SOTDEFERRER


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
CerCAT Índex d'Internet


 

WEBS relacionades amb el tema

Arxiu Històric Electoral Sot de Ferrer
Pàgina d’Argos (Presidencia de la Generalitat Valenciana), de l’Arxiu Històric Electoral, informe sobre Sot de Ferrer. Resultats electorals recents, evolució dels resultats electorals, evolució del % dels vots. Gràfiques estadístiques.
CerCAT Sot de Ferrer
Primer cercador territorial en valencià a Sot de Ferrer (Alt Palància). L'Alt Palància és una comarca castellanoparlant del País Valencià.
Immaculada Concepció de Sot de Ferrer
Completíssim estudi de l'obra de l’Immaculada Concepció de Joan de Joanes al municipi de Sot de Ferrer (Alt Palància). Anàlisi, aproximació al significat i la seva bibliografia. El retaule no té firma i no hu ha cap document que la identifique...
Sot de Ferrer - Civis
Canvi d’URL! Sistema d'Informació Municipal. Dades contingudes al Registre d'Entitats Locals. Informació relativa a la composició política del consistori, empreses públiques, organismes autònoms i consorcis i dades històriques del municipi.
Sot de Ferrer - Enciclopèdia.cat
Municipi de l'Alt Palància, a la zona de llengua castellana del País Valencià. El terme és a la vall mitjana del Palància, aigua avall de Soneixa. Agricultura de secà (400 ha) oliveres, vinya i garrofers. Regadiu (110 ha) d’hortalisses i arbres fruiters.
Sot de Ferrer - Institut Valencià d'Estadística
Dades municipals de Sot de Ferrer (Alt Palància), de l’Institut Valencià d'Estadística. Informació relativa al territori, medi ambient, població, treball, obres, eleccions, cadastre, pressupost municipal, infraestructures i equipaments municipals.
Sot de Ferrer - Turisme Castelló
Dades generals del municipi, medi social, recorregut urbà i paisatge. Situat a la comarca de l'Alt Palància a la vora del riu Palància, ben comunicat per la N-234, Autovia d'Aragó. Situat a 9 Km de Segorbe, la capital de la comarca.
Sot de Ferrer - Viquipèdia
Sot de Ferrer és un municipi del País Valencià que es troba a la comarca de l'Alt Palància. Limita amb Sogorb, Soneixa i Algar de Palància. El terme municipal de Sot de Ferrer té una extensió de 8'60 km² sent travessat pel riu Palància.
Via verda Ojos Negros tram 3: Navaixes - Algímia d'Alfara
Que la via discórrega en paral·lel amb la carretera N-234, que unix la comunitat amb Terol, i la línia ferroviària facilita l'accés a qualsevol punt de la via, i es pot fer ús del vehicle particular o de les línies d'autobusos i ferrocarril.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT