SANTMARTIDETOUS


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
CerCAT Índex d'Internet


 

WEBS relacionades amb el tema

Ajuntament de Sant Martí de Tous
Portal oficial de l'ajuntament d'aquest municipi d'uns 1000 habitants, situat al límit de la comarca de la Conca de Barberà i a deu quilòmetres de la capital de l'Anoia, Igualada. Dades municipals, tràmits i gestions, actualitat i directori.
Amics de Tous Sant Martí de Tous
Som una associació creada l'any 1983 per impulsar la recerca, en totes les seves vessants, de la història i passat del nostre poble de Tous. A més fem costat a qualsevol iniciativa cultural popular que s'impulsi des de la nostre societat.
Ball de Faixes - Sant Martí de Tous
Vídeo del Ball de Faixes de Sant Martí de Tous 2007. Molt bona actuació de la colla de joves de Sant Martí de Tous al sortir de l'esglèsia. Encara no s'ha publicat cap comentari... Has d'estar connectat/ada per publicar un comentari.
Castell de Rajadell - Castells Medievals de Catalunya
Informació del Palau Robert de la Generalitat sobre la ruta de dues hores que es pot fer per la fou del municipi de Sant Martí de Tous i de l'ermita de Sentfores. Passejada pels espadats de la riera de Tous, amb l'abundor d'aigua i de bosc.
Cave Canem Escola Canina
Escola fundada l’any 1998 per Jordi Castells i Berzosa, instructor de gossos titulat per la Generalitat de Catalunya, Per treballar amb els gossos és necessària la presència del propietari, ja que és ell qui ha d’aprendre a relacionar-se amb el seu gos.
CEIP Cérvola Blanca
Pàgina d’aquest centre d'ensenyament infantil i primari del municipi de Sant Martí de Tous, a la comarca de l’Anoia. Dades i informació general del centre educatiu, treballs de l'escola i informació del municipi de Sant Martí de Tous.
CEIP Jorba
Pàgina d’aquest centre d'ensenyament infantil i primari del municipi del poble de Jorba, a la comarca de l’Anoia. Dades de l’escola i les seves activitats, història, espai dels alumnes, i informació de Jorba i del poble agregat de Sant Genís.
CerCAT Sant Martí de Tous
Primer cercador territorial en català de CerCAT a Sant Martí de Tous, a la comarca de l'Anoia.
Ciutat Àgora
Ciutat Àgora, és una empresa fundada l’any 1998, amb l’objectiu de promoure i executar edificis d’habitatges, dins l’àmbit de la comarca de l’Anoia. Amb la serietat i solvència demostrada fins data d’avui i que queda garantida per les nostres actuacions.
Creixent en familia
Aprendre a casa. El blog pretén ser un arxiu de tot allò que aprenem i compartim en familia i de com, entre tots, anem creixent com a persones. A Cal Tranquil (Sant Martí de Tous) som una familia de quatre humans i 12 animals, que aprenem plegats.
El Mas de Tous
El Mas de Tous és una antigua masia de pagès aïllada, entre camps i boscos, en un ambient molt tranquil. Situat a la comarca de l'Anoia, en el terme municipal de Sant Marti de Tous. L'exterior del mas, com arribar-hi, serveis i preus.
Esquerra Sant Martí de Tous
Web d’ERC-Tous. Tous s'afageix oficialent a la iniciativa promoguda per la Comissió 100 anys d'estelada. Serveix de punt de trobada de tots els touencs i touenques que estimen la seva vila i a l'hora els Països Catalans com a nació.
Fàbrica de Rajoles de Tous
Lloc web de la Fàbrica de Rajoles de Tous,a Sant Martí de Tous (Anoia). És una empresa fabricant i comercialitzadora de paviment i revestiment de disseny i qualitat. Terracuites de vius colors i peces especials.
L'Engorjat de la Fou de Tous
Passejada pels espadats de la riera de Tous. L'abundor d'aigua i de bosc són elements clau del paisatge. Dades del Palau Robert de la Generalitat sobre la ruta de dues hores que es pot fer pels voltants de la fou del municipi i de l'ermita de Sentfores.
Mestral7 Produccions
Lloc web de Mestral7 Produccions, Roger Soler Identitat digital. Disseny, cultura i altres pensaments. Disseny, cultura i altres pen-saments. Disseny, cultura i altres pensaments. Disseny, cultura i altres pensaments. Disseny, cultura i altres pensaments.
Mònica Torra Solano
Hi havia una vegada, contes per a tothom. Entre tradicional i innovador, amb naturalitat i frescor, la Mònica es dirigeix a tots els públics. En contes per adults, experimenta amb la fusió de la cançó, com el bolero i el cuplet, la música i la narració.
Ramon Llorens Creus
Una de les moltes pàgines personals que hi ha per internet. Aquesta pàgina no te res d'especial, no arregla el mon, no explica res d'excepcional, no és graciosa … Hem dic Ramon Llorens Creus, vaig néixer el 26 de maig de 1970 a Sant Martí de Sesgueioles.
Restaurant L'Eucaria
Casa pairal, antiga residencia d'estiu d'un indiano, reformada com a restaurant, al bell mig de la natura. Situat en una vall privilegiada amb vistes a la muntanya de Montserrat, a Sant Martí de Tous. Cuina d’abans, cuinada sense pressa i carns brasa.
Sant Martí de Tous - Enciclopèdia.cat
Municipi d'Anoia, a la conca d'Òdena, accidentat pels contraforts nord-orientals de la serra de Queralt. El terme comprèn la capçalera de la riera de Tous o d'en Maia, afluent de l'Anoia dins el terme de Santa Margarida de Montbui.
Sant Martí de Tous - Idescat
Estadística de Sant Martí de Tous d’Idescat. Població per grups d'edat. Moviment de la població. Població per relació amb l'activitat. Creixement de la població. Lloc de naixement. Nivell d'instrucció. Coneixement del català. Llars per persones, …
Sant Martí de Tous - Viquipèdia
Sant Martí de Tous és un dels trenta-tres pobles de la comarca de l´Anoia i compta amb 1.101 habitants. Està situat al límit de la Conca de Barberà i a deu quilòmetres de la capital, Igualada. El municipi el componen nou entitats de població.
Senagua - Construccions per l'Aigua
Empresa familiar dedicada a la construcció de pous amples des de fa més de 70 anys. Diposem també de camions de gran tonatge, camions tot terreny, furgonetes i vehicles tot terreny, per poder traslladar els nostres equips.
Teatre Nu
Companyia de teatre de la comarca de l’Anoia que treballa en el camp del teatre visual i de les titelles. Les obres i la seva escola de teatre, Ca l'Ubú. La nostra és una companyia que es dedica a crear espectacles per infants, des de fa ja fa vuit anys.
U. E. Tous
Web oficial de la Unió Esportiva Tous de Sant Martí de Tous (l’Anoia), entitat fundada l’any 1 920. Sant Martí de Tous o simplement Tous és un municipi de la comarca de l'Anoia al límit de la Conca de Barberà i a deu quilòmetres de la capital, Igualada.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT