SANTMARTISESGUEROLES


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
CerCAT Índex d'Internet


 

WEBS relacionades amb el tema

Ajuntament de Sant Martí de Sesgueioles
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Sant Martí de Sesgueioles, petit municipi de la comarca d’Anoia. Apartat sobre l'Ajuntament i informacions municipals, cultura, serveis, calendari, tràmits i gestions, directori i imatges del municipi.
CEIP Font de l'Anoia
Centre d'ensenyament infantil i primari del municipi de Sant Martí Sesgueioles (Anoia). Presentació de l'escola, informació de l’AMPA, treballs dels alumnes, enllaços i informació del poble de Sant Martí Sesgueioles.
CerCAT Sant Martí Sesgueioles
Primer cercador territorial en català de CerCAT al municipi de Sant Martí Sesgueioles, a la comarca de l'Anoia.
CiU Sant Martí Sesgueioles
A St. Martí Sesgueioles, Primer les Persones !!! Grup CiU Sant Martí Sesgueioles (Anoia). Candidatura CiU a Sant Martí Sesgueioles, esdeveniments locals amb fotografies i vídeos, i pàgines web d’interès.
Club Frontennis Sant Martí de Sesgueioles
Web del Sant Martí Sesgueioles, a l’Alta Segarra (comarca de l’Anoia). El frontó principal( i únic) del club frontennis Sant Martí, no és del tot reglamentari, fa 9 m. de alçada de frontis, 5 m. de alçada de rebot, 10 m. d'amplada i 25,50 m. de llargada.
Sant Martí Sesgueioles - Consell Comarcal de l'Anoia
Fitxa tècnica de Sant Martí Sesgueioles, municipi de la comarca de l’Anoia del Consell Comarcal de l’Anoia. Població (01-11-2007): 388 hab. Extensió: 3,80 km². Densitat de població: 129,33 hab./km². Altitud: 646 m. Dades de l’Ajuntament.
Sant Martí Sesgueioles - Diputació de Barcelona
Fitxa de la Diputació de Barcelona de Sant Martí Sesgueioles, municipi de l’Anoia. Dades de la composició dels ajuntaments a partir de la constitució de les corporacions municipals. Informació provisional fins l'aprovació dels cartipassos municipals.
Sant Martí Sesgueioles - Idescat
Estadística de Sant Martí Sesgueioles de l’Idescat. Població per grups d'edat. Moviment de la població. Població per relació amb l'activitat. Creixement de la població. Lloc de naixement. Nivell d'instrucció. Coneixement del català. Llars per persones, …
Sant Martí Sesgueioles - Viquipèdia
Sant Martí Sesgueioles és un municipi de la comarca de l'Anoia dins de la subcomarca de l'Alta Segarra. Església de Sant Valentí de Vilallonga, consagrada el 1669. Demografia: Evolució demogràfica i enllaços externs.
Taula de Joves Comtal - Colònies a Sant Martí Sesgueioles
Aquest any fa 40 anys que la Taula de Joves Comtal organitza les colònies de 15. Això ha estat possible gràcies a dos factors immillorables: Els monitors i els participans. Les colònies es fan a a Sant Martí Sesgueioles, comarca de l’Anoia.
ZER Vent d'Avall
Zona d'ensenyament rural. Presentació, sortides i festes. Agrupa els nens quatre escoles situades en diferents municipis del Nord de la comarca de l’Anoia: Prats de Rei, Castellfollit de Riubregós, Copons, i de Sant Martí de Sesgueioles.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT