfeó, rol i d’altres.
La Lira taverna-restaurant
Local acollidor, amb aire de taverna, que sobreviu més d'un segle. Cuina, especialitats, menú per a grups amb preus especials i plats. Obrim les tardes/nits, dilluns reposem. Seu de la Societat Cultural i Esportiva La Lira de Sant Andreu de Palomar.
La Llauna
Empresa fundada a l’any 1984 i constituida a l’any 1986, dedicada al muntatge i lloguer d’escenaris, empostisats, taules, cadires, equips de só i il·luminació i materials pel desenvolupament d’actes multiculturals. Lloguer d’equips de so i llums.
la màcula - Producció gràfica
Apunts, articles, DIY, eines útils, enquadernació, exposicions, fotografia general, il·lustració, impressió, joves dissenyadors, postimpressió, preimpressió, producció gràfica, suports, visions, … Tipus d’enquadernació manual de Maria Rius.
La Mar de Divertit
La Mar de Divertit neix per iniciativa de la M. Àngels Basté, farmacèutica, i el Dr. Josep M. Mauri, pediatre i empresari. Molt lligats al barri de Sant Andreu, varen voler crear un parc infantil temàtic que aportes valors innovadors al lleure infantil.
La Nau Ivanow - Fundació Sagrera
Espai de creació, producció i difusió de la cultura contemporània. Exposicions, teatre, cinema, rodatges, vídeoart, concerts, tertúlies i lloc de trobada. L'arquitecte i fotògraf Xavier Basiana la va adquirir-la per desenvolupar-hi el centre cultural.
La Paradeta Meridiana
Marisqueria que es va inaugurar l'any 2007, situada just al costat de l'Avinguda Meridiana i a l'entrada de Barcelona. La Paradeta de Meridiana, en obrir les seves portes, de tots els actuals, amb una bonica decoració i un clima molt agradable.
La Pera
Les ultimes tendencies en moda i complements. Compta amb 11 botigues a Barcelona i provincia amb més de 40 treballadors. L'any 2008 cumpleix 30 anys des de l'obertura de la primera botiga al public al barri de Sant Andreu de Barcelona.
La Plataforma Caníbal
És un grup de treball que des de 2007 reuneix diverses estructures, espais, agents i mediadors del sector cultural independent relacionat amb les pràctiques artístiques basades en el cos, el moviment i la creació contemporània.
La Porta Clàssica
La Porta Clàssica és mitjà de comunicació que té com a principal activitat el desenvolupament de la música al nostre país. Els objectius de La Porta Clàssica es veuen reproduïts en l'organització de concerts periòdics, de cicles temàtics, en edicions.
La Sagrera
Barri de Barcelona. Limita al N amb Sant Andreu de Palomar, a l'E amb el barri de la Verneda; inclou al S el territori de Navas, i a l'O del Congrés i l'antic Barri dels Indians. S’integra a Sant Andreu, districte IXè de la ciutat de Barcelona...
La Sardana
Programa de Ràdio Trinitat Vella emès els dijous a les 5 de la tarda i dissabte a les 9 del matí repetició, elaborat pel Foment Sardanista Andreuenc. Música i informació sardanista us acompanya, la cultura del país als nostres oients.
La Xarxa de Sant Andreu
Blog La Xarxa de Sant Andreu de Palomar. El manifest col-lectiu síntetitza el que vol pel seu Sant Andreu. Agrupa interessats en la defensa i promoció d'un model social diferent i crític amb l'actual, potenciant un teixit associatiu crític i actiu.
laninabonica
Espai web de laninabonica, botiga de Barcelona (Sant Andreu) dedicada a la moda dona. Troba el teu estil! A laninabonica segons la temporada et regalem un 10% de descompte en totes les peces de temporada fins final d’existències! Vine i mima't!
L'Eix de Sant Andreu
El carrer Gran de Sant Andreu, l'antic camí romà, desprès Camí Ral i més tard Carretera de Ribes, plaça del Mercat, avui plaça del Comerç i el centre històric, eren el centre comercial i social de l'antic poble i on s’ubica l'Eix Comercial de Sant Andreu.
L'Eixida
Publicació digital de Sant Andreu del Palomar. Informació local a càrrec de l’empresa Stap de Sant Andreu del Palomar.
Les parets parlen
Les parets parlen és un fotolog d’art urbà creat des de Sant Andreu de Palomar (Barcelona). Art de carrer, pintades, cartells i altres coses interessants. Podeu enviar les vostres pintades, i apareixeran al blog.
lindyhop.cat
Pàgina del ball lindyhop en català. Organitzem classes d’aquest ball, concerts, actuacions, animacions ... També fem tallers de ball a la ciutat de Barcelona, a Sant Cugat (Vallès Occidental) i El Masnou (Maresme).
líniasantandreu
Informació del districte de Sant Andreu, a Barcelona. Grup Comunicació 21 desenvolupa la primera cadena de periòdics gratuïts de proximitat de Catalunya. Les seves dotze capçaleres i els 400.000 exemplars mensuals acumulats de tirada certificada.
Livimas Toldos
Fabrica i instal·la tendals manuals, motoritzats/automatitzats i cortines d’interior. A la secció de tendals hi trobarà les últimes novetats del mercat classificades per categoríes. Cabrera de Mar, Barcelona, Vilassar de Mar, i El Masnou. Traductor.
Llar d'Infants El Mar
El centre públic Llar d’Infants El Mar és una escola pensada per infants d'1 a 3 anys, amb espais adequats i amplis que responen a una intencionalitat educativa. La distribució i l’organització dels espais permet als infants desenvolupar les capacitats.
Lleure 2000
Web de l'Agrupació de Serveis Lleure 2000. L'agrupació de professionals dedicats a la dinamització d'activitats en el món de lleure. Inclou serveis per a escoles, families, agroturisme, i dades diverses, ...
Llibreries.org
Recull de llibreries del món de parla catalana, valenciana, mallorquina. Si vols posar la teva llibreria de franc escriu-nos! Altres enllaços: + Llibreries. Llibreries i descripció. La majoria d’enllaços inactius. Darrera Actualització: 02/20/2010.
Llibres del Delicte
Editorial independent, creada a Barcelona amb compromís amb la literatura en català i la novel·la negra que s’escriu al país. Edita llibres del gènere negre d’autors catalans i recupera la tradició d’excel·lents autors i col·leccions de novel·la negra,
loomap Barcelona
Portal-directori comercial de la ciutat. Automoció i transports, bancs-caixes, botigues, construcció, educació, empreses esports, estètica, hoteleria i restauració, internet, oci i cultura, professionals salut i gent gran, i altres serveis no catalogats.
Lubric.cat
Lubric.cat és una pàgina de sexe plural i porno singular. Etiquetes: vídeo, vocabulari, article, pel·lícula, aire lliure, cançó, llibre, lèsbic, productes, revista, trailer, acudit, art,i imatges. Autors, vídeos, arxius i Facebook.
Luthiers Taller del So
Taller del So, Luthiers Barcelona , venda reparació de violins, violes i chelos, treballs de luthiers. Construcció, reparació, restauració, construcció d´instruments experimentals i tradicionals. Serveis de manteniment i d'assegurança.
Mama Set - Asfíxia
Vídeo del grup de rock de Barcelona. Vol aconseguir un so i una identitat personals, com a base per assolir un lloc a la musica actual. Cerca les arrels de rythm & blues de les que beu, subtil o directament, la totalitat de la música rock d'avui dia.
Manderlay. Espai de Cinema
Manderlay. Espai de Cinema és un web participatiu amb gran diversitat de seccions, creat pel Col·lectiu Cinèfil Manderlay, entitat sense ànim de lucre que realitzem cicles de cinema i xerrades per a diferents Centres Cívics de Barcelona.
Martademarte Clown
Martademarte. Pallassa. Artista de carrer. Espectacles a festivals d'arts de carrer de tota Europa. La pallassa Martademarte és la creadora d'un autèntic i peculiar estil Clown. Les seves "Marcianades" són un conjunt d'humor simple i pintoresc.
Marxa Mundial per la Pau
La Marxa Mundial començà a Nova Zelanda el 2 d'octubre de 2009, aniversari de Gandhi i declarat per les ONU Dia Internacional de la No-Violència. Finalitzà a la serralada dels Andes, al Parc Punta de Vacas al peu del mont Aconcagua el 2 gener 2010.
Mas
Local Cafeteria amb productes de fleca i pastisseria a Sant Andreu de Palomar. Bomboneria, gelateria, cafès, forn de pa, … Servei de càtering, pastissos personalitzats, gelateria per a persones diabètiques i/o celíaques.
Masternou - Concessionari Opel Barcelona
Empresa capdavantera en distribució de vehicles de la marca Opel, que forma part del grup d'empreses que componen Grup M. Automoción. Els nostres serveis post-venda: L'àrea post-venda compta amb diferents tallers oficials de mecànica i serveis.
Matalasseria Làzaro
Matalassers des de 1892. Per la Matalasseria Làzaro, des de la seva fundació al Municipi independent de Sant Andreu de Palomar, han passat generacions d'andreuencs i andreuenques per a fer feliços els seus somnis amb un bon descans.
Maulets d’Horta i Sant Andreu
Som l’assemblea de Maulets d’Horta i Sant Andreu, a Barcelona. Des d’aquí us volem informar de qüestions que considerem d’interès per al jovent independentista i revolucionari dels nostres barris i de tots els Països Catalans.
MAX Videosound
Vídeo, so, il·luminació, equips, Pantalles LED (Barco, Hibino, Lighthaouse i Philips) en imatge. Microfonia, altaveus, pantalles de plasma, projectors, efectes discoteca, projectors mòbils, sistema votació interactiva, pantalles tàctils i multitàctils.
Menjador Ca la Rosa
Espai del menjador infantil Ca la Rosa del barri de La Sagrera de Barcelona. El menjador vol ser un referent en el menjar per a col·lectius de qualitat. Sa, ecològic, local, amb els valors socials i integrador de diferents dimensions de la persona.
Mercasol
Botiga virtual productes socials. És una xarxa de producció, distribució i consum de béns i serveis, i constituïda, tant per empreses socials i productors individuals, com per consumidors individuals i col·lectius.
Mercat de Felip Segon
Va nèixer al 1966 al costat del llavors conegut coma a “barri dels indians”. L’estructura està formada per relleus de formigó en la façana i a l’interior. Destaca el sistema de celoberts que il·luminen tot el mercat. Parades, ofertes, història i notícies.
Mercat del Bon Pastor
Web oficial del Mercat de barri del Bon Pastor, a Barcelona. Construït el 1960 va acollir i centralitzar la variada oferta comercial del barri. Des de desembre de 2009 funciona com a mercat provisional amb noves instal·lacions que acull 19 establiments.
Merceria Perelló
Pàgina d'aquesta botiga de merceria, del barri de Sant Andreu de Barcelona, especialitzada en labors, patchwork, boixets, punt de creu, mitg punt, ganxet, brodats, hardanguer, comunitat d'internet, concursos i informació diversa.
Merit School: Escola d'idiomes Barcelona
Escola d'idiomes a Barcelona amb professors nadius. Consulta l'oferta de cursos per aprendre idiomes a les nostres 9 acadèmies de Barcelona, Badalona i Sant Cugat del Vallès. Cursos d’idiomes a Cambridge, cursos subvencionats, empreses, …
Meteorologia pas a pas
Blog de Sergi Corral per l'aficionat la meteorologia, obert i participatiu, per aprendre i gaudir. Escalenc d'adopció, de petit vaig fer de l’observació un dels puntals. Biòleg especialitzat en botànica de professió i observador meteorològic d'afició.
MIJAC Sant Andreu
Moviment Infantil i Juvenil d’Acció Catòlica de Sant Andreu. Ens podeu trobar a la parròquia de Sant Andreu del Palomar (al Carrer Pont, 3 Barcelona) tots els dissabtes de 11 a 13 i de 17 a 19 hores. Grups, famílies, animadors i enllaços.
Miquel Angel Pintanel - Obra
Pàgines de Miquel Àngel Pintanel, pintor expressionista de Barcelona. Podeu consultar l'exposició anomenada "Com va poder aquest nen convertir-se en el monstre que pinta això?" o potser podeu preferir una de peixos, d'icones o dibuixos.
Miquel Puigpelat
Recull d'articles sobre programari lliure, copyleft i temes afins. Sóc professor de llengua i literatura a l'IES Palau Ausit de Ripollet, però sembla que em vaig equivocar de professió, perquè la meva afecció és la informàtica i Internet..
Mirada Oberta
Projecte que neix de les inquietus i de l’observació de l’entorn en el que vivim, ple de desigualtats, misèria, dominació, exclusions i guerres. El sentit de la responsabilitat ens ha mogut a integrar la solidaritat dins l’entorn escolar com a valor.
Mishima
Grup de música pop creat a Barcelona el 1999. Els dos primers discos, gravats en anglès, ben acollits per la crítica. El reconeixement va arribar amb el tercer disc, Trucar a casa. Recollir les fotos. Pagar la multa (2005), tot en català.
Miss Take
Pàgina de Miss Take. Web oficial d’aquesta banda barcelonina de pop-rock, amb diverses influències musicals. Informació de la seva música, temes, agenda de concerts i informació dels components del grup.
Monlau Centre d’Estudis
L'escola Monlau és una institució d'iniciativa privada, pluralista, que ofereix un ensenyament de qualitat. L'objectiu és preparar als alumnes per encarar les situacions que se li plantejaran a la vida en general i en la seva professió en concret.
Montse Bou - Country Linedance
Espai de Montse Bou, professora monitora de country linedance del Grup de Country de l’Ateneu de Sant Andreu, a la ciutat de Barcelona. Informació de les activitats relacionades amb aquest estil de música i ball, al districte de Sant Andreu.
Montserrat Valentí - Toldos Ros
Més de 90 anys dedicats al món de la protecció solar. Més de 90 anys aportant confort i qualitat de vida amb el disseny i la fabricació dels nostres propis models de tendals. Així, exercint un control complet sobre el procés de fabricació de tendals.
Motards Senglars
Blog dels Motards Senglars. Espai on comentar sortides, compartir fotos, etc. del grup d'amics de motos. Si aneu per la carretera i trobeu un munt de motos en filera, amb una cua de senglar penjada i un escut de la petjada d’un senglar, tremoleu…
MUHBA Casa de l'Aigua - Museu d'Història de Barcelona
La Casa de l’Aigua de Trinitat Vella era l’estació elevadora d’aigua del sistema d’abastament de Barcelona, construït entre 1915 i 1919, any en què va entrar en funcionament. A l’epidèmia de tifus de la ciutat del 1914, va produir una alta mortalitat.
Nautilus, comunicació i cultura
Grup de comunicadors i creadors a cavall de Banyoles i Badalona que funda la 1a editorial en llengua catalana a la ciutat de l’Estany. Comunicació integral expressada en els suports papers i digital, que ofereix el seu servei a empreses i institucions.
Navas
És un dels set barris del districte barceloní de Sant Andreu. Amb 0.4 Km2 i 21.258 habitants és un dels barris més recents del districte. Abasta part dels antics territoris del Clot i de la Sagrera, a banda i banda de l’avinguda Meridiana.
Navas Fem Barri
Web de l'Associació de Veïns Plataforma Navas Fem Barri. Aquest espai neix amb el propòsit de ser el canal de comunicació d’aquesta Plataforma en defensa dels interessos del barri de Navas del districte de Sant Andreu de Barcelona ciutat.
Netíssim - Serveis globals de neteja
Netíssim porta 20 anys guanyant fidelitat dels clients. proporciona àmplia gamma de serveis de neteja, que van des de la neteja de comunitats de propietaris al manteniment d'edificis, pàrquings, oficines, naus industrials o domicilis particulars, etc.
Neuroaventures
Blog dedicat a les intoxicacions etíliques i els seus efectes a curt i llarg termini. Patina la neurona, borratxera, trucs evitar la borratxera, afartar-se, aguantar, molta gent o poca, sobren motius, pobres neurones, futur incert, xupitos i cotxes, …
Newparck Bowling
Web del Newparck Bowling del Centre Comercial La Maquinista de Barcelona. Reserves, compra de partides online amb un 50% de descompte, catàleg, lligues i tornejos, ProShop, àrea de premsa, famosos, localització, contacte i promocions.
Nivell 10 Moving Sound
Empresa que integra lloguer i serveis d'il·luminació espectacular, so professional i vídeo, i la instal·lació d'equips tècnics. Més de 25 anys avalen l’experiència al sector. Adaptem i adoptem les noves tecnologies que sorgeixen i sol·liciten els clients.
Nomar - Joier Rellotger
Joier i Rellotger. Presenta la Col·lecció de pins de Sant Andreu de Palomar. Pins de plata. Venda i compostura de tota mena de joies i pedres. Venda i reparació de rellotges de les millors marques. Dissenyi'ns la joia que vol i li farem realitat.
Núñez i Navarro Pàrquings Barcelona
Troba la teva plaça d'aparcament o traster a Barcelona. Núñez i Navarro té més de 11.000 places de lloguer per a cotxes, motos, bicis i trasters en 120 ubicacions. Consulteu on aparcar al centre de Barcelona. Pàrquings segurs vigilats, tarifa per minut.
Núria Guerra
Professional llicenciatura en Belles Arts, especialitat de gravat i estampació per la Universitat de Barcelona. Erasmus a la Aalto School of Art (2012), Design and Architecture de Helsinki, Finlàndia (2004). Màster Internacional d’Animació Audiovisual.
Nutri System Salut
Centre de dietètica i nutrició, osteopatia, quiromassatge i tractaments corporals. Productes naturals procedents del Mar Mort. Propietats terapèutiques del fang del Mar Mort. Teràpies manuals corporals i facials i altres. Tractaments corporals.
nyam nyam - Hamburgueses & Entrepans
Hamburgueseria del barri de Sant Andreu. Hamburgueses originals i de primera qualitat. Carn de vedella de la raça bruneta. Pa artesà amb 3 tipus de pa per escollir. Miscel·lània de sabors al paladar. Entrepans originals i unes patates fregides boníssimes!
Onionly
Empresa vinculada a les noves tecnologies: disseny i creació de pàgines web, gestió d'identitats digitals, màrqueting, aplicacions per a telèfons mòbils, comunicació 2.0 i xarxes socials. Oferim un ventall de possibilitats complet per a l’empresa.
Òptica Fàbregas
Sant Andreu de Palomar, a Barcelona (Metro Sant Andreu). Taller propi especialistes en visió infantil, optometria, teràpia visual, tonometria, contactologia, control de miopia, audiometria. Equip i l’ortoqueratologia nocturna (fullet i cartell).
Òptica: Matèria Optativa del Batxillerat
Es mostra una programació completa, amb exercicis, software de simulació, pautes, recursos ... per a una matèria optativa de centre anomenada òptica. La matèria és adient per als batxillerats científic i tecnològic.
Òptim
Empresa de serveis que disposa d’una filosofia de confiança, eficàcia i qualitat. Disposa d’un gran equip humà, en formació continua, i dels sistemes de neteja més avançats. Oferim la gama més àmplia per poder mantindre les seves instal.lacions.
Orfeó La Lira
L’Orfeó, en aquest moment, forma part d’una de les seccions de l’Entitat Social, Cultural i Esportiva La Lira de Sant Andreu de Palomar, avui anexionat a la ciutat de Barcelona. L’activitat de la coral s’inicia el març del 1977 a l’AMPA de l’escola.
Orfeó l'Eco de Catalunya
Web de l’Orfeó l’Eco de Catalunya. Hi ha tota mena d’informació de la nostra entitat: història, concerts, fotografies, documentació històrica, etcètera. Aquest és un projecte de renovació de l’Eco. S’ha iniciat el 2009 en motiu del nostre 110 aniversari.
Orgue de Sant Pacià
Projecte d'apadrinament de l'orgue Blancafort (1967) de la Parròquia de Sant Pacià de Barcelona, iniciat 'any 2010 la Parròquia. Hi pots apadrinar un tub de l'orgue i contribuir a la seva restauració. També pots conèixer per què és únic i seu estat.
Oriol Jorqueras
Oriol Junqueras, Secretari general d'Esquerra. Vaig néixer l'11 d'abril de1969 al barri de Sant Andreu del Palomar de Barcelona, als Països Catalans. El fet cultural suposa la suma de les identitats collectives dels pobles i de les nacions.
OSA-3 Autoescoles Barcelona
Una de les millors autoescoles que trobarà a Barcelona, gràcies a més de 25 anys d’experiència ininterrumpuda, comptant sempre amb un equip de professionals dedicats en exclusivitat a la formació de nous conductors. Disposa de traductor automàtic.
Pachamama Sant Andreu
Grup de consum ecològic de Sant Andreu, que neix amb l'ajut de pachamama,com una branca. Tenim en comú la creença dels avantatges del consum ecològic i proper en front l'industrial i llunyà per la salut i per impulsar a la pagesia de proximitat.
Palomar Futbol Taula
Vol donar a conèixer aquest grandíssim joc de taula, el que millor recrea les sensacions del futbol de veritat a l'abast dels teus dits. Facebook del Palomar Futbol Taula, equip de futbol botons del barri de Sant Andreu del Palomar de Barcelona.
Palomar Sant Andreu FT
Club Palomar Ateneu de Sant Andreu Futbol Taula. La primera participació del club va ser al torneig del gener de 2010, organitzat pel Barcelona FT a El Prat de Llobregat. Blocs sobre futbol taula, tutorials i documentació i altres clubs.
Papereria l’Estanc
Estanc a Barcelona C/ Gran de Sant Andreu 168. Ofereix tabac, articles de regal, de fumador, picadura per a pipes, cava de cigars amb puros de gran qualitat. Fotocòpies i fax, recarrega de mòbils i loteries: primitiva, bonoloto, euromillones, quiniela, …
Parlem de Tot
És un bloc on es parla de temes d'actualitat, economia, societat i cabòries personals de l’autor. Aquest blog, ha estat creat per tal de poder parlar i informar-se de l'actualitat i de diversos temes d'interès.
Parquets Valero
Els parquetistes de confiança. Empresa familiar qye va començar a principis dels anys 70. Actualment som la tercera generació. Parquetistes responsables i cumplidors. Al servei del client i amb horari flexible. Possibilitat de treballar ponts i festius.
Partit per la Independència. Sant Andreu (partit desaparegut)
Pàgina del Partit per la Independència a Sant Andreu (Barcelona). Informacions de caire polític de la federació local i del partit, i recopilació d'enllaços catalans útils a la xarxa. El partit està desaparegut. La pàgina es manté.
Pastisseria Forn del Passeig
Forns, pastisseries i bomboneries del passeig. Especialitzats en caterings. Pastisseria & càtering fem tot el possible per les seves celebracions siguin perfectes. A Sant Andreu i Nou Barris (ciutat de Barcelona).
PDM Parquets
Paviments i parquets, passió per la fusta. La nostra empresa ha sigut pionera en tot tipus d'aplicacions de la fusta ens avalen més de 25 anys d'experiència que ens permeten un conaixement dil·latat de les virtuds de la fusta com matèria noble i viva.
Penya Barcelonista 100x100
Pàgina Oficial de la Penya Barcelonista 100x100 de Sant Andreu de Palomar, creada als inicis de l'any 1997. Ubicada al Bar Musical 100x100 del carrer Rubén Darío, on es pot veure els partits de futbol. Quota: 12 € anuals (de gener a desembre).
Pep Fajardo
Web de l’artista barceloní Pep Fajardo, escultor que s’ha fet un nom al món de l’escultira catalana. Biblio, catàlegs: exposicions col·lectives i exposicions individuals, premsa, textes. Artista tridimensional que parteix de la tècnica de la ceràmica.
Pere Herms
Pàgina d’aquest profesional freelance de vídeo, cinema i fotografia. La web explica l'equip tècnic de què disposa i ofereix mos-tres de les seves produccions. Pere Herms Clapers, director, operador de càmera i professor és nascut a Avinyó l’any 1975.
Petita Cuina
Faig una parada al blog, gràcies per la vostra paciència, ens veurem ben aviat. P.D: Aquest pastis el vaig fer per l'aniversari de la meva petita, farcit de trufa blanca, cobertura de xocolata blanca, pa de pessic de xocolata i micados. blancs....
Peyu
Web personal de Lluís Jutglar Calvés, conegut com Peyu (Muntanyola, 1986). És humorista i guionista, i llicenciat en comunicació audiovisual per la UAB. Ha participat en cursos de teatre a l'Institut del Teatre, i al curs de tècnica i d’interpretació.
Phoenix Espai Terapèutic
Psicologia, Teràpies Alternatives. JC Albaladejo i E. Pérez, Psicòlegs i aAnalistes, atenen a pacients, ofereixen espai i serveis a professionals psicologia i afins. Un lloc terapèutic multidisciplinar on professionals i clients estan en harmonia.
Photography Links - Xavier Ribas
Completíssima pàgina del fotògraf Xavier Ribasa, completament dedicada als enllaços de fotografia et donem la benvinguda. La pàgina forma part de la pàgina del fotògraf Xavier Ribas.
Phytoterapia
Fabricant de Productes naturals i ecologics. Laboratori farmacèutic dedicat a la fabricació amb certificat de productes naturals i ecològics: extractes de plantes , productes de cosmètica i de dietètica. Productes, empresa, partners i tecnologia.
Pic Nic
Informació de Pic Nic de Sant Andreu (Barcelona). Gelats i orxata tot l'any. Chapapizza, pizza amb pa de 'chapata', bagettes variades. Terrassa / eixida tot l'any i terrassa d'estiu al mig de La Rambla de Sant Andreu.
Piercings i tatuatges - Projecte de Recerca
Projecte de recerca sobres els pírcings i tatuatges. Els integrants del grup de recerca: Mireia Cuquet, Brenda Grau, Morgana Núñez, Cristina Rodríguez i Laia Sánchez. Totes les informacions referides al projecte. Tutor del projecte: Francesc Abril.
PIJ Garcilaso - Sant Andreu
Espai de recerca de feina. Premsa especialitzada en l'àmbit juvenil. Assessorament d'itineraris acadèmics, assessorament laboral, assessorament de mobilitat internacional (amb cita prèvia), tramitació de carnets d'alberguista, estudiant internacional, …
Pizzeria La Frontera
Pizzes i empanades argentines. Empresa familiar de Barcelona, amb experiència en la fabricació artesanal de menjars típics argentins, a càrrec d’uns nois argentins, que viuen a Catalunya des de fa 5 anys. Lliuraments a domicili. Provi'ns!
Plana Fàbrega
Des de la seva creació l'any 1967, Plana Fàbrega és l'empresa catalana de referència en el sector de les telecomunicacions i la seguretat. 14 punts a Catalunya. Porters i videoporters - antenes megafonia / música ambiental - veu i dades / telefonia, ...
Plana Fàbrega
Des de la seva creació l'any 1967, Plana Fàbrega és l'empresa catalana de referència en el sector de les telecomunicacions i la seguretat. 14 punts a Catalunya. Porters i videoporters - antenes megafonia / música ambiental - veu i dades / telefonia, ...
Planning
El web de l'espectacle. Planning està format per professionals caracteritzata per obtenir el màxim rendiment a partir de recursos limitats. Compromesos amb els objectius dels clients, amb qui cerquen mecanismes per a que els programes funcionin.
Plataforma de Veïns Afectats del Barri del Congrés de Barcelona
Pàgina de la Plataforma de Veïns Afectats del Barri del Congrés de Barcelona, a Sant Andreu. Contra la determinació de l’Ajuntament de Sant Andreu de construir un aparcament soterrat de dues plantes en el reduït espai de l’interior d’una illa de cases.
Polígon Industrial del Bon Pastor
Web de l’Associació d’Empreses del Polígon Industrial del Bon Pastor, al districte de Sant Andreu de Barcelona. Té una extensió de 121 hectàrees i el conformen unes 350 petites i mitjanes empreses modernes i tecnològiques de sectors diversos.
Primavera Sobiranista
Agrupa documents significatius de la primavera sobiranista, des del recurs d’inconstitucionalitat de la versió -ja d’origen força retallada- de l’Estatut d’Autonomia de Catalunya, fins la manifestació de l’11 de setembre del 2012 i els dies posteriors.
Professionals del web
Professionals del web es un grup de joves freelancers dedicats a al mon informàtic, disseny pàgines web, botigues online, reparació d'ordinadors i recuperació de dades amb amplia experiència i formació al sector. Els nostres clients en són testimonis.
Què T’hi Jugues?
Festival de jocs populars i tradicionals que porta els nostres jocs de ara i sempre un altre cop al lloc on els hi toca ser, al carrer! I per a tothom. El festival, idea de l’associació cultural Xankikipugui, al voltant de la qual s’han vinculat d’altres.
Querolets
Marca infantil de Querol Calçats amb unes trenta botigues a la ciutat de Barcelona i altres ciutats a nivell nacional. Equipament i serveis personals. Calçats de talles petites, les nostres marques, targeta que+, envia CV, botigues, i contacte.
Rabasseda Regals d’Empresa
Rabasseda Regals d’Empresa. Assortiments confeccionats per obsequeis amb personalitat i exclusivitat. La qualitat dels productes seleccionats i el bon gust en les confeccions són segell de la casa. Plafons, cistelles, caixes i regals personalitzats.
Ràdio Trinitat Vella 91.6 FM
20 anys al teu costat. Horaris dels programes. Història de la ràdio. Cobertura de la ràdio. Ubicació de la ràdio. Les nostres festes. La Quinta Forca. Emissió 24 hores. Notícies de Sant Andreu. Notícies Musicals. Programació d'avui.
Raveli - Llenceria Lluminiscent
Colecció de llencería eròtica luminiscent que brilla en la foscor. Lligacames, calces, tangues dona, tangues home, sostenidors, portalligues, conjunys sexis, ... La nostra roba es ven als millors establiments especialitzats en llenceria eròtica.
Recomana
Projecte professional d'acompanyar a l'espectador. Garanteix la satisfacció en el consum cultural (avui, específicament arts escèniques) a través d'accions presencials i també virtuals (Internet). Compta amb una plataforma de 40 crítics/prescriptors.
Reformala
Reformala és una empresa de reformes integrals a Barcelona. Oferim serveis de reformes a l'àrea metropolitana de Barcelona. Treballs de fontaneria, pintura, electricitat, climatització, fusteria, instal·lacions de pladur, etc. Reformes al millor preu.
Residencia i Centre de dia La Sagrera
La Residència i Centre de Dia La Sagrera de l'ICASS, a la ciutat de Barcelona, al barri de La Sagrera, a prop de la que serà la futura estació central de la capital catalana. Tot i estar a centre ciutat, compta amb jardins propis amb zones de passeig.
Restauracions Eulàlia
Pàgina de Restauracions Eulàlia. Restauracions de tot tipus de materials com porcellana, ceràmica, vidre, metalls, nines, pedra, fusta, imatges i ivori. Experiència en el camp dels museus i dels antiquaris. Barcelona.
Retrats per la memòria: Persones i lluita antifranquista al districte de Sant Andreu (1939-1982)
Memòria de la lluita antifranquista a Sant Andreu (Bcn). Projecte gestat l’any 2007 amb la voluntat de reivindicar la lluita antifranquista de ciutadans anònims. El duem a terme un grup molt heterogeni, format per historiadors, periodistes i fotògrafs.
Revetlla de Sant Joan a Sant Andreu | Andreuenc
Què fer per la revetlla de Sant Joan a Sant Andreu. La revetlla de Sant Joan, se celebra el 23 de juny, és una de les festes més populars a Catalunya. A Sant Andreu, les entitats i veïnat del districte han preparat un seguit d’activitats des de la tarda.
Roba Amiga - Botigues Moda Amiga
Projecte d'inserció laboral reutilitzant roba en bon estat. Iniciativa de la Fundació Un Sol Món i l’Associació Intersectorial de Recuperadors i Empreses Socials de Catalunya (32 empreses d'inserció i Càritas Catalunya). Les 13 botigues a Catalunya.
Rock School Barcelona
Classes de guitarra elèctrica i acústica, baix, bateria, teclat, combo per grups, cant modern i armonia. Podràs aprendre totes les tècniques i estils: Blues, rock passant pel metal, progressiu, funk, jazz, pop, etc... Rock School Barcelona neix el 2016.
Rosa Cortiella
Pàgina d’aquesta artista ceràmica, nascuda a Barcelona l’any 1965. Ceràmica artística, activitat comercial, comandes, i informació del seu taller-escola, ubicat al carrer Múrcia de Barcelona. Vida i obra de Rosa Cortiella.
Rosa San Nicolás
Rosasanicolas.com neix amb el ferm propòsit de ser un punt de trobada entre puntaires de tot el món, sabent que tothom, sense excepció, tenim una cosa en comú: la passió per l'art de les puntes de coixí. L'origen i tot sobre el món de la punta.
Sagresamba Percussió
Sagresamba Percussio,som un grup de batucada de Barcelona que s'inspira en la batucada de Brasil. Neix al 2006 dins colla Drac, Diables i Gegants de La Sagrera. Ara duu a terme actuacions arreu del país i de l'estat.
Sahandreu Solidaritat amb el poble sahrauí
Per conèixer-hi una cultura diferent i apropar-vos al conflicte sahrauí des d'una perspectiva política, dels drets humans i d’ajut humanitari. Realitza cooperació en campaments de refugiats, amb la possibilitat de conviure amb joves sahrauís.
Salesianes Sant Andreu
Pàgina de les Salesianes de Sant Andreu, centre concertat amb la Generalitat. L’Escola Mare de Déu de la Soledat, del Sant Andreu Barcelona és de titularitat de les religioses salesianes. L’oferta educativa és d’educació primària i educació infantil.
Salvem el Casc Antic de St. Andreu
Pàgina dedicada al moviment veinal de protecció del Casc Antic de Sant Andreu. Enllaços a les xarxes socials i les darreres notícies referents a les mobilitzacions relacionades amb la protecció del Casc Antic de Sant Andreu. Manifestació.
Salvem la Rambleta de la Guineu
Plataforma veinal Salvem la Plaça de la Rambleta de la Guineu: Carrer Biscaia/Carrer Palència/Av. Meridiana/Carrer Torrent de la Guineu. Barri de Navas. Districte de Sant Andreu, a Barcelona. Plaça Si! Pisos No! Stop Especulació! Ajjuntament traïdor!
Sanchez Hipertextil
Cadena de botigues dedicades exclusivament a la venda i confecció de cortines i llenceria per a la llar. Aquí trobarà el més ampli i millor assortiment de productes al mínim preu. Visiti’ns i comprovi-ho… Vestirem la seva llar amb bon gust.
Sanet - SantAndreu.net
Benvinguts a aquest espai de Sant Andreu dins Internet. Portar Sant Andreu a internet per poder donar a coneixer a andreuencs i a foranis la nostra història, les nostres entitats, les nostres noticies,...
Sant Andreu Contemporani
SAC és un programa públic dedicat a l’art emergent al Districte de Sant Andreu (Barcelona), articulat al voltant del Concurs d’Arts Visuals Premi Miquel Casablancas. Fomenta l’experiència en la professionalització artística a través de projectes ...
Sant Andreu de Palomar
Barri del districte de Sant Andreu de Barcelona. Fou el principal nucli de l'antic municipi de Sant Andreu de Palomar que més o menys coincideix amb el que avui és el districte de Sant Andreu i Nou Barris. Té 174 hectàrees i una població d'uns 50.000 h.
Sant Andreu de Palomar Superfície Comercial
Aquesta pàgina ofereix un recorregut virtual per els diferents comerços de Sant Andreu de Palomar. Classificació temàtica de botigues. per a figurar en aquesta Guia del Comerç Andreuenc contactar amb webstap@sant-andreu.com.
Sant Andreu Decideix
Comissió Organitzadora del districte de Barcelona. Treballa de forma interina d'ençà la constitució. Actualment la Comissió treballa en l'organització de la reunió de treball que ha de definir l'organigrama de funcionament de Sant Andreu Decideix.
Sant Andreu en Comú
El Pla de Barris dota de recursos, 150 milions d’euros, als barris de la ciutat de Barcelona a tres anys vista. Besòs-Maresme (Sant Martí), Bon Pastor-Baró de Viver (Sant Andreu) i la Trinitat Nova (Nou Barris) seran els primers dels 16 barris.
Sant Andreu HL
Bloc del Sant Andreu Hoquei Línia, entitat d’aquesta disciplina esportiva de Sant Andreu. Bases competició, normes de joc i competició, reglament de disciplina, reglament internacional hockey linia, regles de joc hockey línea, ...
Sant Andreu Jazz Band
Formació nascuda a l'Escola Municipal de Música de Sant Andreu l’any 2006. S’estrenar al jazz jove del Festival Internacional de Jazz de Terrassa. També va tocar en el Jazz Clàssic Non Stop, de la Fundació Catalana pèr la Preservació del Jazz Clàssic.
Sant Andreu Motor
Els cotxes dels nostres clientes son mes que simples cotxes. Son la seva il·lusió, la seva eina per la feina, el seu mitja per anà de vacances... por tot això en Sant Andreu Motor, el seu cotxe es el més important.
Sant Andreu Online
Web comercial i empresarial del districte de Sant Andreu (Barcelona). Directori temàtic i guia de comerços, indústries, professionals i serveis, cultura, oci, associacions, salut i bellesa, automoció, immobiliàries i hostaleria a Sant Andreu.
Sant Andreu Social
Creada a l’any 2009, l’Assemblea Social de Sant Andreu està formada per persones de diversa procedència política, que tenim com a tasca principal la conscienciació dels veïns per fer front al sistema capitalista i a les conseqüències de la seva crisi...
Sapri Pizzes
Troba ofertes millors o preus més barats, però si vols la millor pizza, El secret está en les mans,... Amb el menjar no fem broma! Pizzes artesanes el.laborades a mà, en el moment de la comanda, amb masa fresca i ingredients de primera qualitat.
SAT! el teatre familiar de Barcelona
Durant l’any 2003, el SAT!, ubicat en unes antigues cotxeres d'autobusos, es va convertir en un teatre de nova planta per a 383 espectadors amb l'objectiu de dedicar-se a la difusió de les arts escèniques. A partir de 2008 N54 Produccions pren la gestió.
saT! Sant Andreu Teatre
Pàgina del teatre Sant Andreu Teatre de Barcelona. La programació actual combina companyies emergents i d’altres de consolidades. El director del SAT!, és l’Oscar Rodríguez. Activitats, programació, serveis i venda d’entrades.
Satànica de Sant Andreu
Pàgina on s'explica que és la Satànica de Sant Andreu, fotografies i altres. La nostra colla té els seus orígens en una empresa de la unitat de pioners/caravel·les de l'agrupament escolta Pare Bertran, a l'any 1985.
Scrapagrapats
Blog d'Esther. M'agrada mirar blogs-webs d'altres. Veig coses interessants que m'agrada utilitzar en els meus projectes. He creat aquest apartat per poder classificar tot allò que m'inspira. (Per anar a l'enllaç de l'entrada al blog fes clic a la imatge).
Secció Tennis Taula de l'Agrupació Congrés
Pàgina de la secció Tennis Taula de l'Agrupació Congrés de Barcelona. Notícies i informació de d’aquesta secció i del tennis taula en general. Web temporalment fora de servei. Pot contactar amb nosaltres ...
Serralleria CPG
Empresa de serveis serralleria creada l’any 2001. Serveix tota l’àrea metropolitana de Barcelona i província. Serralleria domèstica, fabricació e instal·lació de reixes, baranes i tot amb ferro, servei de manyeria, … Les principals marques de fabricació.
Serrallers
Empresa formada pels millors professionals del sector, distribuïts pels diferents districtes de la ciutat de Barcelona i província. Especialitzats en serveis urgents, treballs per empreses i administradors de finques, Resposta a la petició: 15 minuts.
Servei Educatiu del Sant Andreu
Formació del professorat. Pla de formació de la zona, ciència i tecnología, promoció de la lectura, mediateca, tecnología, intercanvis, llengua, interculturalitat i cohesió social, ... Àmbit d'actuació: Districte IX de Barcelona.
SES Josep Comas i Solà
Secció d'Institut Josep Comas i Solà, centre públic del barri de La Trinitat Vella, d’on esdevé un referent en la formació d’infants i joves. L'ensenyament en català pretén assolir el mateix nivell en català que castellà i un nivell en llengüa estrangera.
Shemhamphorash
Web oficial de Shemhamphorash. Shemhamphorash és una banda de black metal, creada a Barcelona l’any 1996. Notícies, perfils, biografia, discografia. Lletres, directes, galeries, interacció, merchadatge, enllaços i contactes.
Siena Mobiliari
Siena Mobiliari: mobles i decoració a Sant Andreu. Mobles, làmpares, complements, decoració i assesorament a mida, al barri de Sant Andreu de Barcelona. Serveis, passeig per la botiga, fabricants i informació.
SIN Cristòfol Colom
Lloc representatiu de la Secció de l'Institut Cristòfol Colom, centre públic del barri del El Bon Pastor, districte de Sant Andreu de la ciutat de Barcelona. La seva oferta educativa està basada en ESO. El centre i fitxers d'interès. Està en construcció.
Skamot Quatribarrat
Penya de suporters d'aquest club de futbol del barri de Sant Andreu de Barcelona. Es mostren els missatges amb l'etiqueta de comentaris L'Eskamot. Hi trovaràs totes les dades de l'equip i el club: resultats, clasificacions, etc …
Societat Catalana de Gnomònica
Web de la Societat Catalana de Gnomònica. Es dedica, entre altres coses, a fomentar l'afecció pels rellotges de Sol. Té una base de dades de rellotges de Sol dels Països Catalans. Coneix els nostres rellotges, llocs destacats i notícies gnomòtiques.
Societat Cultural i Esportiva La Lira
Entitat fundada l’any 1870 a Sant Andreu de Palomar. L’aquest tipus d’entitats agafà força des de la creació, l’any 1850, de la Fraternitat, primera coral dels Païssos Catalans, formada de la societat filharmònica de Josep Anselm Clavé. Seccions.
Societat de Coloms Missatgers Andreuenca
Web de la Societat de Coloms Missatgers Andreuenca del barri de Sant Andreu de Barcelona. Va començar l’any l.955, quan un grup d’amics va fundar el Club Columbofil Mensajera Andresense. Club, notícies, resultats i cessió de coloms.
Solidaritat Sant Andreu de Palomar
Servei obert i gratuït del programa Sant Andreu per la Cooperació i la Solidaritat. Contra la violència de gènere: sexisme ni a Sant Andreu ni enlloc dels barris de tot el districte, facilitant a les entitats i ciutadans l'accès a noves tecnologies.
Solimar
Centre de bronzejat i estètica l'hi convidem a visitar les nostres instal·lacions i poder-li oferir el nostre assessorament i serveis sense cap compromís a Barcelona. Som una empresa de recent creació amb professionals experimentats del món de l'estética.
som la Tribu
Una tribu es defineix com a un grup de persones, que poden ser de la mateixa família o no, que tenen la necessitat de formar una comunitat, creant una xarxa de convivència i unió. Ells coneixen les diferències entre elles, entre les diferents tribus...
STAP CiberBotiga
Llibret història, calendari, samarretes, pins, pendons, xapes i enganxines, per les Casernes. U.E. Sant Andreu. Josep Verdaguer. Caixa Can Valent.Catàleg fotografies. Còmic. Llibres. Cartell CD. de Sant Andreu de Palomar, a Barcelona.
STAP Comunicacions
Les comunicacions de Sant Andreu de Palomar. Els bus, el metro, els trens... Com acostar-se, com moure's i com sortir de Sant Andreu de Palomar. Sant Andreu de Palomar és, de fet ho ha sigut sempre, un lloc ben comunicat.
STAP Imatges de Sant Andreu
Fotografies de Sant Andreu de Palomar. Imatges d'ara i imatges d'abans. Imatges d'ara de Sant Andreu de Palomar. imatges d'abans de Sant Andreu de Palomar. Ajudeu-nos. Feu-nos arribar imatges andreuenques.
STAP La Història
Sant Andreu de Palomar munici d'història mil·lenària documentada, avui per avui annexionat al de Barcelona. Al nord-est del que algun dia seria Bàrcino hi habitaven homes i dones aplegats al voltant de mines i fonts d'aigua.
STAP les Entitats
Sant Andreu de Palomar ha tingut, té i, segur, tindrà, una vida associativa àmplia, diversa i nombrosa. Per a coneixer les entitats andreuenques. Sant Andreu de Palomar ha tingut, té i, segur, tindrà, una vida associativa àmplia.
Stap Menjar i Beure
Pàgina del directori de restaurants, bars, tavernes... On anar a Sant Andreu de Palomar (Barcelona), a fer un mos, a prendre una copeta, o una orxata, tot sentint música o estant assegut a una terrassa.
STAP Salut
Directori Stap Salut, la salut a Sant Andreu de Palomar, de Barcelona. Medicina. Centres Mèdics. Clíniques. Instituts. Dentistes. Farmàcies. Laboratoris. Òptiques. Psicologia. Teràpies naturals. Herboristeries, etc.
Tallers J.M.
El convidem a conèixer tot sobre Tallers J.M. Saludes, taller de confiança a Barcelona. Els professionals que componem l'empresa portem més d'una dècada dedicant-nos en cos i ànima al manteniment i reparació dels seus vehicles. Taller multimarca.
Tàndem Entertainment
Productora audiovisual de Barcelona que té l’objectiu de la producció pròpia de llargmetratges, documentals i sèries de televisió. Serveis de gestió i assessorament per a l’execució dels seus projectes audiovisuals. Projectes nacionals i internacionals.
Tattoo & Piercing - Tattoo.cat
Portal directori a les provincies catalanes d’estudis i tallers relacionats amb la creació artística de Tattoo & Piercing Mapa de localització. Cerca per nom, tipus de taller o per localització geogreàfica. Últims anuncis, visualitza tots els anuncis.
Taula de Joves Districte de Sant Andreu
La Taula de Joves a Sant Andreu va néixer fa cinc anys. Va ser l’objectiu d’un grup de joves que volien trobar un espai de trobada entre els i les joves del districte per a aconseguir desenvolupar polítiques a favor del col-lectiu Jove a Sant Andreu.
Teatre JMJ
Grup de l’Escola Jesús, Maria i Josep de Barcelona. El blog és un canal d'informació pels pares de teatre. Les directores del teatre donarem un cop de mà als grups que ho necessitin a cada assaig. Cal que cada grup porti un ràdio CD per sentir la música.
Teixits F. Rovira
Tapisseries, folres, roba de vestir, tovalloles, jocs de taula... Al 1956, quan vàrem començar a subministrar retalls de roba, el veïnat ens coneixia com a "Cal Barber". Més especialitzats avui per avui en gèneres de moda.
Tendals Natura
Àmplia gamma de productes per trobar el tendal que s'ajusti a les seves necessitats. Instal·lem tendals, cortines, parasols, motors i sensors arreu de Catalunya. Cortines d'interior, reixes, tancaments d'alumini i persianes. En servei des de 1974.
Tennis Taula Sant Andreu
Amb la nova etapa de La Lira, hem pogut acollir noves seccions. Una d’elles, el Club de Tennis Taula de Sant Andreu. Un grup obert a noves incorporacions i que podeu trobar totes les tardes de dilluns a dijous de 17 a 19:30h. Més info sobre de la secció.
The Marketing way by Oriol Llevat
Blog bilingüe d’Oriol Llevat sobre màrketing. L’ús de les xarxes socials a Internet menciona les grans empreses, però també petites empreses i autònoms en treuen profit. Més del 56% de les pimes del país utilitzen els mitjans socials per comunicar-se…
Thomas Noone Dance
Companyia, de gran projecció, de dansa contemporània que dirigeix el coreógrafo i ballarí Thomas Noone. Projectes, fotos, extractes de videos, crítiques i dades. TND treballa des del llenguatge contemporani la coreografia i el moviment.
Toca'm, sóc teu - streetpianos
Més de 20 pianos es can distribuir per indrets de Barcelona en el Concurs Internacional de Música Maria Canals Barcelona, durant el març de 2010. Situats en parcs públics, carrers i places i sota el lema “Toca’m, sóc teu” els pianos són col·locats.
Toni Bou - Repsol
Pàgina de Toni Bou, del patrocinador Repsol YPF. Toni Bou, és un trialer barceloní, que va debutar al Campionat de Catalunya de Trial 1999 (categoria cadet). Campió del món de trial outdoor i campió del món de trial indoor 2007.
Torre Rosa
Bar de copes cocteleria en una torre Indiana del segle XX. Un paradís rodejat de palmeres i pins en una gran terrassa jardí. Un oasi a Barcelona, et sorprendràs !... Local per a celebrar qualsevol tipus de festa, aniversaris, comiats, reunions, etc…
Trabucaires Famosos
Trabucaire és aquell facciós, combatent, armat de trabuc (arma de foc portàtil, de canó curt i ample boca acampanada). Les primeres noticies sobre els trabucaires daten de 1687. “Galejar” o “Fer Gala” és la missió dels anomenats trabucaires.
TransformaFilms
Som gent dels moviments socials de Barcelona que hem passat per les comissions de premsa de campanyes i iniciatives socials. Productes audiovisuals per difondre les idees, crítiques i propostes a Internet, projeccions públiques, televisió, ...
Triatló Jovent 79
Blog del club de Triatló Jovent 79. Informació de les curses, història del grup, entrevista a cada un dels components i fitxa de cada membre. Agenda d’esdeveniments propers.
Trinitat Vella
És un dels barris del districte de Sant Andreu, a Barcelona. Abans d'esdevenir un barri barceloní era un extrem allunyat del municipi independent de Sant Andreu de Palomar conegut com el Coll de Finestrelles. Té 84 hectàrees i uns 8.000 habitants.
Tugas i Companyia - Fruita i verdura a prop i ecològica
Portem més de 120 anys cultivant a prop teu de manera tradicional i ecològica fruites i verdures sanes i saboroses. Per comprar els productes ecològics podeu venir a les botigues o fer comanda per encàrrec i recollir el cistell als punts de recollida.
Txi-kung a Barcelona - UBK-Centre
Cursos , tallers i intensius durant la setmana i en cap de setmana. Obert tot l’any. Professorat titulat. Més de vint anys d'experiència.Particulars i empreses. Adults i infants. Agenda. Articles.
U.E. Sant Andreu
Club de futbol, fundat l’ant 1909 al barri de Sant Andreu de Barcelona. Actualment està dirigit per Joan Gaspar, expresident del Barça. Tota la informació del club, equips, notícies, multimèdia, tv i mòbils, fotos i les dades del club andreuenc.
U.E. Sant Andreu - Fòrum del Futbol Base
Tot sobre l'aspecte del futbol base del Sant Andreu al bloc no oficial de la U.E. Sant Andreu, el fòrum del futbol base. Aqui podem publicar les nostres queixes sobre aspectes organitzatius (no esportius) del futbol base del club.
UBK. Tai-Txi Aikido Meditació
Centre especialitzat en tai-txi-txuan (tai-chi, taiji quan), aikido, meditació i txi-kung (chi kung, qi gong) a Barcelona. Classes regulars durant la setmana, tallers i intensius de cap de setmana. Professionals qualificats. Més de vint anys d'experiència
Una Mica sobre el Barri de Navas
Una Mica sobre el Barri de Navas de Barcelona. Benvingut a aquest blog sobre el barri de Navas. Periòdicament s'anirà afegint informació sobre el Barri i el Districte de Sant Andreu perquè estiguis sempre al dia. Documents, enllaços i entrades.
Unió de Colles Sardanistes de Catalunya
Entitat que aixopluga en règim federatiu colles d’arreu de Catalunya, així com aquelles colles que ho han sol·licitat, tot i essent residents fora dels límits polítics del Principat. Actualment les colles federades son 275.
Universo Instalador
Universo Instalador és una empresa instal·ladora de calderes, calefacció i aires acondicionats, situada a la ciutat de Barcelona. Disposem de primeres marques en calderes com Junkers o Vaillant i també instal·lem la caldera a la teva casa.
Veïns de Catalunya (VdC)
Associació de reivindicació ciutadana. Ens organitzem entorn a la defensa de la llibertat individual i la solució de problemes veïnals. Tenim voluntat d'influir en l'opinió pública promocionant els principis d'un liberalisme democràtic de compromís social
Ventijol
Associació per la salut familiar i comunitària fundada el 1994. Intervenció psicoterapèutica i social amb famílies en crisi en tècniques de teràpia familiar i mediació. L'activitat és la prevenció de trastorns psicosocials en la infància i l'adolescència.
Veritas Supermercats
Veritas és un grup de persones compromeses amb la qualitat dels aliments, un grup de persones que està convençut de que tothom ha de poder accedir a aliments amb totes les seves propietats nutricionals i organolèptiques intactes. Supermercats.
Versalles
Versalles és un bar, café, i restaurant de Sant Andreu, a la ciutat de Barcelona. El Versalles funciona des de l’any 1928. Informació corporativa del local, la seva cuina, programació, club Versalles, vídeos, fotos, premsa i altres coses.
Veterans CP Congrés
Blog dels Veterans del Club Patí Congrés d’aquest barri del districte de Sant Andreu de la ciutat de Barcelona. Vam jugar la semifinal de la Final Four contra el 4Vientos de Blanes i vam perdre el partit en l'últim suspir. A 15 segons vam fallar un penal.
Veterans Don Bosco
El Club Don Bosco es va crear a Barcelona, l’any 1958 i l’agrupació de veterans l’any 2002. Informació del C.F. Don Bosco, de l’Agrupació de veterans, dels partits, història i junta, i la revista Boscomania.
Viatges Fabra
Edenia Viatges Fabra Sant Andreu. Agències de viatges que va néixer a l’any 2003 com una agència tradicional però avalada per les nostres vivències, donem un toc especial a cada itinerari. Els viatges son sensacions, aquest es el nostre lema...
Vimir
Bloc eròtic inactiu des de desembre’06. Per a mi ha estat un plaer poder compartir amb tots vosaltres gran moments. Però arriba l'hora de marxar... Jo vaig començar fa uns mesos impulsada per un amic, i amb un propòsit ben definit.
Vincle | Logopèdia i Fisioteràpia
Centre de salut que t’ofereix logopèdia i fisioteràpia amb possibilitat de millorar obstacles de comunicació verbal i corporal. En el Vincle tractem tant a nens com adults i està adaptat perquè les persones amb disminució física puguin accedir fàcilment.
Vols Barcelona-Navas
Solidaritat i Cooperació. Vols és una ONG per a la solidaritat i la cooperació amb els infants i joves dels Països del Sud. Neix el 1991 fruit de la promoció del voluntariat social i cristià i la col·laboració de joves d'ambients salesians de Catalunya.
vols tens barcelona
Canvi d'objectes. Si t’afartes del consumisme, hi ha altres maneres d’aconseguir el que vols. Hi ha coses que tens i no necessites que algú pot voler. Vols alguna cosa o tens alguna cosa? No es tracta d'intercanvis ni d’animals ni plantes, no èsers vius!
Web Stap - Sant Andreu de Palomar
Portal directori del Web Stap, la web de Sant Andreu de Palomar. Imatges d'Stap, història, comerç, entitats, superfícies comercials, indústria, festa major, menjar i beure, salut, Catalunya, Païssos Catalans, i altres coses …
World Trade Center Barcelona
Un dels parcs empresarials més emblemàtics de Barcelona. Oficines de lloguer i sales de congresos i reunions pensades per a que no li manqui res al seu negoci. A disposició de la seva empresa un escenari inigualable per treballar amb màxima comoditat.
Xarcuters J.Tena
Xarcuteria i productes Gourmet. Fa trenta-sis anys que Jaume Tena es va posar darrere d'un taulell per primera vegada. Ara, els seus fills segueixen intentant satisfer els desitjos de els paladars més exigents i descobridors de nous productes i sabors.
Xavier Muñoz i Argenté
Baobak, un web personal per a tothom. Podreu trobar des de fotos del shin-chan fins a treballs i apunts. T'ho vols perdre? Baobak va començar el 8 de desembre del 2001 i des de llavors donant servei als internautes.
Xavier Oliver Quiromassajista
Pàgina de Xavier Oliver quiromassajista `professional, dedicada al quiromassatge. Ofereix quiromassatge relaxant, muscular, o esportiu. Barcelona ciutat (Sant Andreu). Dissabtes, diumenges i festius. Servei en consulta i domicili.
Xavier Oñate
Consultes de psicología a Barcelona (Sant Andreu) i Granollers. Oferim una psicoteràpia que parteix d’una visió integradora i holística de la persona. Treballem amb i per a persones, no pas per malalties. Per tant, cada tractament és únic.
Yarak
Grup de percussió i dansa africana de Barcelona. Integrat per 4 percussionistes (amb l'Enric Pérez, dejembe-folha excel·lent) i 3 magnífiques ballarines. Temes de la cultura mandingue i variacions pròpies. Ritme, cants i danses del cor de l'Àfrica.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT