SANTPEREDESALLAVINERA


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
ILIMIT Comunicacions. Serveis Internet.(93)7333375


 

WEBS relacionades amb el tema

Ajuntament Sant Pere Sallavinera
Pàgina oficial de l’Ajuntament Sant Pere Sallavinera, municipi de la comarca d’Anoia. Apartat sobre l'Ajuntament i informacions i edictes municipals, cultura, revista del poble, notícies, serveis, festes i celebracions, i perfil del contractant.
Cal Miquel
Cal Miquel és una casa del segle XVII, en un poblet de l'Alta Anoia, feliçment ignorat en els itineraris turístics de masses. Situada a la plaça Major de Sant Pere Sallavinera. Cal Miquel, l'entorn, dades per arribar-hi, la nostra cuina i activitats.
CerCAT Sant Pere Sallavinera
Primer cercador territorial en català de CerCAT al municipi de Sant Pere Sallavinera, a la comarca de l'Anoia.
Mas del Bou
Casa del s. XVIII, antigament va ser un hostal on tenien parada i fonda viatgers i traginers que feien el recorregut de Manresa a Lleida. S'han habilitat i restaurat en un mas rural, amb totes les comoditats actuals per garantir una estància còmoda.
Nits Culturals Sant Pere Sallavinera
Les Nits Culturals a la plaça de Sant Pere Sallavinera han estat una proposta atractiva, amb un alt nivell de qualitat, per aquelles persones interessades en la música. Programació de les actuacions previstes per aquesta 14a edició.
Patrimoni Històric i Artístic de Sant Pere Sallavinera
Castell de Boixadors, Sant Pere del castell de Boixadors, Església nova de Sant Pere de Boixadors, Masia de Boixadors, Capella de la Sagrada Família, Església de Sant Pere, casa del carrer de l'Església, Carrer Major, casa de la plaça Major, …
Sant Pere Sallavinera - Consell Comarcal de l'Anoia
Fitxa de Sant Pere Sallavinera, de l’Anoia del Consell Comarcal de l’Anoia. Població (2007): 173 hab. Extensió: 21,95 km². Densitat de població: 7,88 hab./km². Altitud: 588 m. Nuclis: St. Pere Sallavinera, Boixadors, Fortesa, Llavinera i Querosa.
Sant Pere Sallavinera - Diputació de Barcelona
Fitxa de la Diputació de Barcelona de Sant Pere Sallavinera, municipi de l’Anoia. Dades de la composició dels ajuntaments a partir de la constitució de les corporacions municipals. Informació provisional fins l'aprovació dels cartipassos municipals.
Sant Pere Sallavinera - Idescat
Estadística de Sant Pere Sallavinera de l’Idescat. Població per grups d'edat. Moviment de la població. Població per relació amb l'activitat. Creixement de la població. Lloc de naixement. Nivell d'instrucció. Coneixement del català. Llars per persones, …
Sant Pere Sallavinera - Viquipèdia
Sant Pere Sallavinera és un municipi situat a la comarca de l'Anoia pertanyent a l'Alta Segarra. S'anomenava Sallavinera fins el 1984. Entitats de població: Boixadors, La Fortesa, La Llavinera i La Querosa. Evolució demogràfica i enllaços.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT